«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες έχει πλάκα η υπόθεση, δεν ξέρω;;; μου μυρίζει νέου είδους διαφήμιση!!!

zappIT.gr Η αγωγή του Παπαδάκη στον Λαμπράκη

Πάντως αναφέρει Ο Παπαδάκης ότι απευθύνθηκαν στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και γελάγανε με τα 600 δις!!!

Πάντως Κύριε Παπαδάκη αν θέλεις και λες αλήθεια ότι θα κάνεις μήνυση στον Κύριο Λαμπράκη να βάλεις και μένα μέσα να πάρω κανένα ευρώ γιατί δεν εχω να πάρω φάρμακα αντίθετα με εσενα! Έχω στοιχεία και εμένα είπε ότι τα παίρνω!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρόεδρος της END Εμ. Λαμπράκης κατηγορεί το δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη (ΑΝΤ1) για χρηματισμό
Δημοσιεύθηκε στις 7 Απρ 2013

Στην εκπομπή του φερόμενου ως δημοσιογράφου Ν. Αμάραντου, στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Art FM της Κύπρου, ο πρόεδρος της οργάνωσης End National Debt Εμμανουήλ Λαμπράκης, μαζί με άλλα μέλη του διεθνούς κυκλώματος των πλαστών “ομολόγων”, κατηγόρησαν τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Γεώργιο Παπαδάκη για χρηματισμό, μετά τον οποίο υποβάθμισε το θέμα του Αρτέμη Σώρρα.
Οι δηλώσεις του κ. Λαμπράκη έγιναν προφανώς για να εκβιάσουν την επάνοδο του θέματος σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλιας, μια προσπάθεια στην οποία επιδίδονται οι λιγοστοί οπαδοί των Λαμπράκη – Σώρρα, αποστέλοντας μηνύματα σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.
Για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια μοναδική υπεύθυνη είναι η κατοχική κυβέρνηση! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την ποιότητα του ΚΡΑΤΟΥΣ που έχουμε!!!
Αν είχαν λίγο υπευθυνότητα απέναντι στους πολίτες,  μέσα σε 24 ώρες θα είχαν απαντήσει υπεύθυνα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό και δεν θα άφηναν να παρασυρθεί κανένας πολίτης.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>