«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αγριεμένη οχιά.

Η οχιά σχολιάζει τα γεγονότα, πλησιάζει την αδικία  , τρομάζει(;) τα λαμόγια .
1.ΕΙΔΗΣΗ :  Με υπόμνημα θα καταθέσει στην προανακριτική ο Γ.Παπανδρέου.
Σχόλιο: Η οχιά  αδιαφορεί για την κατάθεση του , για την κρεμάλα ενδιαφέρεται.
2. ΕΙΔΗΣΗ : Την απόσυρση της διαφήμισης, «Πού πάει το αγόρι», αποφάσισε η εταιρεία Αirfasttickets μετά τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες φορέων μεταξύ των οποίων και της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ).
Σχόλιο: Η οχιά αναρωτιέται εκείνα τα ανέκδοτα το πρωί Παναής το βράδυ Αναϊς ποιος τα έβγαλε; Και  λίγο χιούμορ δεν βλάπτει στην μαύρη μαυρίλα.
3. ΕΙΔΗΣΗ: Οι διάλογοι της ντροπής όπως έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της Προανακριτικής.
Σχόλιο: Η οχιά  από αυτά που διάβασε και λίγα τους είπαν. Για πηγαίνετε σε κανένα καφενείο να ακούσετε τι τους σέρνουν.
4. ΕΙΔΗΣΗ: Κομισιόν: Δεν θέτει βέτο η τρόικα στη συγχώνευση ΕΤΕ – Eurobank- Ζητεί να γίνει με τρόπο συμβατό προς την κοινοτική νομοθεσία
Σχόλιο:  Η οχιά καγχάζει για τον τρόπο που λειτουργούν οι γερμανικές τράπεζες.
5.ΕΙΔΗΣΗ:  Γ. Στουρνάρας: Δεν θα κλείσει τίποτα εάν δεν κλείσουν όλα.
Σχόλιο: Η  οχιά  το έχει καταλάβει από καιρό ότι θέλουν να τα κλείσουν όλα. Οι ηλίθιοι Έλληνες το κατάλαβαν ποτέ;
6.ΕΙΔΗΣΗ :  Υπόθεση Ζαχόπουλου: Ενοχή όλων των κατηγορουμένων ζητεί ο Εισαγγελέας.
Σχόλιο: Η οχιά  θυμάται την απέραντη βρωμιά πολλών εκ των πρωταγωνιστών, ήταν ή αρχή της απέραντης παρακμής.
7.ΕΙΔΗΣΗ: BBC:«Πεινάς; Φάε τον Πασόκο της γειτονιάς»
Σχόλιο: Η οχιά  αναφωνεί και όχι μόνον. ‘Έχει κάτι βαρεμένα γκρουπούσκουλα…με κάτι αρχηγούς…
Αυτά για σήμερα είναι αρκετά , άλλωστε  ο Θεός σε  έξι στιγμές έκανε τον κόσμο, την έβδομη απολάμβανε τους κόπους του.
Η οχιά.
5-4-2013

http://mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>