«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΛΗ.

ΚΟΚΤΕΙΛ από διεθνή *Μ οικονομολόγους. Μα είναι Δυνατόν ΟΛΟΙ οι ευρωπαίοι να έχουν έλλειμμα οικονομολόγοι των κρατών να είναι μαλάκες και να παίρνουν όλοι ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ;;;
Οι οικονομολόγοι ισούνται μα άσχετους “επιστήμονας”¨ Ποιοι έφεραν τα κράτη σε αυτό τα χάλια, στο σημείο να τα ΚΟΥΡΕΥΕΙ το Ευρωπαϊκό Κανίβουλιο (Κοινοβούλιο)  και τα πληρώνουν οι καταθέτες;; Γιατί δεν μας λένε την αιτία του κακού, τους φταίχτες κλπ. και να τους (“λιντσάρουν”) κλίσουν μέσα. Γιατί δεν έρχονται να κουρέψουν και της δικής μου αυλής το γρασίδι;;  Όλοι οι οικονομολόγοι των κρατών είναι τόσο μ-βλάκες;;  Και αυξάνουν το δημόσια πέος” τους;;

Οι ληστές τραπεζών είναι παράνομοι! Οι τράπεζες με τα κουρέματα ως “κλέφτες” είναι νόμιμοι ληστές;
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μόνον για μαλάκες, απαιτείτε  γωνιακή σ–ένεση.
Οι οικονομολόγοι, η σπατάλη, και αποτελέσματα τους!!
Με τον σπαταλησμό τα οικονομούσανε οι τράπεζες, τα λαμόγια τους, τα εργοστάσια, τα εμπορικά καταστήματα, προτρέπανε τον λαό σε σπατάλες κλπ. Τζίρος σπαταλήσμου.
Κρίση έχουμε μόνον στη σπαταληστική συνείδηση, ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΑΣ. Έχουν πριμοδοτήσει την σπατάλη για να τα οικονομούν οι βιομήχανοι οι τράπεζες, με δάνεια καταναλωτικά τις πιστωτικές κάρτες, διάφορες εκπτώσεις
μπόνους κλπ. Και έκαναν τον κόσμο σπάταλο άπληστο και δέσμιο. ΚΡΙΣΗ έχουμε στην σπατάλη, στον μιμητισμό στην μεγαλομανία και στα λαμόγια. Στους διευθυντές των 10 – 50 χιλιάδων τον μήνα κλπ. λαμόγια.
Και οι κυβερνώντες με τα δάνεια και τα δανικά (δημόσιο χρέος.) μας πουλούσαν διακυβέρνηση υψηλής ποιότητας, στα ζώα.  Δανικά δάνεια παίρνει το δανικά κράτος, δηλαδή οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, αλλά και οι βλάκες που
τους ψηφίζουν δεν ξυπνούν.
Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ.  .  Χ.Α.Α ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ. ΦΑΓΑΝΕ.
Όποιος δεν καταγγέλλει τους ψεύτες και τους απατεώνες, είναι και αυτός ψεύτης και απατεώνας. Επειδή τους καλύπτει.
Τους “ανώτερους” ανθρώπους πρέπει να τους καταλογίζουν το ελαφρυντικό τις κατωτερότητας τους. Όχι ότι οι λαοί είναι λουλούδια…  Κοινωνία νταβατζήδων μεσαζόντων συμμορίες απατεώνων κυβερνούν την ανθρωπότητα. (πολιτική εμπόριο θρησκεία κλπ.)  Το κράτος (τα κράτη), ποιοι μαλάκες το αποτελούν; Οι γραφειοκράτες; -Οι υψηλού βαθμού εισαγόμενοι διεθνή *Μαλάκες;; Μαλάκες ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από το κράτος. Μάλλον ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ από μαλάκες.
Ψάχνεις για ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ; Στην πολιτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..  *(ΕΕΕ)
Να δημιουργηθεί ένα υπουργείο ένα σωμάτιο, ή ένας οργανισμός ΥΨΗΛΉΣ ΛΟΓΙΚΉΣ (πχ. το χαμόγελο του ΜΗ “μαλάκα”)
και να ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Ευφυΐα εφεύρεση ανακάλυψη ανδραγαθία καλή πράξη κλπ.
Έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή που να αξιολογεί το ποιο αξιολογότερο, το ποιο ανώτερο πράγμα που κατασκεύασε η φύση, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ή ένα βραβείο λογικής, βεβαίως όχι από ρεμάλια της Ακαδημίας ανικάνων.
Πρέπει να συσταθεί επιτροπή αξιολογήσεως ανθρώπινης δραστηριότητος επί τις εκατό (%) και από τον “ψεύτη” κλέφτη απατεώνα να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας), ανάλογος του ψέματος, 10 -20 -50 % κλπ. και αν ψεύδεται επανειλημμένα να του αφαιρείται και η ταυτότητα, άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου (point  system). Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.
Να αποσύρουνε τους κρατικους ψεύτες, λόγο ανικανότητας ανευθυνότητας ανεντιμότητας ψευτιάς και μονιμότητας.
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.
Αποθέωση τις ξεφτίλας. Σύμπραξης νομίμων απατεώνων.
Έψαξα μες του αρχηγούς και μες τους “μορφωμένους”,
τους βρήκα “όλους” καθάρματα και “όλους” πωρωμένους.
Το μόνο μεμπτό τους είναι ότι μας παριστάνουν τον ΑΝΩΤΕΡΟ τον μορφωμένο τον άγιο τον καλό κλπ. αηδίες.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Για το 1% των καθαρμάτων την πληρώνει το 99% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, το οποίον ΦΤΑΙΕΙ για την εκλογή του 1% ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
Πολιτικός μη “κάθαρμα” δεν γίνεται να γίνει, για όλα τα κακά της γης φέρνουνε την ΕΥΘΗΝΗ.
Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω, είναι ευτυχισμένοι ή και ευτυχεσμένοι. *(Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε;)…Πολύ εγωιστικό ε.
Δίκαιο-λογικός.
Τα όσα λέγω είναι ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ και ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ, για προοδευτικούς αντικειμενικούς έξω από το κατεστημένου με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ συνεπείς με μπέσα και με…..  Αν δεν μπορείτε να εξακριβώσετε αν είμαι τρελός ψώνιο βλάκας ή μα  βλέπετε σαν αντίζηλο κλπ. δικό σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ, (ή θέμα ανικανότητας να συλλάβετε την αξία των θεωριών, ή καταλαβαίνεται ότι κάτι λέγω και δεν σας συμφέρουν αυτά που λέγω.
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.
 http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)
& ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
#  ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm
*?-Μ=(Ευρωπαϊκοί μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες βλάκες μαλάκες )
*Μ=(μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες βλάκες μαλάκες κλπ. )
*(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων) + **(ΕΕ = Εκτός Εξαιρέσεων)
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>