«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο Βίκυ Χαραλάμπους

Πρώτα θα ήθελα να απολογηθώ σε όσους θα φτάσει αυτό το μήνυμα χωρίς να το έχετε ζητήσει και χωρίς να με γνωρίζετε αλλά επειδή έχετε λάβει το μήνυμα του κου Γιαλτουρίδη, υποχρεούμαι να σας κοινοποιήσω τη δική μου απάντηση και απολογούμαι που αυθαίρετα επεμβαίνω σε δικό σας κανάλι. Kαι ούτε θα ήθελα να μπω σε συζητήσεις γι’ αυτό το θέμα. Απλά κάνω δήλωση.
Και πάλι ζητώ συγνώμη.
Ευχαριστώ
Βίκυ Χαραλάμπους
Κε Γιαλτουρίδη, 
Επειδή έχω παρακολουθήσει τη δική σας παρέμβαση σε κάθε επίπεδο και τον τρόπο που απαντάτε θα ήθελα να σας πω, ότι για τέτοια απάντηση καλό είναι να αποταθείτε στους υπεύθυνους της Κυπριακής Δημοκρατίας και να απαιτήσετε μια έντιμη απάντηση.
Εγώ όπως σας εξήγησα και στο παρελθόν, έχω κάνει γραπτώς τη θέση μου στους υπεύθυνους και δεν έχω να πω και πολλά πέραν αυτών που είπα αλλά επίσης δεν έχω και την ώρα να απαντάω σε όσα εσείς θα θέλατε να μάθετε. 
Εσείς και εγώ, όπως σας είπα και σε προηγούμενη μας συζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως έλεγχο. Μπορεί μόνο να το κάνει, μέσα από σοβαρές και νόμιμες διαδικασίες το Υπουργείο Οικονομικών και η Κεντρική Τράπεζα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!
Σας ζήτησα και στο παρελθόν, εάν όπως λέτε σας ενδιαφέρει το μέλλον αυτού του τόπου, να σταθείτε δίπλα μου και να απαιτήσετε και εσείς με τη σειρά σας να γίνει ο σωστός έλεγχος αλλά δεν το κάνατε ποτέ… 
Η δική μου φτωχή άποψη, είναι ότι εσάς και κάθε εμάς δεν μας ανέθεσε καμία επιτροπή να προβούμε εμείς στον έλεγχο και άρα είναι άτοπο όλο αυτό που προσπαθείτε να κάνετε γιατί δεν έχει ούτε ισχύ αλλά ούτε και καταλαμβαίνω το λόγο που εσείς αναλάβατε απο μόνος σας το ρόλο του δικαστή…
Εκτιμώ την προσπάθειά σας αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τον έλεγχο αυτό και με διαδικασίες που δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει και καμία Πρεσβεία, φίλος του φίλου, μυστικη η φανερη υπηρεσία ή ότι άλλο θες δεν μπορεί να επικυρώσει πράξεις δισεκατομμυρίων σαν να μιλάμε για φασόλια και για χρεόγραφο που ενεργοποιείται ΜΟΝΟΝ εάν ο εκδότης, δηλαδή ο νόμιμος δικαιούχος ενεργοποιήσει τον τίτλο, δώσει την έγγραφη άδεια να υλοποιηθεί ο έλεγχος και να ετοιμάσει τη διαδικασία ελέγχου.
Άρα οτιδήποτε έλεγχος γίνει σε κάτι που δεν έχει ενεργοποιηθεί εννοείται ότι ο τίτλος δεν υπάρχει και άρα ο έλεγχος δεν είναι νόμιμος και άρα είναι μόνο άκυρος, άχρηστος και καταχρηστικός.. 
Αφού διατείνεστε ότι έχετε τα μέσα για να υλοποιήσετε τον έλεγχο, που δεν αμφιβάλλω για ότι πείτε, τότε σας προκαλώ να διευθετήσετε εσείς να προβούμε από κοινού σε αυτόν τον πολυπόθητο έλεγχο δια μέσου ενός έγκυρου τραπεζικού οργανισμού αλλά βέβαια κάτω από την εποπτεία παρατηρητή που θα επικυρώνει κάθε σημείο του ελέγχου και ότι τηρούνται όλες οι υποχρεωτικές νόμιμες διαδικασίες για τέτοιου είδους ελέγχου…
Ακόμα εάν και εφόσον οι Αμερικάνικες Αρχές θέλουν να ενημερώσουν την Κυπριακή Κυβέρνηση για πιθανό πρόβλημα τότε θα ήταν καλό αυτή την ενημέρωση να την κοινοποιήσουν και σε εμάς, για να μπορέσουμε να επικυρώσουμε ότι τα στοιχεία που παραδίδονται είναι τα σωστά και όχι άλλα ψεύτικα που τεχνηέντως διοχετεύονται στις διάφορες υπηρεσίες για να χρησιμοποιηθούν μέσα στον ίδιο φάκελο. (Άρα να γίνεται έκθεση βασισμένη σε λανθασμένα στοιχεία τα οποία μοιάζουναλλά δεν που είναι τα πραγματικά και που με αυτό θολώνουν τα νερά..) Και ξέρω ακριβώς τι λέω… 
Σε όλη τη διάρκεια αυτής της δαιδαλώδους μας προσπάθειας να ελεγχτεί η πρόταση με το νόμιμο τρόπο, που στο κάτω κάτω, δεν ζητάμε τίποτα άλλο από του να ελεγχτεί, βρήκαμε όλων των ειδών τις ανοησίες που ακόμα και οι ίδιοι του Υπουργείου Οικονομικών παραδέχτηκαν ότι κανένας έλεγχος δεν έγινε ποτέ! 
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ..
ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟ ΤΡΟΠΟ για να μπορέσουμε όλοι να κινηθούμε νομικά προς τον κάθε υπεύθυνο είτε αυτός ονομάζεται Κυβέρνηση ΚΥΠΡΟΥ ή ΑΛΛΟΥ, Κεντρική τράπεζα ή/ και Σώρρας..
Εσάς δεν σας ανέθεσε ΚΑΝΕΝΑΣ να ελέγξετε την πρόταση που κατατέθηκε ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να απεμπλακούμε από τουςΤοκογλύφους  “Εταίρους μας”.. 
Εγώ σαν απλή πολίτης του Κυπριακού Κράτους έχω το έννομο δικαίωμα και ζητώ να ελέγξει η Κυπριακή Κυβέρνηση που με αντιπροσωπεύει και να μου δοθούν τα αρχεία του ΝΟΜΙΜΟΥ ελέγχου για να κρίνω η ίδια τι έχει γίνει και να πράξω μετά τα δέοντα.
Και σας υπόσχομαι ότι εάν παραλάβω τα πορίσματα από ένα SWIFT και MONO από SWIFT και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ, τότε θα είμαι η πρώτη που θα απαιτήσω να φυλακιστούν οι ένοχοι και θα δεχθώ να φυλακιστώ ακόμα και εγώ η ίδια που βλακωδώς πίστεψα ότι υπάρχει μια πιθανότητα να απεμπλακούμε από όλες τις γάγγραινες που τόσα χρόνια αυτός ο μίζερος τόπος μας έχει φορτωθεί.. 
Θα σημειώσω επίσης το εξής:
Είναι ευραίως γνωστό ότι ακόμα και μια επιταγή να κυκλοφορήσει κανείς ψεύτικη ή/ και κλεμμένη και πάει να την καταθέσει σε τράπεζα, αμέσως οι αρχές θα κινηθούν και την ίδια στιγμή  η επιταγή θα κατασχεθεί και ο φέρων δικαιούχος θα καθήσει πίσω απο τα σίδερα..
Εϊναι λοιπόν δυνατόν να ήταν ψεύτικα τα χρεόγραφα όπως εσείς διατείνεστε, να έχουν κατατεθεί σε κύβερνήσεις και αρχές ως πρόταση χρηματοδότησης και να μην έχει κινηθεί το Αμερικάνικο Δημόσιο ή άλλη αρχή για να τους/ μας μαζέψει? 
Δείτε το τι συνέβηκε στην Ιταλία αλλά και αλλού, μόλις παρουσιάστηκε ένας φέρων ιδιοκτήτης παρόμοιου εγγράφου όταν πήγε να το καταθέσει για πρόταση ρευστοποίησης και εκμετάλλευσης .. 
Σε μια ώρα οι αρχές τους είχαν μαζέψει.
Εδώ θέλω να θυμήσω ότι η πρόταση με τα απαραίτητα έγγραφα κατατέθηκε με πρωτόκολλα στους πιο κάτω απο τον Ιούνιο 2012 και μέχρι σήμερα έχουν λάβει πολλά άλλα έντυπα συνοδευτικά:
 
ΗΠΑ
Υπ. Οικονομικών
Τμήμα Μεταφορών
Τμήμα Υπ. Οικομικών – υπεύθυνο για πληρωμές
ΚΥΠΡΟΣ
Πρόεδρος
Υπ. Οικονομικών
Υπ. Συμβούλειο
Βουλή
Γεν . Εισαγγελέα
Άρειο Πάγο
Βουλευτές
ΕΥΡΩΠΗ
Κεντρική Τράπεζα
Κεντρική Ευρωπαική Τράπεζα
Ευρωπαική Ένωση
ΔΝΤ
Και ρωτάω με το απλό μου μυαλό…
Όλοι αυτοί είναι κουτοί, τυφλοί ή ανύπαρκτοι και δεν φυλάκησαν μέχρι σήμερα τον Σώρρα???
Και χρειάζονται εσάς και εμάς να “ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ” το μέγα σκάνδαλο????
Γιατί λοιπόν δεν έρχονται να συλλάβουν τον Σώρρα να πάμε και εμείς σπίτι μας και να μας λυθεί και Η ΑΠΟΡΙΑ??
Σας ευχαριστώ για την ώρα σας.
Με εκτίμηση
Βίκυ Χαραλάμπους
Viky Charalambous vikychar@yahoo.com
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο Βίκυ Χαραλάμπους

 • Ἐμμανουήλ Λαμπράκης

  Ἀγαπητή κα Χαραλάμους

  Ματαιοπονεῖτε ἀπευθυνόμενοι σέ ἀνεύθυνους….

  Προσπαθεῖτε νά κινητοποιήσετε πατριωτικά αἰσθήματα καί αἰσθήματα δικαιοσύνης στόν Κο Γιαλτουρίδη……..

  Ὁ ἂνθρωπος ἒχει ἐγγενῆ ἰατρικά προβλήματα καί δέν χρειάζεται νά ἐπιτείνετε τίς ἐμμονές του……

  Γνωρίζετε καλῶς ὃπως καί ὁ κάθε ἐχέφρων σκεπτόμενος ἂνθρωπος ὃτι κράτη καί θεσμοί δέν ἀπαντοῦν τηλεφωνικῶς σέ αἰτήσεις ἀγνώστων καί ἀσχέτων πρός τό χρεώγραφο ἀτόμων…….γιά ἀξίες μάλλιστα πού ἐπηρεάζουν παγκόσμιες ἱσσοροπίες…..

  Καί ἐσεῖς ἀκόμη ἂν εἲχατε στά χέρια σας ἓνα ὁμόλογο τοῦ Σῶρρα πρωτότυπο καί τό παρουσιάζατε σέ οποιαδήποτε ἀρχή θά σᾶς συλάμβαναν ἀμέσως,διότι αὐτή εἶναι ἠ νομοθεσία πού διέπει αὐτά τά ὁμόλογα…

  Χωρίς τήν παρουσία καί τήν συγκατάθεση τοῦ ἱδιοκτήτη ἀποκλείεται νά σᾶς δοθῆ ὁποιαδήποτε ἀπάντηση σέ ὁποιονδήποτε καί νά ἀπευθυνθεῖτε…..ἀκόμη καί στήν κατάλληλη ὑπηρεσία πού δέν εἶναι βέβαια ἡ κυρία πού ἀπαντᾶ τηλεφωνικῶς στόν “”Φτωχό τῶ πνεύματι”” Γιαλτουρίδη….

  Ἡ ὑπηρεσία πού ἀσχολεῖται μέ τά χρεώγραφα αὐτά δέν εἶναι κἂν στό ὑπουργεῖο Οἰκονομικῶν καί σίγουρα ὂχι τό γραφεῖο
  τοῦ Inspector General….οὒτε κἂν στήν Washington…..

  Ἂν παρουσιάζατε ἓνα ἀντίγραφο τοῦ πραγματικοῦ ὁμολόγου στό διαδίκτυο ποιός σοβαρός κρατικός λειτουργός θά δεχόταν νά σᾶς δώση ὁποιαδήποτε ἀπάντηση γιά ἓνα ἀντιγραφο?

  Καταλαβαίνετε λοιπόν τήν βλακεία τοῦ “”εὐφυοῦς Πόντιου”” νά σᾶς προκαλεῖ διαδικτυακά νά τηλεφωνήσετε σέ κάποια κυρία νά ἐλέγξη καί πολύ περισσότερο νά σᾶς ἀνακοινώση τηλεφωνικά τήν ἐγκυρότητα τοῦ ἀντιγράφου τό ὁποῖον τῆς στείλατε μέ τό διαδίκτυο…..

  Πῶς μπορεῖτε νά παίρνετε σοβαρά αὐτές τίς ἀννοησίες καί νά τοῦ ἀπευθύνετε μάλλιστα καί τόν λόγο σάν νά πρόκειται γιά κάποιον φυσιολογικό ἂνθρωπο μέ φυσιολογική ἀντιληπτική ἱκανότητα?

  Δέν εἶναι ἐμφανές δέν μπορεῖ νά ἀντιληφθῆ ὃτι ἒχει σοβαρό πρόβλημα γιά νά ἀποδεχτῆ κάτι διαφορετικό ἀπό τήν ἐμμονή του ?

  Τό χειρότερο δέν εἶναι αὐτό …. Τό χειρότερο εἶναι ὃτι ἀναλαμβάνουν τήν σκυτάλη ἐναλλάξ οἱ Κανελλόπουλος Ρῆνος προσπαθώντας νά διατηροῦν τό θέμα στό διαδίκτυο καί ἒτσι ἀποσυμπιέζουν τούς θεσμούς πού πιέζονται ἀπό τό κοινό πλέον γιά νά διενεργήσουν τόν ἒλεγχο μέσω τῶν νομίμων μηχανισμῶν ….

  Γνωρίζετε βεβαίως τήν δυνατότητα τοῦ κατεστημένου νά δημιουργῆ <> καί νά τά χρησιμοποῆ κατά βούλησιν…….

  Ὃποιος καί νά εἶναι ὁ μηχανισμός μέσω τοῦ ὁποίου χρησιμοποῦν τούς τρεῖς “”ἣρωες”” Γιαλτουρίδη Ρῆνο καί Κανελλόπουλο ἐμεῖς πρέπει νά σταματήσωμε πλέον νά τούς δίνουμε αἰτίες νά ἀποπροσανατολίζουν τό κοινό ἀπό τήν καθολική ἀπαίτηση νά ἐλεγχθῆ ἡ προσφορά Σῶρρα.. Μήν τούς ἀπευθύνετε τόν λόγο ὃσο καί νά σᾶς προκαλοῦν… Τελεία ἂγνοια……

  Ἃν δέν τούς δοθῆ κίνητρο θά ποῦν καί θά ξαναποῦν τά ἲδια καί τά ἲδια μέχρις ὃτου ἀντιληφθποῦν ὃτι κανένας πλέον δέν τούς παίρνει στά σοβάρά καί οἱ πάτρωνές τους θά καταλάβουν ὃτι ἡ χρησιμότητα τους ἐτελείωσε………

  Προβληματική εἶναι ἡ συμβολή τοῦ καθηγητοῦ Χατζηθεοδώρου πού εἶναι στενώτατα συνδεδεμένος μέ τό παρόν ἰστολόγιο καί δέν συνάδει μέ τήν σοβαρότητα πού θέλει νά προβάλλη, νά ἀποδέχεται τέτοιες μεθοδεύσεις..

  ῾Ο κος Καννελόπουλος ἐδήλωσε ἠλεκtρολόγος αὐτοκινήτων καί δικαιολογεῖται γιά τήν θέση…….. του. Ὁ κος Χατζηθεοδώρου ὃμως?

  Ποιόν ὑπηρετεῖ ? Πῶς εἶναι διασυνδεδεμένος ἐκεῖ στήν μακρινή Γερμανία? Θά μποροῦσε νά μᾶς ἀπαντήση?

  Μήν μᾶς πεῖ ὃτι εἶναι ἁπλός συνδρομητής στόν ἰστότοπο γιατί γνωρίζουμε κάτι παραπάνω…..

  Γιά τόν Κο Ρῆνο ἐγώ προσωπικά γνωρίζοντας τόν σκοτεινό του ρόλο, πού ἀρχίζει ἀπό τήν ἐξειδίκευση του στίς μετοχές τῆς Τράπεζας τῆς Ἀνατολῆς γιά νά καταλήξη μέ Ph.D στά Ἀμερικανικά ὁμόλογα δέν πρόκειται νά ἀσχοληθῶ ποτέ πλέον……

  Μέ τόν Κύριο Γιαλτουρίδη μέ τά τήν ἐπιβεβαίωση τῆς ἀσθενείας του δέ ἀσχολοῦμαι ποτέ ….

  Ὁ κος Κανελλόπουλος δέν χρήζει κἂν σχολίων ……

  Καλῶ ὃλα τά μέλη τοῦ ὁργανισμοῦ καθώς καί ὃλους τούς φίλους καί ὑποστηρικτές του νά μήν ἀσχοληθοῦν ποτέ πλέον μέ τούς ὡς ἂνω κυρίους….

  Μόνον ἒτσι θά περάσουμε στήν ἐπόμενη Φάση……Τῆς πραγμ;aτωσης δηλαδή τῶν στόχων τοῦ Ἑλληνισμοῦ……

  Ἐμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός MD FACS
  Πρόεδρος END (End National Debt)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>