«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση από τον Γιαλτουρίδη στην Βίκυ Χαραλάμπους

Αγαπητή Βίκυ,

ίσως να μην κατάλαβες την ερώτηση μου. Αν με ενδιέφερε να μάθω αυτά που λέει ο κ. Λαμπράκης ή ο κ. Wozny θα ρωτούσα τους ίδιους. Εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι εννοείς με τον “έλεγχο” και η κομπίνα βρίσκεται στην αποδοχή του ελέγχου με την υπογραφή της σύμβασης ελέγχου.
Σου επαναλαμβάνω:
α) Είναι το ΙΒΟΕ των 48 δις αυτό το συγκεκριμένο που προορίζετε για την Κυπριακή Δημοκρατία;
β) Η Μαρία Ιωάννου είναι συγγενής σας;
γ) Είσαι οικονομολόγος, όπως έχει διαδόσει ο Λαμπράκης και ο Σώρρας;
Απλά θα προσθέσω ότι τα έγγραφα που εγώ έχω είναι επίσημα και προέρχονται από την πολιτεία της Washington. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής σας αποκαλεί
 ψεύτες και απατεώνες επίσημα, αν θες πάρε τηλέφωνο στο (304) 480-6405 και ζήτα την κα Ronda.
Αποφεύγεις να μου απαντήσεις ή μου φαίνεται;
Αγαπητή Βίκυ,
σε παρακαλώ να μην εξάπτεσαι. Δεν σε κατηγορώ προσωπικά για τίποτα. Δεν είστε οι πρώτοι που χρησιμοποιείτε την ίδια κομπίνα με τα IBOE. Είναι μια παλιά κομπίνα και όταν τελείωσε το “ζουμί” σας την έδωσε ο Wozny.
Τα ερωτήματα είναι πολύ απλά:
α) Είναι το ΙΒΟΕ των 48 δις αυτό το συγκεκριμένο που προορίζετε για την Κυπριακή Δημοκρατία;
Δεν θες να απαντήσεις γιατί σας συνδέει με τον απατεώνα Wozny. Πουθενά μέχρι σήμερα δεν δείξατε το IBOE γιατί αν το δείξετε, έχετε τελειώσει και εσείς και τα ψέματα. Κυκλοφορείτε με τα CDR του Διαμαντόπουλου και του Pappas.
β) Η Μαρία Ιωάννου είναι συγγενής σας;
Σου θυμίζω ότι βγήκες στον Αμάραντο σαν κα Ιωάννου. Το πατρικό σου ίσως;

γ) Είσαι οικονομολόγος, όπως έχει διαδόσει ο Λαμπράκης και ο Σώρρας;

Αν δεν είσαι οικονομολόγος και ασχολήσε για παράδειγμα με real estate, δεν είναι κακό. Γιατί να σε κατακρίνω για αυτό;
Αν θες επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, πάρε τηλέφωνο στο (304) 480-6405 και ζήτα την κα Ronda. Δεν νομίζεις σε έχω βοηθήσει αρκετά;
Αν θες να αποφύγεις τα κάγκελα και τον εξευτελισμό και να καταλάβεις σε τι κομπίνα έχεις μπλέξει, “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.  Αν δεν θες είναι δική σου επιλογή αλλά και δική σου ΕΥΘΥΝΗ.
Όταν ζητάς τη δημοσιότητα και κρίνεις κόσμο, έχεις υποχρέωση να απαντάς.
-Γιαλτουρίδης
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>