«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ»
«ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ»
«Δεν θα αποκαλύψω πώς και πότε. Κρατώ το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ετοιμαζόμαστε για δράσεις, με τις οποίες θα μας νοιώσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, πολύ σκληρά στο πετσί του. Και η πρώτη θα τσούξει πάρα πολύ.
Αυτό δεν είναι απειλή. Είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ.
Με την Ελλάδα και τους νόμους της δεν θα παίξει κανείς.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τις καμαριέρες του Κατάρ, εκείνους που ασκούν μυστική διπλωματία με την Άγκυρα, ακόμα και σε προθαλάμους του Εμίρη του Κατάρ, να μαζέψουν το συντομότερο δυνατό το Προξενείο και τους πράκτορές του».
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε σήμερα (31.03.2013) το πρωί την ομιλία του στην Προσυνεδριακή Εκδήλωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κομοτηνή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία τα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος της Θράκης, είπε επίσης:
«Το Προξενείο δεν μπορεί να συνεχίσει να δρα στη Θράκη με 3.000 πράκτορες και πρακτορίσκους, έχοντας προϋπολογισμό σε μαύρο χρήμα για τις αντεθνικές του ενέργειες, πάνω από 15.000.000 ευρώ το χρόνο.
Πρέπει να σταματήσει και η δράση του δίδυμου Δραγώνα – Φραγκιαδάκη που με ευρωπαϊκά κονδύλια έχει βαλθεί να εμπεδώσει την τουρκική ως επίσημη γλώσσα της Θράκης. Πολλοί, αλλά και εγώ, αυτό αντιλαμβανόμαστε και κανείς δεν παρεμβαίνει.
Το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να ανοίξει ελληνόγλωσσα και μόνο νηπιαγωγεία σε όλα τα Πομακοχώρια, με δασκάλες και δασκάλους που θα διαμένουν εκεί, ώστε να μην παραμένουν έρημους αυτές οι περιοχές στα χέρια Προξενείου. Εξ άλλου οι ίδιοι οι Πομάκοι ζητούν ελληνόγλωσσα σχολεία, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, όπως τους…υποχρεώνουμε (αν είναι δυνατόν) μέχρι τώρα! Για το θέμα έχω καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Στην ίδια θέση είναι και οι Ρομά. Θέλουν δεύτερη γλώσσα τη Ρομανί και όχι τούρκικα.
Προειδοποιώ τον εδώ Περιφερειάρχη, να σταματήσει τις εφόδους και τις διώξεις στο Δροσερό Ξάνθης, όπου δραστήριες Ρομά, όπως η Σαμπιχά, προσπαθούν να κρατήσουν την συνείδηση του Έλληνα πολίτη στα παιδιά τους, αποκρούοντας με το εξαιρετικό έργο τους τον συνεχή διεμβολισμό του Προξενείου. Ζητώ από τον αρχηγό του Ευάγγελο Βενιζέλο, να το συμμαζέψει ΑΜΕΣΑ.
Μην ξανατολμήσει ο Πρόξενος και ο όποιος παρατρεχάμενός του, να αναφερθεί προσβλητικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τις αποφάσεις του, όπως συνέβη με την τροπολογία για τους Ιεροδιδάσκαλους, η οποία υπερψηφίστηκε χάρη και στις έντονες προσπάθειες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μπροστά στην αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, με τις δικές μας ψήφους πέρασε η τροπολογία.
Θα συνεχίσω, εκ μέρους του Κινήματός μας, να είμαι στο πλευρό της Χαράς Νικοπούλου, στον εκπαιδευτικό αγώνα που κάνει, αλλά και στον δικαστικό αγώνα της εναντίον των τουρκόφωνων εφημερίδων».
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>