«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απαντηση στο κυριο Λαμπρακη στο θεμα:Κούρεμα 100% στις καταθέσεις του Σώρρα. Του λείπουν 100 λεπτά για να κάνει ένα ευρώ.

31/03/2013 02:07
Αγαπητέ μου συνάδελφε κ. Λαμπράκη,
θα μεταφέρω τους χαιρετισμούς σας σε όλους τους πρώην συνεργάτες σας (είναι και πολλοί), που είχαν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αναρωτηθούν κάποια στιγμή τα αυτονόητα και διέθεταν το πατριωτικό κουράγιο να απομακρυνθούν από μια σπείρα. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πόσο εθιστικές γίνονται οι σπείρες καμιά φορά. Ακόμη μέλος της είστε…
Όπως έχω ενημερώσει πολλές φορές τον παράνομο αντιπρόεδρο της αντικαταστατικής οργάνωσης σας, θα αποδείξω αν διαθέτω αυτό το «μεγαλείο» που αναφέρετε, όταν θα σας έχουν φτύσει οι «φίλοι» σας, αφού σας έχουν πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα. Όταν θα έχετε κατανοήσει την αθλιότητα του εγχειρήματος σας, το σπίτι μου θα είναι ανοικτό για εσάς.
Ωστόσο, επειδή τα δικά μου αγγλικά είναι κάπως καλύτερα από τα δικά σας, και σίγουρα καλύτερα από του απαίδευτου και άφραγκου caveman που σας ξέφυγε και εμφανίζεται σε ραδιοσύχνότητες, να σας ενημερώσω τι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ η λέξη «consensual»:
1. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής σας αποκαλεί απατεώνες και σας προκαλεί να εμφανίσετε τα έγγραφα για να σας συλλάβουν. Σας περιμένουν και αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το μήνυμα μου. Στείλτε τα και να τους πείσετε ότι τα έγγραφα σας είναι από την corporate UNITED STATES με μεγάλα γράμματα, ώστε να σας κλειδώσουν στη ΦΥΛΑΚΗ με μεγάλα γράμματα.

 

3. Έχετε μια ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (Power of Attorney) χρήσης ακάλυπτων συναλλαγματικών από μια διεθνή σπείρα που κρύβεται πίσω από την εταιρεία Red Panther Limited στις Σεϊχέλες. Stephen Louis Wozny, Jonathan Todd Clinard και James Salmon. Τους ψάχνει και αυτούς η δικαιοσύνη, σίγουρα θα είναι επενδυτές με consensual συμφωνίες…
4. Ουσιαστικά για να το καταλάβει ο καθένας, θέλετε να γίνετε οι ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ της ακάλυπτης «επιταγής» μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, γνωρίζοντας ότι η απάντηση για την πλαστότητα της θα ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΦΕΙ με την παρέμβαση του διαχειριστή του κηδεμονευόμενου λογαριασμού, που είναι συνεργάτης σας στην απάτη. Όταν η ακάλυπτη «επιταγή» επιστρέψει, θα κατηγορήσετε το διεθνές κύκλωμα που σας την έδωσε, γιατί εσείς έχετε «συμβόλαιο» στα χέρια σας…
5. Όσο η «επιταγή» βρίσκεται κατατεθειμένη στο τραπεζικό σύστημα, εσείς πιστεύετε ότι θα έχετε line of credit για να παίξετε σε επενδυτικές πλατφόρμες. Και όσες εβδομάδες αργεί να επιστραφεί, εσείς θα παίρνετε κέρδη της τάξης του 100% ανά εβδομάδα…
Επειδή κ. Λαμπράκη κάνετε παρέα με μικροαπατεώνες, το παραμύθι που σας έχουν πουλήσει είναι ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ. Από την ακάλυπτη συναλλαγματική μέχρι και την πλατφόρμα. Σε όλα τα στάδια θα σας μαγκώσουν, έτσι είναι στημένο! Φοβερές ιδέες έχει αυτό το παιδί, και πάντα καταλήγουν σε απάτες, ΤΥΧΑΙΟ;
Τέλος, θερμή παράκληση να ενημερώσετε το κατοικίδιο σας, ότι τα «ομόλογα» δεν είναι «συναλλαγματικές IBOE», όπως είπε στο ραδιόφωνο (ούτε την «περιουσία» του δεν γνωρίζει). Τον έχετε αφήσει λυτό και δυστυχώς κατουράει σε ξένες αυλές. Να τον μαζέψετε πριν περάσει ο μπόγιας.
Και αν από τα παραπάνω δεν καταλάβατε κάτι, να μου πείτε ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, για να επιδείξω το αντίστοιχο ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Βλέπετε, υπάρχουν δύο πλευρές: η πλευρά που δείχνει τα χαρτιά και η πλευρά που δεν εμφανίζει τίποτα και υπόσχεται ότι «λεφτά υπάρχουν».
Να σας επιστρέψω το νυχτερινό χαιρετισμό σας και σας εύχομαι η δική σας «επανάσταση» να μην τελειώσει όπως του συγγενή σας (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με τις πολιτικές του θέσεις).
Με εκτίμηση,
Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ρόδος
ΥΓ1 Τουλάχιστον είστε υπέρμαχος της Ελληνικής παράδοσης της Κρήτης και του γεγονότος ότι η Κρήτη είναι και θα είναι Ελληνική για πάντα. Αυτό είναι ευχάριστο να αποδίδεται σε εσάς. Κάτι είναι και αυτό.
ΥΓ2 Έλληνας κροίσος με 6 γράμματα, αρχίζει από Σ.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>