«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ξύπνα και δείξε τους ότι δεν είσαι ο ανόητος που νομίζουν αλλά ΕΛΛΗΝΑΣ…
Πριν ακούτε τα νούμερα για το πόσο αξίζει ο τεράστιος φυσικός πλούτος της Ελλάδος να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το άρθρο.
Όσο πιο πλούσια σε φυσικό πλούτο είναι μια χώρα, τόσο το χειρότερο γι αυτήν και τους πολίτες της.
Το Μεξικό είναι γεμάτο πετραιλαια, αλάτι, αγροτικά προιόντα κ.α., εν τούτης κάνεις ουρά για πάρεις λίγο πετραίλαιο…και δεν εχουν χρήματα για ν αγοράσουν τρόφιμα…
Το ένα χρέος διαδέχεται νεο μεγαλύτερο…οι πολίτες είναι κάθε χρόνο φτωχότεροι. (Βλέπε το ενδιαφέρον σχετικό και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, βίντεο)
Κάθε πλούσια σε φυσικούς πόρους χώρα την πνίγουν στα χρέη οι Εβραίοι τραπεζίτες, καταδικάζουν τους πολίτες τους στην φτώχεια, την πείνα, την παραπληροφόρηση, την αμάθεια και τις αρρώστιες.
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που είναι καταγεγραμμένος να κάνουν τα τελευταία 200 χρόνια τουλάχιστον είναι, να χρηματοδοτούν μια επανάσταση με μερικούς πειναλέους αλήτες τους οποίους αυτοί κρυμμένοι πίσω από τις κυβερνήσεις των χωρών όπως είναι η Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία και σήμερα η Αμερική κ.τ.λ. τους αναγνωρίζουν ως απελευθερωτικό μέτωπο και τους βάζουν να υπογράψουν τεράστια δάνεια που ασφαλώς δεν παίρνουν ποτέ. (Επι πλέον και οι ανόητοι παραπληροφορημένοι πολίτες της χώρας αυτής π.χ. Αμερική, έχουν πληρώσει τεράστια ποσά για τον πόλεμο στην ξένη χώρα, όπου δεν έχουν καμιά σχέση μ αυτόν).
Όμως αμφότερες οι χώρες τους στο επόμενο διάστημα βρίσκονται με ένα χρέος από το οποίο δεν βγαίνουν ποτέ και οι πολίτες γίνονται όλο και πιο φτωχοί.
Παντού φυτεύουν την διχόνοια και το ένα χρέος διαδέχεται το άλλο. Διαίρει και βασίλευε (Δείτε το σχετικό βίντεο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό)
Στην συνέχεια ιδρύουν εταιρείες στην χώρα που εκμεταλλεύονται ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ τον φυσικό πλούτο της δίνοντας ΤΙΠΟΤΑ στην χώρα για τον φυσικό πλούτο που ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ και κάποτε τελειώνει… και μένει η φτώχεια, η αρρώστιες, η διχόνοια και τα χρέη προς τους ξένους τραπεζίτες…
Από την μια τους κλέβουν λοιπόν τον φυσικό πλούτο τους και από την άλλη καταστρέφουν τους ανθρώπους της χώρας αυτής.
Γράφουν και την ιστορία όπως την θέλουν και δεσμεύουν τις επόμενες γενιές με ένα στημένο διασβάσταχτο χρέος που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Ετσι στο τέλος στα παιδιά που θα γεννηθούν εμφανίζονται σαν ήρωες και τα πείθουν οτι τους χρωστούν κι από πάνω.
Χρωστάς δηλαδή στους κλέφτες και στους φονιάδες των προγόνων σου…
(Βλέπε 1830: Δολοφονία Καποδίστρια, φυλακίσεις των απελευθερωτών της Ελλάδας, εγκατάσταση του υπαλλήλου τους [Όθωνα], ως βασιλιά της Ελλάδας, σύσταση ολόκληρου του Ελληνικού κράτους απο δικούς τους υπαλλήλους (αλίμονο του που δεν τρώει βασιλικό ψωμί έλεγαν οι παλιοί), εγκατάσταση δικών τους υπηρεσιών που πλαισιώνουν το κατα τ όνομα και μόνο Ελληνικό κράτος, μοίρασμα της Ελληνικής περιουσίας στους ξένους με μια απλή υπογραφή του  υπαλλήλου τους [Όθωνα], και χρέος, χρέος, χρέος…ψεύτικο χρέος ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ εδώ και 200 χρόνια ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, γιατί όσο περισσότερα τους δίνεις τόσο περισσότερα χρέη σε φορτώνουν.
Αυτά γίνονται στις μέρες μας με την Λιβύη που ήταν μια χώρα με το μεγαλύτερο κατα κεφαλήν εισόδημα στην Αφρική και ΜΗΔΕΝ εξωτερικό δανεισμό.!!!
Η Λιβύη έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στην Αφρική που ανέρχονται σε περίπου 45 δις βαρέλια. Το 80% των λιβυκών πετρελαϊκών αποθεμάτων βρίσκονται στη λεκάνη της Σύρτης, στη Μεσόγειο, από όπου αντλείται το 90% του πετρελαίου που παράγει η χώρα.
Τι πραγματικά κέρδισαν; Του καλλιέργησαν την δηχόνοια, τον πόλεμο. Τους βομβάρδισε ο διεθνής στρατός (ΝΑΤΟ) και τώρα ξεκίνησαν και εκεί να εφαρμόζουν την δημοκρατία που εφαρμόζουν παντού. Δηλαδή το Διαίρει και βασίλευε…(Βλέπε: Καντάφι ολο οσα δεν ξέρεις…)
Δηλαδή την ακυβερνησία η καλύτερα την δική τους διακυβέρνηση, μέσω των ανεξάρτητων αρχών που προφανώς θα ιδρύσουν τώρα και εκεί. Βλέπε ΚτΕ, ΕΕΤΤ, ΕΥΠ κ.α. και ο λαος ήδη είναι φορτωμένος με το πρώτο τεράστιο εξωτερικό χρέος…
Βλέπε αντοίστοιχα την δημιουργία της Ελλάδας το 1833 για να καταλάβεις περισσότερα…
Βλέπε τις «δουλειές» των ΓαλοΑγλοευραίων τραπεζιτών Ρότσιλντ στην Ελλάδα του σήμερα. και θα καταλάβεις πολύ περισσότερα για το σκοτάδι στο οποίο ζεις…
http://deltio11.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html
Πρόσφατα είχαμε και τις δηλώσεις σε Αγγλικά ΜΜΕ, της δ/τριας του Δ.Ν.Τ.  (εργαλείο των εβραίων τραπεζιτών για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας φτώχειας μέσα απο την οποία ελέγχουν, υποδουλώνουν και αρμέγουν τους λαούς) κας Κριστίν Λαγκάρντ (Christine Lagarde) Λυπάμαι τα παιδιά της Αφρικής, όχι τα Ελληνόπουλα”! που έριχνε ευθύνες στους έλληνες για την φτώχεια που μαστίζει την χώρα μας.
Η οποία κα Λαγκάρντ με εισόδημα περίπου 500.000 ευρώ, τον οποίο μισθό της πληρώνουν οι πολίτες ολου του κόσμου, έλεγε ότι λυπάται τα παιδιά του Νίγηρα . Ο Νίγηρας λοιπόν είναι μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, αν και είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός ουρανίου. Δείτε εδώ ποιοι και πώς κρατούν τον Νίγηρα στην φτώχεια και συγκρίνετε με τα μέτρα που παίρνει επίσης το ΔΝΤ στην Ελλάδα για να δείτε τι περιμένει στο μέλλον και η Ελλάδα.
Η γαλλική εταιρεία AREVA, έχει το μονοπωλιακό δικαίωμα εκμετάλλευσης του ουρανίου, και οι συνθήκες εξόρυξης καταγράφονται ως απάνθρωπες, πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά η κυρία Λαγκάρντ, μια και ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, αλλά και παλιότερα ως υπουργός Εμπορίου, ήταν αποδέκτρια ενός πορίσματος, που περιγράφει το τι ακριβώς γίνεται εκεί κάτω στη Σαχάρα.
Η Νότια Αφρική είναι μια πλούσια σε φυσικό πλούτο περιοχή.
Τα πιο ακριβά πετρώματα τα διαμάντια βγαίνουν από τα ορυχεία της, εν τούτης έχει τους πιο φτωχούς ανθρώπους, αρρώστιες, πείνα, διχόνοια, πολέμους…αυτό εισπράττει μια χώρα για τον φυσικό πλούτο που της κλέβουν…
Η οικογένεια Ροτσιλντ είναι ο μεγαλύτερος “επενδυτής” στην Ν.Αφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων.
Οι Ροτσιλντ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη υποτιθέμενη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών…των καταχρεωμένων αφρικανικών κρατών που το ένα χρέος διαδέχεται το άλλο και τα δάνεια ανανεώνονται με νέα μεγαλύτερα δάνεια…(μα καλά ρε παιδιά που τα βρήκαν αυτοί τοσα χρήματα και δανείζουν ολες τις χώρες του κόσμου; Θα το εξηγήσουμε αυτό σε άλλο άρθρο), στην πραγματικότητα και εκεί οι κυβερνήσεις εμφανίζονται οι λήπτες των δανείων και ο λαός ο οφειλέτης…έτσι από την μια κάποτε ο φυσικό πλούτος τελειώνει, από την άλλη τα χρέη που μένουν είναι δυσθεώρητα και ασφαλώς δεν μπορούν να εξοφληθούν ποτέ από φτωχούς ανθρώπους…
Βλέπε περισσότερα: http://celinathens.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html#ixzz1lA2ofb7M
http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp
Οι “εθνοσωτήρες” με ένα μόνο μεγάλο διαμάντι από αυτά που “κλέβουν” από την χώρα μπορούσαν να ταΐσουν όλη την χώρα, εν τούτης την φορτώνουν τόκους και οι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε τους χρωστάνε κιόλας.!
Αυτοί είναι οι σύμβουλοι του Ελληνικού κράτους και οι δανειστές μας από το 1824…Γι αυτό δεν σταθήκαμε ποτέ στα πόδια μας από την σύσταση μας ως κράτος.
Τα ίδια κάνουν στις μέρες μας και στην Βραζιλία με το κόλπο που ετοιμάζουν για την εκμετάλλευση ακόμα και του οξυγόνου που παράγουν τα δένδρα, αναγκάζοντας σύντομα ολους μας να πληρώνουμε φόρο υποτέλειας για την μόλινση που κάνουμε, αφού έπνιξαν τη γη στην μόλυνση, βούλιαξαν την Βραζιλία στα χρέη και το τεράστιο εξωτερικό χρέος, καταδίκασαν τους πολίτες στην ανεργία, την ανέχεια, διαλύσανε το κοινωνικό κράτος και τις παροχές προς τους πολίτες, κατεύθυναν όλα τα χρήματα της χώρας μέσω των φόρων σ αυτούς και στην συνέχεια με μέρος μόνο από τα δικά τους χρήματα εμφανίσθηκαν σαν σωτήρες ξένοι επενδυτές με τις τυμπανοκρουσίες των εκεί ΜΜΕ και αγόρασαν για 40 χρόνια τα τεράστια δάση της χώρας αυτής, (μέχρι του σημείου που οι άνθρωποι που ζουν στα δάση αυτά να τους απαγορεύουν ακόμα και να κόψουν ένα δένδρο για να φτιάξουν μια σχεδία να ψαρέψουν, καταδικάζοντας τους στην πείνα και την φτώχεια όπως παντού).
Στο επόμενο διάστημα αυτοί θα θησαυρίζουν μέσα από το χρηματιστήριο των ρύπων που θα αναγκάζουν όλες τις βιομηχανίες, αεροπορικές εταιρείες και προφανώς ακόμα και όλους εμάς τους απλούς πολίτες της γης ν αγοράζουμε από αυτούς το δικαίωμα λέει της μόλυνσης που κάνουμε…γιατί τα δένδρα που θα παράγουν το αντίστοιχο οξυγόνο θα είναι δικά τους… και οι άνθρωποι (ιθαγενείς) που είναι πραγματικά δικά τους τα δάση θα έχουν φύγει για άλλη μια φορά φτωχοί πρόσφυγες για τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας τους η στο εξωτερικό…
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ…ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΥΜΝΙΖΟΝΤΑΙ…ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΟΥΝ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ… ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ…
Εκτός από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και αλλα που δεν έχουν ακόμα ίσως αδειάσει από την Ελλάδα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται με αυτά που αδειάζουν ήδη, για να πάρουμε ίσως μια ιδέα τι μπορεί να γίνει και στο μέλλον αλλά και τι γίνεται σε άλλες χώρες που ακούγονται να είναι πλούσιες σε πρώτες ύλες αλλά και εκεί οι άνθρωποι στους οποίους ανήκει ο φυσικός πλούτος της χώρας τους να παραμένουν φτωχοί.
Γνωρίζετε ότι η Ελλάδα είναι κατά καιρούς πρώτη σε εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο σε περλίτη;
(ένα πέτρωμα που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία, στην αγροτική παραγωγή, στην δόμηση κ.α.).
ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ (ΤΟ ΓΥΑΛΙ) ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.
Αλλά την εκμετάλλευση δεν έχει το δημόσιο και κατ επέκταση οι Έλληνες πολίτες αλλά μια εταιρεία που εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά τον Ελληνικό περλίτη καθώς και πολλά αλλα μεταλλεύματα. π.χ. Βωξίτη κ.α.
Έχει πολλά μεταλλεία σ όλη την Ελλάδα και αδειάζει σιγά – σιγά την χώρα από τον φυσικό της πλούτο.
Ολόκληρα καράβια με Ελληνικά μεταλλεύματα φεύγουν συχνά – πυκνά για το εξωτερικό…
ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡ, ΑΥΡΙΟ… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ.
(Εταιρεία: S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.(πρώην Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλευμάτων και Βαρυτίνης)
Δεν γνωρίζω πότε ασχοληθήκανε τα ΜΜΕ να ψάξουν για το θέμα αυτό. ΓΙΑΤΙ;
Η Ελλάδα ξεπουλά τα χρυσά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν θα εχει και αύριο, τα μεταλεία κάποτε αδειάζουν. Τα χρήματα που πάνε;
Στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες ισχύει το ακόλουθο, γι αυτό μην χαίρεστε για τα πλούτη σας:
Αν στο τόπο σας υπάρχει χρυσός
περισσότερο κινδυνεύετε να ξυλοκοπηθείτε
από το να πάρετε μερίδιο στην εκποίηση του.
Το σχετικό άρθρο είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό για το τι σας περιμένει αν αντισταθείτε στην αφαίμαξη του τόπου σας.
Επίδειξη βαρβαρότητας της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική
http://www.biozo.gr/node/630
Για οποίον νομίζει ότι το κράτος δηλαδή ολοι εμείς έχουμε τα ανάλογα έσοδα απο τον χρυσό μας που εκποιείται ας διαβάσουν αυτό το χρονικό:
Το ημερολόγιο των Μεταλλείων Χρυσού της Χαλκιδικής:
1995: Η TVX Hellas AE εξαγοράζει από το Ελληνικό Δημόσιο τα Μεταλλεία Κασσάνδρας έναντι περίπου 39,8 εκατ. ευρώ.
2002: Το ΣτΕ ακυρώνει τις μεταλλευτικές άδειες και τις άδειες επεξεργασίας χρυσού των Μεταλλείων για «σοβαρούς περιβαλλοντικούς λόγους».
2003: Εξαιτίας της ακυρωτικής απόφασης του ΣτΕ η εταιρεία TVX Hellas κινεί πτωχευτική διαδικασία.
9 Δεκεμβρίου 2003: Ιδρύεται η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.
12 Δεκεμβρίου 2003: Τα Μεταλλεία Κασσάνδρας αλλάζουν χέρια με συμφωνία back to back. Μεταβιβάζονται από την TVX Hellas στο Ελληνικό Δημόσιο έναντι 11 εκατ. ευρώ και το Ελληνικό Δημόσιο τα πουλάει στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ έναντι 11 εκατ. ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσωπούν ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Καλαφάτης και ο τότε υφυπουργός Οικονομικών κ. Χ. Πάχτας. Η πώληση κυρώθηκε με τον νόμο 3220/2004.
2004-2005: Η European Goldfields LTD εξαγoράζει το 65% τής Ελληνικός Χρυσός έναντι 125,3 εκατ. δολαρίων (κυρίως σε μετοχές). Τον Ιούνιο του 2007 εξαγοράζει άλλο ένα 30% έναντι 178 εκατ. δολαρίων (με ανταλλαγή περίπου του 20% των μετοχών της European Goldfields).
2012: Η εταιρεία Eldorado Gold εξαγοράζει προς 1,8 δισ. ευρώ τη European Goldfields…
(Διάβάσατε παραπάνω πόσο φαίνεται να πήρε το Ελληνικό δημόσιο;)
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=166233
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΗΡΕ 11 ΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 1800 ΕΚ….(1,8 ΔΙΣ)…
ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ;;; ΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ;;;
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ…
Να δούμε και άλλη μια διάσταση του ίδιου θέματος και αν δεν σας αρέσει η αρχή αυτού του άρθρου το τέλος σίγουρα θα σας αρέσει.
Ταξιδεύοντας σε διάφορες χώρες αφού πρώτα είχα γυρίσει την Ελλάδα απ άκρη σε άκρη και από βουνό σε παραλία και ποτάμι, κατάλαβα ότι η Ελλάδα έχει πολλούς αναξιοποίητους φυσικούς πόρους.
Π.χ. σε όλες τις χώρες που έχουν βουνά υπάρχει και η πολιτική της υγιούς εκμετάλλευσης του τεράστιου φυσικού πλούτου που αυτά κρύβουν. Π.χ. στην εκμετάλλευση της ξυλείας που η φύση μας δίνει δωρεάν και εμείς έχουμε πλήρη ανυπαρξία σ αυτό το θέμα. Προσοχή εδώ να μην παρεξηγηθώ. Η εκμετάλλευση της ξυλείας των δασών όταν γίνεται οργανωμένα και με παρακολούθηση, το δάσος αραιώνει ομαλά χωρίς τα ίδια τα δένδρα να πνίγονται από τον υπερπληθυσμό και ν μπορούν ν αναπνεύσουν και ν αναπτυχθούν πιο ομαλά. Αυτή λοιπόν η εκμετάλλευση που γίνεται σ ολες τις χώρες βοηθάει το δάσος και δεν είναι ποτέ εις βάρος του, ανίθετα συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη και την προστασία του ίδιου του δάσους.
Στην Ελλάδα η γνώση υπάρχει η θέληση λειπεί.
Αυτό ήταν ένα μικρό μόνο παράδειγμα για να δούμε μια άλλη διάσταση στα όποια μόνιμα οικονομικά προβλήματα έχει η Ελλάδα, έχοντας εγκλωβιστεί στην άναρχη υπερεκμετάλλευση του τουρισμού που αποτελεί το 25% του ΑΕΠ, με πολλές φορές κακό τρόπο και χωρίς θετική καθοδήγηση και σχεδιασμό από την πολιτεία αλλά μόνο φοροεισπρακτική επέμβαση. (Τα ίδια και χειρότερα στην επιχειρούμενη από τις περισσότερες κυβερνήσεις που περάσανε, αποβιομηχάνιση και την κακοποίηση της αγροτικής παραγωγής. Μοναδικός ωφελημένος από την κρατική ανυπαρξία και ολιγωρία οι τράπεζες, στα χέρια των οποίων περνάνε η μια μετά την άλλη οι ελληνικές επιχειρήσεις.).
Η όποια μάλιστα ενασχόληση της πολιτείας με τα δάση είναι στην δενδροφύτευση κυρίως πεύκων, τα οποία ναι μεν φυτεύονται εύκολα και ξεκινούν χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα, αλλα είναι δένδρα απαράδεκτα για το Ελληνικό δασικό πρόβλημα το οποίο μεγαλώνουν μια και σε περίπτωση πυρκαγιάς έχουν πολύ κακή συμπεριφορά, θέλουν πολλά χρόνια ν αναπτυχθούν και δεν προσφέρουν πολλά στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος.
Π.χ. καίγονται ολοσχερώς και καταστρέφονται. Αν καούν τα φύλα τους ακόμα και να μείνει ο κορμός τους δεν ξαναβγάζουν φύλλα, έτσι χρειάζεται πολλά χρόνια για να ξαναφυτευτούν και να ξαναδημιουργηθεί το δάσος. Ωστόσο τα νερά ξεπλένου το έδαφος από το ευεργετικό χώμα και αρχίζει ο φαύλος κύκλος της πτώσης που οδηγεί στην υποβάθμιση του οικοσυστήματος και κατ επέκταση την λειψυδρία τις λιγότερες βροχοπτώσεις που είναι ευεργετικές για τις αγροτικές καλλιέργειες στα πεδινά και άλλα πολλά όπως την ενίσχυση των υπόγειων υδάτων και την ενεργοποίηση των πηγών που η μια μετά την άλλη σταματούν σε ολόκληρη την χώρα.
Υπάρχουν δένδρα που δεν καίγονται και δεν καταστρέφονται ολοσχερώς, χρειάζονται μόνο λίγη βοήθεια να ξεκινήσουν και μετά ακόμα και να καούν ολοσχερώς ξανανοίγουν ακόμα και από τον γυμνό κορμό τους. Επίσης πολλά από αυτά αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα από ότι τα πεύκα παράγουν πολύ περισσότερο οξυγόνο και είναι μικροβιοκτόνα και δεν αρρωσταίνουν σε αντίθεση με τα πεύκα που γενούν κουνούπια και άλλα έντομα και παθαίνουν πολλές αρρώστιες.
Επειδή λοιπόν εδώ υπάρχει παραπληροφόρηση και ολιγωρία για μια ακόμα φορά του κράτους θα τα γράψουμε εκτενώς σε ένα άλλο άρθρο ειδικά για τα δάση και μια και αναφερθήκαμε στις πηγές, είναι καλό να τονίσουμε ότι η Ελλάδα έχει ακόμα πολλές ιαματικές πηγές οι οποίες επίσης είναι ανεκμετάλλευτες. Υπάρχουν πολλά που μπορούσαν να γίνουν και σ αυτό το θέμα που εκεί αποκτούν μια μοναδικότητα για την χώρα μας η οποία δεν ακούγεται στο εξωτερικό και δεν προβάλλεται για όλες τις διαστάσεις που έχει.
Εδώ χρειάζεται επίσης να λειτουργήσουν οι εσωτερικοί μηχανισμοί για την όμορφη και ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και εκμετάλλευση των πηγών και παράλληλα την προβολή τους από τον ΕΟΤ ώστε ν αναπτύξουμε και αυτόν τον πολύ αποδοτικό τομέα που θα είχε σαν αποτέλεσμα να ζωντανέψει ξανά την ύπαιθρο και να μην ζει την σημερινή εικόνα της εγκατάλειψης.
Λάβε υπ όψιν σου αγαπητέ αναγνώστη ότι αυτές όλες οι λύσεις που προτείνουμε αυξάνουν την δουλειά και τις θέσεις εργασίας και παράγουν υγιή πλούτο για όλους.
Όλα ξεκινούν από τον απολογισμό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ένας που βρίσκεται σε μια δημόσια θέση και να αξιολογείται η εργασία του. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει εποπτική ανεξάρτητη αρχή η οποία να ερευνά και να βελτιώνει την παραγωγικότητα του δημοσίου. Να θέτει στόχους όπως αυτούς που προανέφερα, ν αυξηθούν υγιή τα δημόσια έσοδα (και όχι με την από κάθε κυβέρνηση επαναλαμβανόμενη φοροεισπρακτική επιδρομή) καθώς και θα αυξανόντουσαν έτσι παραγωγικά οι θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Γιατί και αυτό που συνεχώς ακούγεται από την κάθε κυβέρνηση, του να μειώνει τις θέσεις εργασίας του δημοσίου και την συρρίκνωση των μισθών δεν είναι η λύση που θα φέρει την άνοιξη, όπως δεν την έφερε πολλά χρόνια τώρα.
Το μόνο που χρειάζεται εδώ είναι απλά ο σχεδιασμός και η παρακολούθηση για την ανάπτυξη πολλών αναξιοποίητων πόρων και η βοήθεια που θα έπρεπε να προσφέρει το κράτος προς τον ιδιώτη αντί να του βάζει εμπόδια και φραγμούς με τους όποιους τρόπους γνωρίζουμε όλοι που σήμερα γίνεται από τις διεφθαρμένες υπηρεσίες (πολεοδομία, εφορία, δασαρχείο κ.τ.λ. περί διαφθοράς στην Ελλάδα γνωρίζουν πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, σκουπίστε τα κροκοδείλια δάκρυα σας κύριοι κυβερνητικοί).
Εδώ λοιπόν βρίσκεται το μυστικό της ανάπτυξης που θα έφερνε λύσεις βιώσιμες και θα παρείχε καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες και τους επισκέπτες αυτής της χώρας. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα να γίνουν, απλά χρειάζεται αλλαγή της παλιάς σκέψης της εξουσίας και τον σεβασμό του πολίτη τον οποίο αντί να υπηρετεί, καταδυναστεύει. (γιατί ο τελευταίος δεν ζητά απολογισμό των έργων που έπρεπε να κάνει ο κάθε δημόσιος λειτουργός και η εκάστοτε κυβέρνηση στο σύνολο της).
Η κάθε κυβέρνηση είναι μια επιχείρηση και οι πολίτες είναι οι μέτοχοι.
Όταν λοιπόν οι μέτοχοι δεν ασκούν έλεγχο στην επιχείρηση είναι λογικό και αυτή να μην κάνει σωστά την δουλειά της. Αλλά και ν ανοίγει ο δρόμος στο να γίνεται η επιχείρηση υποχείριο, κάποιων εξωτερικών και εσωτερικών επιτήδειων που θα την κλέβουν και θα την απομυζούν, ενω παράλληλα θα βασανίζουν τους πολίτες της.
Για να ρίχνουν δε στάχτη στα μάτια των μετόχων και να μην υπάρχουν μέτρα σύγκρισης της αποτελεσματικότητας και της πραγματικής πορείας θα αλλάζουν συνέχεια τους εσωτερικούς κανονισμούς και όλα τα στοιχεία.
Καταλάβατε μήπως τώρα γιατί κάθε χρόνο αλλάζει το φορολογικό σύστημα?
Και πάμε τώρα σ αυτό που σας υποσχέθηκα στην αρχή του άρθρου.
Μου ήρθε λοιπόν το ακόλουθο μήνυμα και σας το αναμεταδίδω ως έχει διότι δεν έχω την δυνατότητα να το επαληθεύσω ούτε και τις γνώσεις να το σχολιάσω, μου άρεσε όμως και πιστεύω ότι θα αρέσει και σ εσάς.
Το Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,
Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί
υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε….. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.
Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000
Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΙΚΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
(Διάβασε το “Ετσι εξηγούνται ολα…”)
Εκτός λοιπόν από τα έσοδα που θα μπορούσε να έχει αυτή πάντα βασανισμένη και φτωχή χώρα θα μπορούσε να έχει και σύγχρονες μονάδες παραγωγής ασφαλούς ατομικής ενέργειας, χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον και αντί να εισάγουμε ρεύμα θα μπορούσαμε να εξάγουμε. (Το ίδιο θα μπορούσε να εξασφαλιστεί με μικρά υδροηλεκτρικά έργα κατα μήκος των ποταμών μας που αφ ενός δεν κοστίζουν, αφ εταίρου γινονται εύκολα και γρήγορα με μικρά καλαίσθητα κτήρια στις όχθες των ποταμών).
Να εκμεταλεύονται τα δάση οι ήδη εξαθλιωμένοι πολίτες που αρχίζουν να πλησιάζουν τα όρια της φτώχειας (αρκετοί είναι ήδη μέσα σ αυτήν). Π.Χ. ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΥΔΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ -ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΥΚΑ -ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΡΥΔΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ- ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ (ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΚΑΡΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑ, (Η ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΞΥΛΟ ΔΙΕΘΝΩΣ), ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ. ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ -ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΜΕ- ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ…
ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ – ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=741
 Αυτοί οι άνθρωποι χρωστούν στους εβραίους διεθνείς τραπεζίτες και το ΔΝΤ, 290.000.000.000 εκ. δολάρια (δείτε το βιντεο)
Στην Κεντρική και Νότια Αφρική, στην Λατινική Αμερική και σε άλλες ΠΛΟΥΣΙΕΣ περιοχές της Γης, οι άνθρωποι το μόνο που χρειάζονται είναι μια γεώτρηση για να βρουν πρόσβαση σε καθαρό νερό για να καλλιεργήσουν την γη τους και να παράγουν τροφή, δουλειά και να διασφαλίσουν την υγεία τους…
Αντ αυτού τους βάζουν φόρους ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ, ιδιωτικοποιούν με τις υπογραφές των πολιτικών τους την διαχείριση των υδάτων, τους δίνουν όπλα και τους βάζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους…
Για να μπορούν αυτοί -ως ξένοι επενδυτές και φιλάνθρωποι ευεργέτες- ελεύθερα να ληστεύουν την χώρα τους.
Δεν χρειάζονται ελεημοσύνες…χρειάζονται έργα…
Αντί να καλλιεργούν την γη τους και ν αναπτύσσονται περνούν όλη την ημέρα προσπαθώντας να φέρουν λίγο νερό που δεν φτάνει για τίποτα απο αρκετά μακριά.
Αντι να τους βοηθίσουν, τους φορτώνουν τεχνικά με έντοκα δάνεια, για την πληρωμή των προηγούμενων δανείων, τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ σε παραγωγικά έργα υποδομής…και μεγαλώνουν μόνο το χτισμένο και πλαστό χρέος…και κατ επέκταση μέσω του χρέους τον πλήρη έλεγχο και την μονιμότητα της φτώχειας και της εξαθλίωσης…
Οι άνθρωποι χρειάζονται καθαρό νερό και αυτοί τους κάνουν εμβόλια…
Οι ξένες εταιρείες παίρνουν και εκεί τα δικαιώματα του νερού απο το κράτος, χρεώνοντας πλέον πανάκριβα το δωρεάν πολύτιμο αγαθό της φύσης (με τις οδηγίες του ΔΝΤ και των αλλων διεθνών οργανισμών, όπως τον φονικό όπως χαρακτήρσε ο Καντάφι ΟΗΕ), και απαγορεύουν στους κατοίκους μέχρι και το να σκάβουν τα δικά τους πηγάδια.
http://www.forskningsradet.no/en/Newsarticle/The_right_to_Africas_water/1253964637126
Οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ τους σε τι διαφέρουν απο τους δικούς μας;
ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…
Γι αυτό ξεκίνα να ελέγχεις αυτόν που σε εκπροσωπεί (πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους) ώστε να έχει και αυτός μια κάλυψη για να μην υποκύπτει στις πιέσεις αυτών που ληστεύουν την χώρα σου, σε καταδυναστεύουν και σε ξεφτιλίζουν διεθνώς.
Ξεκίνα επιτέλους να βλέπεις πως πραγματικά λειτουργούν αυτοί που σε ενημερώνουν, σου καλλιεργούν ανάγκες και στρέφουν την προσοχή σου όπου θέλουν (ΜΜΕ).

Κάποτε οι Έλληνες έγιναν το φως που φώτισε όλη την γη και σήμερα έχουν γίνει το περίγελο όλου του πλανήτη
ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
 Σταμάτα επιτέλους να μιλάς γι αυτά που θα σου κλέψουν στο μέλλον ή πόσο αξίζει ο ορυκτός πλούτος της χώρας σου, και δες αυτά που σου κλέβουν καθημερινά και με ενα εφ άπαξ συμβόλαιο εξ ονόματι σου έδωσαν το αποκλειστικό δικαίωμα σε εταιρείες να κερδοσκοπούν καθημερινά στην πλάτη σου.
Ξύπνα και δείξε τους ότι δεν είσαι ο ανόητος που νομίζουν αλλά ΕΛΛΗΝΑΣ…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ…
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ…Τ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ” ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

Ο σχολιασμός έχει κλείσει.