«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απαντήσεις από Κυρ. Λαμπράκη και Κυρ. Γιαλτουρίδη στο θέμα:Σχετικά με τον Σώρρα

Θα πω κάτι πολύ σκληρό αλλά δεν μπορώ να αφήνω να γελοιοποιούμαστε με αφηρημένες έννοιες και να μπερδευόμαστε περισσότερο!

Λοιπόν κύριοι η Αμερική να πάει να πηδηχτεί το ίδιο μου κάνει όταν κινδυνεύει η πατρίδα μου και η Αμερική είναι από πείσω με διάφορους τρόπους!
Μυστικές συμφωνίες μας έχουν διαλύσει από το 1830, μπορείτε να δώσετε καθαρές απαντήσεις και αποδείξεις στον Ελληνικό λαό;;;
Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού δεν έχει τις εξειδικευμένες γνώσεις για να καταλάβει τις ορολογίες σας!
Μην ξανά αναφέρετε ότι αυτό δεν μπορώ να το αναφέρω γιατί θα μας κάνει (νταντά) η Αμερική, Η κινδυνεύει η Αμερική! Αδιαφορώ πλήρως και ξανά τονίζω ωμά να πάει να αυτοθί η Αμερική όταν υποθάλπει απατεώνες σε βάρος του Ελληνικού έθνους και μάλιστα όταν η υπεύθυνη κυβέρνηση είναι κατοχική για να διαλευκάνει τέτοια θέματα που μπορεί να είναι και η ίδια από πείσω;;;
Κύριοι ξεκαθαρίστε την θέση σας απέναντι στην πατρίδα σας! Δεν μπορούν πλέον να αιωρούνται λάσπες στον ανεμιστήρα του τύπου ο Γιαλτουρίδης έχει συμβόλαιο με την Αμερικάνικη κυβέρνηση να κάνει κακό στην Ελλάδα ή ο ένας να λέει για τον άλλον ότι χρειάζονται ψυχίατρο!
Ο ελληνικός λαός θέλει απλές και κατανοητές αποδείξεις, τις έχετε κύριοι;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Από Γιαλτουρίδη
Φιλε Δημήτρη,
Διαβάζοντας την πρόταση σου στον Αρτέμη Σώρρα μου δίνει την εντύπωση πως εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι ο Σώρρας έχει τον παρά. Σου πληροφορώ ότι όχι μόνον δεν έχει πεντάρα τσακιστή ο Σώρρας αλλά είναι και καταχρεωμένος ο σεσημασμένος Πατρινός. Όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και να το σκάσουν από την Ελλάδα με κάποια εκατομμυριάκια ο καθένας τους βάζοντας φέσι στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο «Έλεγχος των Χρεογράφων» τον οποίον επιδιώκουν είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία (step-by-step process) την οποίαν καθορίζουν αυτοί οι ίδιοι. Αυτοί οι απατεώνες θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Τράπεζα της Ελλάδος καταθέτοντας Custodial Deposit Receipts (CDR) από έναν ανύπαρκτο λογαριασμό από μια τράπεζα μαϊμού Federal Stock Transfer & Custody Agents, Inc. δήθεν στον Καναδά ώστε να δεσμευτεί η ίδια η Τράπεζα δημιουργώντας ένα credit line με δικαιούχο τον Σώρρα μέχρις ότου επιστρέψει το μήνυμα πίσω στην Τράπεζα της Ελλάδος, έως και 60 ημέρες αργότερα, ότι τα χρεόγραφα (International Bills of Exchange) είναι πλαστά, τα CDR είναι πλαστά και η τράπεζα μαϊμού Federal Stock Transfer & Custody Agents, Inc. είναι ανύπαρκτη.
Μέσα σε αυτές τις 60 ημέρες όμως, ο Σώρρας ως δικαιούχος έχει τον έλεγχο του credit line και με βάση ακόμη των επιτοκίων LIBOR θα είναι σε θέση να εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια μέσα στις 60 ημερες, αναλόγως πως ρισκάρει ο Σώρρας τα κεφάλαια του credit line. Τελικά, όλους τους τόκους LIBOR του 60ήμερου συν οποιαδήποτε χασούρα θα τους χρεωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος. Η Τράπεζα της Ελλάδος μπαίνει ως εγγυητής. Δίχως την συμμετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος το γλυκό δεν δένει. Οι Σώρρας, Λαμπράκης, Βαβούρας, Χαραλάμπους, Διαμαντόπουλος και κάποιοι άλλοι μέχρι τότε θα έχουν εξαφανιστεί κάπου στην Καραϊβική.
Ως αναφορά την Τράπεζα Ανατολής, προτιμώ να συνεργαστώ με αυτόν που κατέχει 2,800 μετοχές παρά με αυτόν που ισχυρίζεται ότι διαθέτει 28 τεμάχια τα οποία λέει ότι τα βρήκε στης γιαγιάς του το σεντούκι. Έτσι λέει. Αλλα στην Λέρο άλλος πήγε και τις αγόρασε. Όπως λέμε, άλλος πληρώνει, άλλος γα…
Σχετικά με την FED και τα κωλόχαρτα στις αποθήκες της, όλα αυτά τα γνωρίζουμε. Αλλά αυτό ακριβώς το σύστημα της FED είναι το εργαλείο που θέλει να χρησιμοποιήσει ο Σώρρας για να δημιουργηθεί το χρήμα που ο ίδιος ως δικαιούχος θέλει να ελέγξει έστω και για δυο μήνες. Εάν δεν γνωρίζαμε το σύστημα, δεν θα αποκαλύπταμε την απάτη.
Φιλικά,
Γιώργος Γιαλτουρίδης
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

ggialtouridis@hotmail.com

………………………………………………..
Από Λαμπράκη
Ἀγαπητέ Δημήτρη
Ζητῶ συγνώμην πού ἀπαντῶ ἐγώ ἀναφορικά μέ τόν κο Σῶρρα ὁ ὁποῖος δέν γνωρίζει ὃτι ἀπαντῶ καί βεβαίως μπορεῖ νά ἀπαντήση καί ὁ ἳδιος γιατί δέν προσπαθῶ νά τον ὑποκαταστήσω οὒτε ὃμως καί νά ἀκυρώσω τήν μεσολαβητική σου προσπάθεια ……
Κατ᾽ἀρχήν συμφωνῶ ἀπολύτως μαζί σας γιά τήν ἀνάγκη ὁμοψυχίας καί συσπείρωσης γιά τήν σωτηρία καί ἀναγέννηση τοῦ Ἒθνους…
Διαφωνῶ ὃμως ριζικά ἒχοντας γνώση τῶν γεγονότων ἐκ τῶν ἒσω στήν ἐξίσωση πού ἐπιχειρεῖτε μεταξύ Σῶρρα καί Γιαλτουρίδη …..
Οὒτε τά κίνητρα συμπίπτουν οὒτε βεβαίως καί οἱ ἱκανότητες τῶν δύο ἀνδρῶν…..
Γιά τά κίνητρα δέν εἶναι ἡ κατάλληλη στιγμή νά σᾶς ἐνημερώσω καθότι μπορῶ νά σᾶς ὁμιλήσω μέ γνώση καί ὃχι μέ ὑποψίες ἢ ὑποθέσεις……….καί δεσμεύομαι καἰ ἀπό τό ἰατρικόν ἀπόρρητον….
Ἡ «ἒρευνα» τοῦ κου Γιαλτουρίδη ἒχει τόση σχέση μέ τήν ἀλήθεια ὃση ὁ φάντης μέ τό ρετσινόλαδο……
Ἐπειδή γνωρίζουμε τήν ὑπερασπιστική γραμμή τῶν τοκογλύφων Τραπεζιτῶν πού ὁφείλουν τό ἀντίτιμο τῶν ὁμολόγων(UNITED STATES)
σᾶς διαβεβαιῶ ὃτι συμβαδίζει ἀκριβῶς μέ τά ὃσα διατείνεται ὁ Γιαλτουρίδης ὁ ὁποῖος ἐκτελεῖ διατεταγμένη ὑπηρεσία……
Ἐάν τά Ἀγγλικά σας εἶναι καλά θά καταλάβετε τόν ὃρο «plausible deniability.» Αὐτό στά Ἑλληνικά σημαίνει περιφραστικά ὃτι προτοῦ στήσουν τήν οἰκονομική παγίδα ἐξασφαλίζουν μέσα στόν σχεδιασμό τους τήν δηνητική ἂρνηση της μέ ἀληθοφανῆ σκηνικά ….
Αὐτή εἶναι πάγια τακτική τῶν οἰκογενειῶν καί ἐπειδή γνωρίζουμε ἐκ τοῦ σύνεγγυς τήν τακτική τους γιά τό συγκεκριμένο ὁμόλογο ξέρουμε ἀκριβῶς τί εἶπαν στόν Γιαλτουρίδη νά κάνη…..
Ἐάν παρακολουθεῖτε ἀπό κοντά τήν «σοφία Γιαλτουρίδη» καί τήν ἀνταλλαγή μυνημάτων ἐκατέρωθεν θά διαπιστώσατε ὃτι κατηύθηνα τόν ἐν λόγω κύριο καλοπροαἰρετα πρός τήν ἀλήθεια….
Ἐάν ἦτο καλοπροαίρετος καί ὂχι σέ «διατεταγμένη ὑπηρεσία » θά μποροῦσε νά βαδίση πρός τήν ἀλήθεια ἀλλά τά ἀφεντικά κατά τήν Γκαιμπελική τακτική τους τόν κατευθύνουν νά ρίχνη τό μελάνι καί μετά νά τό ἀφήνη νά αἰωρεῖται ἒστω καί ἂν διαθέτει τά στοιχεῖα νά καθαρίση τό τοπίο…
Ὃταν ἐπομένως ἀντί τήν ἀναζήτηση τῆς ἀλήθειας σκοπός εἶναι ἡ συγκάλυψη τότε τό μελάνι πρέπει νά αἰωρεῖται…..
Σᾶς διαβεβαιῶ ὃτι ἐάν ἀποκαλυφθῆ ἡ ἀλήθεια ἡ ἱδια ἡ Ἁμερικανική κυβέρνηση θά βρεθεῖ σέ ἐξαιρετικά δύσκολη θέση καί πρέπει νά σᾶς πῶ ὃτι ὁ Σῶρρας προτιμᾶ νά προπηλακίζεται ἀπό τύπους σάν τόν Γιαλτουρίδη παρά νά παραβῆ τίς συμφωνίες του καί τόν λόγο πού ἒδωσε στούς Ἁμερικανούς ἀξιωματούχους….
Δέχεται δηλαδή τήν ἀμφισβήτηση ἀπό τόν ἐν λόγω κύριο γιά νά μήν προδώση. καί ἀθετήση τόν λόγο του……..
Ἁπλᾶ σάν δεῖγμα θά σᾶς δώσω μέσα στό ἐπιτρεπτό ὃριο τό πόσο ἂσχετα μέ τήν ἀλήθεια εἶναι τά ὃσα διατείνεται ὁ μέγας «ἐρευνητής….»
Τό ὑπόβαθρο, δηλαδή ἡ ἀξία τήν ὁποίαν ἀντιπροσωπεύουν τά ἐν λόγω ὁμόλογα δημιουργήθηκε στήν πολιτεία τῆς Καλλιφόρνιας…. καί μέσω τῶν ἀρχῶν καί τῶν ὑπηρεσιῶν αὐτῆς τῆς πολιτείας τῶν ΗΠΑ….
Ἡ ἀπαίτησις ἀποπληρωμῆς ὃλως περιέργως μετεφέρθη στήν πολιτεία Οὐάσινγκτων.. Διερωτᾶται ὁ μέσος ἀνθρωπος γιά ποιό λόγο…..
ἀφοῦ ὃλη ἡ διαδικασία καί ἡ διακίνησις «ἀγαθῶν» ἐγινε στήν Καλλιφόρνια……
Ἡ ἐφαρμογή καί ἡ ἀπαίτησις ἀποπληρωμῆς , μόνον στήν πολιτεία τῆς Οὐάσινγκτων( ὂχι στήν πόλη ) μποροῦσε νά διακινηθῆ γιά τόν ἐξης ἁπλό λόγο…
Οἱ δικηγορικοί σύλλογοι ὃλων τῶν πολιτειῶν τῶν ΗΠΑ εἶναι ἀκριβῶς ὃτι λέει ἡ λέξη ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Ἐξαἰρεση ἀποτελεῖ ὁ δικηγορικός σύλλογος τῆς πολιτείας τῆς Οὐάσινγκτων (ὂχι Washington DC) ὃπου ὁ δικηγορικός σύλλογος συμπεριλαμβάνει ἐκτός τῶν δικηγόρων καί ὃλους τούς δικαστές δηλαδή καί τούς ὁμοσπονδιακούς δικαστές καθιστώντας ἒτσι τόν δικηγορικό σύλλογο τῆς πολιτείας ὑπηρεσία τῆς ἑταιρείας THE UNITED STATES κάτι πού ἒχουμε ἐξηγήσει τί σημαίνει……
Αὑτό δημιουργεῖ μιά εἰδική σχέση μεταξύ δικηγόρων καί δικαστῶν ὃπου ὂντας μέλη τῆς ἳδιας συντεχνίας ἀλληλοπροστατεύονται μέ τέτοιο νομιμοφανῆ τρόπο ὣστε εἶναι ἀδύνατον γιά τόν κοινό πολίτη νά κατηγορήση εἲτε δικηγόρο εἲτε δικαστή χωρίς νά προστρέχη ἡ μία ὁμάδα νά καλύπτη τήν ἂλλη καί ὃλα αὐτά χωρίς δυνατότητα διαφυγῆς διότι ὃλοι ἀνεξαιρέτως οἱ δικασταί καί τῶν ἐφετῶν συμπεριλαμβανομένων εἶναι μέλη τῆς ἲδιας συντεχνίας καθ᾽ὐποχρέωσιν ἐπομένως ἀδυνατοῦν νά στραφοῦν ὁ ἓνας ἐναντίον τοῦ ἂλλου γιά τήν ἀπόδοση δικαιοσύνης…….(Conflict of interest)
Ἐπιπλέον μόνον ὁ δικηγορικός σύλλογος τῆς ἐν λόγω πολιτείας ἒχει τό δικαίωμα ὡς ὀμοσπονδιακή ὑπηρεσία νά δεσμεύση τήν κυβέρνηση τῶν ΗΠΑ ἐνῶ ὃλες οἱ ὑπόλοιπες πολιτεῖες κυβερνῶνται ἀπό τούς νόμους καί τό σύνταγμα τῆς κάθε πολιτείας καί ὂχι ἀπό τό σύνταγμα τῆς ἑταιρείας (ΤΗΕ UNITED STATES) καί μόνον ἡ πολιτεία τῆς Οὐάσινγκτων κατέχει αὐτό τό δικαίωμα νά δεσμεύη δηλαδή τήν ἑταιρεία…
Καί μόνον τό γεγονός ὃτι ἡ διαδικασία ἀποπληρωμῆς μετακινήθηκε ἀπό τήν Καλιφόρνια στήν Οὐάσινγκτων μέ τήν σύμφωνη γνώμη πιστωτοῦ καί ὀφειλέτου εἶναι ἀρκετό νά καταδείξη τήν νομιμότητα τοῦ χρέους διότι στήν ἀντίθετη περίπτωση ὁ ὁφειλέτης δηλαδή (UNITED STATES) δέν θα συνηγοροῦσε στήν μεταφορά τῆς ἐκτέλεσης τοῦ συμβολαίου ἀπό τήν Καλλιφόρνια στήν Οὐάσινγκτων….
Τά παραπάνω θά μποροῦσε μέ τίς πληροφορίες πού κατά καιρούς τοῦ ἀποστέλονται ὁ κος Γιαλτουρίδης νά πλησιάση τήν ἀλήθεια ἀλλά δέν εἶναι αὐτός ὁ ρόλος του……Γιά νά βρῆ τήν ἀλήθεια ἀποκλείεται δέν θά τοῦ τό ἐπιτρέψουν ποτέ τά ἀφεντικά του……..
Ἐγώ προσωπικά εἶμαι πεπεισμένος ὃτι ἀδυνατεῖ λόγω ἐγγενῶν δυσκολιῶν πνευματικῆς δυσπεψίας νά ξεφύγη ἀπό τίς ἐμμονές του καί νά πορευθῆ πρός τήν ἀλήθεια.
Ἀδυνατεῖ ἐπιπλέον νά ἀντιληφθῆ τίς ἱσσοροπίες πού ἀναφέρω καί ἀναλύω διότι ἂν τίς ἀντιληφθῆ ὁφείλει νά έγκαταλείψη τήν γραμμή στήν οποία εἶναι παγιδευμένος λόγω τοῦ συμβολαίαυ πού ἒχει ἀναλάβει…..
Ἡ ἀλήθεια εἶναι ἐμφανής…. Οἱ ἀρχές τῶν ΗΠΑ οὒτε πού διαννοοῦνται νά ἀμφισβητήσουν τό χρέος ἀλλά τό ἀμφισβητεῖ ὁ εὐφυής Πόντιος ὃπως τόν ὀνομάζετε… Ποῦ ἡ λογική?
Ἡ ἐξήγηση πού δίνει ὃτι τά ὁμόλογα δέν ἒχουν ἐμφανιστεῖ πρός πληρωμήν γιά νά ἐπέμβουν οἱ ἀρχές θά μποροῦσε νά ἀπαντηθῆ μέ δύο τρόπους.
Ὁ πρῶτος τρόπος θά ἐξέθετε τήν Κυβέρνηση τῶν ΗΠΑ ἀνεπανόρθωτα καί ὁ Σῶρρας ἒδωσε Λόγο καί τόν τηρεῖ…
Ὁ δεύτερος τρόπος ἐξ ᾽ἲσου πειστικός εἶναι ὁτι τόσον ὁ πρόεδρος Ὀμπάμα ὃσον καί οἱ ὑπουργοί, Οἰκονομικῶν , Μεταφορῶν καί Ἐξωτερικῶν τῶν ΗΠΑ ἒχουν ἐπισήμως μέσω τῶν δικηγόρων τοῦ Σῶρρα καί τοῦ ὁργανισμοῦ μας εἰδοπο

Μοιραστείτε το!

Ο σχολιασμός έχει κλείσει.