«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αλήθεια κρύβει φρίκη για την ανθρωπότητα από μερικούς φαντασμένους δολοφόνους!

Αλήθεια ποιος προδότης από την Ελλάδα και την Κύπρο θα λογοδοτήσει που παρέδωσαν την Κύπρο ξεβράκωτη στις ύαινες και στα όρνια;;

Αλήθεια δεν προκαλεί έκπληξη ο εκβιασμός συγκεκριμένων διεθνών αρπαχτικών και η εγκληματική αδιαφορία του θείου ΣΑΜ -Αμερική και της ΑΡΚΟΥΔΑΣ-Ρωσία;;;;

Ο θείος ΣΑΜ κάνει τσάρκες κοντά στην Κύπρο, έχει το οικόπεδο 12 από την Κύπρο και κάνει το παπί σε μια δύσκολη στιγμή της Κύπρου για 5,5 δις, που για τον θείο ΣΑΜ είναι για στραγάλια!
Η αρκούδα υποτίθεται ότι ήθελε να έχει  σοβαρούς συμμάχους και βάση στην μεσόγειο και το παίζει θιγμένη και αδικημένη!!! Ναι πήγαν να την φέρουν στην Ρωσία  η Γερμανία με τα τσιράκια της ή είναι σκηνοθετημένη η διχοτόμηση της Κύπρου από ποιο ψιλά κλιμάκια των δυο υπερδυνάμεων του ΟΗΕ;;;;
Όλο το σκηνικό θυμίζει καραγκιοζλίκι ανεξήγητο για τα διεθνή δεδομένα και συμφέροντα των δυο υπερδυνάμεων! Με αυτό που αφήνουν να φαίνεται!

Όλα δείχνουν Κύπρος και Ελλάδα στο βωμό του πειράματος αλυσοδεσίματος της ανθρωπότητας!!

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση με την κοροϊδία του ποσού των 5,5 δις, ούτε η άρνηση της Ρωσίας για διακανονισμό συμφερόντων στην Μεσόγειο, η διπλωματία δεν θίγετε από κάποια λάθη οι σκοπιμότητες αρπάζει την ευκαιρία ακόμα και την ώρα που εισπράττει φτύσιμο.
Εγώ ο φαντασμένος θα σας πω ότι όταν μια χώρα, ένα έθνος, με τόσα πλούσια κοιτάσματα δεν έχει συμμάχους να ζητήσει βοήθεια δυο πράγματα συμβαίνουν, ή οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτό το έθνος είναι λαός προς εξαφάνιση, ή παραδειγματική τιμωρία προς αυτούς που θα απλώσουν το χέρι να προσφέρουν βοήθεια.
Και τώρα κρατηθείτε για να μπορέσετε να αφομοιώσετε καλύτερα την φρίκη που μας ετοιμάζουν οι δυο υπερδυνάμεις και αυριανοί δικτάτορες της ανθρωπότητας, Αμερική και Ρωσία.
 Αμερική και Ρωσία μαζί θα κτυπήσουν Ιράν και βόρεια Κορέα και αυτό για να βγάλουν στο κλαρί την Κίνα που είναι ο τελικός στόχος!!!
Όλα αυτά τα ονομάζω πρωτοφανές παγκόσμια φρίκη για έναν λόγο διότι δεν θα γίνει με συμβατικά όπλα άλλα και με αρκετά πυρηνικά!!!
Η άρνηση της Ρωσίας να πάει στην Κύπρο και να κάνει πάρτι στην Μεσόγειο δεν είναι αμελητέα ούτε οι ηλιθιότητες για 5,5 ψωρο δις!!!
Αν ο άνθρωπος την ιστορία δεν την έλεγε μυθολογία αλλά αληθινή ιστορία με πολλά καλά και κακά παραδείγματα και δεν ξέχναγε και μελετούσε τα λάθει και τις ενέργειες των προγόνων μας δεν θα ξεχνούσε τους αιμοσταγείς βρώμικους και αχάριστους άτλαντες!
Περίεργα παιχνίδια παίζει η ιστορία, τρέχει με τον δικό της τρόπο και κάνει κύκλους γύρο από τον εαυτό της‼!
Και να,  ο ΕΛΛΗΝΑΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πάλι στο επίκεντρο‼! Να που γίνετε πάλι η προδοσία και το παγκόσμιο κτύπημα στην Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ‼!
Έτσι και τότε προ-δοθήκαμε από παραδοσιακούς μας συμμάχους και υποτίθεται φίλους‼!
Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι φαντασμένος, όμως σκεφτείτε ΕΛΛΗΝΕΣ προσεκτικά και ήρεμα τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται με ταχύτητα παγκοσμίως!
Η γνώση και η αλήθεια είναι άλλη που εμείς, ο απλοί θνητοί δεν μπορούμε να την φανταστούμε.
Η αλήθεια βρίσκετε καλά κριμένη στο  Άγιο Όρος, στο Βατικανό και στο Ισραήλ!
Μετρήστε πόσες φορές τα δέκα τελευταία χρόνια ήρθε ο Πούτιν να προσκυνήσει ή να δει το Άγιο Όρος;;;; Πόσες φορές οι πρόεδροι της Αμερικής ήρθαν στο Ισραήλ;;;; Πότε ξανά παραιτήθηκε Πάπας και γιατί, πριν 600 χρόνια! Γιατί σήμερα επειγόντως ξήλωσαν τον Πάπα; Πια πλήθη θέλουν να ελέγξουν και γιατί;;;
Για ένα είμαι πεπεισμένος 100%, ότι αυτοί οι εγκληματίες γνωρίζουν κάτι συνταρακτικό που το κρύβουν διαχρονικά από τους λαούς.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

4 comments to Η αλήθεια κρύβει φρίκη για την ανθρωπότητα από μερικούς φαντασμένους δολοφόνους!

  • paris

    signomi file dwn exis idea ti grafis lipame poly afta pou diawazo ke tin parapliroforisi pou kanis..enimerospu ke istera grapse…

    • Καλησπέρα πρώτα γράφε Ελληνικά, δεύτερον με κρήνης χωρίς να μου αντιπαραθέσεις στοιχεία???? Άμα εχεις στοιχεία να αντιπαραθέσεις η να μου πεις τις δικές σου αλήθειες εδώ είμαι για διάλογο.

  • antonis

    ολα αυτα που γραφεις ειναι ΣΩΣΤΑ(οσον αφορα τα συνεταιρακια του πλανητη).ολα αυτα που μας συμβαινουν τα διαβασα σε 1 βιβλιο το 1985,και λεγοταν 3η εναλακτικη λυση.συνεχως απο τοτε βγαινει αληθινο.το μονο που μπορει να σωσει εναν λαο ειναι να ειμαστε ενωμενοι αλλα που να γινει αυτο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>