«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ συνάδελφε κ. Λαμπράκη,

18/03/2013 15:48
τα UCC και τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία, δυστυχώς για εσάς, είναι γνήσια και προέρχονται από το επίσημο site και τις υπηρεσίες της πολιτείας της Washington. Το εξακρίβωσα με τα ίδια μου τα μάτια, όπως και πολλοί ακόμη άνθρωποι, όπως και οι αρμόδιες αρχές. Οι συναλλαγματικές σας είναι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ. Όπως ακάλυπτος είναι και ο Σώρρας για χρόνια τώρα.
Θα πρέπει να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ από όλες τις μανάδες και τους άνεργους Έλληνες που περιμένουν να πιαστούν από ένα ΨΕΜΑ, στο οποίο συμβάλετε. Ένα επικίνδυνο ΨΕΜΑ, που δημιουργήθηκε πολύ πριν γνωρίσετε εσείς τον Σώρρα. Ένα ΨΕΜΑ με διασυνδέσεις με τούρκους επιχειρηματίες και με αντεθνικούς στόχους.
Σας καλώ να δείτε τα έγγραφα στο http://imgur.com/a/snNE0#0 και ειδικά το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ το οποίο επικαλείστε. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Το «συμβόλαιο» είναι μια ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ προς από τον James Salmon της Red Panther Limited προς τον Αρτέμιο Σώρρα, για να πουλήσει τα ομόλογα σαν ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ. Καμία σχέση με την αμερικάνικη κυβέρνηση!
Η προέλευση των εικονικών χρημάτων είναι δεδομένη και εμφανής στο μέσο του http://imgur.com/a/snNE0#6 όπου ο Wozny ήθελε να ΧΡΕΩΣΕΙ σχεδόν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στον δικηγορικό σύλλογο της Washington γιατί στο δικτυακό τους τόπο αναρτήθηκε η απόφαση διαγραφής του με αναφορά στο όνομα του. Ο άνθρωπος νομίζει ότι το όνομα του είναι trademark και για κάθε αναφορά του ονόματος του θέλει 500.000 δολάρια.
Με αυτό τον τρόπο ξέρετε πόσα μου χρωστάτε ήδη κ. Λαμπράκη; Για αυτό το δικαστήριο έστειλε τον συνεργάτη σας Wozny να δει ψυχίατρο!
Πιστεύω ότι παρά την κάλυψη της απατεωνιάς του Σώρρα, έχετε ακόμη λογική. Κατανοώ ότι νομίζετε πως στην ηλικία σας είναι το τελευταίο σας χαρτί για να βγείτε από τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία βρίσκεστε, αφού χρωστάτε σε αρκετό κόσμο και μάλιστα μεγάλα ποσά. Κάνετε όμως λάθος. Είστε αρκετά δυνατός και έχετε πολλά καλά χρόνια μπροστά σας για να κάνετε κάλι σωστό.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ κ. Λαμπράκη.
Η απάντηση μου σε όλα τα γραφόμενα σας θα ανακοινωθεί αύριο. Σας συμβουλεύω σαν συνάδελφος και σαν άνθρωπος, όταν κληθείτε από τις αρχές να πείτε την αλήθεια και να εξηγήσετε ότι ο απατεώνας σε αυτή την περίπτωση είναι ο Σώρρας. Οι δικές σας ευθύνες δεν είναι μεγάλες, θύμα είστε και εσείς με κάποιο τρόπο.
Μετά τιμής,
Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ρόδος
ΥΓ Μην δείτε Αγγελάτο το βράδυ. Έχει έκτακτη εκπομπή..
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αγαπητέ συνάδελφε κ. Λαμπράκη,

 • Ἀγαπητέ Λευτέρη

  Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὃτι ὃταν τἂχης “πιάσει” λαϊκιστί εἶναι δύσκολο νά ξεφύγης….

  Ἱδιαίτερα ἂν τἂχης πιάσει ἀπό τήν Στοά…. Ξέρεις τώρα τί ἐννοῶ…. Μεταξύ μας……

  Δές πχ τί παθαίνει ὁ Ἀναστασιάδης στήν Κύπρο μετά πού τἂπιασε…….

  Θά σοῦ δώσω μιά τελευταία εὐκαιρία καί μετά ἀπόλυτη σιγή Λευτέρη…..

  Ἀπόλυτη σιγή, μέχρι νά βρῆς τό θάρρος νά φέρης τό θέμα ἐσύ ἢ ἡ Στοά, δέν μᾶς ἐνδιαφέρει ποιός, στήν
  δικαιοσύνη γιά νά ἀντιληφθῆς ποιός εἶναι προδότης καί ποιός ἀπατεῶνας……

  Ἂν τολμᾶς βεβαίως νά κάνης αὐτό πού δέν κάνουν οἱ ἀρχές καί οἰ θεσμοί (ἀλήθεια παίρνεις τό μύνημα?)

  Ἡ ἀρχή τοῦ μίτου τῆς ” Ἀριάδνης ” ἀγαπητέ βρίσκεται ἐκεῖ πού ψάχνεις μέ τήν προϋπόθεση νά ξέρης τί ψάχνεις καί τί ἐρωτήσεις κάνεις…………

  Θά μποροῦσες νά ρωτήσης πχ τί διαφορετικό ἒχει ὁ δικηγορικός σὐλλογος τῆς πολιτείας τῆς Washington πού δέν τό ἒχουν οἰ Δικηγορικοί Σύλλογοι τῶν ἂλλων πολιτειῶν στίς ΗΠΑ καί ὃταν θά πάρης τή σωστή ἀπάντηση εἶμαι σίγουρος ὃτι θά ρωτήσης “ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ “?

  Μιά δεύτερη ἐρώτηση πού θά σέ βοηθοῦσε πολύ, εἶναι νά ρωτήσης ποιός ἦταν ὁ πρόεδρος τοῦ δικηγορικοῦ συλλόγου τῆς πολιτείας τό 2004?

  Ἂν ἀγαπητέ μου δέν βρῆς τήν ἂκρη μέ αὐτά τά δύο στοιχεῖα , τότε συνέχισε νά “σκούζης ” μαζί μέ τόν καϋμένο τόν Γιαλτουρίδη, πού ἀληθινά ὃπως καί ἐσύ ἒχεις διαπιστώσει χρειάζεται ἰατρική βοήθεια ὂχι ὃμως τῆς εἰδικότητός σου……

  Λευτέρη ἂν μετά ἀπό αὐτά ἐξακολουθεῖς τό ἲδιο τροπάριο τότε εἶσαι ἂξιος τῆς τύχης σου καί θά χρεαστῆς ἲσως καί ἐσύ…………..βοήθεια ἒξωθεν……

  Τελειώνοντας ἒχω μιά παράκληση….Ἂν λέω…. ἂν….περισέψει κανένα κοματάκι ἀπό τήν ” ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ”
  σέ παρακαλῶ δῶσε καί σέ ἐμᾶς λίγη πού δέν σταθήκαμε τόσο τυχεροί ὃσο ἐσύ…….

  Ἐμμανουήλ Λαμπράκης ἰατρός MD FACS
  Πρόεδρος END (End National Debt)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>