«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝ για άμεση ενημέρωση της Κυπριακής κυβέρνησης και του Κυπριακού λαού.

ΕΠΕΙΓΟΝ

Να σταματήσουν στην Κύπρο τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα ακάλυπτα “αμερικάνικα ομόλογα” των 600 δις

Η Κύπρος βρίσκεται σε μια πολύ δυσχερή θέση, ακολουθώντας τη γενικότερη παγκόσμια κρίση, και προσπαθώντας να επιτύχει μια βιώσιμη λύση για την οικονομική δυσπραγία. Η πορεία και οι πολιτικές αποφάσεις των επόμενων ωρών σίγουρα είναι δύσκολες και θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον, όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να αποφύγουμε τεχνητές κρίσεις και προσπάθειες διχασμού, από όπου και αν προέρχονται. Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να οδηγήσει στην πόλωση και σε μεταβολή του πολιτικού σκηνικού, σε βάρος όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, ανεξάρτητα των πολιτικών-κομματικών πεποιθήσεων τους.
Η πρόταση δανειοδότησης προς την Κυπριακή Κυβέρνηση από την οργάνωση End National Debt εκφράστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνάντηση της οργάνωσης με μέλη του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου. Εκ μέρους της οργάνωσης αυτής παρέστησαν ο Αρτέμιος Σώρρας, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο Νικόλαος Γεωργαντζάς,  ο Κωνσταντίνος Σαμπράκος, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης,  ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και Μάριος Έλληνας.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την προέλευση και πορεία των συναλλαγματικών αυτών είναι πλέον στα χέρια μας. Τα χρεόγραφα αυτά είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται σε ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ένας πρώην αμερικανός δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Οι θεωρίες αυτές έχουν κριθεί στα αμερικανικά δικαστήρια και έχει ζητηθεί από τον κ. Wozny να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την απάτη και πρέπει να προωθηθούν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι:

 1. Διεθνής Συναλλαγματική – International Bill of Exchange στο ποσό των 48 δισεκατομμυρίων 926 εκατομμυρίων δολαρίων, προερχόμενη από το ανυπόστατο χρέος  που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny. Αυτό είναι ένα από τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούν ο Αρτέμιος Σώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης και τα οποία έχουμε στην κατοχή μας, επίσημα από τις αρχές της Πολιτείας της Washington. Αυτό είναι το ακριβές ποσό που δήλωσε πως θέλει να δανείσει στην Κύπρο η συγκεκριμένη οργάνωση.
 2. Δήλωση UCC3 τροποποίησης χρέους: το ανυπόστατο χρέος μεταβιβάζεται από την offshore εταιρεία Red Panther Limited στον Αρτέμιο Σώρρα.
 3. Εξουσιοδότηση (Power of Attorney) μέλους του κυκλώματος προς τον Αρτέμιο Σώρρα: ο συνεργάτης του Wozny, James Salmon, έδωσε στον Αρτέμιο Σώρρα, κάτοικο Πάτρας, με προσωπική εξουσιοδότηση το δικαίωμα διαχείρισης και πώλησης των συγκεκριμένων παράνομων, αστήρικτων και ακάλυπτων συναλλαγματικών.
 4. Μονομερές τιμολόγιο από τον απατεώνα Stephen Louis Wozny που δείχνει την προέλευση των “χρημάτων” : η δημιουργία του εικονικού “χρέους” των 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον ψυχικά ανισόρροπο κ. Wozny έγινε στη βάση της ανάρτηση της διαγραφής του από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington. Θεωρεί ότι πρέπει να λάβει 2.85 τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς δικαστική απόφαση, γιατί το όνομα του είναι trademark!
 5. Δήλωση UCC1 αρχικής συναλλαγματικής: η “δημιουργία” του ανυπόστατου χρέους του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς την Red Panther Limited.  Αυτό το χρέος κόπηκε σε κομμάτια και δόθηκε προς χρήση στον Αρτέμιο Σώρρα.
 6. Διάψευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington για το ανυπόστατο χρέος.
 
Για την ομάδα αυτήν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι έχει διασυνδέσεις, μέσω του διεθνούς κυκλώματος απατεώνων που προωθούν στην αγορά πλαστές Συναλλαγματικές – International Bills of Exchange (IBOE), με Τούρκους επιχειρηματίες και με μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών.
Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση των Κυπριακών Αρχών για την αποφυγή φαινομένων πανικού και προσπαθειών απορρύθμισης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ
Γεώργιος Γιαβής, Τρίπολη
Γεώργιος Γιαλτουρίδης, Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ
Ελευθέριος Ρήνος, Ιατρός, Ρόδος
Μοιραστείτε το!

10 comments to ΕΠΕΙΓΟΝ για άμεση ενημέρωση της Κυπριακής κυβέρνησης και του Κυπριακού λαού.

 • Συμφωνώ εγώ με όλα όσα λέγετε ανωτέρω δια τας απάτας του κ. Σώρρα. Αλλ᾽επειδή ο Σώρρας είναι απατεών, δεν σημαίνει ότι «αι θεωρίαι περι συνωμοσίας», τας οποίας έχει επικαλεσθή ο εν λόγω Έμπορας, είναι ψευδείς. Ο κ. Σώρρας, επειδή φαίνεται να είναι πανούργος και εξεύρει πολλά τεχνάσματα, έχει προφανώς εκμεταλευτεί ζητήματα περι της αληθινής Αμερικής, προς συμφέρον του, επι των οποίων σεις δεν έχετε φωτισθή ακόμη. Αυτό δι᾽εμέ είναι εντελώ παραπλανητικό και προδοτικό. Αντι να χρισημοποιή την αλήθεια δια το αγαθόν, έπραξε ακριβώς το αντίθετο ούτως αυτο-αναδειχθείς φίλος και των Τούρκων και των…Εβραίων (και αυτό είναι ΆΛΛΟ θέμα).

  Αι ΗΠΑ έχει ΚΑΙ το District of Columbia το οποίο αποτελεί κράτος εν κράτει. Το ίδιο ισχύει και δια το βατικάνο και την Κορώνα. Αι εξής ατράνταχται αποδείξεις έχουσιν αποδειχθή εις αρκετούς Αμερικάνους Πολίτας επι δεκαετίας αλλ᾽είναι μόνο δι᾽αυτούς που τολμώσι να φέρωσι μιαν ύπαρκτήν αλλαγήν εις την Αμερικήν. Αυτά τα πράγματα τα έχουσι φέρει εις το φώς ουχί μόνον ανεξάρτητοι ερευνηταί -τους οποίους μερικοί εξ ημών έχομεν συνιθίσει να λέγομεν περιφρονιτικώς και αδίκως «συνωμοσιολόγους»- αλλά και πολιτικοί και γνωστοί ερευνηταί και ιστορικοί όπως ο Eustace Mullins ο οποίος ήτο ο τελευταίος μαθητής του διάσημου ποιτού Ezra Pound. Ο Mullins έγραψε το πρώτο βιβλίο δια την Ομοσπονδιακήν Τράπεζαν των ΗΠΑ το SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE. Είναι αναγνωριοσμένος ο Mullins ανα τον κόσμον δια τα αποκαλυπτικά έργα τους επι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Είναι μόνο ένα παράδειμα καλών εν Αμερική πατριωτών οι οποίοι εκθέτουσι τα εγκλήματα της Αμερικανικής κυβερνήσεως -εν συνεργασία μετά των σκοτεινών δυνάμεων αι οποίαι τραβάνε εν κυριολεξία τα νήματα τούτης της χώρας- εδώ και χρόνια.

  Παρακαλώ, διαβάστε τα ακόλουθα…

  “The date is February 21, 1871 and the Forty-First Congress is in session. I refer you to the “Acts of the Forty-First Congress,” Section 34, Session III, chapters 61 and 62. On this date in the history of our nation, Congress passed an Act titled: “An Act To Provide A Government for the District of Columbia.” This is also known as the “Act of 1871.” What does this mean? Well, it means that Congress, under no constitutional authority to do so, created a separate form of government for the District of Columbia, which is a ten mile square parcel of land…”

  “In essence, this Act formed the corporation known as THE UNITED STATES. Note the capitalization, because it is important. This corporation, owned by foreign interests, moved right in and shoved the original “organic” version of the Constitution into a dusty corner. With the “Act of 1871,” our Constitution was defaced in the sense that the title was block-capitalized and the word “for” was changed to the word “of” in the title.

  “The original Constitution drafted by the Founding Fathers, was written in this manner:

  “’The Constitution for the united states of America.’

  “The altered version reads:

  “’THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA.’

  “It is the corporate constitution. It is NOT the same document you might think it is. The corporate constitution operates in an economic capacity and has been used to fool the People into thinking it is the same parchment that governs the Republic. It absolutely is not.”

  Article: «The UNITED STATES OF AMERICA Isn’t a Country — It’s a Corporation!».

  Link: http://pragmaticwitness.com/the-united-states-isnt-a-country-—-its-a-corporation/

 • Πατριωτάκ! Θα τα βγάλουμε ΌΛΑ στην φόρα γιατί ο Θεός είναι μαζί μας! Αλλά αν θες να μάθεις λίγο περισσότρο για μενα, εδω είναι το FB μου. Δημιουργώ ενα ντοκιμαντέρ για την Ελλην Κρίση με μια ομάδα απο Χολιούντ.. http://www.facebook.com/john.kountouris.1

 • Δεν έχω ακόμη καταλάβει τίποτε. Ας υποθέσουμε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν παρά μόνο στην φαντασία του κ. Σώρα. Είναι λοιπόν απάτη. Ποιός όμως κερδίζει τί από αυτήν την απάτη;;;
  Αν πάλι υποθέσουμε ότι μία κυβέρνηση λέει στον κ. Σώωγρα, εν τάξει συνεργαζόμεθα και δεχόμεθα τους όρους σας (0,5%. 100 χρόνια κλπ.) ΠΟΙΟ θα έίναι το επόμενο βήμα τος «απατεώνος»; Τι θα ‘έχει κερδίσει;;; Τι άλλο από του να συλληφυεί και να πάει φυλακή;;;
  Ποιός μπορεί να μου εξηγήσει; Dr Nicolas Kaloy, Geneva

  • Αγαπητέ φίλε αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Κύπρο ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ μεγάλο κίνδυνο και δεν εχω χρόνο να σου εξηγήσω. Αν και ο ποιο κατάλληλος είναι ο κύριος Γιαλτουρίδης. Ζητώ συγνώμη ίσως αύριο η μεθαύριο να καταφέρω να σου εξηγήσω, αν διαβάσεις προσεκτικά όλο το θέμα Στις κατηγορίες Γιαλτουρίδης-Σώρρας.

 • Styl. Sfakianakis

  Ως γνωστό ο κ. Σώρρας έχει καταθέσει μηνύσεις κατά προσώπων της Βουλής των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά δεν έχει μηνυθεί από κανένα μηνυόμενο. ΄Εχει δε κάνει ονομαστικές αποκαλύψεις κατά προσώπων που ανήκουν ή υπηρετούν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα πρόσωπα αυτά δεν αντέδρασαν. Έχει δε υποστηρίξει ότι δεν είναι απατεώνας διότι εάν θα ήτο θα είχε ήδη συλληφθεί και εγκλεισθεί στο ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ. Θα μπορούσα να σας πιστέψω εάν τον είχατε ήδη μηνύσει και παρουσιάζατε τις μηνύσεις σας κατ΄αυτού στο διαδίκτυο, όπως ο ίδιος ανάρτησε τις δικές του με τα επιδοτήριά τους. Δείτε το δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας Αθηνών “Ελεύθερη Ώρα”, ΠΑ 15/3/2013 στο ένθετό της : ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σελίδες 4 και 5. Επομένως η πολύ πατριωτική και αγαπητή μου <> θα πρέπει να μην αναρτά στον ιστοχώρο της έκτακτες ανακοινώσεις όπως π,χ, η τελείως αποπροσανατολιστική ανάρτησή της <>

 • Styl. Sfakianakis

  Εδώ, ενώ η Τρικομματική μας και μισελληνική Κυβέρνησή μας μας κλέβει κατ΄έντολή της Τρόϊκας και της δολοφονικής Ν.Τ.Π τηζωή μας ο κ. Σώρρας μας την ξαναδίδει πίσω. Ουδείς δε κατήγορός του τόλμησε να τον μηνύσει ακριβώς διότι δεν υπάρχουν πραγματικά στοιχεία ενοχής του

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>