«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου ΠΑΙΔΙΑ μην με ΠΟΥΛΑΤΕ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

  ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ  ΖΗΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ  ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!

  ΚΟΣΜΕ ΤΗΣ  ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΞΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!

  ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ, ΕΘΡΕΨΑ  ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΟΥ!

ΒΟΗΘΕΙΑ  ΘΑ  ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ  ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ  ΘΡΕΨΕΙ  ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΑΛΑ ΣΕ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

  ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου ΠΑΙΔΙΑ μην με ΠΟΥΛΑΤΕ.

 • dimitris

  Φίλε Κωνσταντίνε.
  Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν κλαίει, ποτέ δεν ζητά βοήθεια , η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει μόνο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
  Τα παιδιά της πάντα τα αγαπά και τα προστατεύει.
  Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αυτό ήταν ότι εμπιστεύτηκε τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ αυτά νόμιζαν ότι θα νικούσαν την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλά δυστυχώς την πάτησαν.
  Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ τελείωσαν και τώρα έφτασε η ώρα των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>