«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιοι ψήφισαν (Αναστασιάδη);;;;

Οι προδότες στην Ελλάδα και στην Κύπρο ετοιμάζουν μεγάλη προδοσία! Ίσως την μεγαλύτερη στην Ελληνική ιστορία, με αποκορύφωμα να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο για να εδραιώσουν την προδοσία!

Είναι πολλοί οι προδότες ρε πατριώτες! Ποιος ψήφισε στην ΕΛΛΑΔΑ  Σαμαρά και στην Κύπρο Ανατσασιάδη;

Σοκάρει η απόφαση για την Κύπρο. Ζητείται από τους καταθέτες να πληρώσουν τα σπασμένα των τραπεζών!!!

Σοκάρει η απόφαση για την Κύπρο. Ζητείται από τους καταθέτες να πληρώσουν τα σπασμένα των τραπεζών!!!
Το ποσό των 5,85 δισ. ευρώ θα μαζέψει η Κυπριακή Κυβέρνηση από την επιβολή ενός εφάπαξ φόρου στις καταθέσεις 6,75% από το πρώτο ευρώ και 9,75% πάνω από τις 100.000 ευρώ – μέτρο άμεσα εφαρμόσιμο – για να ρίξει το επίπεδο του δημοσίου χρέους κοντά στο 100% του ΑΕΠ ως το 2020. Ταυτόχρονα θα επιβληθεί 20-25% μόνιμος φόρος στους τόκου των καταθέσεων και θα αυξηθούν τόσο ο φόρος εισοδήματος, όσο και ο εταιρικός φόρος στο 12,5%, παρεμβάσεις που στο σύνολό τους θα επιφέρουν εμπροσθοβαρή έσοδα για τις κυπριακές αρχές ύψους 4,5 μονάδων του κυπριακού ΑΕΠ.
Οι καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες έχουν ήδη μπλοκαριστεί και όπως εξήγησαν τα θεσμικά όργανα της ευρωζώνης «κανείς μπορεί να κάνει όποια ανάληψη θέλει μείον την εφάπαξ εισφορά αλληλεγγύης».
Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει σε χρηματοδότηση ύψους 10 δισ. από την ΕΕ και το ΔΝΤ, το οποίο θα εξετάσει σχετική εισήγηση της Κρ.Λαγκάρντ στο διοικητικό του Συμβούλιο το συντομότερο. Ήδη όπως έγινε γνωστό, πολυμελής αποστολή του ΔΝΤ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κύπρο για να σχηματοποιήσει το τελικό κείμενο του μνημονίου που θα υπογραφεί στο δεύτερο μισό του Απριλίου.
Σε αυτό το πλαίσιο και παρά τη δέσμευση Αναστασιάδη πως οι μισθοί και οι συντάξεις δε θα μειωθούν επιπλέον το ΔΝΤ θα ασκήσει αφόρητες πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο τη δημοσιονομική προσαρμογή.
Οι καταθέτες που θα υποστούν το «κούρεμα» θα λάβουν σε αντάλλαγμα μετοχές των τραπεζών όπου διατηρούν τους λογαριασμούς τους, ισόποσης αξίας με τα λεφτά που έχασαν. Τονίζεται ότι οι καταθέσεις που διατηρούνται στα υποκαταστήματα και τις θυγατρικές των Κυπριακών τραπεζών της Ελλάδας δεν πλήττονται ούτε κινδυνεύουν, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Νταϊσελμπλουμ.
Σύμφωνα με το eurogroup αναμένεται στο εγγύς μέλλον να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για να εξαγοραστούν αυτά τα υποκαταστήματα από «μεγάλη ελληνική τράπεζα» – χωρίς ωστόσο να εκτροχιαστεί και το πρόγραμμα της Ελλάδας.
Επιπλέον ο τραπεζικός τομέας της χώρας θα μειωθεί σε όγκο σταδιακά, με λουκέτα και συγχωνεύσεις ως το 2018, μέχρι να αγγίξει τον κοινοτικό μέσο όρο της αναλογίας τραπεζικού τομέα και ΑΕΠ.
Το μέγεθος τους δανείου των 10 δισ., το κούρεμα των καταθέσεων και τα δημοσιονομικά μέτρα θα φέρουν το κυπριακό δημόσιο χρέος σε μια βιώσιμη πορεία ως το 2020, οπότε και θα αγγίξει το 100% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με τους ευρωπαίους αξιωματούχους η μέθοδος του κουρέματος καταθέσεων δεν πρόκειται να επιβληθεί σε άλλες διασώσεις, όπως και δεν έγινε στο παρελθόν. Νταϊσελμπλουμ: «στην περίπτωση της Κύπρου τα νούμερα ήταν πολύ μεγάλα σε σχέση με το ΑΕΠ της χώρα. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας ήταν τεράστιος, ξεπερνώντας πέντε φορές σε μέγεθος το ΑΕΠ της χώρας ή και επτά φορές αν συνυπολογιστούν και οι ελληνικές θυγατρικές. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει».
Ο δε επίτροπος Ρεν, επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση, δικαιολόγησε την απόφαση λέγοντας ότι «μετά από εννέα μήνες διαπραγματεύσεων, η κατάσταση επιδεινώθηκε σημαντικά».
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η απόφαση διασφαλίζει «δίκαιη κατανομή του βάρους της διάσωσης» και επιβεβαίωσε ότι θα εισηγηθεί στο ΔΣ του Ταμείου να συμμετάσχει με χρήματα στο Κυπριακό Πρόγραμμα.
Τέλος για την κεντρική τράπεζα ο κ. Γ.Άζμουσεν εξήγησε σε σχέση με το κούρεμα «το κάνουμε για να πετύχουμε τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Και τη διευρύνουμε όχι μόνο στους Κυπρίους, αλλά και στους ξένους, οι οποίοι συμβάλλουν στο βάρος της διάσωσης”. Διευκρίνισε μάλιστα ότι “οι χρηματοδοτικές ανάγκες όλων των κρατών που βρίσκονται σε Πρόγραμμα είναι καλυμμένες και επομένως δεν θα παραστεί ανάγκη λήψης παρόμοιων μέτρων».
real.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>