«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ» ΣΩΡΡΑΣ!!!

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ Ο ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ «ΛΕΦΤΑ» ΠΟΥ ΘΑ…ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!

Μπεξής – Σώρρας: Πάντα μαζί, για το «καλό» της Ελλάδας…!

Μία πραγματικά συνταρακτική αποκάλυψη δημοσιεύει το ιστολόγιο «Ολυμπία», καταρρίπτοντας μια για πάντα το παραμυθάκι του «εθνοσωτήρα» Σώρρα, που εδώ και μήνες περιφέρεται σε ΜΜΕ πουλώντας ελπίδες σ’ έναν γονατισμένο από την κρίση λαό! Δημοσιεύουμε το σημαντικότερο μέρος της ανάρτησης «Γραφικότητα ή κάτι βαθύτερο;», καλώντας σας να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ:

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το προαναφερθέν χρεόγραφο, υπ’ αριθμόν 2009-0500-SLW-0010-0216, εκδόθηκε από τον κ. Wozny στις 7 Αυγούστου 2009. Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε μια συνεργασία μεταξύ κ. Wozny και κ. Σώρρα. Στις 18 Νοεμβρίου 2010, ο κ. Σώρρας απέστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συμπεριελάμβανε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου International Bill of Exchange (IBOE) που προφανώς είχε στην κατοχή του.
Ακριβώς 21 ημέρες αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Wozny δήλωσε στην πολιτεία της Washington, μέσω κώδικα UCC, την πρώτη εκχώρηση του συγκεκριμένου χρεογράφου το οποίο ήταν μέχρι τότε στην κατοχή του Σώρρα.
http://imgur.com/a/F0x8m#6
Η εκχώρηση έγινε στον νέο δικαιούχο του χρεογράφου, στη τουρκική εταιρεία Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με έδρα στη Κωνσταντινούπολη. Πρόεδρος της τουρκικής εταιρείας είναι ο Mehmet Ali Tuksavul. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, στην εκμετάλλευση ορυκτών πλούτων και κτηματικών περιουσιών, στην εξαγορά άλλων εταιρειών και σε αγορά πολύτιμων λίθων.
Ένα μήνα αργότερα το ίδιο χρεόγραφο εκχωρήθηκε στην εταιρεία Panther Continental S.A., μια θυγατρική της Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με γραφεία στην Ελβετία και στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και με πρόεδρο τον αδελφό του Mehmet Ali Tuksavul, τον Nezih Umut Tuksavul.

http://imgur.com/a/F0x8m#7
Μια ερευνα για τον Mehmet Ali Tuksavul στο διαδίκτυο φανερώνει ότι ο ίδιος είναι λάτρης του Κεμάλ και των Ρόθτσιλντ με αναμνήσεις παλαιών Οθωμανικών εποχών.
Ο κ. Σώρρας μέχρι στιγμής έχει αποκρύψει από τον Ελληνικό και Κυπριακό λαό την συνεργασία του με τον κ. Wozny αλλα και με του δυο Τούρκους. Η επικινδυνότητα του εγχειρήματος του Σώρρα για την ασφάλεια της Ελλάδος και της Κύπρου είναι υπαρκτή. Τα νέα αυτά στοιχεία αποδεικνύουν ότι η απαίτηση του Σώρρα για ανταλλαγή των χρεογράφων IBOE με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας $600 δισεκατομμυρίων, ίσως να αποτελεί Δούρειο Ίππο που μπορεί να οδηγήσει στην υποδούλωση της χώρας από Τούρκους επιχειρηματίες. (Σ.Σ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!)
Για αυτά τα IBOE, ο βουλευτής Νικολόπουλος, “θυσιάζει” και την βουλευτική του ασυλία. Του ζητάμε να ζητήσει από τον κ. Σώρρα ένα από αυτά τα ΙΒΟΕ και να τα δώσει ο ίδιος στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, για να έχει σύντομα την απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Στοιχηματίζουμε πάντως ότι ο κ. Σώρρας θα βρει μια δικαιολογία και θα αρνηθεί να δώσει έστω και ένα ΙΒΟΕ στον κ. Νικολόπουλο.
“Η CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK”
Το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος του οργανισμού End National Debt δήλωσε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω για την Ελληνική γη στα κατεχόμενα:
«… να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank. Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα …Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν γινόταν αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γαιών της Κύπρου. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα, 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής…».
Ευτυχώς, στελέχη της Κυπριακής κυβέρνησης απέρριψαν την πρόταση. Όλες οι αποδείξεις δείχνουν τον κ. Σώρρα να έχει ένα σκιώδη ρόλο και να λειτουργεί σαν δάκτυλος ξένων μυστικών υπηρεσιών. Σε δηλώσεις του στον HellasFM της Νέας Υόρκης μιλάει για συναντήσεις με στρατηγούς της CIA και συζητήσεις για τη Μέση Ανατολή. Παρόμοια, η επιστολή του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη προς τον Θεόδωρο Καρυώτη, μιλάει για σχέσεις της οργάνωσης με τις ίδιες μυστικές υπηρεσίες.
Αναφορικά με την τράπεζα για την αγορά εκτάσεων στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, ο προβληματισμός είναι εμφανής. Οι Κύπριοι αδερφοί μας, που έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, μπορούν να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια αφού υπάρχει νόμιμη διαδικασία να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους. Γιατί κάποιος να προσπαθήσει να αγοράσει από τους Τούρκους σφετεριστές ελληνικές περιουσίες και να τους αποδώσει χρήματα; Και αν αυτά τα ακίνητα πουληθούν σε τρίτο, μήπως ουσιαστικά δυσκολεύουν οι δικαστικές κινήσεις των θιγομένων;
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι καθαρά θέμα αναγνώρισης των τουρκικών εγκλημάτων. Ο κ. Σώρρας και ο κ. Λαμπράκης, έχουν αποδεχθεί μια ιδέα νομιμοποίησης των κτηνωδιών των Τούρκων και μετατροπής του προβλήματος σε κτηματομεσιτικό.
Ποιούς συμφέρει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά όχι τους Κύπριους. Φυσικά όχι το Έθνος. Απαιτούμε εξηγήσεις από τον κ. Σώρρα σχετικά με τις παραπάνω αποκαλύψεις.
Γεώργιος Γιαβής – Επιχειρηματίας, Τρίπολη
Γεώργιος Γιαλτουρίδης – Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ
Θεόδωρος Καρυώτης – Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ
Ελευθέριος Ρήνος – Ιατρός, Ρόδος

http://www.katohika.gr/

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8020.html#more

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ» ΣΩΡΡΑΣ!!!

 • dimitris

  Αγαπητέ φίλε Κωνσταντίνε τι φωνάζεις για τον Σωρα και την Σωραινα;
  Εδώ έχει πουληθεί η πατρίδα μας μέσα από τα άτομα που εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους είχαμε σε υπόληψη. ΤΟΥΣ στρατιωτικούς.
  Εχθες έκλεψαν χρηματοκιβώτιο μέσα από το στρατόπεδο τις Κοζάνης
  ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ στον στρατό λοκατζήδες!!!!!!!!!!!!
  ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ
  ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,

  ΥΓ
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ
  ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>