«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψεύτες πολιτικοί απατεώνες, Έλληνες γενίτσαροι!!! Οι υποσχέσεις για μείωση της φορολογίας ακινήτων μέσω διεύρυνσης της βάσης πήγαν περίπατο.

Μένει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ – Ηλεκτροσόκ με έξι φόρους για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

– Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα
– 160% αυξημένους φόρους θα πληρώσουν και φέτος εκατομμύρια πολίτες
– ΦΑΠ – Παλιές και νέες δόσεις από το χαράτσι μέσω ΔΕΗ πνίγουν τους πολίτες
– Τριγμοί στην κυβέρνηση από την απόφαση να διατηρηθεί το χαράτσι

Οι υποσχέσεις για μείωση της φορολογίας ακινήτων μέσω διεύρυνσης της βάσης πήγαν περίπατο. Όλη η χώρα πάγωσε χθες από την είδηση ότι το χαράτσι μέσω ΔΕΗ θα μείνει και για το 2013 εκτινάσσοντας ξανά στα ύψη τη φορολόγηση για όσους έχουν την ατυχία να έχουν ακίνητη περιουσία.
Ξανά θα έρθουν αντιμέτωποι με τη φορολόγηση των ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών που σε ποσοστό είναι ως και 160% μεγαλύτερη από τα όσα διαρρέεται ότι προβλέπει ο ενιαίος φόρος ακινήτων.
Κάπως έτσι οι πολίτες αντί ενός φόρους που ναι μεν θα φορολογεί ακόμη και τα εκτός σχεδίου οικόπεδα αλλά και τα αγροτεμάχια αλλά θα προσφέρει μεγάλη μείωση, θα κληθούν να πληρώσουν το μπαραζ των φόρων που προβλέπεται μέχρι σήμερα.
Έτσι πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που θα κληθούν εκτός από τις δόσεις για το χαράτσι του περασμένου χρόνου, τον ΦΑΠ για τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013, αλλά και το νέο χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Έξι φόρους δηλαδή, σχεδόν κάθε μήνα θα πρέπει να βρίσκουν απ’ τον οικογενειακό προϋπολογισμό εκατοντάδες ευρώ μόνο για το σπίτι!
Είναι χαρακτηριστικό του πόσο παραπάνω πληρώνει κάποιος με το χαράτσι το παρακάτω παράδειγμα με ένα μέσο σπίτι:
Για ένα σπίτι πενταετίας αξίας 90.000 ευρώ ένας πολίτης για χαράτσι θα πληρώσει 480 ευρώ. Ο ίδιος πολίτης εάν έχει και ένα οικόπεδο αξίας 40.000 ευρώ και ένα αγροτεμάχιο αξίας 25.000 ευρώ δεν θα επιβαρυνθεί με φόρο.
Εάν ίσχυε ο νέος νόμος ο ίδιος πολίτης θα επιβαρυνόταν για όλα του τα ακίνητα αλλά με συντελεστή μόλις 0,2%, δηλαδή δεν θα πλήρωνε παραπάνω από 185 ευρώ φόρο.
Ουσιαστικά αυτός ο πολίτης χάνει με την απόφαση να διατηρηθεί το χαράτσι και το 2013 σχεδόν 300 ευρώ.

Η αντίδραση από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ήταν άμεση. Η ΔΗΜΑΡ δεν δέχεται να συνεχίσει να εισπράττεται το χαράτσι καθώς επιβαρύνει κατά πολύ τους πολίτες. Ωστόσο ο κ. Κουβέλης είχε δηλώσει ότι στηρίζει την κυβέρνηση… πριν όμως την εξέλιξη αυτή.
Η νέα, πλήρης, αποτυχία της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση αλλάζει τα δεδομένα.
Οι τριγμοί επανέρχονται και για ακόμη μια φορά ο Γ. Στουρνάρας μπαίνει στο στόχαστρο.
Πολλοί βλέπουν ακόμη πιο κοντά τον ανασχηματισμό, ωστόσο είναι αβέβαιο ότι ο ανασχηματισμός σαν κίνηση ελιγμού θα είναι αρκετός, καθώς η τρόικα θα επανέλθει και δεν θα μειώσει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις της, ειδικά από τη στιγμή που η κυβέρνηση δείχνει ανέτοιμη να παρουσιάσει έστω ένα νομοσχέδιο όπως αυτό για τη φορολόγηση των ακινήτων που … μέσω διαρροών είναι έτοιμο εδώ και μήνες!
http://www.mantatanews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>