«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαμαρτυρία με λόγο την εξαθλίωση;

Το κάλεσμα είναι σαν να το οργάνωσαν οι προδότες ή οι σκυτάλες τους (όσους ετοιμάζουν να αναλάβουν σε περίπτωση έκτακτου μπραφ), δουλεύει απόλυτα γιʼ αυτούς!!
1. Πουλάνε τα νησιά μας και θα βγω να διαμαρτυρηθώ επειδή φτώχυνα;
Οι αντάρτες όταν πολέμαγαν στα βουνά για να ελευθερώσουν τα εδάφη που σήμερα ξεπουλάνε οι προδότες σαν να είναι τσιφλίκι τους χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, έτρωγαν ρίζες!! Δεν τους πτόησε ούτε η έλλειψη φαγητού, ούτε οι κακουχίες, εγκατέλειπαν την οικογένειά τους, γιατί πάνω απʼ όλα είχαν την πατρίδα. Γιʼ αυτό νικούσαν κάθε εχθρό!! Αν θες να ελευθερώσεις τη χώρα σου δεν μπορείς να αγωνίζεσαι για άλλον λόγο.
Πέραν του ηθικού του πράγματος, δες.. Αυτοί και τα τσιράκια τους (δημοσιογράφοι) αναδεικνύουν την φτώχεια ως το μόνο μας πρόβλημα!!! Τους συμφέρει να φαίνεται ότι αντιδράμε από ανέχεια, διότι γιʼ αυτόν τον λόγο άνετα σε γράφουν!! Σου έχουν απάντηση «τι να σου κάνω, κρίση, όλοι οι λαοί τα ίδια περνάνε, υπομονή».
Αν όμως πολεμάς επειδή πουλάνε Ελληνική γη, ποια συγκυρία θα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να βγουν λάδι;
2. Εκτός της ανέχειας, το κάλεσμα χρησιμοποιεί κι άλλο όπλο -κόλπο- τους: «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Πορτογαλία».
(Μάλιστα, κι ενώ από εμάς άρχισε το πατιρντί, η Πορτογαλία θα μας δείξει τον δρόμο.)
Τους συμφέρει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, για την ακρίβεια τους συμφέρει να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι. Γιατί αν περιμένεις από τους άλλους, δεν αγωνίζεσαι εσύ. Σε έχουν σε καταστολή να ελπίζεις, στηρίζοντας σε εξωγενείς παράγοντες την σωτηρία σου.
Να κάτσει να δει ο καθένας πώς θα λευτερώσει την χώρα του!!
Δεν θα σωθείς από κάποιο θαύμα, το σύμπαν στο λέει πεντακάθαρα «κούνα τα χεράκια σου». Αν δεν την αξίζεις την ελευθερία σου δεν θα την έχεις. Τελεία.
(Δεν έχει διακρίσεις, αφορά όλους, τον καθένας μας ξεχωριστά.)
3. Τέλος, σε στέλνουν να μαντρωθείς στο Σύνταγμα, εκεί που αυτοί έχουν όλη την δύναμη, κι άρα την υπεροχή. Δες το βίντεο να δεις πόσο γελοίο είναι (αφορά καταστολή διαμαρτυριών) http://www.youtube.com/watch?v=uREJILOby-c, διαγωνισμός ηλιθιότητας!!
Ο Κολοκοτρώνης όταν έμαθε πώς πολεμούν οι Γάλλοι, Ιταλοί κλπ. πέθανε στα γέλια. Θα πάω λέει τι, κατά μέτωπο; Να είναι ο εχθρός 2000 και να στηθώ απέναντί του με τους 100 δικούς μου; Χα! (Γέλασε..) Μια χούφτα ήμασταν πάντα!! Στήνανε ενέδρες οι άνθρωποι, εκεί που δεν το περίμενε ο εχθρός, έτσι νικούσαν.
Και νομίζεις ότι τους ενοχλείς αν διαμαρτύρεσαι έξω από τη βουλή; Δεν σε ακούνε καν, δεν σου δίνουν σημασία, δεν τους φέρνεις κανένα πλήγμα, έχουν όλο τον έλεγχο, με μία εντολή έχουν καθαρίσει τον χώρο. Και πετυχαίνουν και τον βασικότερό τους σκοπό, σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτοί έχουν όλη τη δύναμη, να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι, μετανιώνεις την ώρα που κατέβηκες να αγωνιστείς, καταφέρνουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αναζητάς «χίμαιρες» (την Ελευθερία σου δηλαδή).
Γιατί έχεις κολλήσει στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα σαν να είναι η μόνη λύση; Σαν την μύγα πας και πέφτεις πάνω στο τζάμι ξανά και ξανά, ενώ δίπλα σου το παράθυρο είναι ανοιχτό!!
Πήγαινε να τους βρεις!!! Στα σπίτια τους, στα πολιτικά τους γραφεία, εκεί που τρώνε αμέριμνοι!!! Αναγκαστικά θα σε ακούσουν αλλά/και θα τους φέρεις πλήγμα (παίζει και το ενδεχόμενο να καταφέρεις να ρίξεις και καμιά κουτουλιά -εν δυνάμει, δεν το αποκλείεις).
Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο.. Αν τους βρεις όταν δεν το περιμένουν ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! Ακόμα κι αν είσαι γυναίκα, ακόμα κι αν είσαι μια χαψιά, ακόμα κι αν είστε μία χούφτα, θα δεις πόσο σε τρέμουν!!!
Εκεί καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι ο ισχυρός, ποιος είναι αυτός που έχει όλη τη δύναμη!!!
Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>