«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΕ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 1993

10/03/2013 — Λακεδαίμων
Παναγιώτης Αποστόλου
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
            Στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής», την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο το άρθρο μου «Ποιος έριξε την κυβέρνηση το 1993 κε Μητσοτάκη;». Το συγκεκριμένο άρθρο έτυχε μεγάλης δημοσίευσης και από το ελεύθερο διαδίκτυο. http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/331-poios-erixe-thn-kivernhsh-mhtsotakh
Σε αυτό το άρθρο αποδεικνυόταν, από όσα καταγγέλλει, ο τότε Πρωθυπουργός της χώρας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην τότε συνέντευξή του στον Πάνο Παναγιωτόπουλο (Αnt1), πως την κυβέρνησή του το 1993 την έριξε ο σημερινός Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Μεταξύ δε, άλλων ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης: «Ε΄ τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και ο Συμπιλίδης ήρθε κρυφά σαν κλέφτης από την πίσω πόρτα για να ρίξει την κυβέρνηση. Όλα αυτά δεν είναι ομαλά. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπήρξε συνωμοσία και φυσικά προδοσία και η συνωμοσία ήταν συνωμοσία πολιτικών συμφερόντων. Η “Πολιτική Άνοιξη” δεν πάει για να κερδίσει τις εκλογές. Η ΠΟΛΑΝ ένα στόχο μπορεί να έχει, να βλάψει τη ΝΔ βοηθούντος και του εκλογικού νόμου. Άρα, αυτή την ώρα η ΠΟΛΑΝ γιατί ρίχνει τη ΝΔ; Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί… Η πολιτική της ΝΔ στη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ έπληξε κατεστημένα συμφέροντα και υπήρξαν και άλλοι οι οποίοι είχαν λόγους να ρίξουν τη ΝΔ». Επίσης, δημοσιευόταν, επιστολή  που στάλθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Siemens στις 30 Αυγούστου 1993, λίγες ημέρες πριν την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να επέμβει προσωπικά (γίνεται αναφορά δυο φορές), προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας, κ. Μάνου, ώστε να καταχωρηθεί ο διεθνής διαγωνισμός 7753/92 των ψηφιακών παροχών (1´100 χιλ.) του ΟΤΕ στην ως άνω εταιρεία:

«Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – ΕΠΕΙΓΟΝ- 30/8/1993

Κατακύρωση Διεθνούς Διαγωνισμού ΟΤΕ 1΄100 χιλιάδων ψηφιακών παροχών (Διαγωνισμός ΟΤΕ υπ΄ αρ. 7753/93).

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Για το προαναφερόμενο μείζον θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα ως εγχώρια Βιομηχανία Τηλεπικοινωνιών και μετά την απογοητευτική συζήτηση που είχαμε με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Στ.Μάνο, θεωρούμε πλέον, απαραίτητη την προσωπική σας παρέμβαση. Συνημμένα σας αποστέλλουμε και την σχετική απαντητική επιστολή μας από 27/8/93 προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά να επιληφθείτε προσωπικώς».
            Σήμερα από την «Ελεύθερη Ώρα» παρουσιάζεται η επιστολή που στάλθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Siemens, εξ ονόματος του Γενικού Διευθυντού της, Bernhard Dombek,   στις 27 Αυγούστου 1993, προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, κ. Μάνο, με σκοπό την ανάληψη του έργου από την Siemens (συνημμένη) και η οποία παρέμβαση δεν τελεσφόρησε και για το λόγο αυτό μετά από τρεις ημέρες ζήτησαν την παρέμβαση του Πρωθυπουργού (επιστολή 30/8/1993). Βέβαια, αυτή η επιστολή προς τον κ. Μάνο (27/8/1993) έγινε για το θεαθήναι από πλευράς Siemens και μοναδικό σκοπό είχε να καταγραφεί η συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μια μόλις ημέρα πριν (26/8/93) στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ εκπροσώπων της εταιρείας και του Υπουργού. Για του λόγου τω αληθές, η επιστολή προς τον Υπουργό, αναφέρει στην αρχή τα εξής; «Αξιότιμε κ. Υπουργέ, πρώτον θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που μου διαθέσατε, για να συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα του διαγωνισμού του ΟΤΕ υπ΄αριθ. 7753/92. Επί των απόψεών σας θα ήθελα να ανακεφαλαιώσω τα όσα σας εξέθεσα εχθές, ως εξής….».  Έτσι, αυτή η επιστολή επισυνάφτηκε στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κ.Μητσοτάκη, προκειμένου να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.
Ο Στέφανος Μάνος, στις 20 Απριλίου 2012, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μίλησε εφ όλης της ύλης για τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «…ο Γιώργος Συμπιλίδης δεν έκανε κακό στη ΝΔ, αλλά στην ίδια την Ελλάδα, καθώς επανέφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία…Δεν πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τα δύο κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς δεν έχουν τσίπα και θα έρθουν νέα χαράτσια καθώς δεν βάζουν το κράτος σε δίαιτα…».
Σε άλλη παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «…το κράτος στην Ελλάδα ταυτίζεται με το εκάστοτε κυβερνών κόμμα και τελικώς καταλήγει όλες αυτές οι δημόσιες επιχειρήσεις να είναι εργαλείο για την προώθηση των συμφερόντων του κόμματος που εκείνη την ώρα κυβερνά. Δεν υφίσταται λόγος να υπάρχει μετοχή στα χέρια του κράτους, σε ότι αφορά τον ΟΤΕ…».  
            Ωστόσο, στην προχθεσινή παρουσία του βιβλίου, του κ. Μητσοτάκη «Μπροστά από την εποχή της, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», πολλοί είχαν πιστέψει πως θα τολμούσε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τους πραγματικούς προδότες και τους λόγους της ανατροπής της κυβέρνησής του. Δυστυχώς, όμως, ο κ. Μητσοτάκης ήταν υποχρεωμένος να σιωπήσει, προφανώς, για να απενοχοποιήσει τον σημερινό Πρωθυπουργό από τις ευθύνες του για το «βρώμικο ΄93», ελέω του πολιτικού μέλλοντος του Κυριάκου και της Ντόρας, μέσω της υπουργοποίησής τους στον θρυλούμενο σύντομο ανασχηματισμό της κυβέρνησης!.
Συνεπώς, εσείς κε Μάνο, από τη στιγμή που ήσασταν εκ των βασικών σχεδιαστών της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εκείνη την εποχή του «βρώμικου ΄93», δεν έχετε ιερή υποχρέωση, έστω και μετά από 20 χρόνια, να κατονομάσετε ευθέως τους προδότες και τα ανταλλάγματα που εισέπραξαν προκειμένου σήμερα να έχουν τη δυνατότητα να εκχωρούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και να εξαθλιώνουν το λαό μας σε επίπεδα κατοχής; Είναι Εθνική επιταγή να μιλήσετε προκειμένου να ανατραπεί αυτή η φαύλη κυβέρνηση. Πεποίθησή μου πως ο Αντώνης Σαμαράς θα ανατραπεί από το παρελθόν του και όχι πρωτίστως από το παρόν του!  

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>