«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί οι δολοφόνοι εκδίδουν (ΝΟΤΕΣ) για την ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ

Στο Μαρτυρικό Κομμένο τα κτήνη αυτά κάρφωναν τα βρέφη στις ξιφολόγχες και τα περιέφεραν ως τρόπαια! Νομίζετε ότι ξεχνάμε; – Θα βρεθούμε μπροστά σ ένα νεο Τ4???…Το πράγμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Την ευαισθησία των ναζί για τους αδύνατους την γνωρίζουμε. Οι ναζί είναι αυτοί που έκαναν νόμους για ευθανασία (το πρόγραμμα Τ4), στείρωση, υποχρεωτική έκτρωση σε Εβραίους ή ΑΜΕΑ, εγκλεισμό σε στρατόπεδα κάθε αδύναμου, τον οποίο η παρανοϊκή τους άποψη χαρακτηρίζει κατώτερο. Ο  Χίτλερ 1929, στο συνέδριο του NSDAP  (ναζιστικού κόμματος) στη Νυρεμβέργη το λέει ξεκάθαρα: «Εάν στη Γερμανία γεννιόνταν κάθε χρόνο ένα εκατομμύριο παιδιά και εξολοθρεύαμε από αυτά 700.000 – 800.000, τα πιο αδύναμα, το αποτέλεσμα θα ήταν ίσως η αναβάθμιση της δύναμης»!!!
Στον καιάδα λοιπόν. Ταυτόχρονα τα πειράματα σε παιδιά όχι μόνο εβραίων ή κομμουνιστών, αλλά…Και Γερμανών «Αρίων» μπαίνουν σ’ εφαρμογή. Στα μεν παιδιά των Εβραίων, αντιφρονούντων, κατοίκων από υπόδουλες χώρες εφαρμόζονται ανατριχιαστικά σαδιστικά πειράματα παρόμοια με τους ενήλικες όπως έκθεση σε χημικά, ιούς, χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες, εγχειρήσεις χωρίς αναισθησία και άλλα πιο φρικιαστικά, στα δε παιδιά των Γερμανών έκθεση σε ακτινοβολία ώστε να ξανθύνουν τα μαλλιά τους, πειράματα με φαρμακευτικές ουσίες κα.   
Χαρακτηριστικά οι απάνθρωποι  ναζί «επιστήμονες» αναφέρεται ότι είχαν ιδιαίτερη προτίμηση σε δίδυμα αγόρια και κορίτσια. Είναι γνωστές οι μέθοδοι του κτήνους του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου,  Γιόζεφ Μένγκελε, που έμεινε γνωστός ως ο «Άγγελος του θανάτου». Στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου έκανε κυρίως πειράματα με διδύμους και μικρόσωμους, οι οποίοι αποτελούσαν για αυτόν την υποδειγματική έκφραση της «ανωμαλίας». Επίσης, παιδιά αθιγγανικής καταγωγής κινούσαν το ενδιαφέρον του, αφού προσπαθούσε μέσω συγκριτικών πειραμάτων μεταξύ αυτών και άλλων κρατουμένων παιδιών να θεμελιώσει τις φυλετικές του θεωρίες. Φρόντιζε οι ιατρικά απαραίτητες εγχειρήσεις να πραγματοποιούνται συνήθως από βοηθούς του, ενώ ο ίδιος αφοσιωνόταν στα πειράματα του με τους κρατουμένους και τις κατοπινές νεκροψίες. Για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις νεκροψίες με στόχο τη διαπίστωση των αποτελεσμάτων των πειραμάτων του, σκότωνε τα θύματα με ενέσεις φαινόλης.Όπως και οι άλλοι γιατροί του Άουσβιτς, έτσι και ο Μένγκελε έλαβε μέρος αμέτρητες φορές στη διαλογή των νέων κρατουμένων, βάσει της οποίας διαχωρίζονταν οι νεοαφιχθέντες ικανοί για εργασία από τους αδύναμους, γέρους και ασθενείς, οι οποίοι κατόπιν οδηγούνταν κατευθείαν στους θαλάμους αερίων, όπου έβρισκαν τον θάνατο.Για να μην αναφέρω τους βιασμούς μικρών παιδιών, κυρίων κοριτσιών που «υπηρετούσαν» ως σκλάβες το τρίτο ράιχ. Ήταν δε, κάτι που γίνονταν συστηματικά από τους Γερμανούς.
Στις 2 Ιουλίου του 1942, τα περισσότερα από τα παιδιά του Lidice, ενός μικρού χωριού της τότε Τσεχοσλοβακίας, παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο της Γκεστάπο. Τα 82 παιδιά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο εξόντωσης στο Chełmno, 70 χιλιόμετρα μακριά, όπου δολοφονήθηκαν με δηλητηριώδη αέρια. Εκτελούσαν πιστά τη διαταγή που έδωσε ο Αδόλφος Χίτλερ μετά από το θάνατο ενός διοικητή από την αντίσταση: Όλοι οι ενήλικες άνδρες εκτελούνται και τα γυναικόπαιδα να μεταφέρονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τα παιδιά που είχαν χαρακτηριστικά «Αρείου» να υιοθετούνται από  SS για να γίνουν «καλοί Ναζί».
Τα υπόλοιπα να ανατραφούν με «άλλους τρόπους».
Στο Μαρτυρικό Κομμένο τα κτήνη αυτά κάρφωναν τα βρέφη στις ξιφολόγχες και τα περιέφεραν ως τρόπαια!
Νομίζετε ότι ξεχνάμε;
Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής το 1943 και ειδικότερα το πρωί της επομένης της εορτής της Παναγίας, στις 16 Αυγούστου, το χωριό αυτό υπέστη μια ολοκληρωτική καταστροφή από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις κατά την οποία σφαγιάσθηκε σχεδόν ο μισός πληθυσμός, 317 κάτοικοι, εκ των οποίων οι 97 ήταν μικρά παιδιά και 2 ιερείς.
Στη συνέχεια ακολούθησε πυρπόληση όλων των οικιών από την οποία σώθηκαν μόνο δύο. Στη προσπάθεια να διαφύγουν τον όλεθρο οι υπόλοιποι κάτοικοι, 17 ακόμη εξ εκείνων πνίγηκαν στον ποταμό Άραχθο από ανατροπή υπερφορτωμένης λέμβου. Δύο μόνο από τα χιλιάδες παραδείγματα, αδύνατον να γραφούν όλα. Πάνω από ένα εκατομμύριο (1.000.000) παιδιά εξοντώθηκαν, δολοφονήθηκαν, αποτεφρώθηκαν , δηλητηριάστηκαν ή εκτελέστηκαν από τους ναζί.   Κι υπάρχουν κι άλλα.Η πείνα. Ο υποσιτισμός που καταδίκασε πλήθος παιδιών σε οδυνηρό και βασανιστικό θάνατο. Για να μην πούμε για τους βομβαρδισμούς αμάχων κλπ. Μάθαιναν στα παιδιά των Γερμανών να καταδίδουν τους ίδιους τους γονείς! Τυφλή υπακοή, όρκος στο Φύρερ, κανένας οίκτος σε κανένα. Τα εύπλαστα παιδικά μυαλά μολύνονταν με το ρατσιστικό μίσος κάνοντας τις νέες στρατιές κανιβάλων.Δείτε τι πρότυπα έχουν και τι μοντέλο εκπαίδευσης θέλουν:
Όταν το NSDAP ανέβηκε στην εξουσία, ο Χίτλερ όρισε ως Υπουργό Παιδείας τον Μπέρνχαρντ Ρουστ (Bernhard Rust), πρώην δάσκαλο, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από την εργασία του ως ημιπαράφρων (φήμες τον ήθελαν να έχει αποπλανήσει κάποια μαθήτριά του). Η βασική του επιδίωξη ήταν να περάσει στη σπουδάζουσα νεολαία της Γερμανίας το “Εθνικοσοσιαλιστικό ιδεώδες”. Άλλαξε το αναλυτικό πρόγραμμα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, εκδόθηκαν νέα εγχειρίδια, ενώ όσοι διδάσκοντες δεν ήσαν ναζί εκδιώχθηκαν και τους απαγορεύθηκε να διδάσκουν. Απαγορεύθηκε, φυσικά, η διδασκαλία από και σε Εβραίους, με συνέπεια περισσότεροι από 1.000 διδάσκοντες να εκδιωχθούν και ανάμεσά τους οι Αϊνστάιν… Η Ιστορία είχε υποστεί φρικτές παραποιήσεις και ανάλογες παραποιήσεις υπέστησαν όλες οι λοιπές επιστήμες, ακόμη και οι θετικές: Έκαναν διαχωρισμό σε “εβραϊκή” και “άρια” επιστήμη… Μειώθηκε, επίσης, δραματικά και το ποσοστό των γυναικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:  Η ναζιστικοποίηση της εκπαίδευσης οδήγησε στην καταστροφή του πνευματικού δυναμικού της χώρας…
Αυτή κι ακόμη χειρότερη είναι η ευαισθησία των φασιστών για τα παιδιά.

Το πρόβλημα των παιδικών σταθμών είναι οξύτατο. Η κυβέρνηση επίτηδες κόβει από το κοινωνικό κράτος. Κάνει ευθανασία, ένα νέο Τ4. Ρίχνει στα νύχια των φασιστών τα παιδιά. Ας το προσέξουμε πάρα πολύ. 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr
 
http://www.oxafies.com/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτοί οι δολοφόνοι εκδίδουν (ΝΟΤΕΣ) για την ΕΛΛΑΔΑ!!!

  • να διαβασουν την μαυρη νταλια του τραιανου πρωτα για να μαθουν ποιας φυλης εμπνευσης και εφαρμογης εγιναν και γινοντε αυτη τη στιγμ αυτα τα απανθρωπα γεγονοτα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>