«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προβλημάτισε η παραποίηση ειδήσεως από το www.defencenet.gr

Και αποκαλύφθηκε ότι από το 2011 ανήκει σε Βούλγαρο

Εδώ και ένα χρόνο κατά διαστήματα προβληματιζόμασταν με κάποιες ειδήσεις που πρόβαλε η ιστοσελίδα αυτή (.defencenet.gr) όμως η πρόσφατη είδηση σε σχέση με δηλώσεις του φιλότουρκου Μάθιου Μπράιζα τις οποίες μετέδωσε με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίζονται ως θέσεις των ΗΠΑ,  μας οδήγησε σε περαιτέρω έρευνα για το τι γίνεται. Και μάθαμε ότι από το 2011 η ιστοσελίδα αυτή, σύμφωνα με την  Επίσημη Εφημερίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας φύλλο 12516,  25 Νοεμβρίου 2011, η εταιρεία αυτή ανήκει σε ιδιοκτήτη  βουλγαρικής καταγωγής με τα πλήρη στοιχεία να καταγράφοντα ως εξής – «  Μοναδικός εταίρος: VASIL (ΒΑΣΙΛ) ATANASOV (ΑΤΑ−ΝΑΣΟΒ) του NEDYALKOV ATANASOV (ΝΕΝΤΙΑΛΚΟΒ ΑΤΑΝΑΣΟΒ) και της KERANKA ATANASOVA (KEPANKA ΑΤΑΝΑΣΟΒΑ), έμπορος, που γεννήθηκε στην Βουλγαρία στις 15−1−1970, κάτοικος Αθηνών, οδός Ανάφης αριθμός 9, Κυψέλη ΤΚ 11254 και κάτοχος του υπ’ αριθμ. 194385410/18− 5−2006 Βουλγαρικής Ταυτότητος, που ισχύει μέχρι την 18−5−2016, με Α.Φ.Μ 123858194 Δ.Ο.Υ. Κ΄ Αθηνών, Βουλγαρικής Υπηκοότητος και Ιθαγένειας….».

Πιο κάτω το πως παρουσίασε η ιστοσελίδα αυτή τις δηλώσεις Μπράιζα και πως παρουσίασαν την ίδια είδηση  άλλα ΜΜΕ όπως  η  enet.gr με πληροφορίες ΑΠΕ.
Ο Μάθιου Μπράιζα αποχώρησε από την αμερικανική διπλωματική υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2012 όταν η Γερουσία αρνήθηκε να επικυρώσει τον διορισμό του ως πρέσβη του Αζερμπαιτζάν κατόπιν μακρών διαμαρτυριών από το Αρμενικό Λόμπυ στις ΗΠΑ,  λόγω σύγκρουσης με τουρκικά συμφέροντα.  Ζεί και εργάζεται στην Τουρκία, είναι νυμφευμένος (δεύτερος γάμος)  με τη τουρκάλα Zeyno Baran,  και κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Εργάζεται ως σύμβουλος σε πολλές τουρκικές εταιρίες στην Τουρκία και στο διοικητικό της εταιρίας Turcas Petrol…  (Wikipedia).
 Περαιτέρω πληροφορούμαστε ότι η ελληνική ιστοσελίδα www.arxaiaithomi.gr αναφέρθηκε πρόσφατα στο θέμα αυτό και ότι διέγραψε την defencenet.gr από τις ενημερώσεις της. Σύνδεσμος στο τέλος πιο κάτω.
Φανούλα Αργυρού
Ερευνήτρια/συγγραφέας Λονδίνο.
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΗΠΑ: “Το φυσικό αέριο της Κύπρου σε Ευρώπη μέσω Τουρκίας” – “Ναι” σε Nabucco “Όχι” σε ΤΑΡ!
02/25/2013 – 22:11
Σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ελληνικά συμφέροντα στα ενεργειακά είναι οι θέσεις των ΗΠΑ στην περιοχή της Α.Μεσογείου και της Ευρώπης, αν θεωρήσουμε ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος από τον πολεμική (επιτυχημένη…) που άσκησε κατά του South Stream και του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη πρώην υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Μάθιου Μπράϊζα εκφράζει ακόμα τις θέσεις των ΗΠΑ.
Όπως τόνισε σήμερα μιλώντας σε συνέδριο για την ενέργεια (που διοργανώθηκε από την εταιρεία που έχει τις δημόσιες σχέσεις της Lockheed Martin στην Ελλάδα), το Athens Energy Forum 2013, ο Μ.Μπράϊζα, δεν άφησε και πολλά περιθώρια ακόμα και στον πιο καλόπιστο έναντι των ΗΠΑ:….
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-nabucco-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%81

«Τρίγωνο» Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τους υδρογονάνθρακες

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Φεβρουαρίου 26, 2013

Υπέρ της διαμετακόμισης του φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στην Κύπρο και το Ισραήλ μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα και από εκεί στην ευρωπαϊκή αγορά, τάχθηκε ο κ. Μάθιου Μπράιζα, διευθυντής του διεθνούς κέντρου αμυντικών μελετών και πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στο Αζερμπαιτζάν, μιλώντας σήμερα στο διεθνές ενεργειακό φόρουμ που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Υποστήριξε, ότι η επιλογή αυτή είναι πιο οικονομική σε σχέση με την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέει την Κύπρο με την Ελλάδα….
enet.gr με πληροφορίες ΑΠΕ
http://olympia.gr/2013/02/26/%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/#more-239235

http://www.arxaiaithomi.gr/2013/02/25/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83/

http://www.koukouvagia.com/

 Georgios Gialtouridis

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>