«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή είναι η κυνοβουλευτική τους δικτατορία

 Ιφικράτης Αμυράς

Κάθε λίγο και λιγάκι κάποιοι ευρωλιγούρηδες, υπερασπιστές της κατοχικής νομιμότητος με εγκαλούν για τις απόψεις μου περί ενόπλου ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Το πρόσχημά τους είναι ότι έχουμε δημοκρατία, και ο Λαός ψήφισε.
Η απάντησή μου: σας εγκαλώ για τα εξής εγκλήματα, για τα οποία θα τιμωρηθούν και οι φυσικοί, και οι ηθικοί αυτουργοί:
-Χρήση των ΕΚΑΜ εναντίον των απεργών. Τα ΕΚΑΜ είναι μονάδα που υποτίθεται ότι αναλαμβάνει ειδικές αποστολές όπως διάσωση ομήρων από αεροπειρατείες. Τί δουλειά έχουν τα ΕΚΑΜ εναντίον Ελλήνων απεργών;
-Πρόσληψη μισθοφόρων της Blackwater για την προστασία του κυνοβουλίου. Προφανώς τα ελληνόφωνα σώματα ασφαλείας δεν είναι πιά αρκετά αξιόπιστα για την επιβολή της κατοχικής νομιμότητος και χρειάζονται ξένους μισθοφόρους.
-Κτίσιμο φοροφυλακών. Ενώ εκατομμύρια λαθροέποικοι αντί να διώκωνται για μυριάδες εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων, «φιλοξενούνται» για ανθρωπιστικούς λόγους, την ίδια στιγμή η κατοχική ληστοσυμμορία ετοιμάζει φοροφυλακές για τους Έλληνες.
-Αρπαγή ακινήτων των Ελλήνων πολιτών με το πρόσχημα των χρεών υπέρ του Δημοσίου. Προφανώς όσα και να πληρώσουν οι δύσμοιροι Έλληνες θα τους ζητήσουν νέα χαράτσια για να μην χάσουν το ακίνητό τους που έχουν ήδη χρυσοπληρώσει. Μας επαναφέρουν στην εποχή της οθωμανικής σκλαβιάς, όταν ήμασταν φόρου υποτελείς.
-Ληστεία τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων, πάντα με το πρόσχημα της μη πληρωμής των εκατοντάδων χαρατσιών που έχει επιβάλλει η κατοχική ληστοσυμμορία.
-Βασανιστήρια φυλακισμένων. Η συμμορία των πραιτωριανών του Δένδια, κτυπά χωρίς έλεος και βασανίζει πολιτικούς κρατουμένους.
-Επιστράτευση εργαζομένων. Η χρήση χουντικών νομοθετημάτων τείνει να μετατραπεί σε καθημερινότητα.
-Αναβολή εκλογών. Επειδή πιά τα εκλογικά τους ποσοστά έχουν καταρρεύσει, ετοιμάζουν αναβολή εκλογών.
Αυτή είναι η κυνοβουλευτική σας δικτατορία. Την οποία μας εγκαλείτε να σεβαστούμε.
Θα την καταλύσουμε δια της βίας. Δεν θα αφήσουμε το Έθνος να αφανιστεί επειδή είστε ραγιάδες και προδότες. Και αν σταθείτε εμπόδιο στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, θα αναμετρηθούμε μέχρι θανάτου.
Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτή είναι η κυνοβουλευτική τους δικτατορία

  • Agisilaos

    …και συ καημενε,καταλαβαινω οτι πλεον δεν εχεις αλλο ζωτικο χωρο,για να τους ¨γραψεις” κανονικα…Ασε τους νεκρους να προχωρουν…Νεκροι ειναι και δεν το γνωριζουν.Οταν το μαθουν θα ειναι αργα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>