«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλα ρε μουνόπανο Ardit Bido να μου το πεις κατά πρόσωπο αν εχεις αρχίδια και είσαι άντρας;;;

Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό το Μουνόπανο στην φωτογραφία! Και οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αυτά του είδους τα αξεσουάρ τα έχουν πετάξει προ πολλού στα σκατά!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Νεολαία Τσάμηδων: Κλείστε τον δρόμο στην Χρυσή Αυγή αλλιώς θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας – Απειλούν με αντίποινα τους Βορειοηπειρώτες
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων  Ardit Bido.
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων Ardit Bido.
Ο πρόεδρος της νεολαίας των Τσάμηδων «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» Ardit Bido, προέβει σήμερα σε μια ανακοίνωση Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τες «πυροτεχνήματα για δημιουργία τεχνητής έντασης».
«Η Λέσχη των Νέων Πατριωτών καλεί την κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο στην Αλβανία σε οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ προσθέτει  πως, «αν η αλβανική κυβέρνηση δεν δράσει, εμείς, η αλβανική νεολαία, θα τους σταματήσουμε και θα επαναφέρουμε μόνοι μας την αξιοπρέπεια του έθνους μας απέναντι στους Έλληνες νεο-ναζί».
«Έχουμε δει και πριν από δυο μήνες την ανδρεία τους, όταν ο βουλευτής αυτής της οργάνωσης-κόμμα προσπάθησε να πάει στην Κλεισούρα αλλά επέστρεψε από την μέση του δρόμου, φοβούμενος τον αποκλεισμό από τους νέους πατριώτες. Την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι εκπρόσωποι των νεο-Ναζί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Αλβανία» συνεχίζει η προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του τσάμικου κόμματος.
«Όλοι να ενωθούν με την “Λέσχη των Νέων Πατριωτών”, για να γίνουμε το φράγμα των αντι-αλβανών», δήλωσε ο Ardit Bido.
«H “Λέσχη των Νέων Πατριωτών” επιθυμεί να προσκαλέσει κάθε συμπατριώτη, ούτως ώστε να γίνουμε το αδιαπέραστο φράγμα των αντι-αλβανών και να δώσουμε την ευρωπαϊκή μας απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας ποδοπατούν. Επίσης, καλούμε αυτούς που η Χρυσή Αυγή “ορκίζεται πως θα τους προστατέψει” να αποστασιοποιηθούν άμεσα από τους νεο-Ναζί. Ειδάλλως θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της τσάμικης νεολαίας απειλώντας ανοιχτά τους Βορειοηπειρώτες πως να δεν αποστασιοποιηθούν άμεσα από την Χρυσή Αυγή θα έχουν επιπτώσεις.
Διαβάστε επίσεις: Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προκαλεί την Χρυσή Αυγή: Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Αλβανία!

http://aftonomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>