«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπουργείο προστασίας του ΠΡΟΔΟΤΗ

Μόλις επέστρεψα από το αστυνομικό τμήμα, πήγα στον διοικητή να μου πει τι σκοπεύουν να κάνουν με την υπόθεση της σύλληψης των βουλευτών που στις 14.01.2013 ψήφισαν υπέρ της παράδοσης της εθνική κυριαρχίας της χώρας. Η επίσημη απάντηση είναι: ΔΕΝ θα επιληφθούν οι συνεργοί, συνυπαίτιοι, δεν θα ενεργήσουν τα νόμιμα προκειμένου να συλληφθούν με αυτόφωρη διαδικασία οι βουλευτές!! Την ευθύνη τους την πάσαραν στον εισαγγελέα!!!!!!!! (Για να την πασάρει μετά κι αυτός με τη σειρά του στη βουλή!!!!!!!)
Την ώρα που στα ΦΕΚ -νόμοι του κράτους- αναγράφεται Βερολίνο, κι όχι Αθήνα, την ώρα που οι προδότες υπέγραψαν υπέρ της παράδοσης της χώρας στον εχθρό δίχως πόλεμο κι άνευ όρων, τα όργανα του νόμου πετάν το μπαλάκι της ευθύνης για την τήρηση και την επιβολή των νόμων του Συντάγματος ο ένας στον άλλον. Για να καταλήξει να μην την έχει κανείς!!!!
Από την στιγμή που δεν αναλαμβάνει κανείς αρμόδιος την ευθύνη, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ να επιβάλλω εγώ, ως Ελληνίδα πολίτης, με κάθε τρόπο την έννομη τάξη!!
Με υποχρεώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος, με διατάζουν οι αγωνιστές που πάλεψαν για την λευτεριά, με εξαναγκάζει και η συνείδησή μου να τηρήσω τις αξίες μου περί ηθικής και δικαίου. Είναι χρέος μου. Θάνατος στους προδότες!!!!
Κι επειδή κάποιοι μου λένε ότι την πρόθεσή μου αυτή δεν θα ʽπρεπε να την δηλώνω ανοιχτά, έχω να απαντήσω: ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ;;;;;; Αυτοί είναι οι παράνομοι (κατέλυσαν το Σύνταγμα), αυτοί είναι οι προδότες (ξεπούλησαν την χώρα), αυτοί είναι οι εγκληματίες (έστειλαν τόσους συνανθρώπους μου στον τάφο), ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Ετοιμάζεται και η λίστα με τις διευθύνσεις των κατοικιών προδοτών, συγγενών τους και παρατρεχάμενων, η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί για δημοσίευση. Προς πάσα χρήση.
(Σαν καλός τρομοκράτης έφτιαξα και προκήρυξη -συνημμένα.)
Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>