«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Τρικυμία στη Βουλή με τρεις ψηφοφορίες και επτά κάλπες
Τρικυμία στη Βουλή με τρεις ψηφοφορίες και επτά κάλπες
Έντονο πολιτικό παιχνίδι, καθαρά μικροκομματικού χαρακτήρα, βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, με φόντο τη Βουλή και με αντικείμενο την ψηφοφορία για την παραπομπή υπευθύνων για ποινικά αδικήματα στην προανακριτική επιτροπή.
Χθες, Τετάρτη, συνεδρίασαν οι πρόεδροι του Κοινοβουλίου, προκειμένου να εισηγηθούν τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου θα κριθεί το ζήτημα της σύστασης επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Το σύνολο των προτάσεων που υπεβλήθησαν καταλήγει αθροιστικά στο κωμικοτραγικό αποτέλεσμα των τριών ψηφοφοριών και των επτά καλπών.
Τρεις ψηφοφορίες βγάζουν επτά κάλπες
H εκδοχή που προκρίθηκε και θα τεθεί προς τελική έγκριση στην Ολομέλεια της Βουλής με την έναρξη της συνεδρίασης, στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης, είναι να γίνουν διαδοχικές ψηφοφορίες. Ειδικότερα:
η πρώτη ψηφοφορία θα αφορά στην πρόταση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, για παραπομπή μόνο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ως βασικού υπευθύνου της κατάστασης που διαμορφώθηκε με το πραγματικό περιεχόμενο της λίστας που παρέδωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και η οποία αφορούσε στα ονόματα Ελλήνων φορολογουμένων που «έβγαλαν» χρήματα στο εξωτερικό
η δεύτερη ψηφοφορία θα γίνει επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή των δύο προκατόχων του χαρτοφυλακίου στο Υπουργείο Οικονομικών (Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου) και
η τρίτη ψηφοφορία θα αφορά στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσυπογραφόμενη και από τη Χρυσή Αυγή, για παραπομπή των Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου (τέσσερις κάλπες).
Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διεξαγωγή μίας ψηφοφορίας με τέσσερις κάλπες ή με μία κάλπη και ένα ψηφοδέλτιο που θα περιλαμβάνει όλα τα εγκαλούμενα πρόσωπα καθώς και τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται αυτά. Τέσσερις κάλπες ζητούν επίσης τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όσο και το ΚΚΕ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγκαλούμενους πρώην υπουργούς και πρωθυπουργούς, εφόσον το επιθυμούν, να αναπτύξουν τις θέσεις τους ενώπιον του Σώματος.
Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή των μαραθώνιων ονομαστικών ψηφοφοριών, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18.00 το απόγευμα.
«Τρικυμία» στη Βουλή
Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις στελεχών του, δεν αποκλείεται να τεθεί και για τον ίδιο θέμα αποχώρησης σε κάποια από τις ψηφοφορίες. Σε κάθε περίπτωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τη διαφωνία του για τη διαδικασία που επελέγη και την οποία αποδίδει ευθέως στο ΠΑΣΟΚ. Έτσι, με διάβημα διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, τον οποίο επισκέφθηκαν οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας, Ι. Δραγασάκης, Π. Λαφαζάνης και Δ. Παπαδημούλης, διατύπωσε την αντίδρασή του, προειδοποιώντας ότι προκύπτουν κίνδυνοι όσον αφορά στη διασφάλιση της μυστικότητας της ψηφοφορίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, είχε δηλώσει από νωρίς ότι αυτό που επιβάλλεται είναι να διασφαλιστεί πλήρως η μυστικότητα της ψήφου και η δυνατότητα όλων των βουλευτών να ψηφίσουν οποιονδήποτε από τους τέσσερις υπό παραπομπή πολιτικούς, για όποια κατηγορία εκείνοι πιστεύουν. Όπως είπε σχετικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Λαφαζάνης, ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην πρότασή του για τέσσερις κάλπες ανά πολιτικό πρόσωπο με υποχρεωτική την ψήφο των βουλευτών και στις τέσσερις, ενώ ως εναλλακτική σκέψη ανέφερε τη μία κάλπη με τέσσερα ψηφοδέλτια που θα περιλαμβάνουν τα ονόματα και τα αδικήματα.
Έντονα αντιδρά και το ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «πραξικοπηματική» την πρόταση της πλειοψηφίας για τρεις κάλπες κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ.
«Με την τακτική της αυτή η κυβέρνηση αποκλείει από τους βουλευτές τη δυνατότητα να τοποθετηθούν με την ψήφο τους για κάθε πρόσωπο που ζητείται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με βάση τις συγκεκριμένες κατηγορίες που του αποδίδονται. Η μεθόδευση αυτή αποσκοπεί να ελέγξει τυχόν διαρροές και ενέχει τον κίνδυνο τελικά να μην παραπεμφθεί κανένας. Γενικότερα εντάσσεται στη μεθόδευση για κουκούλωμα της υπόθεσης» τόνισε σε ανακοίνωσή του.
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς και επαναλαμβάνει τη σταθερή του θέση να γίνει η ψηφοφορία με τις τέσσερις κάλπες, ώστε ο κάθε βουλευτής να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει με βάση τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Το Προεδρείο της Βουλής, έστω και τώρα, να αναλάβει τις ευθύνες του. Το κάθε κόμμα ξεχωριστά οφείλει να μη συμπράξει σε αυτήν την απαράδεκτη μεθόδευση» προσθέτει.
Στις δύο ψηφοφορίες θα συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ
Η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να συμμετέχει στην πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή, όπου θα τεθεί η πρόταση της κυβέρνησης για προανακριτική επιτροπή, που θα αφορά τυχόν ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στη δεύτερη κατά σειρά ψηφοφορία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ως γνωστόν, πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου, προτείνεται να αναζητήσει τυχόν ευθύνες του Ευ. Βενιζέλου.
Όσον αφορά την τρίτη ψηφοφορία, την πρόταση των ΑΝΕΛ που προσυπογράφει η Χρυσή Αυγή, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα παραμείνουν στην αίθουσα αλλά δεν θα μετέχουν στην ψηφοφορία, για να μην νομιμοποιήσουν την πρόταση στην οποία μετέχει και η Χρυσή Αυγή.
Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για μία κάλπη και ένα ψηφοδέλτιο
Πρόταση για μία ψηφοφορία, με μία κάλπη και ένα ψηφοδέλτιο με τα τέσσερα εγκαλούμενα πολιτικά πρόσωπα και δίπλα τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις προτάσεις των τριών κομμάτων, θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανέφερε ότι το κόμμα του θα ζητήσει να διεξαχθεί η ψηφοφορία επί της διαδικασίας όχι δια εγέρσεως, αλλά με ονομαστική ψηφοφορία.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει μέχρι τέλος και θα συμμετέχει σε όλες τις ψηφορορίες.
«Η κυβέρνηση επιχειρεί να καταργήσει μία ομόφωνη κοινοβουλευτική παράδοση να ψηφίζουν με μυστική ψηφοφορία οι βουλευτές για όλα τα πρόσωπα, για τα οποία ασκείται η δίωξη. Η πρόταση της για 3 διαδοχικές ψηφοφορίες καταργεί και την ελεύθερη βούληση των βουλευτών και τη μυστικότητα της ψήφου», προσέθεσε ο κ. Παπαδημούλης.
Δείτε  LIVE την κρίσιμη ψηφοφορία για την προανακριτική
http://www.madata.gr/

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>