«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στικάκι και το στριγκάκι κοινώς κολλώ-κόφτης!

Από την μια μεριά είναι η δικαιοσύνη και από την άλλη η βουλή, τους χωρίζει ένας κολλώ-κόφτης!

Ξέρετε αγαπητοί αναγνώστες πόσο βαρύ και αηδιαστικό είναι ο κόσμος να πεθαίνει από την πείνα, από κρύο, από έλλειψη φαρμάκων, από απελπισία και δυστυχία βλέποντας ότι δεν του έχουν αφήσει καμία ελπίδα αντίδρασης να βοηθήσει τα παιδιά του, τους γονείς του, τους συνανθρώπους του!
Ξέρετε πόσο βαρύ είναι μια χώρα που δίδαξε την δημοκρατία, την κοινωνικότητα, τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις επιστήμες να είναι στο έσχατο σημείο εξευτελισμού και αφανισμού,  γιατί μερικά πολιτικά κτήνη, διαχρονικοί γενίτσαροι αφού λέρωσαν με ρουσφέτια και άλλα βρόμικα καλούδια  ένα κομμάτι του λαού για να τους καλύπτει  να ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ στα ανώτερα αξιώματα της πολιτειακής ιεραρχίας!
Και αφού τα κατάφεραν τώρα παίζουν, η δικαιοσύνη μολυσμένη και λαβωμένη με το σάπιο πολιτικό σύστημα το…
Στικάκι και το στριγκάκι…
Πούντο πούντο το δαχτυλίδι, την κολοκυθιά, την μακριά γαϊδούρα, το μπιζ  στις πλάτες του τίμιου εργαζόμενου πολίτη!
Βλέπεις ο απλός άνθρωπος δεν έχει χρόνο και τις γνώσεις να ενημερωθεί και να κρίνει τους πολιτικούς απατεώνες που έχει εξουσιοδοτήσει να τον εκπροσωπούν, με αποτέλεσμα να καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν.
Μα τι κάνετε λένε οι νταβατσήδες στους υποτακτικούς τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη;
Θα τα γκρεμίσετε  όλα απειλούν οι νταβατσήδες την ελληνική τρόικα! Πειράζουν τους στυλοβάτες του οικοδομήματός μας για την άλωση της Ελλάδος;
 Μα είσαι καλά Σαμαρά αφήνεις εκτεθειμένους τους ανθρώπους μας που με μόχθο εφάρμοσαν τα σχέδια μας!  Ανθρώπους του Μητσοτάκη, του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Καραμανλή, του Βενιζέλου; θα πέσει η Κυβέρνηση και θα τα  χάσουμε όλα και θα πάτε και φυλακή! Βάση με το σχέδιο μας ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Τσίπρας σαν εναλλακτική λύση, δεν το έχει φάει ακόμα η μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού, το ψήνουμε κάθε ημέρα με τα γκάλοπ‼!
Το μάλωσαν το παιδί και τώρα βρήκαν το στικάκι και το έκαναν στριγκάκι κοινώς κολλώ- κόφτης,  έτσι και αλλιώς το φοράει όλη η βουλή!
Μα τι λέτε ρε απατεώνες αυτό που μας λέτε το ξέρει και ο ποιο άσχετος στους υπολογιστές, ότι όταν αντιγράφεται η δημιουργείτε ένα αρχείο κουβαλάει μαζί του κωδικό και την ημερομηνία δημιουργίας του και εσείς το είχατε για τόσο σοβαρή εθνική υπόθεση και το είδατε τώρα!
Μα καλά ποιους δουλεύεται τόσο ηλίθια; Αυτός που άνοιξε πρώτος να διαβάσει ή να δει τα αρχεία δεν είδε πότε δημιουργήθηκαν; Θέλατε επιστήμονες για κάτι που το ξέρει ο καθένας που αντιγράφει αρχεία ή φτιάχνει ένα αρχείο;
Τελικά η δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα δεν είναι μόνο προδοτικό αλλά και στριγκάτο!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>