«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ηθική κατάπτωση και υλική ανηθικότητα.

Οι ημέρες που θα διανύσουμε το 2013 είναι συνέχεια τουλάχιστον για την πατρίδα μας μιας ελεεινής συνέχειας που κρατάει πολλά , μα πάρα πολλά χρόνια. Νέες γενιές συνεχώς έρχονται σε αυτό τον τόπο με προσδοκίες μεγάλες και κρυφές δοσμένες ευχές, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει. Όχι βέβαια γιατί τάχα κάποια δύσμοιρη και δύστροπη μοίρα εχθρεύεται τον πράγματι παράξενο αυτό τόπο, αλλά γιατί οι «μεγάλες» και «φίλιες» δυνάμεις είχαν σχεδιάσει δηλαδή, όχι αυτοί οι λαοί ακριβώς, αλλά η επιβληθείσα συμμορία των banksters που πριν τρεις αιώνες δημιούργησαν τα ληστρικά καταστήματα των άνομων και ατελείωτων κερδών, τις λεγόμενες τράπεζες.
Οι οικογένειες – συμμορίες αφού κατάλαβαν την δύναμη της διείσδυσης σε κάθε δραστηριότητα των ανθρώπων μέσω του χρήματος, άρχισαν να σχεδιάζουν την κυριαρχία τους στον πλανήτη με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο. Στα σχέδια τους βρέθηκε και αυτός ο γεωγραφικός χώρος, που σχεδόν για χίλια εννιακόσια χρόνια είχαν εξαφανισθεί, οι φυλές που τον κατοικούσαν , από το προσκήνιο της ιστορίας.
Οι Ρωμαίοι και ότι εξελίχθηκε ως Βυζάντιο πήραν τον ανθό της διανόησης δημιούργησαν εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες στους Έλληνες που υπέκυψαν σε ανώτερη δύναμη. Αυτή είναι η αλήθεια, που συνήθως ξεχνάμε, και αναφερόμαστε σε πλείστες όσες ανοησίες για το λεγόμενο μεγαλείο της φυλής μας.
Αυτή ακριβώς την σχεδίαση που έκαναν στην Αγγλία καταρχήν οι banksters , έχοντας στοχοποιήσει μια αυτοκρατορία όπως η Τουρκία που προχωρούσε στο τέλος της παντοκρατορίας της. ‘Έπρεπε λοιπόν να δημιουργηθεί μια σφήνα μεταξύ Ανατολής και Δύσης που θα λειτουργούσε σαν το μακρύ τους χέρι στην ανατροπή οποιασδήποτε ισορροπίας στο Αιγαίο αλλά και ως ανάχωμα στην επέκταση των σλαβικών φυλών. Το ερώτημα γιατί, είναι απλό, αν σκεφθεί κανείς τις φυλετικές τους διαφορές που χωρίζουν τις παγκόσμιες αυτές οικογένειες από τους Σλάβους του βορρά.
Φυσικά και η χριστιανική θρησκεία που επιβλήθηκε στην Ανατολή και Δύση παρά τις διαφορές βοηθούσε αρκετά σε αυτή την εξέλιξη. Έτσι λοιπόν έστησαν την επανάσταση του 1821.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν να την υπηρετήσουν γιατί πίστεψαν στην αλλαγή της ζωής τους σύντομα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους πράκτορες των εμπνευστών αυτής της κίνησης.
Ο Υψηλάντης , ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, η Μπουμπουλίνα, ο Καποδίστριας και τόσοι άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι αγωνιστές έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για τον αγώνα της ανεξαρτησίας ,αλλά για την οπισθοδρόμηση δημιούργησαν την άλλη πλευρά δηλαδή Μαυροκορδάτο, Κωλέτη , Κουντουριώτη, Ορλάνδο και πόσους άλλους πρόθυμους που εξαγοραζόντουσαν με διάφορα δώρα ,προνόμια και άφθονο χρήμα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει άμεσα εμφύλιος με αποτέλεσμα να μη βρίσκει ούτε ησυχία ούτε προκοπή ο τόπος εκτός από την ευημερία των δωσίλογων, όπως γίνεται και σήμερα.
Η εκλογή του Καποδίστρια σαν κυβερνήτης αυτού του τόπου δεν είχε αίσιο τέλος ως γνωστόν.
Μάλιστα στο νέο του βιβλίο «Όλα στο φως» εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ του εξαίρετου συγγραφέα Θεόδωρου Δημ. Παναγόπουλου , δίνει συγκλονιστικά στοιχεία για την δράση όλων των ελεεινών ανθρωποειδών για την καταστροφή της πατρίδας.
Μάλιστα η συνωμοσία είχε ξεκινήσει από την Ύδρα το νησί της Αγγλικής επιρροής με επικεφαλής τον Κουντουριώτη, και είχαν δημιουργήσει μυστική οργάνωση με το όνομα Ηρακλής ( πάντα οι αντεθνικώς δρώντες βγάζουν πομπώδη μυθικά ονόματα) με σκοπό να δολοφονηθεί ο Καποδίστριας. Ο λόγος ήταν σαφής ,δεν ήταν «ημέτερος» συνεπώς δεν έκανε για την δουλειά του Λονδίνου.
Τίποτα δυστυχώς δεν έχει αλλάξει στα 180 χρόνια ιστορικής πορείας του Ελληνικού Έθνους και στις ημέρες μας εξελίσσεται το καταστροφικό σχέδιο της καθυπόταξης και της εξαφάνισης του λαού με συνειδητούς εφιάλτες Παπανδρέου, Σαμαράς, Κουβέλης, Τσίπρας, Παπαρήγα .Μιχαλολιάκος , Παπαδήμος και τόσους όσους που εκτελούν το αντεθνικό τους έργο κοροϊδεύοντας τις μάζες εκμεταλλευόμενοι την ανείπωτη δυστυχία που βρήκε τον τόπο. Υπάρχει ελπίδα για ανατροπή αυτής της καθημερινής αθλιότητας που βιώνει ο λαός μας; Ενδεχομένως, ίσως αν λειτουργήσει η πεποίθηση ότι δεν έχω να χάσω τίποτα ,ακόμη και αυτές τις αλυσίδες . Δυστυχώς δημιουργήθηκαν πολλά επίπεδα αποδοχής των banksters και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους αποτινάξουμε και επιπροσθέτως εμφανίζονται και διάφοροι «μεσσίες» που τριγυρίζουν τον δυστυχή λαό και με την αυτοπεποίθηση των όποιων τεχνικών γνώσεων έχουν δημιουργούν ψευδείς προσδοκίες λύτρωσης. Και αυτό είναι διπλό το κακό γιατί η προβιά του προβάτου που φοράνε δεν κρύβει την αισχρή αλήθεια που εκπροσωπούν. Την επανάληψη δηλαδή μιας ακόμη προδοσίας και ενός άθλιου ξεπουλήματος. Δυστυχώς.
GERMA
5-1-2013
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>