«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
«ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΘ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΥΦΛΙΔΑΣ»
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
Παρέμβαση έκανε απόψε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στη συζήτηση που έγινε στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, για την τροποποίηση της συμφωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Γεωργίας αναφορικά με τη σύνθεση των Προξενείων στη Θεσσαλονίκη και στην Τυφλίδα, κατά έναν επιπλέον υπάλληλο.
Συγκεκριμένα ο Τέρενς Κουίκ είπε απευθυνόμενος στον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Τσιάρα:
«Σήμερα μας φέρνετε για επικύρωση στην Επιτροπή τη στελεχιακή ανασύνθεση των αντίστοιχων Προξενείων που έχουν στην Τυφλίδα και στη Θεσσαλονίκη οι δύο κυβερνήσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Γεωργίας.
Ομολογώ ότι θα περίμενα να έχει έρθει προς κύρωση άλλη συμφωνία, η οποία να πολλαπλασιάζει το δυναμικό της Πρεσβείας μας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η οποία στηρίζεται μόνο σε δύο διπλωμάτες, την ώρα που σε αυτή τη χώρα μπορούν να αναπτυχθούν πολλά και ζωτικά συμφέροντα υπέρ της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς αφήνουμε το διπλωματικό και εμπορικό παιχνίδι να παίζεται αποκλειστικά και μόνο από τους Τούρκους, οι οποίοι έχουν στο Μπακού μία πολυπληθέστατη διπλωματική αποστολή.
Θα περίμενα επίσης να μας γνωστοποιούσε ο κ. Υφυπουργός ότι δεν θα κλείσει το Προξενείο στο Περθ της Αυστραλίας, όπου ήδη άρχισαν να χορεύουν οι Σκοπιανοί, στο ελεύθερο πεδίο που τους δώσαμε».
Ανταπαντώντας ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας αποκάλυψε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείο Εξωτερικών να μην κλείσουν τελικά διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό, όπως στο Περθ, ενώ εμφανίστηκε ενοχλημένος που ο Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έθεσε θέματα εκτός της ημερησίας διατάξεως και ειδικότερα για το Μπακού.
Στην ανταπάντησή του ο Τέρενς Κουίκ είπε:
«Δεν επιτρέπω σε κανένα μέλος της κυβέρνησης να υποδεικνύει στον Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ποιο θα είναι το περιεχόμενο της τοποθέτησής του.
Κατόπιν τούτου, σήμερα επιφυλάσσομαι για τη θέση που θα κρατήσει το Κίνημά μας για την κύρωση του συγκεκριμένου διπλωματικού πρωτοκόλλου και θα τοποθετηθώ αναλυτικότερα ως Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα».
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>