«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μου ζητήσατε να φέρω το θέμα για τους ψεκασμούς πάλι, εγώ το φέρνω ανεβάζοντας και επιπλέον φωτογραφίες!

Τα θέματα επιμελήθηκε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι μας ψεκάζουν; Η άγνοια σκοτώνει, κάντε κάτι για τα παιδιά σας, για τα εγγόνια σας!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ  ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!


Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς…Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι…
Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι…γίνεται και οι κυβερνητικοί το καλύπτουν… Φίλος αναγνώστης μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό…Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα…δικά σας!!!

Ζητήστε να μάθετε μπορεί εμάς να μας δηλητηρίασαν αλλά να σώσουμε τα παιδιά μας τα εγγόνια μας.

Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μολύνεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων – Για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην κινητή τηλεφωνία;

Ακούγεται σαν μια απίστευτη Ιστορία Φαντασίας-Τρόμου και όμως οι νεώτερες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν: Στα πλαίσια..
αμερικανικού Πρότζεκτ ψεκάζουν αεροπλάνα μία επικίνδυνη μίξη Αλουμινίου στον Ουρανό, και στην Ευρώπη.
Η γεμάτη από χημικά «τεχνητή» ατμόσφαιρα υποτίθεται πως θα δροσίσει την ατμόσφαιρα της γης και θα εξυγιαίνει το στρώμα Όζοντος.
Το αποτέλεσμα: ανυπολόγιστες καταστροφές για την Υγεία και το Περιβάλλον!
Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άτομα παρακολουθούν ήδη τις παρακάτω διαδικασίες:
Πέντε έως δεκαπέντε αεροπλάνα εμφανίζονται τόσο σε αγροτικές όσο και αστικές περιοχές και πηγαινοέρχονται σε ένα ύψος στα 6.000 περίπου μέτρα.
Αυτό που αρχικά μοιάζει με απλή «ουρά» αεροπλάνου από τα καυσαέρια του, αφήνει τον θεατή, με μια προσεκτικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας ματιά, κατάπληκτο:
Αυτές οι «ουρές» που σχηματίζονται δημιουργώντας ένα κανονικότατο τεράστιο πλέγμα δεν χάνονται ακόμη και μετά από αρκετά λεπτά, αλλά παραμένουν ακίνητα στη θέση τους να «κρέμονται». Παράλληλα εμφανίζεται συχνά και μια διάταξη του εκπεμπόμενου αερίου («ουράς») που μοιάζει με κορδόνι από πέρλες, η οποία μπορεί να παίρνει και μορφή σταγόνας.
Αργά αλλά σταθερά σε μια διάρκεια 30 έως 60 λεπτών απλώνονται οι «ουρές» ή οι «σταγόνες» δημιουργώντας μια επίμονη θολή μάζα από σύννεφα, που μοιάζει σαν ανακατεμένες αφρός γάλακτος.
Αυτό που αρχικά θεωρήθηκε σαν «ουρά» από καυσαέρια αεροπλάνου εξελίσσεται ακόμη περισσότερο σε στρώμα ομίχλης.

Μετά από δύο με πέντε ώρες καλύπτεται το τμήμα του ουρανού στο οποίο διασταυρώθηκαν τα αεροπλάνα, με ένα θολή στρώση ομίχλης-σύννεφου.
Κατά περίεργο τρόπο οι αρχικές γραμμές («ουρές») παραμένουν ακόμη και μετά από ώρες μέσα σ’ αυτή τη γαλακτώδη ομίχλη αναγνωρίσιμες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας συνεχίζουν να διασταυρώνονται τα αεροπλάνα στον ουρανό σε σχήμα – διάταξη σκακιέρας, μέχρι που χάνονται στην ολοένα πυκνότερη ομίχλη.
Ανάμεσα στον παρατηρητή και τον προηγουμένως γαλάζιο ουρανό δημιουργήθηκε πλέον ένα αδιαπέραστο στρώμα ομίχλης, το οποίο σύντομα καλύπτει όλο τον ουρανό.
Εάν κάπου ανάμεσα στο στρώμα ομίχλης μπορεί ακόμη να φανεί ο ήλιος, περιβάλλεται συχνά από μία αύρα φωτός, στην οποία μπορεί να διακρίνει κανείς ένα αμυδρό εφέ ουράνιου τόξου. (Αυτό το εφέ οφείλετε στη διάθλαση του φωτός πάνω στη σκόνη αλουμινίου των chemtrails («χημικές ουρές»), των χημικών γραμμών δηλαδή που αφήνουν τα αεροπλάνα.

Ήδη μετά από λίγες ώρες αλλάζει εντελώς η θερμοκρασία περιβάλλοντος, και σημειώνεται μία πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 7 βαθμών Κελσίου.
Ταυτόχρονα μειώνεται ομοιόμορφα και η υγρασία στην ατμόσφαιρα με τιμές γύρω στα 30%.
(Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στα άλατα βαρίου τα υπάρχουν στα συστατικά των chemtrails. Στους επόμενους ψεκασμούς της ίδιας σειράς ψεκασμών η μείωση της υγρασίας είναι μικρότερη.)
Το κρύο και η υγρασία που προκύπτουν διατηρούνται ακόμη και μέρες αργότερα, στη συνέχεια ακολουθεί συνήθως ωραίος καιρός, αλλά ασυνήθιστα ομιχλώδης και πιο δροσερός. Οι βροχοπτώσεις απουσιάζουν εντελώς. Επίσης παρατηρείται ένα χαρακτηριστικό «θόλωμα-ξέπλυμα» του ουρανού. Αν κοιτάξει κανείς στον ορίζοντα, δεν φαίνονται πουθενά τόνοι του γαλάζιου χρώματος στο ουρανό. Μόνο μια ωχρή, λευκή λωρίδα φαίνεται, η οποία στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χρωματίζεται επιπλέον με αποχρώσεις του καφέ από τα ορυκτά καύσιμα στον αέρα.
Αυτό το χαρακτηριστικό των «White Skies”, του λευκά επιχρισμένου ουρανού, είναι το πιο προδοτικό, καθότι το πιο επίμονο χαρακτηριστικό της δράσης των chemtrails.
Συχνά επανέρχεται ο Καιρός μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα στις «φυσιολογικές» για την εποχή τιμές. Όχι σπάνια ακολουθεί τότε και η επόμενη επιχείρηση ψεκασμού.
Τί κρύβεται από πίσω?

Ήδη εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια αναζητούν επιστήμονες και ειδικοί στρατηγικές ενάντια στη καταστροφή του κλίματος, για την οποία επανειλημμένα έχουν γίνει προγνώσεις.
Το Μάρτιο του 1991 καταθέτουν οι δύο κινέζικης καταγωγής, αμερικανοί ερευνητές David Chang και I-Fu Shih αίτηση για καταχώρηση πατέντας για «Στρατοσφαιρικό εμπλουτισμό-Welsbach με σκοπό την Μείωση της παγκόσμιας Υπερθέρμανσης»
(“Πατέντα Wlsbach” -σημ.1 βλ. Εικόνα δεξιά)
Ο αντιπροσωπευόμενος καταθέτης της ανωτέρω Αίτησης και εμπορικός επικαρπωτής ήταν ο γίγαντας των αεροπορικών και διαστημικών πτήσεων “Hughes Aerospace” στο Λος Άντζελες.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, ανάμεσα σε άλλα και στο Lawrence Livermore National Laboratory στην Καλιφόρνια, ανέπτυξαν οι δύο Βιοχημικοί μία πανούργα λύση Υψηλής Τεχνολογίας για το πρόβλημα, το οποίο αξιολογείται ως το μεγαλύτερο του παρόντος, την Υπερθέρμανση του πλανήτη.

Οι επίσημες Κλιματολογικές έρευνες υπολογίζουν, με απλά λόγια, πως εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης ορυκτών καυσίμων τα τελευταία 150 χρόνια, παρεμποδίζεται η διαφυγή θερμότητας από τη Γη στο διάστημα. Αυτή η δυσκολία στην ανταλλαγή θερμότητας οδηγεί σε άνοδο της Θερμοκρασίας σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία εν’ τω μεταξύ έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Αυτή η υπέρ-Θέρμανση τελικά θα ανατρέψει το κλίμα σε όλη τη Γη. Ακολούθως θα λιώσουν οι πάγοι στους Πόλους, θα εμφανιστούν παγκοσμίως ξηρασίες, όλο και περισσότερα Είδη ζώντων οργανισμών θα εκλείψουν και τελικά μέσα σε 20 έως 50 χρόνια δεν θα μπορεί να επιβιώσει εδώ ούτε ο Άνθρωπος.
Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι εξελίξεις προτείνουν ο Chang και ο Shih να απελευθερωθούν στη Στρατόσφαιρα τα λεγόμενα σωματίδια Welsbach μέσω μιας συνδετικής ουσίας (ουσίας φορέα).

Μεταλλικά Σωματίδια με μεγάλη Δράση
Τα σωματίδια Welsbach είναι Οξείδια Μετάλλων, τα οποία μετατρέπουν την Θερμότητα, η οποία εμποδίζεται στη διαφυγή της από την ατμόσφαιρα της Γης από τα αέρια-Θερμοκηπίου, πλησίον της Γης σε υπέρυθρα κύματα. Αυτά τα υπέρυθρα κύματα παροχετεύονται στη συνέχεια στο διάστημα, έτσι ώστε να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα του «δροσισμού». Σύμφωνα με την περιγραφή της πατέντας θα πρέπει να προστεθούν μικροσκοπικά σωματίδια μετάλλων στα καύσιμα των αεροπλάνων, έτσι ώστε αυτά να εξέρχονται από τον κινητήρα κατά τη διαδικασία καύσης. Πρόκειται εδώ ιδιαίτερα για Οξείδια Αλουμινίου με μορφή σκόνης, όπως και Άλατα Βαρίου, τα οποία στον ουρανό γίνονται ορατά – άκουσον άκουσον – σαν «καθαρά λευκές πουπουλένιες λωρίδες»!
Στα μεταλλικά σωματίδια αποδίδεται μια διπλή ιδιότητα: από τη μία πλευρά επενεργούν έτσι ώστε η εκπεμπόμενη από τη Γη θερμότητα να μετατραπεί – μέσω ενός ιδιαίτερα περίπλοκου φωτοχημικού μηχανισμού – αρχικά σε φως και στη συνέχεια σε υπέρυθρη Ακτινοβολία, η οποία παροχετεύεται τελικά στο Διάστημα. Από την άλλη πλευρά το φως του ήλιου που φτάνει στη Γη «χτυπά» πάνω στη σκόνη Αλουμινίου και αντανακλάται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπορεί να διαβάσει κανείς επιπλέον στην Πατέντα Welsbach, πως τα σωματίδια τα οποία διασπείρονται στην Ατμόσφαιρα θα μπορούν να αναπτύσσουν και να διατηρούν την αποτελεσματικότητα τους κατά τη διάρκεια ενός διαστήματος μέχρι και ένα χρόνο, αφού πρώρα επιτευχθεί ένας επαρκής κορεσμός μίας περιοχής.
Άλλες «Κορυφές» του Livermore, , εξέφρασαν αρχικά τον σκεπτικισμό. Έτσι ένας Ειδικός πραγματογνώμονας, ο Kenneth Caldeira, εξέτασε την ανακάλυψη με τη βοήθεια πολύπλοκων μοντέλων αναπαραστάσεων μέσω υπολογιστών. (Computersimulation).

Οι αναπαραστάσεις στους υπολογιστές εκπλήσσοντας επιβεβαίωσαν τελικά τις υποθέσεις των Chang και Shih και προέβλεπαν ένα βαθμό επίδρασης της τάξης του ενός με δύο τοις εκατό. Ο Caldeira υπολόγισε πως αυτό θα ήταν αρκετό, ώστε να αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι και κατά 85%. Και συμπέρανε πως αυτό το αποτέλεσμα θα επέτρεπε ακόμη και τον διπλασιασμό καύσεων ορυκτών καυσίμων για ένα διάστημα 50 χρόνων – χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτικά επακόλουθα…
Δεν χρειάζεται κανείς μεγάλη φαντασία για να αναγνωρίσει στα παραπάνω περιγραφόμενα τεχνητούς σχηματισμούς νεφών.

Εικόνες 1-4: Τραβήχτηκαν μέσα σε μισή ώρα στις 14/10/2003 στο Ζeist της Ολλανδίας.Οι «χημικές Ουρές» απλώνονται σταδιακά στον προηγουμένως καταγάλανο ουρανό σχηματίζοντας ένα νεφώδες πέπλο.

Εικόνες 5-6: Αυτές οι περίεργες λευκές συννεφένιες «σημαίες», που δημιουργήθηκαν καθώς απλώνονταν οι «χημικές ουρές» -chemtrails-, παρατηρήθηκαν στην Αυστραλία.

Σε δορυφορική λήψη πάνω από την περιοχή της Λυών και της Γενεύης την Άνοιξη του 2002 είναι εμφανή τα «σταυρωτά» αλλεπάλληλα σχήματα τύπου «σκακιέρας».

Εικόνα αριστερά: Περίεργες συνεφένιες συνθέσεις στον ουρανό του Wisconsin/USA, την Άνοιξη του 2003
Εικόνα δεξιά: Επίμονες γραμμές στον απογευματινό ουρανό του Amsterdam την Άνοιξη του 2003

Οι δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ασυνήθιστες συνθέσεις ζίκ-ζακ πάνω από τις Η.Π.Α. (αριστερά) και τμήμα της Δυτικής Ευρώπης (δεξιά)
Διαβολική Ιδέα
Ιδιαίτερη μεγαλομανία και εγκληματικό πάθος για χειροκρότημα μαρτυρά μία ακόμη παράγραφος της Έκθεσης της Αμερικανικής Αεροπορίας «Καιρός…2025».
Κάτω από τον τίτλο «Χειρισμός Καιρού» («Weather Modification»), προτείνεται στην αμερικανική Αεροπορία, στο προσεχές μέλλον, να χειριστεί-διαμορφώσει κατά τέτοιο τρόπο συνολικά τον καιρό, ώστε να ευνοηθούν σε παγκόσμια κλίμακα καταστροφές όπως Ξηρασίες και Πλημμύρες.
Κατόπιν θα έπρεπε να γνωστοποιείτε με συστηματικό Τρόπο και συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, ποιές ικανότητες διαθέτει ήδη ο Στρατός, ώστε να χειρίζεται και να επηρεάζει τον Καιρό. Μία πλατειά Δημοσιότητα θα δημιουργούσε γρήγορα την συνειδητοποίηση και θα αναζητούσε μια «βοηθητική» επέμβαση για υποτιθέμενες «φυσικές Καταστροφές», τις οποίες κανείς θα είχε ο ίδιος από πριν οργανώσει!

Εδώ πρόκειται λοιπόν -με ένα τρόπο δράσης που μοιάζει με τα γεγονότα γύρω από τους Δίδυμους Πύργους, περισσότερο απ’ ότι κανείς φαντάζεται – σύμφωνα με το «Διάβολε έλα έξω», να εκδιωχτεί ο ίδιος ο διαβολάκος- και αυτό αποκλειστικά από τον ίδιο τον μαθητευόμενο μάγο!
Το Θέμα Ελέγχου του Καιρού είναι σχεδόν πέντε χρόνια μετά την έναρξη των πειραμάτων στις ΗΠΑ, περισσότερο από ποτέ το αγαπημένο παιχνίδι των τεχνολογικών Ελίτ. Σημαντικά στοιχεία καταδεικνύουν, πως για την επιβολή ενός προγράμματος-ελέγχου του Καιρού, με την έννοια της Έκθεσης “weather 2025”, δεν είναι κανείς δειλός και με ταχύτατα βήματα με μπότα παραλλαγής προχωρά μπροστά.
Επιπλέον δεν χρειάζεται να σημειωθεί πως κάθε νέος εν’ ενεργεία πόλεμος προσφέρει και ένα καινούργιο χώρο πειραματισμών.

Ανώνυμος Πληροφοριοδότης παραδέχεται τη δράση του Projekt.
Χωρίς αναφορά από αιτίες, απευθύνθηκε τον Μάιο/Ιούνιο 2003 ένας γνώστης των Chemtrail, ο οποίος είναι επιστημονικός Συνεργάτης στο καναδικό κομμάτι του Projekt, στους ιδιοκτήτες της επικριτικής για τα chemtrail ιστοσελίδας «www.holmstead.ca» , και πρότεινε να δώσει απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα σχετικά με το Πρόγραμμα Ψεκασμού. Οι τοποθετήσεις του δίνουν εκτός των μέχρι τώρα γνωστών παραμέτρων και επιπλέον νέους Λόγους και Στόχους των Ψεκασμών.(σημ.5)
Ο πληροφοριοδότης, ο οποίος διαμορφώνει μοντέλα-πρότυπα για μελέτη σε περιβάλλον υπολογιστών, για την υποστήριξη της ανάλυσης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων, ονομάζεται παρακάτω «Diep Schield
Oι μαρτυρίες του μοιάζουν πειστικές για δύο λόγους:
Από τη μία πλευρά εξηγούν και σε μένα ακόμη μερικά από τα εμφανή «φυσικά φαινόμενα» κατά τη διάρκεια του υπερβολικού-Καλοκαιριού. Από την άλλη μοιάζει και το προφίλ του «Deep Shield” πειστικό. Παρουσιάζεται ως σύγχρονος κριτικός πολίτης, ο οποίος από ανησυχία για την καταστροφή του κλίματος του πλανήτη, μετατράπηκε σε πεπεισμένο «chemtrailer”. To κίνητρο γι’αυτό, για να δοθούν οι πληροφορίες στη διάθεση της αντίπαλης πλευράς, μοιάζει να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αντίθετος με τη διατήρηση μυστικότητας γύρω από το πρότζεκτ. (σημ. 6)
Πρόγραμμα ανάγκης για τη Σωτηρία της Ανθρωπότητας
Το Πρόγραμμα-Chemtrail, είναι κατά την άποψη του “Deep Shield” μία απαραίτητη Λύση Ανάγκης, για να αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιράς μας και για να εξασφαλιστεί πως θα επιζήσει τουλάχιστον ένα τμήμα της ανθρωπότητας.
Επίσημα το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται «η Ασπίδα» και πραγματοποιείται με τη χρήση της Πατέντας -Welsbach (1991) ήδη από το 1995.
Η ασπίδα θερμότητας που δημιουργείται, είναι ένα γιγαντιαίο εγχείρημα παγκόσμιας κλίμακας με μη προβλεπόμενη έκβαση – ακόμη και για τους επιστημονικούς συνεργάτες όπως τον “Deep Shield” (” an experiment on an unpercedented, worldwide scale”).
Η πρόθεση δημιουργίας παγκόσμιας Ασπίδας, υπόκειται στην UNO και στον δικό της διεθνή έλεγχο. Η πραγματοποίηση αυτού γίνεται διαμέσου ενός τμήματος που δημιουργήθηκε γι’αυτό το σκοπό: της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO), η οποία με τη σειρά της προωθεί την εκτέλεση στο NATO και σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες (πολιτικής αεροπορίας).
Η διάταξη εντολών μέσα στο Πρόγραμμα «Ασπίδα», είναι αυστηρά ιεραρχικής δομής. Πληροφορίες προωθούνται μόνο όταν είναι απαραίτητο για το Πρόγραμμα.
Όταν κάποιος καινούργιος πρόκειται να «μυηθεί», πρέπει να δεσμευτεί με συμβόλαιο σε διατήρηση της μυστικότητας.

Προϋπολογισμένοι Κίνδυνοι
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του Προγράμματος «Ασπίδα» θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια διεξαγωγή τυ προγράμματος, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται και ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα.
Άλλες πηγές, όπως το US-αμερικάνικο Κέντρο Έλεγχου ασθενειών (US-american Disease Control -CDC) στο Meryland μιλούν για 3-4δισεκατομμύρια νεκρούς, δηλαδή 60-80 Εκατομμύρια ανά έτος.
Αυτές οι «παράπλευρες απώλειες» θεωρούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) και το CDC μάλλον ανεκτά, εάν ληφθεί υπ’ όψιν η επαπειλούμενη καταστροφή του κλίματος ή των οικονομικών επιρροών που θα λάμβαναν χώρα διαφορετικά.
Στρατιωτικά και Πολιτικά Αεροπλάνα
Όπως διηγήθηκε ο “Deep Shield”, τα chemtrails διασκορπίζονται στον αέρα από βαριά στρατιωτικά αεροπλάνα Boeing όπως και από αεροπλάνα «γραμμής» πολλών διεθνών αεροπορικών εταιρειών. Το Υγρό προωθείται, μέσα από ένα ειδικό δίκτυο σωληνώσεων που παρέχεται, από ντεπόζιτα «υπό πίεση» κατά μήκος των ακμών των πτερυγίων. Επειδή η συνολική ποσότητα σε απαιτούμενο υλικό ψεκασμού ακόμη και με μερικές εκατοντάδες λίτρα είναι αναλογικά μικρή, τοποθετούνται τέτοια ντεπόζιτα στις τουαλέτες των αεροπλάνων ή ακόμη ηλεκτροσυγγολούνται μέσα στις δεξαμενές καυσίμων. Την απ’ ευθείας ανάμειξη στα καύσιμα των αεροπλάνων την έχουν αποκλείσει επειδή παρουσιάζονταν μη επιθυμητές χημικές ενώσεις και εμφανίζονταν εν μέρη ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Ψύξη και Δημιουργία Όζοντος
Εάν καταλήξουμε στα χημικά συστατικά των chemtrails που αναφέρει ο “Deep Shield”, επαληθεύονται για τον κάθε ένα αμέτρητα ορατά Φαινόμενα όπως του «Καλοκαιριού του Αιώνα» (μέχρι το επόμενο ρεκόρ Θερμοκρασίας είναι το 2004…).
Σύμφωνα με υποθέσεις, αυτές οι διαδικασίες δεν έχουν σκοπό μόνο την μείωση της εκπεμπόμενης Θερμοκρασίας, αλλά και την μείωση της τρομερά αυξημένης υπέρυθρης ακτινοβολίας (UV). Η πρώτη αντίδραση επιτυγχάνεται καθώς τα άλατα Βαρίου που απελευθερώνονται (ψεκάζονται), οξειδώνονται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας σε Οξείδια Βαρίου. Αυτά έχουν την ιδιότητα να δεσμεύουν το διοξείδιο του άνθρακα, που είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της αύξησης της Θερμοκρασίας.
Το δεύτερο αποτέλεσμα προκύπτει από την αλληλεπίδραση της σκόνης Βαρίου και Αλουμινίου, που δημιουργούν ένα θολό ηλεκτρικό πεδίο. Αυτό το πεδίο μπορεί να ακτινοβοληθεί με ραδιοκύματα χαμηλής συχνότητας (ULF) τόσο από αεροπλάνα όσο και από τη τη γη. Αυτό οδηγεί σε τεράστιες ηλεκτροστατικές εκκενώσεις ανάμεσα στην Ατμόσφαιρα και τη Στρατόσφαιρα- κατ’ αυτό τον τρόπο παράγεται τεχνητά όζον! Ένα ενδιαφέρον παράπλευρο αποτέλεσμα με τέτοιου είδους «επεξεργασία» επιπέδων νεφών είναι οι «στεγνές καταιγίδες» που δημιουργούνται («Dry Storms”) ή ανεμοθύελλες χωρίς ίχνος βροχόπτωσης! Τέτοιες θύελλες είχαμε φέτος το καλοκαίρι στην βορειοδυτική Ελβετία τουλάχιστον είκοσι φορές. Αυτό το φαινόμενο δεν είχε παρατηρηθεί σε τέτοια μορφή ποτέ και δημιούργησε ακόμη περισσότερα ερωτήματα.
Καθοδήγηση-χειρισμός Καταιγίδας
Κατά η διάρκεια μεγάλων περιόδων με καύσωνα υπήρχε ταυτόχρονα ιδιαίτερα συχνός ψεκασμός ακριβώς κατά μήκος των δημιουργούμενων «μετώπων» θύελλας.
Τα αεροπλάνα με τις δεξαμενές εμφανιζόταν μπροστά από τα βαριά μαύρα σύννεφα και πηγαινοέρχονταν ανεξάρτητα από την ύπαρξη της θύελλας. Ο “Diep Shield” εξηγεί και εδώ τα πράγματα: η φυσική εκκένωση κατά μήκος τέτοιων καταιγίδων δεσμεύει σκόνη, καπνιά και άλλες ακαθαρσίες του αέρα, έτσι ώστε να καθαρίζει ο τελευταίος. Αυτό όμως είναι μια ανεπιθύμητη κατάσταση για τον Έλεγχο του κλίματος, επειδή ακριβώς εξαιτίας της κατ’ αυτό τον τρόπο καθαρισμένης ατμόσφαιρας καταλήγει μεγάλη ποσότητα βλαβερών υπέρυθρων ακτινοβολιών στη Γη. Για να αποφευχθεί αυτό πρέπει σύμφωνα με τους ειδικούς του Προγράμματος «Ασπίδα» να γίνονται πολλαπλοί ψεκασμοί.

Τέτοιες διαδικασίες μπορεί κανείς να παρακολουθήσει να λαμβάνουν επανηλειμένα χώρα στην Ελβετία κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού. Το ευνοϊκό πλάγιο αποτέλεσμα που βλέπει κανείς σε αυτή τη διαδικασία είναι πως ψεκάζοντας το μέτωπο τέτοιων καταιγίδων μεγεθύνεται η ένταση της καταιγίδας με επακόλουθη προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας Όζοντος.
Επιπτώσεις στη Υγεία
Έρευνες που αφορούν τις επιπτώσεις στην Υγεία, από την ευρεία προσπάθεια επηρεασμού του καιρού μέσω των chemtrails, μπορούν να διεξαχθούν ευκολότερα.
Κατά τις ημέρες και εβδομάδες μετά από ψεκασμούς σε συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ σημειώθηκαν ως στατιστικά συχνά εμφανιζόμενα τα ακόλουθα συμπτώματα:
Ξαφνικό μάτωμα της μύτης σε έντονη παραμονή έξω, προβλήματα αναπνευστικά, πονοκέφαλοι, προβλήματα Ισορροπίας όπως και χρόνια ατονία.
Επιπλέον εμφανίστηκαν πολλές επιδημίες γρίπης, Άσθμα, Φλεγμονές των ματιών (επιπεφυκίτιδες), όπως και απώλεια μνήμης. Σύμφωνα με τις έρευνες για το Alzheimer, η δηλητηρίαση του σώματος με αλουμίνιο είναι ως γνωστόν ένας από τους βασικούς παράγοντες για την εμφάνιση της ασθένειας.

Τα επονομαζόμενα Νανοβακτηρίδια, τα οποία κατά προτίμηση τρώνε αλουμίνιο, θα μπορούσαν να προωθούνται μέσω των chemtrails στις αναπνευστικές οδούς των ανθρώπων.
Κολάζ: r&ζ
Νανοβακτιρίδια από τη Στρατόσφαιρα
Εάν θελήσουμε να ψάξουμε για τα αίτια αυτών των συμπτωμάτων και ασθενειών, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας το εξής: Όταν η αμερικανική πολεμική αεροπορία αρχές της δεκαετίας του ’60, ξεκινούσε να ερευνά τη στρατόσφαιρα, έφερε στο φως εκπληκτικά πράγματα. Όπως στα μεγάλα βάθη των Ωκεανών ανακαλύπτονται σπάνιες μορφές ζωής, έτσι οι επιστήμονες ανακάλυψαν σε δείγματα από τη στρατόσφαιρα μεγάλες ποσότητες από βακτήρια, μύκητες όπως και ιούς, τα οποία ήταν άγνωστα στην επιφάνεια της γης. Άλλες μορφές ζωής που είναι ακόμη μικρότερες από τα βακτήρια αναπτύσσονται επίσης στην ατμόσφαιρα.
Αυτός που ανακάλυψε τα λεγόμενα Νανοβακτηρίδια, ο Dr Folk, περιγράφει αυτό τον πολυπληθέστερο πληθυσμό του πλανήτη μας έτσι: “Αυτά είναι μορφές νάνων βακτηριδίων, που έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός «φυσιολογικού» βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς. Φυσιολογικά βακτήρια μπορεί να βρει κανείς σχεδόν παντού.»
Όταν ο Folk προσπάθησε να πειραματιστεί δίνοντας ελαφρά μέταλλα στα νανοβακτηρίδια του ως τροφή, αποκαλύφθηκε πως ένα συγκεκριμένο μέταλλο ήταν η αγαπημένη τους τροφή: το αλουμίνιο!
Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως τα νανοβακτηρίδια καλλιεργήθηκαν με τα chemtrails και μεταφέρθηκαν στη γη. Επειδή τα chemtrails συνήθως ψεκάζονται πάνω από πυκνά κατοικημένες περιοχές, όπου οι μεταβολές της θερμοκρασίας και η «δρόσιση» της γης επιθυμούνται περισσότερο, μπορεί να υποθέσει κανείς πως οι ιοί, τα βακτήρια και οι μύκητες καταλήγουν μέσω των αναπνευστικών οδών στα πνευμόνια των ανθρώπων. Πως αντιδρά το ανοσοποιητικό μας σύστημα πάνω σ’αυτά, μόνο να το ευχηθούμε μπορούμε μέχρι τώρα.
Επιπλέον Αποδείξεις
Κατά την επεξεργασία της συνέντευξης με τον “Deep Shield”, έπεσαν οι συνεργάτες τηςhttp://www.holmstead.ca/ πάνω σε αυτό που ονομάζουν οι αγγλόγλωσσοι «the smoking gun”, έπεσαν δηλαδή πάνω στο ακόμη ζεστό όπλο: Η σχεδόν 1000ων σελίδων μελέτη «Policy Implication of Greenhouse Warming: Mitigation, Adaptation and the Science Base” («Πολιτική εμπλοκή του φαινομένου του θερμοκηπίου: Μετρίαση, προσαρμογή και η επιστημονική Βάση») της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών του έτους 1992, η οποία στις συστάσεις της προς την αμερικανική κυβέρνηση, δίνει οδηγίες πως να χειριστούν το πρόβλημα της απειλής κλιματολογικής καταστροφής, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την υπόθεση της πρόθεσης.
Η μελέτη, η οποία διενεργήθηκε από ολόκληρη λίστα γνωστών Πανεπιστημίων, Ιδρυμάτων, Εθνικών Εργαστηρίων και Κονσερν, θέτουν αδιαμφισβήτητα την υπερθέρμανση του πλανήτη ως το νούμερο ένα (κατεπείγον) περιβαλλοντολογικό πρόβλημα του παρόντος. Χαρακτηριστικά δίνει και μία σειρά από τεχνικές που φαίνεται ότι μπορούν να μπλοκάρουν την υπερβολική ποσότητα φωτός από τον ήλιο που περνάει στη γη. Με ιδιαίτερη έμφαση τονίζει μία διαδικασία που είναι πανομοιότυπη της πατέντας των Chang και Shih, την πατέντα Welsbach. Για να μειωθεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας του πλανήτη, θα πρέπει να γίνει διασπορά ανακλαστικών μικροσωματιδίων στη Στρατόσφαιρα, ανάμεσα σε άλλα και αλουμινίου. Η Ακαδημία Επιστημών προτείνει επιπλέον να γίνει με τη βοήθεια αεροπλάνων ψεκασμός μικροσωματιδίων σε μορφή σκόνης στο μάξιμουμ δυνατό ύψος πτήσης. Η πατέντα Welsbach, η οποία είχε κατοχυρωθεί μόλις ένα χρόνο πριν, κατά εκπληκτικό τρόπο είναι προπαγανδιστικά όμοια. Έτσι θα μπορούσε σχεδόν να σχηματιστεί η άποψη, πως η Ακαδημία των Επιστημών έκανε υπόγεια διαφήμιση για την Hughes Aerospace, την ιδιοκτήτρια της πατέντας.
Το γεγονός ότι εμφανίζεται ο Michael MacCracken, ο Προϊστάμενος της «Atmospheric and Geophysical Sciences” του γνωστού μας Lawrence Livermore Laboratory, ως μέλος της γιγαντιαίας έκθεσης, δεν βοηθά στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης για την αμεροληψία της μελέτης. Η μελέτη έγινε μόλις το 2000(!) προσβάσιμη στη δημοσιότητα, αλλά άμεσα προσβάσιμη στο internet. (βλέπε σ.14, εικ. Κάτω)-(σημ.7)
Η μελέτη «Policy Implications of Greenhouse Warming” είναι το «ακόμη ζεστό όπλο» των chemtrailer. Η Εθνική Ακαδημία Επιστημών (Νational Academy of Sciences) την εξέδωσε το 1992. Σε αυτή προτείνεται να γίνει διασπορά μικροσωματιδίων αλουμινίου στην ατμόσφαιρα, για να μπλοκαριστεί το ηλιακό φως. Οι εκθέσεις έχουν δημοσιευτεί στο internet στο http://books.nap.edu/books/0309043867/html/index.h...
Ψεκασμοί στην Ελβετία
Για chemtrails στην Ελβετία μίλησε για πρώτη φορά, απ΄όσο γνωρίζω, ο αμερικανός ερευνητής Christopher Bollyn, ο οποίος έγραψε γι’αυτό σύντομα στο internet στις 21. Ιανουαρίου 2003. (σημ. 8) Ο Bollyn βρισκόταν εκείνη την ώρα ως ανεξάρτητος Παρατηρητής στην αντιπαράθεση των Μη κυβερνητικών οργανώσεων (NGOs) στο Παγκόσμια Οικονομικό Φόρουμ του Davos. Εκεί πρόσεξε ο Bollyn τα chemtrails πάνω από το Basel (τα οποία συνάντησε κατά το ταξίδι του από την Αμερική) όπως και πάνω από όλο το καντόνι Graubuenden. Ο Bollyn έστειλε γραπτές ερωτήσεις επ’αυτού στο πολιτικό κόμμα των Πράσινων στην Ελβετία, όπως και σε μεμονωμένα άτομα. Δεν έλαβε απάντηση. To λάθος του Bollyn ήταν ίσως, πως έκανε έκκληση στην βασικά κριτική τοποθέτηση, η οποία πίστευε πως στη χώρα μας υπάρχει ακόμη.
(το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για τα ελληνικά δεδομένα ….σημ. μτφ.)
Απόκρυψη του εμφανούς

Μολονότι ο ουρανός πάνω από το Basel, έδειχνε αφύσικος, εξαιτίας των ψεκασμών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, το γεγονός δεν απασχόλησε καθόλου τα ΜΜΕ της Ελβετίας. Στις ΗΠΑ όπου τα chemtrails και διάφορες προσπάθειες εξήγησης του φαινομένου συζητιούνται εδώ και 5 χρόνια, τόσο στο internet όσο και στο National Public Radio, υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες με χιλιάδες φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν την ύπαρξη τόσο των chemtrails, όσο και τη δημιουργία των τεχνιτών νεφών. Παράλληλα υπάρχουν στο internet μαρτυρίες από χιλιάδες άτομα από όλα τα μέρη του κόσμου. Εκεί υπήρξε και η εξαίρεση από την πολιτική πλευρά, με την περίπτωση του Dennis Kucinich, τον δημοκρατικό υποψήφιο για την Προεδρία και βουλευτή του κογκρέσου της Πολιτείας του Οχάιο, ο οποίος απαίτησε το 2001 και ξανά το 2002 από το Κογκρέσο των ΗΠΑ μία γενικευμένη απαγόρευση οπλικών συστημάτων που να χρησιμοποιούν το διάστημα -ανάμεσα στα οποία ο Kuchnich μετρά και τα chemtrails. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2003, σε δημόσια συζήτηση για τα chemtrails στην καλιφορνέζικη Santa Cruz, τάχτηκε ο Kuchnich εναντίων. Σε ερώτηση που ήρθε από το κοινό ο Κuchnich, o οποίος είχε πρόσβαση σε εμπιστευτικά στρατιωτικά έγγραφά, απάντησε με τρείς θαυμάσιες για την αντίληψη του κοινού λέξεις: “CHEMTRAILS ARE REAL!” (σημ. 9)
Παρ’ολ’αυτά ακόμη και στις ΗΠΑ τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αδιαφορούν για το θέμα, οι γνωστές εφημερίδες ούτε καν το αγγίζουν.
Όταν γίνονται ερωτήσεις σε Υπηρεσίες ελέγχου πτήσεων ή σε Περιβαλλοντικά Γραφεία των Αεροδρομίων, οι αντιδράσεις σχεδόν πάντα είναι ίδιες. Μοιάζει σαν να υπάρχει μία συγκεκριμένη στρατηγική αντιμετώπισης. Αρχικά να σημειωθεί πως η υπηρεσιακή διαδικασία απαντήσεων προβλέπει 5 κλίμακες:
1) Άρνηση, της ύπαρξης των chemtrails. Εάν αυτός που ρωτά μοιάζει ανικανοποίητος από την απάντηση ή «ψαχουλεύει» ακολουθεί
2) Γενική Αμφισβήτηση των επιχειρημάτων και γελοιοποίηση των μαρτυριών.
Σε επιμονή αυτού που ρωτά ακολουθεί
3) Παραδοχή της ύπαρξης των chemtrails, αλλά υποβάθμιση της σημασίας τους.
Ακολουθεί (όπως το παραπάνω σχέδιο)
4) η αιτιολογία για ύπαρξη άγνωστων στρατιωτικών ελιγμών και τελικά
5) Άρνηση οποιασδήποτε απάντησης για λόγους εθνικής ασφαλείας, εξαιτίας ύπαρξης σχετικών διατάξεων.
Κατά ενδιαφέροντα τρόπο υπάρχουν για κάθε έναν από τους παραπάνω τρόπους αντιμετώπισης αμέτρητοι μάρτυρες. Μόνο όταν το άτομο το οποίο ρωτά για την πληροφορία δεν συμβιβάζεται με την απάντηση που παίρνει προχωράει η αντιμετώπιση στην επόμενη κλίμακα της πυραμίδας πληροφοριών. Η κάθε υπηρεσία έχει ένα «αξιόπιστα αρνητικό» πλαίσιο στο οποίο κινείται, δηλαδή κάνει σχετική -και με την απαίτηση να είναι δεκτή ως πειστική- κάθε προηγούμενη πληροφορία, ή ακόμη παίρνει εντελώς πίσω κάθε θετική απάντηση. Αν δει κανείς την έλλειψη αντίλαλου στα ΜΜΕ παγκοσμίως, τότε φαίνεται πως διέπρεψε η τακτική του «αξιόπιστα αρνητικά». Από την άλλη πλευρά όμως αφήνει να διαφανεί και η εμπριστικότητα του Θεματικού συμπλέγματος των chemtrails.
Γιατί μυστικά?
Η φανερή προσπάθεια, να διατηρηθεί μυστική η διεξαγωγή του Πειραματισμού με τον Καιρό μας , η οποία διενεργείται τουλάχιστον από το 1999, εξηγείται ανάμεσα σε άλλα και με τα παρακάτω:
Ο Ψεκασμός με chemtrails έρχεται σε αντίθεση με αμέτρητους διεθνείς κανονισμούς και συγκρούεται με βασικά ερωτήματα εθνικής κυριαρχίας, όπως και ερωτήματα σχετικά με την προστασία του εθνικού εναέριου χώρου.

Η εναέρια κυκλοφορία ανώνυμων -δίχως διακριτικά- αεροπλάνων, είναι ακόμη και σε περίοδο πολέμου παράνομη, λόγος για τον οποίο οι από- και προσγειώσεις να επιτρέπονται μόνο σε στρατιωτικά αεροδρόμια μιας ξένης δύναμης, η οποία να διαθέτει τα δικά της κυριαρχικά δικαιώματα επί της χώρας. Εδώ θα μπορούσε να μιλά πρακτικά κανείς μόνο για την περίπτωση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να δρα κατ’ αυτό τον τρόπο.
Επιπλέον προστίθενται και βασικά ερωτήματα νομικής ευθύνης σε περίπτωση απόδειξης πρόκλησης βλάβης σε Ανθρώπους (αρρώστιες, φυσικές βλάβες) και στο περιβάλλον (ερωτήματα νομικής ευθύνης κατά το Διεθνές Δίκαιο). Πως θα έπρεπε να γίνουν οι χειρισμοί για παράδειγμα μηνύσεων από Ομάδες Περιβαλλοντικής Προστασίας για αποζημίωση και πως με μία αγανακτισμένη αντίδρασή?
Εξ’ αιτίας του εύρους τέτοιων προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν προτείνεται φυσικά μια μυστική διαδικασία δράσης, η οποία έρχεται να συνδυαστεί σε περίπτωση ανάγκης με την «αξιόπιστα αρνητική» στάση στις δημόσιες υπηρεσίες.
Διότι αν γινόταν γνωστές οι διαπλεκόμενες πλευρές-παράμετροι, θα οδηγούνταν με σχετικά σίγουρη πιθανότητα στην παύση των chemtrails τουλάχιστον στην Ευρώπη.
Ασταθή Αντεπιχειρήματα
Σε συνδυασμό με τις υπηρεσιακές στρατηγικές (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) θα έπρεπε να εξεταστούν άλλα δύο επιχειρήματα αυτών που διαψεύδουν την ύπαρξη chemtrails, τα οποία με μια προσεκτική ματιά αποδυναμώνονται αμέσως:
* Από τη μία γίνεται λόγος για ποικίλες μορφές συμβατικών «ουρών» από καυσαέρια αεροπλάνων (επιμονή, χρονική διάρκεια διάλυσης της). Με λίγη υπομονή και σε μία μόνο μέρα διεξαγωγής ψεκασμών, θα παρατηρήσει κανείς αμέτρητα αεροπλάνα, τα οποία δεν αφήνουν καθόλου «ουρά» στον ουρανό ή αφήνουν μία εντελώς διαφορετική «ουρά» μολονότι εμφανίζονται στον ίδιο τόπο και σε όμοιο ύψος με τα αεροπλάνα που διενεργούν τους ψεκασμούς! Σε αντίθεση με αυτά, από τις πτήσεις chemtrail παράγονται πάντα χοντρές «ουρές»-γραμμές , οι οποίες δεν εξαφανίζονται ούτε μετά από αρκετά λεπτά ή δευτερόλεπτα, αλλά αρχίζουν σταδιακά να σχηματίζουν ομιχλώδεις στρώσεις-σύννεφα.

** Μετά εφιστούν οι Υπηρεσίες την προσοχή στο γεγονός, ότι υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι από φυσικά σύννεφα. Τα ομιχλώδη σύννεφα που δημιουργούν όμως τα chemtrail ξεχωρίζουν αισθητά: ακόμη και μετά από ώρες μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την αρχική «ουρά»-γραμμή. Απλώνονται μέσα σε δύο με πέντε ώρες σε μία αρχικά λευκή ή ανοιχτή γκρίζα συννεφένια «κουβέρτα». Αντίθετα με την αναμονή για βροχής και την με αυτή συνδυαζόμενη αύξηση στις τιμές της υγρασίας στην ατμόσφαιρα, σε ημέρες ψεκασμών με chemtrail η υγρασία μετρά αισθητά χαμηλές τιμές ανάμεσα σε 30% και 35%. Παράλληλα ποτέ δεν βρέχει ως συνέπεια τέτοιων «νεφών». Αυτά τα χημικά σύννεφά που δημιουργούνται σε ημέρες ψεκασμών είναι πάντα «ξεφτισμένα» και χωρίς περίγραμμα. Μάλλον δεν τα κατάφεραν ακόμη οι «χειριστές του κλίματός» μας να σχεδιάσουν ένα «προβατάκι» με την Welsbach-πατέντα τους! Οπτικά εντυπωσιάζει αμέσως όταν παίρνει θέση μπροστά από αυτά τα τεχνητά αέρια ένα φυσικό Cumulus-σύννεφό μέχρι να το καταπιούν κυριολεκτικά.
*** Από την άλλη παραπέμπουν οι Υπηρεσίες στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών αεροπορικών «δρόμων» που ακολουθούν οι πτήσεις. Αλλά ακόμη και αυτό το επιχείρημα καταρρέει, καθώς η παρουσία chemtrail-δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα εμφανής: 5 έως 15 αεροπλάνα σχηματίζουν ομάδες των δύο ή τριών αεροπλάνων και έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά πτήσης. Πηγαινοέρχονται και διασταυρώνονται αφήνοντας παράλληλες «ουρές», γεωμετρικά σχήματα, πλεχτά ή σταυρωτά σχέδια.
Δισεκατομμύρια κέρδη για την Βιομηχανία
Το παγκόσμια Πρόγραμμα chemtrails-Έλεγχος καιρού είναι, και δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία επ’ αυτού, μία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων επιχείρηση. Παρά το τεράστιο κόστος, διενεργείται γιατί είναι υψηλά κερδοφόρο. Η βιομηχανία κερδίζει πολύ περισσότερα από όσα «γίνονται καπνός» στον ουρανό. Η επιχείρηση chemtrail θα μπορούσε να είναι μία σύμπραξη ανάμεσα στις πετρελαϊκές εταιρίες, τις φαρμακευτικές όπως και τις στρατιωτικές βιομηχανίες, όπου ακόμη και η τελευταία παριστάνει όπως κάθε άλλη επιχείρηση μία επιχείρηση με σκοπό το κέρδος. Όπως και σε πολλά άλλα προγράμματα η μεγιστοποίηση του κέρδους, σε αυτή τη σύμπραξη των τριών βασικών βιομηχανιών, θα αποτελεί άμεση προτεραιότητα.
Έλεγχος του Νου με Ψύχω-Trails?
Ακριβώς γι’αυτό θα πρέπει να υπολογίζει κανείς με τα chemtrails και χρήση κάποιου κρυφού συστήματος, τα λεγόμενα dual-active systems, συστήματα τα οποία παράλληλα με την δράση τους στον έλεγχο του καιρού, χρησιμεύουν και σαν φορείς επιπλέον -εξ’αρχής άγνωστων, παραγόντων. Θα έπρεπε να σκεφτεί κανείς για συστατικά από την φαρμακευτική, η οποία ίσως ενεργεί ψυχοδιεγερτικά ή ανασταλτικά, αλλά πάντως στα πλαίσια Ελέγχου του Νου. Μία τέτοια υπόνοια ξυπνά πάντα, όταν γίνεται γνωστό πως τέτοια μαζικά πειράματα έλαβαν χώρα στο San Francisco στις αρχές της δεκαετίας του’60 (σύμφωνα με φακέλους της FBI, που άνοιξαν). Εάν σκεφτεί κανείς με πιο τεράστιο κόστος σημειώνεται σήμερα η παρουσία των επιχειρήσεων chemtrails στην παγκόσμια αγορά, αντιπροσωπεύει τη λογική της προώθησης στην αγορά, πως τέτοια dual-active συστήματα για την αύξηση του κέρδους, θα πρέπει να τα πάρουμε τουλάχιστον σοβαρά.Επίλογος

Η ανάλυση ενός τέτοιου φαινομένου όπως τα chemtrails οδηγεί το άτομο σχεδόν αναγκαστικά στα όρια της μέχρι τώρα αντίληψης του. Μπορεί να είναι αληθινά όσα βλέπω με τα μάτια μου? Είναι δυνατόν να δρουν με τέτοιο θράσος? Τέτοια ερωτήματα έθεσα και εγώ στον εαυτό μου, καθώς επί 4 χρόνια έπεφτα ξανά και ξανά πάνω στο θέμα των chemtrails. Τέτοιες ερωτήσεις και αμφιβολίες είχα ακόμη όταν τον Φεβρουάριο του 2003 έβλεπα τις πρώτες μαρτυρίες για chemtrails στην Ελβετία.
Αμφέβαλλα μέχρι τις 6 Μαρτίου, όταν στεκόμουν πάνω στη στρατιωτική γέφυρα στο Basel, μέχρι που κοίταξα στον ουρανό και αμέσως ήξερα: τα chemtrails είναι γεγονός, διότι είναι πλέον εδώ! Καλά, αυτό που διαδραματιζόταν πάνω από το κεφάλι μου στον ουρανό έφτανε στα όρια του «δεν πιστεύω στα μάτια μου», όμως μπόρεσα να το αναγνωρίσω και να τοποθετήσω σωστά την αναγνώριση που έκανα επειδή ακριβώς η φαινομενολογία του μου ήταν γνωστή.
Όταν εξασκείται Κυριαρχία, είναι συχνά κυριαρχία με όπλο το φόβο για το άγνωστο.
Για να σπάσω αυτού του είδους την κυριαρχία δίνοντας ως όπλο στον αναγνώστη ή την αναγνώστρια την πληροφορία, ώστε να μπορέσει αντιληφθεί όσα είναι αληθινά και δεν θα έπρεπε να είναι αληθινά. Αυτό είναι το νόημα αυτού του άρθρου. Ότι παίζεται μπροστά στα μάτια όλων μας στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια μας, έχει μια τέτοια εκρηκτική δύναμη που ποτέ δεν υπήρχε πριν εκεί -και συνοδεύεται από μια ανεδαφική υπεροψία. Μια υπεροψία, που εννοεί, πως ο υποτελής δεν θα τολμήσει να πιστέψει στα μάτια του.
Απαιτεί τη αφύπνιση μας, την αμέριστή προσοχή μας, την αποφασιστική αντίσταση μας και τη δύναμη στην αντιμετώπιση αυτών των δειλών, κρυμμένων Δραστών Ελεγκτών-παραλλακτών του κλίματός μας (και όχι μόνον αυτών). Αυτή η δράση στα κρυφά, η οποία τόσο παραδειγματικά εκφράζεται με την πολιτική της «αξιόπιστα αρνητικής» στάσης είναι η καρδιά, αλλά ταυτόχρονα και η αχίλλειος πτέρνα του Συστήματος. Το σπαθί που θα κόψει τον τένοντα είναι η γνώση γύρω από αυτό, πως τα Chemtrails είναι μία πραγματικότητα. Αυτή η Γνώση είναι Δύναμη και κερδίζεται μέσω προσωπικής παρατήρησης και συνειδητοποίησης του περιβάλλοντος μας.
Όποιος λοιπόν θα ήθελε ευχαρίστως να ανήκουν οι πληροφορίες σχετικά με τα chemtrails, οι οποίες το παραδέχομαι με την πρώτη ματιά μοιάζουν φανταστικές, στο βασίλειο του μύθου έχω να πω μόνο το εξής;
Ύψωσε το βλέμμα σου μία φορά την ημέρα από ένα σημείο με καλή ορατότητα-θέα (π.χ. τη Γέφυρα του Ρήνου στο Basel)[σημ μτφ.:και συμπληρώνω εγώ σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, βγες στην ταράτσα, πήγαινε στην παραλία, ή σε μια πλατεία και ύψωσε το βλέμμα σου!!!] στον ουρανό και μέσα σε λίγες μέρες θα σου επιβεβαιωθούν οι παρατηρήσεις μου!
Οι Ψεκασμοί Chemtrails, πραγματοποιούνται τώρα ακόμη όπως και πριν με ένα εβδομαδιαίο Ρυθμο. Εν τω μεταξύ γίνονται ψεκασμοί τη νύχτα, ώστε να ανεβαίνει η ομίχλη ψεκασμού μέσω των θερμών αέριων μαζών σε μεγαλύτερο ύψος, όπως και νωρίς τις πρώτες πρωινές ώρες. Επειδή τις ωραίες δίχως σύννεφα ημέρες ανεβαίνει η υπέρυθρη ακτινοβολία, γίνονται ψεκασμοί τέτοιες μέρες συνήθως πάντα δίχως εξαίρεση. Έτσι η καλύτερη στιγμή για παρατήρηση είναι: νωρίς το πρωί, όταν από τη μετεωρολογική υπηρεσία έχουν προβλέψει καλό καιρό και λιακάδα.
http://xristianos.gr/
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μολύνεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων – Για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην κινητή τηλεφωνία;
http://www.newsnow.gr/
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

Ωστόσο… παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων. Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.
Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)
Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.
Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.
Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS
Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του. Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.
Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας. Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!
Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…
Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.
Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων… ΗΝ
sakis24.blogspot.gr

 Επιμέλεια  των Θεμάτων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>