«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες ήρθε η ώρα αυτοί και εμείς.

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα τέτοια ξεδιαντροπιά από το πολιτικό σύστημα, έλεγα ότι θα κρατούσε τους τύπους;

Όμως  αποδεικνύεται ότι αυτοί που δεν έχουν ντροπή βρίσκονται πάντα μπροστά.

Σήμερα μέσα στην βουλή έφτυσαν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, έφτυσαν επαίσχυντα τους εντολείς τους, την κοινωνία!

Σήμερα μέσα στην βουλή οι εκτελεστές της λαϊκής εντολής του είπαν σε δουλέψαμε και σου πήραμε την ψήφο σου για να καλύψουμε τις απατεωνιές μας, τις απάτες μας, ποσώς μας ενδιαφέρει αν πεθάνετε όλοι!
Η βουλή σήμερα υπάρχει για τους εχθρούς, τους απατεώνες, τους δοσίλογους και τους τραπεζίτες!
Το μόνο αίτημά μας,  που μπορούμε,  είναι να αποκλείσουμε την βουλή χωρίς σημαίες, χωρίς καδρόνια, χωρίς κόμματα, χωρίς έκτροπα, να αποκλείσουμε την βουλή  γύρο γύρο να μην περνά κουνουπι 500 χιλιάδες 1 εκατομμύριο και να απαιτήσουμε σε μια νύχτα από την βουλή να άρει την βουλευτική ασυλία.

Και έλεγχο τα 10 τελευταία χρόνια όπως είπε και ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ στους πρωθυπουργούς και υπουργούς.

Να σκέπτεστε ότι  οι λούμπεν κοινωνία των εχόντων πολιτικών απατεώνων και όλων των τζακιών αισθάνεται την απειλή του λαού και για αυτό θέλει να ξεπαστρέψει μεγάλη μερίδα του λαού να τον απονευρώσει, να τον τρομοκρατήσει. Αν παρόλα αυτά δεν καταφέρουμε τίποτα γιατί χάσαμε την αδελφοσύνη την ομαδικότητα σαν σύνολο κοινωνικό, πάψαμε να στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν με γνώμονα το  κοινωνικό συμφέρον  και στέλνουμε απατεώνες με προσωπικό συμφέρον ο καθένας, πώς να ανταμώσουμε;;;  Να σκέπτεστε ότι το τελικό χτύπημα μπορούμε να τους το δώσουμε με τις εκλογές όποτε γίνουν, βάζοντας μέσα στην βουλή και την κουτσή Μαρία με ποσοστά  έναν δυο βουλευτές, αυτό θα είναι ο θάνατος του σημερινού πολιτικού συστήματος.

Ήδη το μισό καταφέραμε στις εκλογές του Ιουνίου και τώρα τρέμουν αισθάνονται την ανάσα μας και ενεργούν φανερά και το λένε ξεδιάντροπα  ή εμείς ή αυτοί το είδαμε σήμερα στη βουλή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Πατριώτες ήρθε η ώρα αυτοί και εμείς.

 • dimitris

  Αγαπητέ Κωνσταντίνε καλημέρα. Ωραίο το άρθρο σου αλλά στο ερώτημα ΑΥΤΟΙ η ΕΜΕΙΣ έχω να σου απαντήσω ΑΥΤΟΙ.
  Τι μπορείς να περιμένεις από τους πολίτες αυτής της χώρας; Τσάμπα γράφεις.
  Όλοι μιλάνε για εκλογές. Να φύγουν αυτοί και να έρθουν ποιοι; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο ΚΑΜΕΝΟΣ; ΠΟΙΟΣ;
  Από την ώρα που υπάρχει πολύ λίπος σε αυτή την χώρα ξεχασέτα όλα.
  Την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου στην γελοιογραφία που έχεις αναρτήσει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>