«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιο καλή η αντιπολίτευση!!!

Έχω γράψει επανειλημμένος για τον προδοτικό ρόλο του Τσίπρα και κατ-επέκταση των Συνιστώσων του Σύριζα! Μην ξεχνάμε λίγο πριν τις εκλογές της 17 Ιουνίου πως άρχισαν να λένε άλλα των άλλων με αποτέλεσμα να μην γίνουν κυβέρνηση. Ήταν σχεδιασμένη να μην πάρουν την κυβέρνηση, γιατί δεν θα μπορούσαν να κυβερνήσουν λόγο των διαφορετικών απόψεων που επικρατεί στο μπουρδέλο που λέγετε Σύριζα! Τώρα το υπογράφουν επίσημα μέσω του Λαφαζάνη! Καλύτερη η αντιπολίτευση, δεν θα ξευτελιστούμε, δεν θα μαρτυρηθούμε,  ότι άλλα λέμε και άλλα πιστεύουμε, κάνουμε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς, εκβιάζουμε τα πολιτικά πράγματα και τον ελληνικό λαό να μας παρακαλέσει και όταν ο λαός θα είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό και δεν θα έχει άλλη πολιτική λύση θα αναλάβει ο Σύριζα λέγοντας ότι έτσι και αλλιώς είσαστε πεθαμένοι, εγώ ότι και να κάνω δεν φταίω και δεν θα χρεωθώ των άλλων τα εγκλήματα, ενώ εγώ είμαι ο ποιο μεγάλος εγκληματίας με την πολιτική μου συμπεριφορά μέχρι σήμερα! Θα κάνω δικά μου προδοτικά εγκλήματα και δεν θα είναι σε θέση ο λαός να κρίνει! Αυτός είναι ο Σύριζα!!! Και μου αρέσει που υπάρχουν έντυπα που ανεβάζουν σφυγμομετρήσεις που δείχνουν πρώτο το Σύριζα, δουλικά έντυπα του κερατά είναι, τέτοια ανεβάζουν!!!
Κρατήστε και αυτό η συνεννόηση των δυο προδοτών Τσίπρα Κουβέλη για το πως θα εκβιάσουν τα πολιτικά πράγματα και τον ελληνικό λαό, δεν είναι τυχαία η άρνηση του Κουβέλη στην κυβέρνηση! Το θέμα είναι ότι από τι στιγμή που ο λαός δεν αποφασίζει να πάρει τα πολιτικά πράγματα στα χέρια του, θα πέφτουμε από τον Άννα στον Καΐάφα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει»

Υπό το βάρος των αντιδράσεων ο Π. Λαφαζάνης επιχείρησε, με σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε, αλλά και με ανακοίνωση που εξέδωσε, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα

Υπό το βάρος των αντιδράσεων ο Π. Λαφαζάνης επιχείρησε, με σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε, αλλά και με ανακοίνωση που εξέδωσε, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα

Του Ηλία Μπενέκου
«Βόμβα» μεγατόνων έριξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης με την παραδοχή ότι το κόμμα του δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει, προκαλώντας σύγχυση και αμηχανία στην Κουμουνδούρου, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί σε όλους τους τόνους να πείσει ότι διαθέτει έτοιμη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, αποτελώντας τη μοναδική εναλλακτική λύση για ανασυγκρότηση. Το άμεσο άδειασμα του κ. Λαφαζάνη από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και η «διευκρινιστική» δήλωση στην οποία αναγκάσθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, επιρρίπτοντας στα ΜΜΕ το θόρυβο που προκλήθηκε, όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αφού η «ζημιά είχε ήδη γίνει» όπως παραδέχονταν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους στελέχη του κόμματος.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς χθες το πρωί, όταν ο Π. Λαφαζάνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο». Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και ερωτήματα για τον τρόπο και το χρόνο διατύπωσής της, αναπαρήχθη με ταχύτητα φωτός προκαλώντας αρχικώς αμηχανία και εν συνεχεία την οργή της ηγεσίας του κόμματος.
Απάντηση
Η παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα, προκειμένου το θέμα να μην πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις κρίθηκε αναγκαία, και ο πρόεδρος του κόμματος από την Κρήτη, όπου βρίσκεται, έσπευσε να «απαντήσει» στις δηλώσεις Λαφαζάνη υποστηρίζοντας πως «είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα». Εκτίμησε δε ότι «η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης τελειώνει. Βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις: Ή θα αλλάξουν στρατηγική ή θα βρεθούν στην κρίση του λαού».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος του κόμματος Π. Σκουρέλτης, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα που περνάει είναι πιο έτοιμος για να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία, στους εργαζομένους, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας. Και με αυτή την έννοια, θεωρώ ότι όχι μόνο μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά και με τη δράση και την παρουσία μας, μπορούμε να εμπνεύσουμε πολλούς περισσότερους από εμάς».
Αποστάσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πήραν με δηλώσεις τους και άλλα στελέχη, με πλέον χαρακτηριστική την ανάρτηση στο facebook του έτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος έκανε λόγο για «αυτογκόλ» και «πεπονόφλουδες». «Οι καιροί απαιτούν από το ΣΥΡΙΖΑ πρωτοβουλίες, συλλογικότητα, αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και ευθύνη. Προσοχή στα αυτογκόλ και τις πεπονόφλουδες», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.
Υπό το βάρος των αντιδράσεων ο Π. Λαφαζάνης επιχείρησε, με σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε, αλλά και με ανακοίνωση που εξέδωσε, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, κάνοντας λόγο για «διαστρεβλωμένα και παραμορφωμένα συμπεράσματα» στα οποία οδήγησε η απομόνωση φράσεων της συνολικής του τοποθέτησης. Παραθέτοντας το πλήρες κείμενο των δηλώσεων -στις οποίες ωστόσο περιέχεται σαφώς και η επίμαχη διατύπωση- ο κ. Λαφαζάνης στη «διορθωτική» του τοποθέτηση καταλήγει στο «συμβιβαστικό» συμπέρασμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα πολύ πιο έτοιμος απ’ όλες τις μέχρι πρότινος αξιωματικές αντιπολιτεύσεις για να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό κυβερνητικό ρόλο σε μια από τις πιο δύσκολες ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας».
Αν και η Κουμουνδούρου επιμένει ότι το θέμα έληξε, ωστόσο το χθεσινό νέο κρούσμα πολυγλωσσίας έχει δημιουργήσει προβληματισμό στο κόμμα. Ενδεικτικό των πολλών τάσεων άλλωστε είναι και το γεγονός ότι την ώρα που ο Π. Λαφαζάνης έκανε την επίμαχη δήλωση, σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ) ο βουλευτής Δ. Στρατούλης τόνιζε πως «θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας».
http://www.imerisia.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>