«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εγώ δεν είμαι πάντως παπαγαλάκι. Και όταν ενδιαφέρομε για την πατρίδα μου θέλω απτές αποδείξεις!

  Μέχρι σήμερα υιοθετούσαμε ότι μας έριχναν και οι ντόπιοι και οι ομογενείς με τον Άθεν και τους ΑΧΕΠΑΝ. Τα εξώδικα είναι ένα μια πράξη σωστή, αν ο εισαγγελέας οί εισαγγελείς κανουν τάχιστα και με πατριωτισμό την δουλειά τους.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν έχει ούτε διαφημίσεις ούτε υποστηρίζει κανένα κόμμα. Ο λόγος της ύπαρξής της είναι καθαρά πατριωτικός και μόνο! Τα εξώδικα τα έχω ανεβάσει σε προηγούμενο θέμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-10-12, Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ …. Α Ρ Ν Η Σ Ι ΤΩΝ (!!!) ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΩΣ ΤΗΣ END (ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ … ΠΛΑΣΤΕΣ Ἠ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ; ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ! [1]

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ, ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ Ε.Κ.Τ., ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, …..;;; ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “ΜΑΣ” (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΔΡΩΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΑ “ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ” ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ “ΔΩΣΗ” ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΟΥΣ;;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (Η ΟΧΙ) ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ;; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ “ΜΟΥΦΑ” ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΗ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΩ! ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “ΜΑΣ”, ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ι Ν ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗ!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ, ΤΟ 1814 ΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, “ΜΕΣΑ” (ΟΠΛΑ) ΚΑΙ “ΦΙΛΟΥΣ” (ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ, Π Ο Σ Ο Ι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΠΡΟ ΠΑΠΠΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΕΒΑΙΩΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΔΕΙΣ!!

ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΤΥΧΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ (ΟΠΩΣ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ”).

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, ΤΗΝ END, ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ “ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ” ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΗ ΤΙΣ “ΣΧΕΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ [2].

ΕΑΝ ΞΟΔΕΥΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΩΜΕ ΤΗΝ END (ΕΙΚΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΩΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΥΘΕΙ:
ΚΑΙ
# ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΘΑ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ (Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ .. ΙΣΟΒΙΑ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ),
# ΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!

Σ.Β.

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Εγώ δεν είμαι πάντως παπαγαλάκι. Και όταν ενδιαφέρομε για την πατρίδα μου θέλω απτές αποδείξεις!

  • ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΡΕΑΣ

    Kωνσταντινε,,θα μασ τρελανουν τελικα….στο θεμα αυτο η λογικη λεει η οτι ο Σωρρασ ειναι απατεωνασ που επιζητει την αυτοδιαφημιση πεζοντασ με τον πονο ενοσ ολοκληρου λαου η ολοι οι αλλοι αποτελουν μια συμμορια που αποσκοπει να αφαιμαξει τουσ ελληνεσ και την χωρα γιαυτο προσπαθουν να πεισουν οτι ολα αυτα ειναιπαραμυθια….Ποιοσ θα μασ πει επιτελουσ τι συμβαινει???? Γιατι οι Σωρρασ καιΛαμπρακησ δεν κανουν κατι παρα πολυ απλο???? ΝΑ μασ επιδειξουν τα παραστατικα καταθεσησ των χρηματων η ομολογων η οτι διαλο αλλο ειναι????? Θα μου απαντησει κανεισ ……..Κ,,Σ……. Υ Σ Προσωπικα δεν θεωρω τα εξωδικα σοβαρη ενεργεια [μαλλον εντυπωσιασμοσ ειναι] Ασ δωσουν [αν μπορουν]ενα εγγραφο τραπεζησ που να αποδεικνυει την υπαρξη των χρηματων ,, αλλιωσ να σταματησουν το [βρωμικο] παιγνιδι …….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>