«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν θα το πω μικρό μανιφέστο, αλλά υπεύθυνη στάση, πατριωτική στάση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ, του γράφοντος και των φίλων μας!

Έλληνες σήμερα διανύουμε την ποιο επικίνδυνη καμπή στην ιστορία της πατρίδος μας.

Αυτή  παρακάτω περιληπτικά είναι η πρόταση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ και τον φίλων της για…

Γενική πολιτική απεργία.

Γενική πολιτική απεργία έχουν προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ και άλλα κινήματα!

Ο λαός έξω από κόμματα και με τα κινήματα που αντιπροσωπεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες για την διακυβέρνηση της πατρίδος μας καλούνται να παίξουν την εμπροσθοφυλακή ενός αγώνα μέχρι εσχάτων:

Ο λαός και όταν λέμε ο λαός εννοούμε χωρίς τους έχοντες,  Γιατί αυτοί λαό εννοούν τους δούλους!

Γιατί για τους έχοντες  ότι έχει σχέση με αλλαγή του  εγκληματικού σημερινού πολιτικού συστήματος θα το υπερασπιστούν  αδιαφορώντας πόσα θύματα μπορεί να υπάρξουν!

Άρα  ο λαός θα είναι εναντίον τον εχόντων με όλο το οπλοστάσιο που διαθέτουν οι έχοντες ντόπιο και ξένο!

Για αυτό η  ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  στην πρόταση που κάνει είναι η μοναδική για την αποφυγή εμφύλιου και ύπαρξης  αθώων θυμάτων και με οριστικό αποτέλεσμα.

Πρώτων  σταματάμε κάθε ενέργεια και εργασία και πληρωμές και καθόμαστε στο σπίτι μας μετά από μια καταλυτική μερομήνια και διεργασίες που θα γίνουν από τα εξωκοινοβουλευτικά κινήματα, δηλαδή πολιτική απεργία, ή στάση σιωπηλή όπως θέλει να το ονομάσει ο καθένας, μακριά από εκδηλώσεις πανικού και υστερίας στα Σούπερ μάρκετ.

Φυσικά δεν αποκλείονται κόμματα που θα απαρνηθούν την κομματική τους μορφή και θα ενταχθούν μαζί με το λαό χωρίς κομματική ταυτότητα.

Από αυτήν την γενική πολιτική απεργία αποκλείονται ο στρατός,  αστυνομία, τα νοσοκομεία και οι γιατροί με τα εφημερεύον φαρμακεία  και ένα προσωπικό ασφαλείας στην ΔΕΗ.

 Με την πτώση της κατοχικής κυβέρνησης αναλαμβάνει ο στρατός με λαϊκή επιτροπή για ένα μήνα όσο χρειάζεται να καταρτιστεί το νέο σύνταγμα.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν παύεται μέχρι να ορκίσει τη νέα κυβέρνηση του ενός μηνός.

Κλείσιμο συνόρων ακαριαία, ειδοποίηση τον ξένων πρεσβευτών να αποχωρήσουν  σε τέσσερις ώρες και φύλαξη από τον στρατό των πρεσβειών μέχρι να επανέλθουν.

Και επιστροφή όλων των πρεσβευτών Ευρωβουλευτών και άλλους οργανισμούς Ελλήνων στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες.

Στάση κάθε πληρωμής προς τα έξω, και θα γίνει διαπραγμάτευση του πραγματικού χρέους από την εκλεγμένη κυβέρνηση!

 Οργάνωση πολιτοφυλακής με την ευθύνη της αστυνομίας να φυλάνε ευαίσθητα σημεία τράπεζες, σουπερ μάρκετ, δημόσιες υπηρεσίες που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το νέο σύνταγμα θα είναι και αυτό προσωρινό μέχρι να εκλεγεί μια επαναστατική κυβέρνηση με ορίζοντα ενός χρόνου ώστε να καταρτιστεί το τελικό σύνταγμα και να γίνουν εκλογές.

Οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα δικαστούν μετά το πρώτο σύνταγμα δίκαια και με διεθνείς δημοσιογράφους,  παρατηρητές  και ανοικτά δικαστήρια για  τα παρακολουθήσει ο  λαός  και όλος ο κόσμος  για να μην υπάρξουν μίση και υποψίες για στημένες δίκες.

Οι πρώτοι συλληφθέντες θα είναι οι 300 βουλευτές, όλοι οι διοικητές και υποδιοικητές τραπεζών, και όλοι οι διευθυντές των δέκο, και όλοι οι ιδιόκτητες ΜΜΕ μαζί με τους μεγάλους δημοσιογράφους που πρωταγωνίστησαν στην οθόνη και ραδιόφωνο, σε πρώτη φάση, αυτοί θα δικαστούν άμεσα και θα κατασχεθεί αμέσως όλη η περιουσία τους. Οι υπόλοιποι που σιγοντάριζαν και κερδοσκοπούσαν μαζί με τους παραπάνω θα δικαστούν μετά από το τελικό σύνταγμα.

Φωτογραφία: Έξω πληρώνουμε, μέσα χρεωκοπούμε</p><br /><br /><br /><br />
<p>++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++</p><br /><br /><br /><br />
<p>Με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, “αλλάζει σελίδα η οικονομία και προχωράει στη φάση της ανάπτυξης”. Με αυτή την υπεραισιόδοξη εκτίμηση, προσπάθησε ο πρωθυπουργός να διασκεδάσει την οργή που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη το γεγονός ότι η τρόικα εσωτερικού τα έδωσε όλα στην τρόικα εξωτερικού και δεν πήρε τίποτα!<br /><br /><br /><br /><br />
Μήπως υπερβάλλουμε; Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, έσπευσε χθες να υπενθυμίσει, δηλαδή να “κλειδώσει”, ότι ούτε ένα ευρώ από τα 31,5 δισ. δεν θα στάξει στην ελληνική οικονομία. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε ταμείο εκτός ελληνικού ελέγχου προκειμένου να διασφαλιστεί η κατά προτεραιότητα ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών και των τραπεζών. Η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να βογγά από την έλλειψη ρευστότητας, ενώ τα σκληρά μέτρα ύψους 13,8 δισ. ευρώ θα καταστήσουν ακόμη πιο απειλητική την “ξηρασία”. Μπορεί να ελπίζουν στο νέο ΕΣΠΑ, χωρίς όμως να γνωρίζουν το ύψος του, ενώ το ανύπαρκτο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων εμποδίζει την εθνική συμμετοχή για την ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ.</p><br /><br /><br /><br />
<p>Ο σχεδιασμός των πιστωτών είναι σαφής: με το δάνειο θα αποπληρώνονται, σίγουρα και με το παραπάνω, για τα δάνεια που έχουν συνάψει. Και με τα σκληρά μέτρα λιτότητας και διάλυσης του κοινωνικού κράτους, δηλαδή αφρικανοποίησης της Ελλάδας, επιδιώκεται οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί να γίνουν πλεονασματικοί. Οι πιστωτές διασφαλίζονται από το ενδεχόμενο εξωτερικής χρεωκοπίας της χώρας, αλλά εξαπλώνονται τα τελώνια της εσωτερικής χρεωκοπίας. Το κράτος δεν χρεωκοπεί, αλλά χρεωκοπεί η κοινωνία.<br /><br /><br /><br /><br />
Τούτων δεδομένων, είναι αποκαλυπτική η αναφορά της Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με την οποία η ελληνική οικονομία επανέρχεται σε τροχιά. Δηλαδή, υλοποιεί τα Μνημόνια, ως αντίτιμο για να πάρει δάνεια, τα οποία θα προστεθούν στα παλαιά δάνεια και η χώρα θα βουλιάζει στον υπερδανεισμό, στην ύφεση και την κοινωνική διάλυση.<br /><br /><br /><br /><br />
Αυτά είναι τα κακά νέα από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής. Τα καλά νέα είναι ότι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι κοινωνίες έχουν αντιληφθεί τις συμμορίες που τους κυβερνούν. Η πανευρωπαϊκή απεργία της 14ης Νοεμβρίου είναι η αρχή για τον συντονισμό των Ευρωπαίων εργαζομένων απέναντι στο μέτωπο του ευρωπαϊκού κεφαλαίου και των πολιτικών εκπροσώπων του. Αναλόγως των κοινωνικών εξελίξεων, απομένει να επιβεβαιωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο το πείραμα που ξεκίνησε στην Ελλάδα με την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και τον δυνάμει πρωταγωνιστικό ρόλο της Αριστεράς.</p><br /><br /><br /><br />
<p>Πηγή: Aναρχικός Τραπεζίτης

Οι ένορκοι θα επιλέγονται τυχαία από μια λίστα μια σελίδας  τηλεφωνικού καταλόγου και όσοι έχουν βεβαρημένο παρελθόν και παρόν θα αντικαθιστούνται από τους επόμενους.

Αυτοί που θα δικαστούν θα κατασχεθεί όλοι τους η περιουσία και θα διατεθεί αμέσως στον δεινοπαθούντα πληθυσμό. Άρρωστα παιδιά, ανασφάλιστους ηλικιωμένους, άστεγους, νοσοκομεία, συντάξεις!

Και οι δικασμένοι θα εκτίσουν την ποινή τους σε καταναγκαστικά έργα προς όφελος τον πολιτών. Όλα τα άλλα θα τα ρυθμίσει ο λαός με την πανελλαδική εθνοσυνέλευση και δημοψηφίσματα για την κατάρτιση του τελικού συντάγματος.

Η κοινωνία μπορεί να αποτελέσει ένα εκρηκτικό μείγμα, της οποίας η δύναμη δεν υπόκειται σε σύγκριση με καμία άλλη!

Αρκεί να το συνειδητοποιήσει και κυρίως να λειτουργήσει ως σώμα, εκτός κομμάτων και κομματικών λαβάρων.

Αν οι κοινωνίες θέλουν να μην κυβερνούν οι αγορές οι δωσίλογοι, οι τοκογλύφοι και να μην συντρίβονται από τη δύναμή τους και να μην φτάσουν στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης, πρέπει να πάρουν τα πολιτικά πράγματα στα χέρια τους, όχι κατά τον παλιό τρόπο, διαδηλώνοντας, αλλά να αξιώσουν να έχουν θεσμική γνώμη στην πολιτική διαδικασία με…

Γενική πολιτική απεργία!

Να αντιληφθούν ότι μόνον με  γενική πολιτική απεργία τουλάχιστον, στη φάση αυτή, του πολιτικού συστήματος, θα επανέλθουν ως κεντρικοί φορείς στην πολιτική εφαρμόζοντας το δίκαιο αίτημα του λαού, ο λαός στην εξουσία.  Και μόνον με τον εξαναγκασμό της πολιτικής  και αστικής τάξης  των εχόντων θα τους αποδοθεί αυτό που τους άρπαξαν και αρνούνται να τους το επιστρέψουν, δηλαδή, την (λαϊκή κυριαρχία) δικαίωμα στην ζωή και στην αξιοπρέπεια!

Αυτό όμως προϋποθέτει ότι έχουμε  μέσα μας  ως κοινωνία ξεκαθαρίσει τον ορίζοντα των εννοιών,  τι θέλουμε τι δεν θέλουμε και πως το θέλουμε να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Οφείλουμε να γνωρίζουμε  επίσης, για να μη δημιουργείται σύγχυση, ότι η συζήτηση για τη δημοκρατία, την αληθινή δημοκρατία, όχι το σημερινό υπόλειμμα της φαυλοκρατίας, με το προδοτικό σύστημα,  δεν είναι του παρόντος, αλλά από το τελικό σύνταγμα.

Φωτογραφία: Oι Έλληνες οφείλουν να κάνουν θυσίες... ΛΕΝΕ!</p><br /><br /><br /><br />
<p>++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++

Τον λαό τον θέλουν διαδηλωτή υπό την ηγεσία τους οι συνδικαλιστές, και οι κομματάρχες , και τα πουλημένα ΜΜΕ, όχι θεσμικό εταίρο της πολιτείας. Την πολιτεία και την πρωτοβουλία των κινήσεων στην πολιτική δυναμική την φυλάνε για τους ίδιους  και τους αγοραστές που θέλουν να την αγοράσουν, δανειστές, αεριτζήδες, τραπεζίτες, ή ο εχθρός με όποια μορφή θα πάρει σαν επενδυτής κ.α!

Θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος αγώνα είναι ο μοναδικός αναίμακτος με σίγουρα αποτελέσματα.

Αυτή είναι η πρόταση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ και τον φίλων της.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ όπως πάντα τολμά και παίρνει των κίνδυνο των διαφόρων σχολιασμών και καλόπιστα και κακόπιστα και προσβλητικά, αλλά δεν γίνετε αλλιώς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Δεν μπορούμε να λέμε στο λαό γενική πολιτική απεργία χωρίς να γνωρίζει προκαταβολικά τι θα κάνει, πως θα το κάνει, γιατί θα το κάνει,  με ποιους θα το κάνει και ποιο θα είναι το τέλος.

Συνέχεια:

Έχουμε άποψει για την διαμόρφωση του νέου σύγχρονου συντάγματος που θα είναι αντάξιο των Ελλήνων και της ιστορίας τους, αλλά αυτό αφορά γενικές  εθνικές πανελλαδικές συνελεύσεις, δημοψηφίσματα που αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού! Τότε θα εκφράσουμε και την άποψή μας!

Παρακαλώ όσοι πατριώτες, φίλοι αναγνώστες έχουν άποψη για την καλύτερη οργάνωση μιας ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ συνοπτικά,  θα την ανεβάσουμε σε συνέχεια κάτω από το ίδιο κείμενο!

Παρακαλώ να ψηφίζετε δεξιά στα ερωτήματα γιατί όταν κλείσουν ένα μήνα οι απαντήσεις θα ενσωματωθούν στο κείμενο Γενική πολιτική απεργία!

Εμπρός πατριώτες όλοι μαζί με μια φωνή και κρατώντας μόνο την ελληνική σημαία να βροντοφωνάξουμε…

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>