«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Προβληματισμενοι σημερα οι Ελληνες αλλα και οι αλλοι λαοι ριχνουν μια ματια προς το μελλον. Τι προκειται αυτό να τους φερη ; Πως θα φαινεται αυτό στα παιδια και στα εγγονια τους ; Τι μπορει να κανουν, για να μπορεσουν όχι μονο για το αυριο αλλα και για το απομακρυσμενο μεθαυριο να εξασφαλισουν την ζωη των παιδιων και εγγονων τους   και να πολλαπλασιασουν την ευημερια τους ; Τετοια ερωτηματα θετουν οι ανθρωποι σε ολες τις εποχες από τοτε που ο ανθωπος ως ζω’ι’κο ειδος μεταβληθηκε σε σκεπτομενο ανθροπο.

Η μοναξια είναι η χειροτερη ασθενεια για έναν ανθρωπο του πλανητη Γη, διοτι αυτος είναι ανικανος να ζη χωρις αυταπατες σε ένα ανασφαλιστο συμπαν και σε έναν ασημαντο πλανητη ενός μακρεων κυματων αστερος, που βρισκεται χαμενος μεταξυ δυο σπειροειδων βραχιονων ενός Γαλαξια. Η ερωτιση προς τα πού σημερα βαδιζει ο κοσμος μας  περιεχει δυο κατευθυνσεις προβληματισμων και κατ’ επεκταση απαντησεων. Η μια κατευθυνση ακολουθει τον δρομο της αστροφυσικης, η δε άλλη τον δρομο της εξελιξης της ανθρωπινης κοινωνιας. Στο παρων πονημα θα ακολουθησουμε τον δευτερο δρομο. Η εξελιξη την ανθρωπινης κοινωνιας δηλωνονταν στην προουμανιστικη και ουμανιστικη φα-ση και εξεδηλωνεται εν μερει και σημερα με βαθεια ριζωμενες ανθρωπινες πρακτικες και συμπεριφορες ως π.χ. κανιβαλισμος, σκλαβια, δου-λοπαροικια, δικαιο πυγμης, βεντετα, μονομαχια, ανθρωποθυσια, βασα-νιστηρια στο ποινικο δικαιο, ενστικτα αγωνων και πολεμων, μεγαλυτερες αξιες κ.α. Στην μετακομμουνιστικη περιοδο, που ζουμε, η ανθρωποτητα εχει μπη σε μια φαση αυξανομενης κοινωνικης κρισης, που εκ των πραγματων πλεον συν τω χρονω θα αποσαθρωση τις σημερινες παγκοσμιες δομες των ιδιωτικων και πολιτικων κοινωνιων. Τα ελεγχομενα ΜΜΕ και η ελεγχομενη τυφλη θεα που αληθωριζει εκτοπιζουν από κάθε γωνια της Γης την αληθεια με μεθοδους ξενες προς την γνησια αρχαιο-ελληνικη δημοκρατια. Ειδικα τα ΜΜΕ, ειτε αυτά είναι γραπτα ειτε ηλεκτρονικα, εγιναν τα κυρια εργαλεια παραπλανησης και διαβρωσης, που χρησιμοποιει ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος, οι ανθρωποι δηλαδη που δεν επαψαν ποτε να θεωρουν τον φυσικο και οικονομικο αλληλοσπα-ραγμο ως τον ισχυοντα φυσικο νομο. Πως ειναι δυνατον τετοιοι ανθρω- ποι, όπως είναι και οι σημερινοι γερμανοτσολιαδες της Ελλαδος, να συμβαλλουν στην παγιωση μιας γνησιας νεας ταξης πραγματων στον πλανητη μας, για να εξασφαλισουν δηθεν την αρμονικη συμβιωση μεταξυ των λαων και των πολιτων και σε συνεργασια  ολων των πνευματων της ανθρωποτητας για να θεσπισουν τετοιες συνθηκες, που θα εξασφαλιζουν την ευημερια των ατομων και λαων ; Αντιθετα εργαζονται για την παγιωση της δικης τους Νεας Ταξης Πραγματων βασιζομενης στην επικρατηση του χαους των ανθωπινων συνειδησεων, της παλης, των παθων και της αλληλοεξοντωσης. Εκτος από το πολύ χρημα, που εχουν στα χερια τους, ελεγχουν οικονομικες, πολιτικες και πολιτισμικες θεσεις και τοποθετουν τους ανθρωπους τους στις χωρες επιρροης τους όπως π.χ. στην Ελλαδα, σε θεσεις κλειδια.

Ο γραφων στο αρθρο του με τιτλο «2.000 χρονια οι ιδιοι Μεγιστανοι του χρηματος» στον Δαυλο αριθ. 319, Δεκεμβριου 2008, σ. 22711-22722 προεβλεπεν ότι ένα παγκοσμιο χαος θα προκυψει από ένα νέο οικονομικο ολοκαυτωμα το οποιο ηδη βρισκεται σε εξελιξη. Εγραφεν τοτε ότι οι τραπεζες, τα ασφαλιστικα συστηματα, τα ταμιευτηρια και τα δανειστηρια προγραμματισθηκε ηδη το 1980 να λεηλατηθουν για να χρεωκοπησουν. Από τοτε δεν υποχρεουνται να εχουν 100 % αποθεματι- κο σαν αντικρυσμα προς εξασφαλιση του αξιοχρεου αλλα μονο 3 %. Αυτό σημαινει ότι τα ως ανω ιδρυματα δανειζουν εως 33 % του συνο- λου των καταθεσεων των πελατων τους και τα υπολοιπα 67 % τα σπεκουλαρουν σε τομεις μεγαλου ρισκου. Υπο μορφην φθηνων και ευκολων δανειων επεσαν και οι πολιτες της Ελλαδος στην παγιδα αγορας κατοικιων και αδυνατουντες να αντεπεξελθουν στις δανειακες τους υποχρεωσεις λογω ανεργειας τους και της υψηλης φορολογιας  χανουν τα σπιτια τους. Η ζητηση για τα ακινητα θα εξαφανισθη, ενώ οι τιμες αυτων θα ολισθαινουν, οι ιδιοκτησιες γης θα κατασχεθουν και θα περασουν σε χερια, που ελεγχονται από τους μεγιστανους του χρηματος. Η παραγωγη και η διαθεση τροφης που ηδη ελεγχεται από την ΔΟΕ, περνα ολοκληρωτικα στα χερια ανθρωπων, που ελεγχουν ολοκληρωτικα ολες τις χρηματικες παροχες των πολιτων κάθε χωρας και δημιουργουν κατά βουληση τεχνητες ελλειψεις και παγκοσμια κριση τροφιμων. Συνο-λικα καταναλωνει σημερα ο ανθρωπινος πληθυσμος της Γης κάθε ημερα κατά μεσο ορο και κεφαλη 2420 χιλιοθερμιδες. Το συνολικο ποσο προ’ι’οντων διατροφης που οφειλει να παραχθει, υπολογιζεται ως εξης :

           Ετος  Προ’ι’οντα διατροφης σε δισεκατομμυρια χιλιοθερμιδες  την ημερα.

 

                                                 1975                                                                    9,80

             1985                                                                  11,90

             2000                                                                   15,50

             2010                                                                    21,80

             2020                                                                    27,23

Από την καλιεργησημη Γη των 13,5 εκατομμυρια τετραγωνικων χιλιομετρων μπορουν να διατρεφουν περιπου 11 δισεκατομμυρια ανθρωποι, δηλαδη ο γηινος πληθυσμος μεχρι το ετος 2100. Οι ελλειπεις υποδομες όμως και η ανεπαρκης διανομη, σε συνδιασμο με την πολιτικη ασταθεια, την χρονια φτωχεια και την διαφθορα παγκοσμια, θα οδηγησουν σε διατροφικα προβληματα, ιδιαιτερα σε μεγαλες περιοχες κυριως της Αφρικης. Με τον εξαναγκασμο, με δολιες μεθοδους δανειοδοτησεων και την συνεχη αυξηση, όπως στην Ελλαδα, του εξωτερικου χρεους, που οδηγει στην παραχωρηση από τα κρατη δικαιωματων ασκησης της εξουσιας και δικαιωμα στις αποφασεις των Κοινοβουλιων προς τους μεγιστανες του χρηματος σε όλα τα περιουσιακα στοιχεια των κρατων της υφηλιου και το εγχωριο προ’ι’ον αυτων, όλα τα οργανα των ιδιωτικων και δημοσιων επιχειρησιων, ολες οι πρωτες υλες θα ανηκουν σε ένα καθοδηγουμενο κυβερνητικο συμβουλευτικο ομιλο. Μετα από μια «χρηματικη» ανακληση ολο το παγκοσμιο χρημα θα ελεγχεται από μια παγκοσμια κεντρικη τραπεζα, που θα εποπτευεται από το οργανο των μεγιστανων του χρηματος, που σημερα φερει το ονομα «Διεθνες Νομισματικο Ταμειο». Θα καταστραφουν πρωτα όλα εκεινα που ικανοποιουν τις σωματικες αναγκες των ανθρωπων και όλα τα κοινωνικα στρωματα και συστηματα της σημερον και μετα ολες οι αναγκες της ανθρωπινης φυσης, η δημοκρατια, οι πολιτικο-πνευματικες κατακτησεις, οι παραδοσεις, η οικογενεια, η παιδεια, οι ιδεολογιες και αλλα πολλα. Ετσι θα απαλλαγουν ολοι οι ανθρωποι από τον κοπο να σκεπτωνται μονοι τους και ανεξαρτητα. Ο κοπος αυτος μεταφερθηκε ηδη σε αλλους εγκεφαλους, που ρυθμιζουν τα παντα στον τομεα της παιδειας, επιστημης και πολιτισμου και φθανουν μεχρι και στο πνευματικο κακουργημα να εισαγουν στην νομοθεσια των κρατων νομους ‘η διαταγματα απαγορευτικα για την επιστημονικη ερευνα και την ελευθερια του λογου.

Η βιομηχανικη κοινωνια βαινει προς την δυση της. Παραμενουν όμως ακομη απροβλεπτες οι ακριβεις μορφες, που θα ενδυθη το νέο συστημα κυριαρχιας του πλανητη μας στο μελλον. Στο παρων οι ανθρωποι ζουν μια διαρκως βαθαινουσα παρακμη. Στο μεσον αυτου του κοσμου υφισταται μια νησιδα ευημεριας, μια σχετικη ευζωια, που κάθε τοσο αντικαθισταται από τις σκιες της βαρειας συνειδησης, της ελλειψης προοπτικων, της αδυναμιας, της πληξης, της μοναξιας, των ναρκωτικων, αν όχι της τρελλας. Η παρακμη αυτή και η βαθεια ηθικη εξαθλειωση της συγχρονης ανθρωποτητας είναι αποτελεσμα του παγκοσμιου θριαμβου του σιωνιστικου εξουσιαστικου πνευματος. Η κατασταση όμως αυτή καποτε θα εκραγη εάν δεν διοχετευθουν τα υπερκερδη της κερδοσκοπιας σε ένα υποβαθρο νεων τεχνικων συστηματων παραγωγης με ταυτοχρονη χρηματοδοτηση των ανθρωπων, που αντικαθιστανται από την εξελιξη αυτή, για δραστηριοτητες σε πιο πνευματικες ενασχολησεις που σημαινουν και την απαρχη μιας μεγαλης και τοσο αναγκαιας κοινωνικης μεταμορφωσης. Επομενως πρεπει να μελετηθη ολοκληρωτικα το ζητημα της ανθρωπινης ζωης με μονα μεσα την παρατηρηση και την λογικη του Αριστοτελη και όχι του Μοργκενστερν. Η αναγκη διαφωτισης των πνευματων των μεγιστανων του χρηματος είναι μεν επιτακτικη αλλα ένα πολύ δυσκολο προς λυση  προβλημα. Βεβαια θα ελθει μια ημερα, κατά την οποια το χαος των ανθρωπινων συνειδησεων θα διαδεχθη η ταξη και η αρμονια. Μονο τοτε ο πλανητης Γη θα μεταβληθη σε ένα φωτεινο σωμα που θα ακτινοβολη την αρμονια και το φως. Ο πλανητης Γη, όπως και κάθε σωμα μεσα στο Συμπαν αποτελει εργαστηριο, στο οποιο εκδηλουται η ζωη, για να φερη στο φως και να προαγαγη το εκδηλουμενο σε αυτό πνευμα, του οποιου η μοιρα είναι να εξελιχθη, να τελειοποιηθη, να φωτισθη, να καταστη τελεια συνειδηση και να ευδαιμονιση, διοτι αυτή είναι η τροχια της εξελιξης της κοσμικης ουσιας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>