«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Γιατί μας θάβετε ρε γενίτσαροι, προδότες; Γιατί θάβετε την ιστορία μας και τα μνημεία τον προγόνων μου; Τι σκατά Έλληνες είσαστε προδότες!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,

ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΣΤΗΝ ΙΣΤ΄ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΩΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΝΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΕΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://templeofvenus.gr/

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ; ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ1; ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ; ΙΣΤ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ

From: ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Sent: Thursday, September 20, 2012 9:46 AM

To: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ; ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ1

Cc: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ; ΙΣΤ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ

Subject: “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

“ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

ΠΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΙΣΤ΄ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20-9-2012

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 12/2012

ΘΕΜΑ : “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ-ΑΡΧΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Κύριε Υπουργέ,

έχουμε γίνει μάρτυρες της απόπειρας κατάχωσης του μοναδικού ναού της Πλατείας Αντιγονιδών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο ναός της Πλατείας Αντιγονιδών είναι ο μοναδικός στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα για την πόλη μας η μοναδικότητα του συγκρίνεται με την μοναδικότητα του Παρθενώνα των Αθηνών. Δεν υπάρχει άλλο ανάλογο οικοδόμημα-ναός σε ακτίνα πάρα πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων από την Θεσσαλονίκη και το σπουδαιότερο είναι, πως η διατήρηση των στατικών, αρχιστεκτονικών και καλλιτεχνικών του στοιχείων – καθώς δι΄εκτενών επιστημονικών πορισμάτων έχει τεκμηριωθεί υπερβαίνει το 87 %. Δεν υπάρχει αντίστοιχος ναός πουθενά στην Βορεια Ελλάδα, ο οποίος να έχει την διατήρηση και την ωραιότητα και την μοναδικότητα του ανωτέρω ναού. Ακόμη και ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες Φιγαλείας είναι ελλειπέστερος, όσον αφορά τα ανευρεθέντα τμήματα και στολίδια  του ναού. Τα εκτεθειμένα στο μουσείο Θεσσαλονίκης αρχιτεκτονικά και καλλιτεχνικά του στοιχεία καταμαρτυρούν την μεγίστη ανάγκη περαιτέρω αξιοποίησης του ναού της Πλατείας Αντιγονιδών.

Τα επιχειρήματα τα οποία αντέτεινε σε επίσκεψη φορέων της πόλης μας στην διευθύντρια  κυρία Μισαηλίδου Βασιλική- μετά την αντίδραση τους και την διακοπή της κατάχωσης – η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων μέσω της κυρίας Διευθύντριας και των άμεσα εμπλεκομένων υπαλλήλων της είναι : α) πως η κατάχωση του ναού γίνεται για λόγους έλλειψης χρηματοδότησης από το υπουργείο β) της προστασίας  των παρακειμένων οικοδομών, ώστε σε περίπτωση σεισμού δεν θα πέσει καμμία οικοδομή. Αυτά τα επιχειρήματα καταρρίπτονται από τα κάτωθι αντεπιχειρήματα και γ) πως το έργο έχει ανατεθεί σε εργολάβο και υπάρχουν οικονομικές ρήτρες για την περαίωση του και πως θα έπρεπε νωρίτερα να εγερθεί αντίδραση από τους ενδιαφερομένους φορείς και κατοίκους.

α) Για την έλλειψη χρημάτων θέλουμε να παρατηρήσουμε, πως χρήματα δίδονται κατά βούλησιν για ανύπαρκτα θέματα και μάλιστα σε τέτοιες αναλήψεις, ώστε να προσβάλλεται η εθνική μας Ιστορία, όπως στην περίπτωση του θεατρικού έργου της κ. Λένας Κιτσοπούλου με το προσβλητικό περιεχόμενο για την Ιερή μορφή του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσεως Αθανασίου Διάκου κατόπιν εγκρίσεως από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών που υπάγεται στο  στο υπουργείο Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού τον κ. Γιώργο Λούκο. Επίσης, δίδονται χρήματα για μεταφορά τζαμιών, όπως στην περίπτωση του κτιρίου του στρατοπέδου του Παύλου Μελά, όπου δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα για την μεταφορά λίγων μόνο μέτρων ενός τζαμιού, διότι βρισκόταν στον σχεδιασμό της διάνοιξης της οδού Λαγκαδά. Επίσης, όλα τα Οθωμανικά μνημεία της πόλεως μας διατηρούνται και συντηρούνται κατά διαστήματα με κόστος πολλών εκατομμυρίων Ευρώ στην διαρκεια των ετών. Εγκρίνονται ποσά για ποικίλα έργα από το Υπουργείο, ώστε να είναι προκλητική η μη χρηματοδότηση για την ανάδειξη και προβολή του μοναδικού αυτού ναού στην Πλατεία Αντιγονιδών. Ένας μόνον αρχαικός ναός υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα και ζητούμε την αξιοποίηση του.

β) Για την προστασία των παρακειμένων οικοδομών, κατόπιν διαλόγου με επιστήμονες σημειώνουμε, πως κανείς μηχανικός δεν θα έθετε την υπογραφή του, πως σε περίπτωση σεισμού τa παρακείμενα κτίρια δεν θα έπεφταν, διότι είναι κατασκευής του 1950 και πίσω, κατά πληροφορίες του 1939. Η κατάχωση δίδει απλά ένα επιχείρημα στις υπηρεσίες, πως δήθεν έκαναν το καθήκον τους και δεν άφησαν εκτεθειμένα τα κτίρια. Όμως, υπάρχουν άλλοι τρόποι προστασίας των παρακειμένων κτιρίων και αυτοί ανάγκη μεγίστη είναι να μελετηθούν από ειδικούς επιστήμονες των στατικών θεμελιώσεων των κτιρίων.

γ) Για το θέμα της οικονομικής ρήτρας θέλουμε να τονίσουμε, πως ουδεμία ενημέρωση είχαν οι περίοικοι και ουδείς φορέας της πόλεως μας. Οι δε υπάλληλοι της ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, εγνώριζαν τηλέφωνα και διευθύνσεις δημοτών οι οποίοι σε συνεργασία με την ίδια ανωτέρω υπηρεσία συμμετείχαν στον καθαρισμό του σκάμματος και στην ανάδειξη των ήδη ανεσκαμμένων τμημάτων του ναού. ( Δείτε τις συννημένες φωτογραφίες).

Θέτουμε υπ΄όψιν σας, επίσης, το επισυναπτόμενο απόσπασμα στην παρούσα ηλεκτρονική επιστολή και το με αριθμό πρωτοκόλλου έγγραφο  ΥΠΠΟΤ/ΔΑΑΜ/221/12198  της Διεύθυνσης Αναστηλώσεων Αρχαίων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και παρατηρώντας το άρθρο 6 στο σημείο β παρατηρείται, πως “η επίχωση του σκάμματος, αν και αναποτελεσματικό προσωρινό μέτρο, πιθανώς να μην είναι αποδεκτό από την Τοπική Κοινωνία. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την δρομολόγηση ανάθεσης της εκπόνησης μελέτης προσωρινών ή και μόνιμων μέτρων που αναφέρονται στο σημείο 4 (α)”.

Λαμβάνοντας υπ΄όψιν λοιπόν, τις παρούσες συνθήκες εμφανούς και μανιώδους αντίδρασης και των περιοίκων και πολλών φορέων της πόλεως μας, ζητούμε την άμεση παύση των εργασιών και την λήψη οριστικών μέτρων και ως τέτοια είναι αποδεκτά η περαιτέρω ανασκαφή, ανάδειξη και προβολή του μνημείου,  ως μοναδικού τοιούτου.  Έστω και με αργό ρυθμό – λόγω ελλειπούς  χρηματοδότησης – είναι αποδεκτή μια τέτοια λύση του προκύπτοντος προβλήματος. Επί δέκα χρόνια χωλαίνει η αξιοποίηση για ποικίλους λόγους και αυτό είναι το ολιγότερο προκλητικό. Ζητούμε, επίσης, να μάθουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία απαλλοτρίωσης του οικοπέδου. Είναι ανάγκη να παγιωθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου εις την μερίδα του Τ.Α.Π. ώστε να είναι απρόσκοπτος η περαιτέρω αξιοποίησης του.

Οι  συνημμένες φωτογραφίες καταδεικνύουν την σπουδαιότητα του μοναδικού ρωμαικού-αρχαικού ναού της πόλης μας. Οι επιδεικνυόμενες φωτογραφίες είναι μόνον αποσπάσματα και τμήματα του ναού. Η πλήρης ανάδειξη του σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει βαθμίδα ανάδειξης της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας, καθώς και την τουριστική αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Αντιγονιδών της Θεσσαλονίκης, διότι θα αποτελέσει έναν ακόμη πόλο έλξης για την πόλη μας παράλληλα με τα ήδη αναδειχθέντα Βυζαντινά στοιχεία της.

Θεωρούμε, βεβαία, την ευαισθησία της Ελληνικής Πολιτείας και δη του Υπουργείου σας για τέτοια ύψιστα ζητήματα ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού.

Επιφυλασσόμεθα για περαιτέρω παρατηρήσεις, όσον αφορά την αξιοποίηση του ρωμαικού-αρχαικού ναού της Πλατείας Αντιγονιδών.

Σημείωση : Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες από την καθαριότητα του ναού, τις αντιδράσεις και τα καλλιτεχνικά του στοιχεία, καθώς και το σχετικώς αναφερόμενον έγγραφον της υπηρεσίας σας.

Μετα τιμής

                           Ο πρόεδρος                                                Ο γραμματεύς

             Σωκράτης Σιδηρόπουλος                       Θεμιστοκλής Αλμπάνης

  Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr      ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>