«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

END: ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ!

Σημειώσεις της πατριώτισσας Βίκυ Χαραλάμπους γιά τις πολλές ανοησίες και ανακρίβειες που κυκλοφορούν σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END στην Ελλάδα και στην Κύπρο:

Α. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΈΤΟΙΩΝ Η’ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ?

(1) Πρέπει πρώτα να υπάρχει νόμιμη σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενδιαφερόμενου που προτίθεται να χρησιμοποιήσει για κάποιο λόγο τα χρεώγραφα, σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση. Άρα χρειάζεται μια αρχική, υπό όρους συμφωνία μεταξύ των δύο μελών (Έγγραφο 1)

(2) Ο Ιδιοκτήτης θα πρέπει να ελευθερώσει τους απαραίτητους κωδικούς των εγγράφων, οι οποίοι κωδικοί θα ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την υπογραφή της πιο πάνω συμφωνίας. Οι κωδικοί θα δοθούν με την πιο κάτω επιστολή που υποχρεωτικώς θα πρέπει να συνοδεύει τα υπόλοιπα έγγραφα για τον έλεγχο.

(3) Τα χρεόγραφα έχουν κατατεθεί ξεχωριστά, υπέρ της Κύπρου και της Ελλάδος, σε κηδευομένους τραπεζικούς λογαριασμούς (bank custodial accounts) σε γνωστές και μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού και είναι έτοιμοι οι λογαριασμοί επίσης να ελεγχθούν. (Bank CDR – Έγγραφο 2).

(4) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να δοθεί γραπτή επιστολή από τον ιδιοκτήτη προς την κυβέρνηση στην οποία θα εμφαίνονται οι κωδικοί και επίσης θα δίδεται δικαίωμα και η άδεια για να μπορεί να προβεί σε έλεγχο η κυβέρνηση μέσω της κεντρικής τράπεζας και των νομίμων οδών. (Έγγραφο 3)

(5) Επίσης, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να ενημερώσει, γραπτώς τον οφειλέτη, δηλ την Αμερικανική κυβέρνηση, θησαυροφυλάκιο και Υπουργείο οικονομικών για τη συμφωνία και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση θα προβεί στον έλεγχο. Αυτό το έγγραφο, θα πρέπει να προστεθεί στα υπόλοιπα έγγραφα που θα πρέπει να έχει η κυβέρνηση την ώρα του ελέγχου. (Έγγραφο 4)

Χωρίς τα πιο πάνω 4 έγγραφα, η οποιαδήποτε πράξη θεωρείται άκυρη, ο όποιος προσπαθήσει να κάνει έλεγχο θα κατηγορηθεί, τα έγγραφα που θα έχει στα χέρια του (έστω αντίγραφο της συναλλαγματικής) θα θεωρηθούν πλαστά κοκ.

Άρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο κάθε έλεγχος εάν προχωρήσει κανείς από μόνος του χωρίς τα πιο πάνω μπορεί ΜΟΝΟ να θεωρηθεί παράνομος, καταχρηστικός αλλά και άσκοπος και μόνο παραπλάνηση μπορεί να προκαλέσει.

Β. ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΆΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ?
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ (49 ΔΙΣ $ – 0 % ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ – ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5 % ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ).

(1) Η συμφωνία πριν από τον έλεγχο είναι υπό όρους! Δηλαδή ότι «Εάν και εφόσον τα χρεόγραφα είναι αληθινά, αναγνωρίζονται από το Αμερικάνικο Δημόσιο, είναι νόμιμος δικαιούχος ο Κος Σώρρας, έχει το δικαίωμα να τα εκχωρήσει στην κυβέρνηση που με τη σειρά της θα τα χρησιμοποιήσει για εξασφάλιση δανεισμού, τότε και μόνο η κυβέρνηση θα προβεί στην υλοποίηση της πράξης δανεισμού».

(2) Δεν ζητήθηκε καμία χρηματική ανταλλαγή για την εκχώρηση. Η πρώτη δόση, θα πληρωθεί από το Κράτος, ΜΕΤΑ που τα χρήματα θα είναι πλέον κατατεθειμένα με ασφάλεια στο λογαριασμό για χάριν του κράτους.

(3) Δεν ζητήθηκε να δοθούν ομόλογα (ως εξασφάλιση) πριν μεταφερθούν οι τίτλοι, ελεγχθούν και ρευστοποιηθούν και τα χρήματα βρίσκονται ήδη στο λογαριασμό που είναι έτοιμα να ελευθερωθούν προς χρήση,

(4) Δεν ζητήθηκε να δοθούν επιπρόσθετες εξασφαλίσεις για να ισοσταθμίσουν τη σημερινή χαμηλή αξία των ελληνικών και κυπριακών ομολόγων που είναι στα πολύ χαμηλά επίπεδα και χαρακτηρίζονται ως “σκουπίδια” από τις ελεγχτικές μηχανές των μέχρι σήμερα δανειστών,

(5) Δεν ζητήθηκε καμία ανταλλαγή και δέσμευση κρατικών πόρων, εδαφικών, συνοριακών, κρατικών ιδιοκτησιών κτλ οπως ζητήθηκε από τους άλλους δανειστές και εταίρους μας.

(6) Τα χρήματα θα κατατεθούν συνολικά στο λογαριασμό και όχι με δόσεις και που θα πληρώνονται υπό όρους όπως γίνεται τώρα που ρισκάρει η χώρα ανά πάσα στιγμή να τεθεί υπό πτώχευση γιατί δεν θα έχει τα απαραίτητα κονδύλια στην ώρα της.

Ζητήθηκε όμως:

(1) να γίνει αυστηρός έλεγχος για το πώς δημιουργήθηκε το χρέος και τα πορίσματα θα κατατεθούν προς το κοινοβούλιο αλλά και το λαό για να κρίνει τι είναι το λογικό να γίνει,

(2) θα ελεγχθεί το που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα και αν αυτό το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί βάσει των μελετών που θα εκχωρηθούν,

(3) σε συνδιασμό με την κυβέρνηση θα γίνει ένα σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης για να είναι σίγουρο ότι αυτή η λύση τελικώς θα βοηθήσει τον τόπο και όχι τα χρήματα αυτά να χαθούν μέσα σε μια άλλη μαύρη τρύπα.

(4) τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για τις πληρωμές των δικαιολογημένων υποχρεώσεων, για ανάπτυξη, πρόοδο, παιδεία, υγεία, βοήθεια στην τρίτη ηλικία και για τους νέους, παραγωγή, εξαγωγές και ενδυνάμωση της εσωτερικής παραγωγικής δύναμης σε πολλαπλά επίπεδα.

(5) να γίνουν σωστές μελέτες και η υλοποίηση τους να γίνει με αποτελεσματικό τρόπο και τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν σωστά για να εξυγιανθούν τα οικονομικά της χώρας προς όφελος των πολιτών.

Γ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Λίγα σχόλια για τις κακοήθεις ανακοινώσεις που προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης και σκεφτείτε σοβαρά τι ακούτε χωρίς να παρασύρεστε στα όσα κυκλοφορούν.

Το Αμερικανικό Δημόσιο ή/και οι υπηρεσίες ψάχνουν να συλλάβουν τα μέλη της END και τον κο Σώρρα: ΑΝΟΗΤΟ ΨΕΜΑ

Είναι δυνατόν να ταξιδεύουν τα άτομα αυτά συνεχώς από και προς Αμερική, να βρίσκονται συνεχώς σε κοινή θέα, να συναθροίζονται με πολύ κόσμο, να μιλάνε ανοικτά, να δίδονται τα έγγραφα μέσω της πρεσβείας αλλά και απ’ ευθείας σε κυβερνήσεις, να βρίσκονται σε συνάντηση του ΟΗΕ ανοικτά κτλ και οι υπηρεσίες να μην μπορούν να τους βρουν και να τους φυλακίσουν;

Γιατί δεν μας παρουσιάζουν οι “ερευνητές” λοιπόν αυτό το ένταλμα σε κοινή θέα που να λέει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ότι διώκονται;

Το ότι το δημόσιο ψάχνει κάποιους που διακινούν ψεύτικα έγγραφα, Ναι είναι αλήθεια. Παράδειγμα αυτούς στην Ιταλία που του έπιασαν ήδη! Και άλλους πολλούς. Που το κάνει συνέχεια…

Αλλά τα έγγραφα αυτά δεν είναι ψεύτικα και μπορούν μόνο να ελεγχθούν όπως πιο πάνω περιγράφεται!

Η τράπεζα δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τίποτα από όλα αυτά και ενοχλήθηκε με τα όσα γράφονται ότι χρησιμοποιείται το όνομά της και ότι τα χρεόγραφα κατατέθηκαν σε λογαριασμούς κοντά της: ΑΝΟΗΤΟ ΨΕΜΑ

Αν ήταν αλήθεια, τότε θα ήταν καλό να μας παρουσιάσουν το έγγραφο της τράπεζας αυτό για να το κοινοποιήσουμε στην τράπεζα για να ενημερωθεί η ίδια γιατί προφανώς ένα τέτοιο έγγραφο είναι ψεύτικο και καλό είναι η τράπεζα να το έχει στα χέρια της και να διώξει όσους το κυκλοφορούν!

Η τράπεζα και καμία τράπεζα δεν λέει τέτοιες ανοησίες για πελάτες της.

Κάποιοι δήλωσαν ότι ο κος Καρυώτης δήλωσε ότι ήλεγξε εαν τα χρεώγραφα αναγνωρίζονται από το Αμερικανικό Υπουργείο και το οποίο απήντησε ότι το έγγραφο είναι πλαστό και ότι είναι από αυτά που δόθηκαν στην κυβέρνηση: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ

Με την ανάλυση όπως αναφέρω πιο πάνω στο Α, του πως μπορεί να γίνει ο έλεγχος, απαντήθηκε μια τέτοια άτοπη δήλωση…

Και βεβαίως, κανένα έγγραφο δεν μπορεί να είναι σε χέρια τρίτου χωρίς τα όσα περιγράφονται πιο πάνω ΚΑΙ ΆΡΑ ΜΟΝΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ! Άρα άτοπο να το συζητάμε!

Περί Δωδεκαθειστών και άλλες παραφιλολογίες… Ο οργανισμός δέχεται μέλη χωρίς περιορισμούς. Θα ήταν αστείο να βάζει περιορισμούς στο τι πιστεύει ο κάθε ένας φτάνει να αγαπά τον τόπο του, να ενδιαφέρεται να προοδεύσει, να αναδειχθούν τα καλά μας και να διορθωθούν τα κακά μας!

Αν όμως κανείς λέει ότι ο οργανισμός είναι κόμμα δωδεκαθειστών αυτό είναι ανοησία και βλακεία!

Εγώ παραδείγματος χάρην είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη νιώθω όμορφα γι’ αυτό καθώς και οι φίλοι μου.

Και δεν χρειάζομαι ΚΑΝΕΝΑ να μου πει τι να πιστεύω, πως να το πιστεύω και γιατί το πιστεύω! Αλλά συνεργάζομαι με τον οργανισμό ΚΑΘΑΡΑ γιατι η πρόταση που δόθηκε ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! Άρα και αυτό είναι μια καθαρή ΑΝΟΗΣΙΑ!

Άρα, βάσει των πιο πάνω:

Τι θα μπορεί άραγε να χάσει η κυβέρνηση κάνοντας τον έλεγχο; ΤΙΠΟΤΑ
Τι θα μπορεί να κερδίσει το κράτος της Ελλάδος και της Κύπρου; ΠΟΛΛΑ
Τι θα χάσουν οι δανειστές – εταίροι μας εάν δεν χρειαζόμαστε το δάνειο; ΠΟΛΛΑ
Τι θα χάσουν οι δανειστές – εταίροι μας εάν η Ελλάδα γίνει οικονομικά δυνατή; ΠΟΛΛΑ
(Γιατί μέχρι τώρα είμαστε οι δυνάμει καταναλωτές των προϊόντων, χρημάτων κτλ)
Τι θα κερδίσει ο λαός; ΠΟΛΛΑ
Τι σχέση έχουν οι διακομιστές, παρουσιαστές, δωρητής εάν και εφόσον τα ομόλογα είναι πραγματικά; ΚΑΜΜΙΑ

Άρα γιατί καθυστερούν οι έλεγχοι?

Γιατί επικεντρώνεται κανείς να λασπολογεί τους διακομιστές, παρουσιαστές, δωρητή αντί να επικεντρωθούμε στο να τελειώσει νωρίτερα όλη αυτή η κωμωδία και να φανεί η πραγματικότητα ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ;

ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΌΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

Β.Χ.

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to END: ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ!

 • Λογοφανής

  ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ»

  ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!
  http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%91

  Από το δεύτερο απόσπασμα του βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στο

  http://www.oikoumenismos.gr/end.html

  Εξηγεί ο Λαμπράκης που βρήκε τα ομόλογα ο Σώρρας ο οποίος:

  “μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος. Αυτήν την τεχνολογία.

  Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.
  Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!

  Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη και στο Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.

  Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.

  Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για το Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, “εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες”, τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.

  Μέσα στη συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικάνικη κυβέρνηση υπάρχει σαφως ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.

  Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά…”

  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ..

  ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ !!

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ X-37B ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΑΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ 2012:
  http://www.youtube.com/watch?v=x9Gud4MzeEQ

  After a mission of unknown purpose, unmanned X-37B spacecraft, also known as Orbital Test Vehicle-2 (OTV-2), glided back on auto-pilot, touching down at California’s Vandenberg Air Force Base at 5:48 a.m. PDT on 16 June 2012. [Infrared and visible.]

  Μετά από μια αποστολή αγνώστου σκοπού, το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο X-37B γνωστό ως Τροχιακό Δοκιμαστικό Όχημα 2 (OTV-2), γύρισε πίσω στη Γη με αυτόματο πιλότο, και προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση Βαντενμπεργκ της Καλιφόρνιας στις 5:48 am PDT στις 16 Ιουνίου 2012 (στο βίντεο παρουσιάζεται η προσγείωση σε υπέρυθρο και ορατό φάσμα)

  http://www.space.com/16110-secret-x37b-space-plane-landing.html

  http://www.space.com/17735-secretive-x37b-space-plane-october-launch.html

  ΣΤΑ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ SITE ΘΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η 2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ X-37B ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ (!!!!), Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ OTV-3 ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΠΡΟΣΔΕΜΕΝΟ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΤΛΑΣ-5 ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.

  (ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ)

  *** ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!
  http://www.vibrationdata.com/space/Shuttle.html

  ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «Χ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Χ-37Β ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ (Π.Χ. ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ «Χ»=E(X)PERIMENTAL = ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ X-37B !!

  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ Χ-37Β.

  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ X-37B, ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>