«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κατοχική κυβέρνηση τρομοκράτης, κλέφτης, ψεύτης, νταβατζής, δολοφόνος, κερδοσκόπος μας παίρνει τα σπίτια μας!

«Καθ’ οδόν» ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και 2011 και το χαράτσι της ΔΕΗ

09/10/2012 – 10:47 – 1 Σχόλια

«Καθ’ οδόν» ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και 2011 και το χαράτσι της ΔΕΗ

Τον φόρο ακινήτων των προηγούμενων ετών, όπως ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και του 2011, ετοιμάζεται να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ έτοιμοι προς αποστολή είναι και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τη δεύτερη δόση του χαρατσιού.

Η αποστολή περίπου 100.000 εκκαθαριστικών σημειωμάτων αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, να ξεκινήσει από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα Νοεμβρίου. Σε περίπτωση έγγαμων ζευγαριών, η ΓΓΠΣ θα στείλει ξεχωριστό εκκαθαριστικό εφόσον υπάρχει ακίνητη περιουσία που υπάγεται στον ΦΑΠ. 

Ο φόρος του 2010 αφορά την ακίνητη περιουσία που κατείχε ο φορολογούμενος την 1η Ιανουαρίου 2010 αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ. Σε αυτήν περιλαμβάνονται όλα τα εντός σχεδίου πόλεως και οικισμών ακίνητα αλλά εξαιρούνται τα αγροτεμάχια. Η πληρωμή του φόρου θα γίνει εφάπαξ ενώ το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να εισπράξει περίπου 420 εκατομμύρια ευρώ.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής των εκκαθαριστικών του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010 θα ακολουθήσει ο ΦΑΠ του 2011. Εδώ ο αριθμός των ιδιοκτητών ακινήτων αναμένεται να ανέβει σημαντικά στις 500.000 και αυτό διότι μειώθηκε το αφορολόγητο όριο υπαγωγής στο νέο φόρο από 400.000 ευρώ σε 200.000 ευρώ. Από το ΦΑΠ του 2011 το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι μπορεί να εισπράξει περίπου 650 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια στιγμή, το κράτος υπολογίζει να εισπράξει άλλα περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ από το χαράτσι μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ.

http://www.eklogika.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>