«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήνυση κατά της κ. Ανγκελα Μέρκελ κατατέθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη

ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ & ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Κοιν ΜΜΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Αθήνα 7-10-2012

Θέμα: Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ και η δήθεν οικονομική κρίση»

Καλούμε του Έλληνες Εισαγγελείς να συλλάβουν και να δικάσουν την νέα Χίτλερ κ. Μέρκελ, για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και για πρόκληση δημοσίου αισθήματος, πρόκληση κοινωνικής αναταραχής και νέας γενοκτονίας.!

Οι Έλληνες να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία!

Καλούμε τον Πρόεδρο της Αμερικής κ. Μπαράκ Ομπάμα, (Barack Obama) να συντρίψει το «αυγό του φιδιού του κρυπτο-νεοφασιμού», την κ. Μέρκελ, αμέσως μετά την επανεκλογή του στις Η.Π.Α.

Καλούμε τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολλάντ  (François Hollande) να υπερασπίσει την δημοκρατική Ευρώπη από την ναζιστική επέλαση. Δεν υπάρχει δημοκρατική Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα.

Η Γερμανία,  μας δανείζει αυτά που μας χρωστάει! Δεν υπάρχει «Ελληνικό ζήτημα», αλλά μόνο «Γερμανικό ζήτημα», δηλ. πώς μπήκε η Ανατολική Γερμανία στο Ευρώ και γιατί δεν δίνει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα.

«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στην Ελβετία,  Λουξεμβούργο, Αμερική, Κάιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα». Σύγχρονη ρήση

Η κοροϊδία των Γερμανών συνεχίζεται. Στην εφημερίδα «Welt am Sonntag» ο Γερμανός οικονομολόγος μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Θεωρώ ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν η καλύτερη- για τον ίδιον-  λύση και στοιχηματίζει ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ! Να τον χαίρεται ο κ. Σαμαράς που υποδέχεται την κ. Μέρκελ!

Απεργίες, μαύρες σημαίες και στάσεις εργασίας έστω και «λευκές απεργίες»,  ζητάνε οι δημοκρατικοί πολίτες,  έως ότου να φύγει η κ. Μέρκελ! Απεργίες διαρκείας όσο είναι η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα, δηλώνουν οι δημοκράτες. Έξω η Μέρκελ, εδώ και τώρα!

Το «παραμύθι» ότι «έρχεται η κ. Μέρκελ, να στηρίξει την Ελληνική Κυβέρνηση, την οποία η ίδια υπονόμευσε, δεν πιάνει στην χώρα του Αισώπου!

Η κ. Μέρκελ για να έρθει στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, στην χώρα του Περικλή, του Αριστοτέλη, πρέπει πρώτα να ζητήσει συγνώμη για τα θύματα της χιτλερικής θηριωδίας, να δηλώσει ότι θα αποζημιώσει την Ελλάδα για τα ναζιστικές θηριωδίες, να επιστρέψει τα 757 δις  που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα κατά τον Γάλλο Οικονομολόγο κ. Ζακ Ντελπά,  (ή τα 1.300 δις κατά άλλους), να ζητήσει συγνώμη για τις παράνομες ενέργειες της «Ζήμενς», να ζητήσει συγνώμη για την ανθελληνική προπαγάνδα των Γερμανικών εντύπων και τηλεοράεων κατά της Ελλάδας, να ζητήσει συγνώμη για τις δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, του κ. Ρέσλερ και τέλος να ζητήσει συγνώμη για τις δικές της ενέργειες εναντίον της Ελλάδας.

Δεν έχουμε τίποτα με τον Γερμανικό λαό και τους δημοκράτες της Γερμανίας

Όχι σε νέα φασιστική επιδρομή, του νέου «παγγερμανισμού»!

Παρά την θέληση των Ελλήνων πολιτών, επίσκεψη  στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει -για πρώτη φορά στα χρόνια του Μνημονίου- η γερμανίδα Καγκελάριος ΄Ανγκελα Μέρκελ, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Η Καγκελάριος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι υπάρχει καθυστέρηση στην έγκριση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα θα έχει οριστικοποιηθεί μέχρι την Τρίτη.

Η κ. Μέρκελ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό: «Θεωρώ δεδομένο ότι η τρόικα θα μας δώσει μια τίμια έκθεση», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε συγκέντρωση της νεολαίας των Χριστιανοδημοκρατών στο Ροστόκ για την κρίση στην Ελλάδα.  Κατά την ίδια ομιλία, η κυρία Μέρκελ επισήμανε ακόμη ότι βρίσκεται σε πολύ στενή επαφή με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το τι πρέπει ακόμη να γίνει, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν μπορεί ακόμη να γνωρίζει ποια συμπεράσματα θα πρέπει  να εξαχθούν από την έκθεση.  Η Καγκελάριος υπεραμύνθηκε πάντως της πολιτικής της για την αντιμετώπιση της κρίσης και της προσπάθειάς της να συνδεθεί η βοήθεια προς τις υπερχρεωμένες χώρες με αυστηρούς όρους.  Η πολιτική της κ. Μέρκελ είναι παρόμοια με του Χίτλερ και έχει σκοπό την δημιουργία «οικονομικών Νταχάου»,  σε όλη την Ευρώπη»!

Η κοροϊδία συνεχίζεται. «Πιστεύω στο ευρώ», τόνισε και εξέφρασε για μια ακόμη φορά την στήριξη της στον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γιενς Βάιντμαν.  «Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί μέσα στην ευρωζώνη» τόνισε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ. Η γερμανική κυβέρνηση λαμβάνει υπ’όψη ότι η Αθήνα έχει δείξει την ισχυρή της πρόθεση να προχωρήσει γοργά σε μεταρρυθμίσεις «κι αυτό θέλουμε να το υποστηρίξουμε» επισήμανε.

Η επίσκεψη Μέρκελ έρχεται την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο γρίφος του πακέτου των 13,5 δισ. ευρώ και της έγκρισης της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ δεν πρόκειται να λυθεί εύκολα. Κι αυτό, διότι μεταξύ των δανειστών δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για τον τρόπο που θα στηριχθεί η Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Η Ελλάδα σήμερα. « Οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών και η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα  και λύσεις». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται – αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών». Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό.

Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τουλάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες! Να γίνει η Νέα Σεισάχθεια, Μόνο το 30% του μισθού του πολίτη, για το σύνολο των δόσεων των δανείων του. Αυτό ήταν και η πρότασή μας, αλλά και η προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά, αν την θυμάται, και οι προτάσεις άλλων κομμάτων.! Ζητάμε όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.

Η όλη δήθεν κρίση, είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες  και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια.  Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση,  πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας κλπ… Το Ελληνικό κράτος έχει δώσει 214 δις σε δέκα ιδιώτες τραπεζίτες, οι οποίοι τα ξαναβγάζουν στο εξωτερικό. Στο τέλος οι μεγάλες δυνάμεις θα έρθουν να πάρουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας αντί «πινακίου φακής»!

Η μήνυση που έχει ήδη  κατατεθεί και στον κκ. Γ. Πεπόνη, στρέφεται  κατά της κ. Μέρκελ Άνγκελας και κατά των : Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και ΚλάουςΜαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για εκβιασμό της Ελλάδας, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας.

Επίσης,  η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας, εναντίον αυτών που βοήθησαν στον «ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών», και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…

Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης, ( ο 7ος πιο πλούσιος διεθνώς)  και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του.

Σύμφωνα με την Συνθήκη του Μάαστριχτ, οι οικονομίες της ευρωζώνης όφειλαν να έχουν κοινό νόμισμα, κοινά ποσοστά ελλείμματος και χρέους και κοινό πληθωρισμό. Όμως γνώριζαν ότι το Ευρώ δεν έχει «κοινό ταμείο», όπως το δολάριο και κάποια στιγμή θα έφτανε η «δήθεν κρίση»,  μέσα στο ευρώ. Η Γερμανία πρώτη παραβίασε την Συνθήκη Μάαστριχτ, για να μπει στο Ευρώ η Ανατολική Γερμανία! Η αθέτηση της συμφωνίας για κοινό πληθωρισμό, οδήγησε στην αύξηση του πληθωρισμού στην Ελλάδα. Όμως,  με την εμφάνιση στην Αμερική της «κρίσης», η Γερμανία οδήγησε τις χώρες του νότου σε αύξηση του πληθωρισμού. Στην συνέχεια, οι χώρες του νότου και οι τράπεζές τους κατέρρευσαν, γιατί δεν υπήρχε «ρευστότητα», γιατί η Γερμανία απέσυρε όλα τα χρήματά της από τον νότο. Η Γερμανία, που οδήγησε σε κατάρρευση τις χώρες του νότου,  ευθύνεται κυρίως για την «κρίση» στην Ευρώπη και κερδοσκόπησε επί αυτής. Υπολογίζεται ότι,  έως σήμερα, η Γερμανία κέρδισε 40 δις από την δήθεν κρίση! Το ευρώ, δεν είχε καλό σχεδιασμό και τα κράτη δεν μπορούσαν να δανειστούν από το «ανύπαρκτο κοινό ταμείο». Οδηγηθήκαμε στον παραλογισμό: οι ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες να δανείζονται σήμερα με 0,75% και το κράτος με 4-5% και με Μνημόνια κλπ…

Ας μην ξεχνάμε, ότι η κρίση του 1929, που οδήγησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισε γιατί η Γερμανία – πάλι – αρνήθηκε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και έτσι οδήγησε σε διάλυση την οικονομία των ΗΠΑ, στο «κραχ» στην αυτοκτονία εκατοντάδων πολιτών και σε οικονομική υστέρηση της Ελλάδας. Στο τέλος, ήρθε ο πόλεμος, η κατοχή και τα «εγκλήματα πολέμου» εναντίον της Ελλάδας, από την Γερμανία. Ουδέποτε η Γερμανία πλήρωσε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδας, – συνολικά 1.300 δις – και από πάνω κάνει και τον «τιμητή»!

Η όλη δήθεν κρίση, ήταν μια καλοστημένη κομπίνα των ιδιωτών τραπεζιτών, που «έριξαν έξω»  τις «ιδιωτικές τράπεζες» και στην συνέχεια το Κράτος επωμίστηκε – κακώς –  την ζημία τω ιδιωτών, για να γίνει στο τέλος, υποτελές στην Γερμανία, ΔΝΤ και Τρόικα!

Οι Ελληνικές τράπεζες δανείζονται, σήμερα,  με 0,75% επιτόκιο από την ΕΚΤ και μετα-δανείζουν τους πολίτες με ληστρικά επιτόκια 10%, έως 17 – 20 %. Να διωχτούν οι διοικήσεις των τραπεζών για ταχύτατο, παράνομο, ανήθικο πλουτισμό και για δολοφονία  – αυτοκτονία 2800 πολιτών. Όσο για τα 600 δις των ομογενών της Αμερικής, να εξετάσουμε μήπως είναι σαν αυτούς, που έχουν τα λεφτά παράνομα στην Ελβετία και θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα, να κερδοσκοπήσουν και παράλληλα να ξεπλύνουν, τα όποια παράνομα χρήματα!

Ο κ. Εισαγγελέας, βασιζόμενος στην ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος «περί προάσπισης της Ελληνικής Δημοκρατίας», οφείλει να ασκήσει διώξεις, να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου την κ. Μέρκελ  και να πράξει τα νόμιμα, άσχετα με το τι κάνουν οι «πολιτικοί», που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης!  Τονίζουμε ότι όσοι είναι δοσίλογοι  νέο-γερμανοτσολιάδες, οι Γερμανοί αφού τους χρησιμοποιήσουν προσωρινά, μετά θα τους εκτελέσουν και τους ίδιους! Καλούμε τον Γερμανικό λαό να ρίξει από την κυβέρνηση την νέο-σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!

Μάρτυρες

Παύλος Κατοπώδης

Αλέξανδρος Κοντοπάνος, Δημοσιογράφος

Γιώργος Λυσίμαχος Ρόζος, Δημοσιογράφος

Κλπ…

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Πολιτευτής Έντιμου ΠΑΣΟΚ

Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής Μ.Κ.Ο.»

Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη

15121 Αθήνα Τηλ. 6980203968

www.kousoukos-anastasios.gr

Η παρούσα είναι νέα μήνυση έγκληση και πολιτική αγωγή  συμβολικά, 7 τρις κατά παντός.

Η παρούσα κατατέθηκε και στο ΣΕΕΔΔ με αρ. πρωτ. 9130/ 8-8-2012

Μήνυση κατά της κ. Ανγκελα Μέρκελ κατατέθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη

 

Μοιραστείτε το!

5 comments to Μήνυση κατά της κ. Ανγκελα Μέρκελ κατατέθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη

  • DIMITRIS

    Πολύ ωραία η μήνυση που κατέθεσαν οι κύριοι κύριοι κατά της κυρίας Μέρκελ.
    Η κυρία Μέρκελ δεν έχω καταλάβει γιατί φταίει; Φταίει γιατί προστατεύει την χώρα της; Οι άμεμπτοι οι αντιστασιακοί οι χαρισματικοί πολιτικοί μας δεν φταίνε πουθενά; Η κυρία Μέρκελ παρακίνησε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας αυτής να γίνουν κλέφτες και λωποδύτες;
    Τώρα ας δούμε την μήνυση.
    1. Ποια από όλες τις σημαίες κύριοι μηνυτές να σηκώσουμε; Την σημαία της ; Την ; Την σημαία της Αλβανίας;
    2. Για ποιες πολεμικές αποζημιώσεις μιλάτε; Από την ώρα που ποτέ δεν τις ζήτησε επίσημα το κράτος αυτό;
    3. Για ποια δημοκρατία μιλάτε στην χώρα αυτή; Για την δημοκρατία του εθνάρχη; Για την δημοκρατία του πορνόγερου; Για την δημοκρατία του κινέζου; Για την δημοκρατία του μπούλη εθνάρχη ; για την δημοκρατία του γιου της μαργαρίτας; Για την δημοκρατία του τρελαντώνη και των ομοίων του;
    4. Ποιος σας είπε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν θέλουν την κυρία Μέρκελ; Εάν δεν την ήθελαν θα είχαν κάνει ντου και θα τα είχαν σπάσει όλα . άρα την θέλουν και την παραθέλουν γιατί χωρίς αυτήν δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. (αυτό είναι η αντισταση του πολιτη αυτής της χώρας ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)
    Την μήνυση αυτή λοιπόν κύριοι να την στρέψετε κατά του πολιτικού συστήματος της χώρας και κατά των πολιτικών από το 1974 μέχρι και σήμερα, γιατί αυτοί μας έφεραν εδώ σε αυτό το χάλι.
    Θέλετε κύριοι να ξεχρεώσετε την χώρα; Κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων και χρημάτων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους . Πάρτε τις καταθέσεις των πολιτικών και τα έξοδα που έκαναν οι πολιτικοί στις εκλογές και πληρώστε το δημόσιο χρέος . (μόνο ο αριστερός αντιστασιακός αντιφασίστας Άκης στον ένα του λογαριασμό έχει 850,000,000,000€)
    Αφήστε λοιπόν την κοροϊδία στον θρασύδειλο λαό.
    ΥΓ
    δεν μπορώ να καταλάβω τον κύριο που είναι και πολιτευτής στο έντιμο ΠΑΣΟΚ υπάρχει δηλαδή και άτιμο ΠΑΣΟΚ; Άρα κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός ο κύριος;
    Όσο το προεδριλίκι που έχει στην ΜΚΟ παίρνει και επιδοτήσεις από το υπάρχον κράτος;
    Κατά τα άλλα φταίει η Μέρκελ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

    • Καλημέρα φίλε Δημήτρη. Θα σου απαντήσω εγώ στο ερώτημα αν υπάρχει τίμιο ΠΑΣΟΚ ναι υπήρχε και ήταν από τους μεγαλύτερους πατριώτες που τώρα είναι δεκαετίες διαγραμμένοι και λεγόταν ΠΑΚ! Μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ φίλε που μεγάλωσα 4 παιδιά με αίμα και χωρίς καμία βοήθεια και που δεν διόρισα κανένα μου παιδί αν και μπορούσα! Ναι υπάρχει τίμιο Πασοκ το οποίο είναι παραγκωνισμένο και πληγωμένο μέχρι θανάτου και δεν έχει καμία σχέσει με το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Δεν μιλώ για τον Κουτσίκο αλλά για το αληθινό τίμιο Πασοκ που το εκτέλεσαν οι προδοτες με συνοπτικές διαδικασίες. Στο υπόλοιπο κομμάτι να σου απαντήσει ο ίδιος της μήνυσης.

  • DIMITRIS

    κωνσταντινε αυτο ειναι το σωστο.

    Πολύ ωραία η μήνυση που κατέθεσαν οι κύριοι κύριοι κατά της κυρίας Μέρκελ.
    Η κυρία Μέρκελ δεν έχω καταλάβει γιατί φταίει; Φταίει γιατί προστατεύει την χώρα της; Οι άμεμπτοι οι αντιστασιακοί οι χαρισματικοί πολιτικοί μας δεν φταίνε πουθενά; Η κυρία Μέρκελ παρακίνησε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας αυτής να γίνουν κλέφτες και λωποδύτες;
    Τώρα ας δούμε την μήνυση.
    1. Ποια από όλες τις σημαίες κύριοι μηνυτές να σηκώσουμε; Την σημαία της ελεύθερης Θράκης; Την σημαία της Μακεδονίας; Την σημαία της Αλβανίας; Την σημαία της Κρητης;
    2. Για ποιες πολεμικές αποζημιώσεις μιλάτε; Από την ώρα που ποτέ δεν τις ζήτησε επίσημα το κράτος αυτό;
    3. Για ποια δημοκρατία μιλάτε στην χώρα αυτή; Για την δημοκρατία του εθνάρχη; Για την δημοκρατία του πορνόγερου; Για την δημοκρατία του κινέζου; Για την δημοκρατία του μπούλη εθνάρχη ; για την δημοκρατία του γιου της μαργαρίτας; Για την δημοκρατία του τρελαντώνη και των ομοίων του;
    4. Ποιος σας είπε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν θέλουν την κυρία Μέρκελ; Εάν δεν την ήθελαν θα είχαν κάνει ντου και θα τα είχαν σπάσει όλα . άρα την θέλουν και την παραθέλουν γιατί χωρίς αυτήν δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων. (αυτό είναι η αντισταση του πολιτη αυτής της χώρας ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)
    Την μήνυση αυτή λοιπόν κύριοι να την στρέψετε κατά του πολιτικού συστήματος της χώρας και κατά των πολιτικών από το 1974 μέχρι και σήμερα, γιατί αυτοί μας έφεραν εδώ σε αυτό το χάλι.
    Θέλετε κύριοι να ξεχρεώσετε την χώρα; Κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων και χρημάτων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους . Πάρτε τις καταθέσεις των πολιτικών και τα έξοδα που έκαναν οι πολιτικοί στις εκλογές και πληρώστε το δημόσιο χρέος . (μόνο ο αριστερός αντιστασιακός αντιφασίστας Άκης στον ένα του λογαριασμό έχει 850,000,000,000€)
    Αφήστε λοιπόν την κοροϊδία στον θρασύδειλο λαό.
    ΥΓ
    δεν μπορώ να καταλάβω τον κύριο που είναι και πολιτευτής στο έντιμο ΠΑΣΟΚ υπάρχει δηλαδή και άτιμο ΠΑΣΟΚ; Άρα κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός ο κύριος;
    Όσο το προεδριλίκι που έχει στην ΜΚΟ παίρνει και επιδοτήσεις από το υπάρχον κράτος;
    Κατά τα άλλα φταίει η Μέρκελ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

  • Στην Ελλάδα επικρατεί σύγχυσις εννοιών. Το Τις Πταίει είναι κλασικό παράδειγμα. Συμφωνώ ότι η Μερκελ είναι η καλύτερη Ηγέτης για την πατρίδα της σε σύγκριση με όλη την λοιπή Ευρώπη. Αποδεικνύει ότι στον 2ο Παγκ. Πόλεμο νικητής τελικώς απεδείχθη η Γερμανία!! Διαφωνώ στο ότι κανείς από τους μηνύοντες δεν κατέθεσε ποτέ μήνυση εναντίον των αλητών που κυβέρνησαν την Ελλάδα μετά την Μεταπολίτευση αλλά και προ αυτής. Διαφωνώ στο ότι κανείς δεν έχει καταλάβει και προβάλει ότι ο Υπεύθυνος για την Χούντα δεν είναι άλλος από τον Γεώργιο Παπανδρέου, έναν έξαλλο θεατρίνο που ξεσήκωσε το κόσμο με το σλόγκαν ευημερούν οι αριθμοί και πάσχουν οι άνθρωποι και με το «με την δάδα της ΕΔΑ θα πυρπολήσωμεν την Ελλάδα. Διαφωνώ στο ότι κανείς δεν μιλάει για το ότι ο Υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της >Ελλάδος είναι ο λεγόμενος Εθνάρχης που εδίωξε το ελληνικό Μεγάλο Κεφάλαιο και έγραψε το αρθρο 106 παρ. 3 στο Σύνταγμα. ΔιαΦωνώ στο ότι κανείς δεν έκλεισε στον Κορυδαλλό (όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια) τον Κύριο Καταστροφέα του Έθνους Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατέστρεψε την ελληνική παραγωγική βιομηχανία καταχρλεωσε την Ελλάδα για ‘αγρα ψήφων και εξαθλίωσε τα ήθη του πολιτικού και κοινωνικού βίου του Έθνους. Διαφωνώ στο ότι κανείς δεν έχει κάτσει στο σκαμνί τον Τσοβόλα με το ερώτημα Δεν Καταλάβαινε τι έκανε όταν Τα Εδινε Ολα (τα δανεικά);;; Μήπως φταίει η Μερκελ για όλα αυτά;;; κλπ κλπ ΝΚ

    • Αγαπητέ φίλε εν μέρει έχεις δίκιο, δεν φταίει η Μέρκελ Για τις δικές μας προδοσίες, την Μέρκελ την κρίνω μόνο γιατί είναι ο εκφραστής του ποιο δολοφονικού φασιστικού λαού εναντίον όλων των λαών και ιδιαίτερα κατά της Ελλάδος.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>