«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάνουν ότι τους κ…..ωσει! Μας οδηγούν σε εξέγερση!

 03 Οκτ 2012 – by Στρατής Μαζίδης

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τον τίτλο του άρθρου αλλά πραγματικά δε βρήκα άλλα λόγια να περιγράψω “αυτό που τώρα μας συμβαίνει”. Είμαστε ένα καράβι όχι ακυβέρνητο αλλά με καπετάνιους ποταμίσιους να το πηγαίνουν στη θαλασσοταραχή.

του Στρατή Μαζίδη

Χαράτσια, φόροι, περικοπές… Κάθε μέρα μια νέα πρόταση εξωφρενικού φόρου έρχεται στην επιφάνεια. Φόρος ιδιοκατοίκησης σου λέει! Με τι σκεπτικό; Το οτι το ενοίκιο που δεν πληρώνω πρέπει να λογιστεί σαν εισόδημα!

Ήμαρτον Κύριε! Επίσης δεν καπνίζω, τότε πολλαπλασιάστε την τιμή ενός πακέτου/μέρα*12 μήνες και βάλτε το κι αυτό ως εισόδημα. Ακόμη επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος και ακολουθεί δίαιτα γλυτώνει χρήματα. Προσθέστε κι αυτό.

Γιατί δε φορολογούμε και τους άστεγους; Δίχως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΤΑΚ κτλ, ξέρετε τι ποσό μαζεύεται που μπορεί να λογιστεί ως έξτρα εισόδημα;

Δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει όριο.

Σήμερα πάλι διαβάσαμε για τους επαγγελματίες. Βγήκε η νέα πρόταση για ταρίφα € 1000,00 τα βγάζεις δεν τα βγάζεις!

Ενσωματώνουν το χαράτσι στο ΕΤΑΚ, φαίνεται να γλυτώνει κανείς π.χ. € 700,00-800,00 αλλά με την κατάργηση του αφορολογήτου των τέκνων ή την εφαρμογή του 35% στους μισθωτούς, βρήκαν τα ….δικά τους ισοδύναμα για να τα ξαναρπάξουν από το λαό.

Ο κάθε τυχάρπαστος πατά την κοιλιά του και ξεστομίζει τη μπαρούφα του.

Για τις λίστες όμως της ντροπής ή το παχύδερμο κράτος ούτε συζήτηση. Δεν πάει φυλακή κανένας, δε δημεύεται η περιουσία κανενός, δεν κλείνει καμία ΔΕΚΟ, δεν απολύεται κανείς (θα τους πεθάνουν όλους μαζί αργά αργά αλλά δεν το λένε).

Η τρόικα πάλι είτε από μόνη είτε υποκινούμενη το μόνο που δε ζητά είναι να πάρουμε το κρεββάτι μας στη δουλειά και να πληρώνουμε επειδή απασχολούμαστε κάπου.

Τα δις προστίθενται λες και είναι κιλά πατάτες. Ξεχάσατε κύριοι ότι εδώ έχουμε ανθρώπινες ψυχές όπως έγραψε ο Πολ Κρούγκμαν.

Τα σύννεφα όμως μαζεύονται. Ήδη αρκετοί έκραξαν την απίστευτη σατανική τριάδα η οποία φυγαδεύτηκε. Η οργή μαζεύεται. Τα νερά φουσκώνουν. Οι πραιτωριανοί όμως κάποια στιγμή θα βρουν απέναντι μερικά εκατομμύρια και τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τσακίσουν στο ξύλο τη μάνα τους, τον πατέρα τους, το φίλο τους, τον αδερφό τους.

Και τότε κάποιοι δε θα προλάβουν ούτε να δουν το ελικόπτερο! Τουλάχιστον ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μη χυθεί αίμα αθώο.

http://freepen.gr/?p=9288

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>