«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα πρόβατα ας βελάζουν, οι απατεώνες της βουλής παίζουν καλά το θέατρό τους ότι λειτουργεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ το φωνάζει όταν θέλουν να περάσουν πούστικους νόμους σε άσχετα νομοσχέδια, αποζημιώσει δικαστικών αντιπροσώπων και για τα νησιά και άλλα μας έχουν δώσει το παιχνίδι των σκανδάλων να παίζουμε!

Κοινοβουλευτικός έλεγχος εδώ ο κόσμος χάνετε και το μ@@@Ι χτενίζεται!

Μέχρι πότε τα πρόβατα θα βελάζουν ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………..

Αναβρασμός στη Βουλή λόγω της λίστας Λαγκάρντ

Στη σκιά των αποκαλύψεων για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ, οι εργασίες της Βουλής.

Έγγραφη απάντηση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, με την οποία ενημερώνει ότι ουδεμία λίστα στην οποία να αναγράφεται το όνομα του Πάνου Καμμένου τηρείται στην εν λόγω υπηρεσία, επικαλέστηκε, πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι ο κ. Στασινόπουλος του είπε ότι η υπόθεση με τη λίστα με τα ονόματα των 36 πολιτικών προσώπων είναι μια στημένη ιστορία.

Ο κ. Καμμένος, με μια αιχμηρή παρέμβαση, κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι πήρε στο σπίτι του τη λίστα με τα 1.990 ονόματα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία, αντί να την καταθέσει για έλεγχο, όπως έγινε σε άλλες χώρες και, όταν αποκαλύφθηκε ότι την έχει, την πήγε στον πρωθυπουργό σαν το παιδάκι που έκλεψε τη μαρμελάδα. Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς και ο τέως διοικητής του ΣΔΟΕ, ενώ είχε στα χέρια του το υλικό, κατ΄εντολή του κ. Βενιζέλου το απέκρυψε.

Οι αποκαλύψεις για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ, γνωστή και ως λίστα Φαλσιάνι, προκάλεσαν αναφορές κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, για την αποζημίωση συμμετοχής των δικαστικών αντιπροσώπων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

«Όσοι ευθύνονται, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν», ανέφερε, για τις άδηλες καταθέσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, προσθέτοντας, όμως, ότι «αυτό είναι άλλο και άλλο είναι η ανάγκη για επισταμένη έρευνα, ώστε οι ένοχοι να μην απαλλάσσονται, ελλείψει επαρκούς προανακριτικού υλικού ή να θίγονται υπολήψεις». «Το τεκμήριο της αθωότητας είναι κατάκτηση της Δημοκρατίας και του νομικού πολιτισμού», υπογράμμισε ο κ. Αθανασίου.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισημαίνοντας ότι, αν και τα στοιχεία προήλθαν από την κ. Λαγκάρντ, η Ελλάδα βρήκε λόγους να μην ψηλαφίσει αυτή την πραγματικότητα των ονομάτων που περιλαμβάνονταν στη λίστα. Την ίδια ώρα, όμως, τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνταν από άλλα κράτη. «Γιατί πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί με έναν τέτοιο τρόπο που μας πληγώνει όλους και ο λαός να μην αισθάνεται ότι τα βάρη κατανέμονται δίκαια;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Η κυβέρνηση βρίσκεται- υποτίθεται- σε συζήτηση με την τρόικα, αλλά μου είπαν από το ΚΕΠΥΟ ότι μια διασταύρωση για ένα όνομα χρειάζεται 27 δευτερόλεπτα. Ε, λοιπόν, να γίνει αυτή η διασταύρωση για τα 2.000 πρόσωπα και ό,τι προκύψει να αφαιρεθεί από τα χρήματα που σχεδιάζετε να πάρετε από μισθωτούς και συνταξιούχους», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δολοφονεί το αίσθημα του δικαίου».

Για «ένα στικάκι που διακινούνταν, με τρόπο σκυταλοδρομίας», μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας για την ανάγκη να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει η Βουλή ακόμη και σε άρση ασυλίας όποιου είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε. Πρότεινε, μάλιστα, να ζητήσει το cd η Βουλή, μέσω του προέδρου της, είτε από την κ. Λαγκάρντ είτε από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας. «Μου φαίνεται ότι ο Βαγγέλης κάνει πλάκα. Μας δουλεύει ο κ. Βενιζέλος, που μας λέει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει έρευνα, επειδή τα στοιχεία ήταν προϊόν υποκλοπής. Τί εμποδίζει την κυβέρνηση να φέρει διάταξη για την άρση των νομικών εμποδίων;» είπε ο κ. Κουίκ.

«Πρέπει, το ζήτημα αυτό, που δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα μας, να λήξει. Και να δούμε αν υπάρχουν φοροφυγάδες και, αν υπάρχει και ολιγωρία γύρω από το χειρισμό του ζητήματος», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Οι πλούσιοι, αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης, δεκαπλασίασαν τα κέρδη τους και εσείς κάνετε τους έκπληκτους για το στικάκι της Λαγκάρντ. Λες και δεν ξέρετε ποιοι είναι, μολονότι, με την πολιτική σας, σε αυτούς τους ίδιους εξασφαλίσατε τεράστια κέρδη», ανέφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου.

«Τα λαμόγια βρήκαν τρόπο, αυτά τα δύο χρόνια, να κρύψουν τα λεφτά τους, γιατί κάποιοι άλλοι έκρυψαν τα ονόματα εχόντων που είχαν κρύψει τα λεφτά τους έξω», δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>