«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ολη η αλήθεια για το δήθεν Πραξικόπημα του Στρατού

Μη χάσετε σε λίγο, ένα άρθρο φωτιά για το μεγάλο ψέμα του Πραξικοπήματος του 2011
«Μόνο ένας τρανσέξουαλ θα μπορούσε να σκεφτεί ότι Ελληνες αξιωματικοί ετοιμάζουν Πραξικόπημα»

Τι σχέση έχει με την διαταγή καταστολής όχλου; Γιατί ξαναζεσταίνουν μια ιστορία την στιγμή που στη γειτονιά μας ηχούν τα τύμπανα του Πολέμου; Γιατί στοχοποιούν τον Στρατηγό Φ.Φραγκούλη; Τί κρύβεται πίσω από αυτή την άθλια επιχείρηση;

Γιώργος Αδαλής

Η υπόθεση του δήθεν «πραξικοπήματος» που ετοίμαζαν οι Ενοπλες Δυνάμεις υπό την αρχηγία του τότε Αρχηγού, κ.Φράγκου Φραγκούλη, απασχόλησε την ερευνητική ομάδα των aegeantimes, το φθινόπωρο του 2011. Ηταν τότε που αποκαλύπταμε και ουδέποτε διεψεύσθη, ότι σε στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, έχουν εγκατασταθεί ξένες δυνάμεις, που είχαν έρθει για να καταπνίξουν την διαφαινόμενη –τότε- λαϊκή εξέγερση μπροστά στα πρωτοφανή μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Σε ένα άλλο άρθρο μας, αποκαλύπταμε ότι είχε «ανοιχτεί» διαταγή από το ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, για ενέργειες εκ μέρους του Στρατού, με σκοπό την καταστολή όχλου!!!

Ο σάλος που προκάλεσαν τα δημοσιεύματά μας ήταν τόσο τεράστιος που ξεπέρασε τα Ελληνικά Σύνορα και έγινε θέμα σε ζητήσεις Γαλλικών –και όχι μόνο- καναλιών, σε εκπομπές που μετρούν πάνω από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές στον πλανήτη!

Ολοι ασχολήθηκαν τότε με το θέμα εκτός από έναν! Τον τότε υπουργό Αμυνας κ. Μπεγλίτη, ο οποίος όχι απλά δεν διέψευσε αλλά ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα!

Διάψευση ΔΕΝ υπήρξε ούτε από την ηγεσία του Στρατού, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η διαταγή καταστολής όχλου, ήταν ακόμη σε ισχή!

Τι σχέση μπορεί να είχε αυτή η διαταγή με τις καρατομήσεις που έγιναν αργότερα στο Στράτευμα, το αναδείξαμε σε ένα άλλο δημοσίευμά μας, το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε ποτέ από κανέναν και αντίθετα, αναπαράχθηκε σε εκπομπές ξένων τηλεοπτικών δικτύων!

Επί της ουσίας, ο τότε Αρχηγός του Στρατεύματος κ. Φράγκος Φραγκούλης, άλλα και το σύνολο των Αξιωματικών της ηγεσίας του Στρατού, όπως ο πίνακας αποδεκτών της διαταγής, όχι απλά δυσφόρησε αλλά δεν δέχτηκε καν να συζητήσει για συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής πολιτών που διαδήλωναν! Όταν γράφαμε τότε ότι η παρέα του Μπεγλίτη, ήθελε με το πρόσχημα των Αμυντικών περικοπών να απογυμνώσει στρατιωτικά τη Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, Δεχτήκαμε σωρεία επιθέσεων! Στην βίαιη αλλαγή του Στρατιοτικού δόγματος στην Ελλάδα, αντέδρασαν τότε πολλοί στρατιωτικοί και κυρίως ο ίδιος ο Αρχηγός κ.Φραγκούλης!

Αλήθεια όμως, ποιος είναι ο κ.Φραγκούλης; Για να δούμε λοιπόν:
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολούθως έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ είναι και διδάκτωρ γεωπολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εισήλθε πρώτος το 1970 στη Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1974 πρώτος πάλι. Είναι επίσης απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου. Υπηρέτησε ως διοικητής μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων, ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα (1991 – 1994), ως ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα (1998 – 2001) ενώ το 2002 ορίστηκε διοικητής της 32ής ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Το 2004 προήχθη σε υποστράτηγο και το 2007 σε αντιστράτηγο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Β΄ Σώματος Στρατού. Το 2009 διορίστηκε γενικός επιθεωρητής στρατού και στις 6 Αυγούστου του ίδιο έτος ανέλαβε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη.
Στις 17 Μαΐου 2012, κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.[3]
Μιλάει αγγλικά, ρώσικα και τούρκικα!!!
Ο ίδιος ο κ. Φράγκος τον Δεκέμβριο 2011 κατέθεσε υπέρ των 39 ανδρών Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού Σώματος στο δικαστήριο όπου δικάστηκαν για τα ακραία ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών που εκφώνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Μήπως λοιπόν η κατάθεσή του αυτή ενόχλησε σφοδρά τους «προοδευτικούς λιμοκοντόρους κι ευρωληγούρηδες» και τον ενέταξαν κι αυτόν στο κάδρο των «εχθρών» τους;

Διότι από το βιογραφικό αυτού του ανθρώπου, μπορεί κάποιος να συνάγει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι πρόκειται για έναν άκρως μορφωμένο άνθρωπο και υπερδραστήριο Αξιωματικό, Νομικό και Διδάκτορα Πανεπιστημίου που ομιλεί και γράφει καίριες γλώσσες για τα Εθνικά μας ζητήματα!
Είχε πολλούς σαν κι αυτόν ο κ.Μπεγλίτης όταν αποφάσιζε να τον καρατομήσει;
Είχε πολλούς τέτοιους ανθρώπους με ειδική εκπαίδευση σε Σώματα Ειδικών Καταδρομών, ώστε να τον εμπλέξει σε φαιδρές ιστορίες και να τον στιγματίσει;
Κι αν είχε ο Μπεγλίτης έστω κι έναν, μπορεί να μας τον υποδείξει; Ομιλώ για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, διότι στελέχη όπους ο κ.Φραγκούλης είχε και παλιά το Στράτευμα, και θα έχει και στο μέλλον!
Την στιγμή όμως αυτή, είχε κάποιον άλλον, έτσι ώστε όταν τον καρατομούσε, να τον αντικαθιστούσε με κάποιον άλλον ισάξιο;
ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ είχε!
Απλά για τον Μπεγλίτη και τον κάθε Μπεγλίτη, προείχε το «καλό του ΠΑΣΟΚ» και όχι το Εθνικό μας Συμφέρον! Και γι αυτό κάποια μέρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο κ.Μπεγλίτης!

Διότι η απόφαση αυτή του Μπεγλίτη, έμελλε να είναι μοιραία για πολλούς, οι οποίοι στην ουσία «σφαγιάστηκαν» διότι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να εμπλέξουν τον Στρατό σε πολιτικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας και των ΜΑΤ καθώς και να συμφωνήσουν στις εκτρωματικές αλλαγές που επιχειρούσε τότε το ΠΑΣΟΚ στη δομή του Στρατεύματος, που έθεταν σε κίνδυνο την Ασφάλεια της χώρας!

Προκειμένου να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατούσε τότε εναντίον του ο Π.Μπεγλίτης αλλά κι ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου, δεν δίσταζαν να διαρρέουν και κατόπιν να διαμηνύουν στο Εξωτερικό, ότι η χώρα κινδυνεύει από … Πραξικόπημα!

Ενώ στην ουσία, «πραξικόπημα» έκανε η τότε κυβέρνηση, και μάλιστα αντιβαίνοντας με τις αποφάσεις της, σχεδόν στα μισά από τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος!

Όταν διαπίστωσαν πόσο μεγάλο ήταν το μέγεθος του Εθνικού προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, προσπάθησαν να το μαζέψουν αλλά δεν μπόρεσαν!

Έμεινε έτσι η ρετσινιά στο Στρατό που είναι το εύκολο θύμα, για τους πολιτικούς εδώ στην Ελλάδα!

Και είχαν επιπλέον εκμεταλλευτεί στο έπακρο πολιτικά, τον φόβο μιας μεγάλης όσο κι ευκολόπιστης μάζας του Ελληνικού λαού, ότι μπορεί στη χώρα να εγκαθιδρυθεί μια Χούντα ανάλογη της περιόδου του Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα κάποιοι να δουν «θετικά» τόσο τον Παπανδρέου, όσο και τον Μπεγλίτη, όταν σφάγιασαν το Στράτευμα το 2011!

Τότε μάλιστα η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά , είχε δηλώσει ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν!

Σήμερα, ούτε λόγος, μιας και ήδη έχουν διατυπώσει την θέση, ότι … ουδέποτε είπαν ότι θα επαναφέρουν πίσω τους αδίκως εκδιωχθέντες Αξιωματικούς! Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του Α.Σαμαρά!

Σήμερα λοιπόν η εφημερίδα το Βήμα του κ.Ψυχάρη, που ως γνωστόν ο υιός Ψυχάρης είναι πλέον βουλευτής της ΝΔ, επαναφέρει το «μεγάλο παραμύθι του πραξικοπήματος» με τριπλό σκοπό!

Πρώτον
,
για να πετύχει ακριβώς ότι κι ο Παπανδρέου το 2011, δηλαδή, να τρομοκρατήσει και πάλι γέρους και γριούλες, ότι αν δεν ψηφίσουν Σαμαρά, τότε θα βγει από τον τάφο το φάντασμα του Γιώργου Παπαδόπουλου και θα οδηγήσει τα τανκς στην Πλατεία Συντάγματος!

Δεύτερον
,
γιατί στην ουσία, δεν επιτρέπει η Τρόικα να επανέλθουν στο στράτευμα όσοι εκδιώχθηκαν τότε και πρέπει να βρεθεί μία βελούδινη λύση. Δηλαδή, με το στίγμα του πραξικοπηματία, να μην δικαιωθούν ποτέ! Επιπρόσθετα, να εξακολουθήσει να τελεί εν ισχύ η διαταγή «καταστολής όχλου» που εξέδωσε τότε το ΓΕΕΘΑ!

Τρίτον
,
για να περάσει στο υποσυνείδητο των Ελληνων, ότι οι αγώνες των Στρατιωτικών κατά των νέων μέτρων είναι άδικοι ! Να απολέσουν δηλαδή οι ένστολοι, την στήριξη και την συμπάθεια της Ελληνικής κοινωνίας, που ως σήμερα, στέκεται αρωγός στους αγώνες τους! Βλέπετε από σήμερα, υπάρχουν αρκετοί που σκέφτονται, ότι «οι … πραξικοπηματίες, δεν δικαιούνται να βγαίνουν στους δρόμους και να διαδηλώνουν»! Και να είστε σίγουροι ότι αρκετοί συμπολίτες μας έχουν αποσείσει την συμπάθειά τους απέναντι στον αγώνα τον ενστόλων, ειδικά τώρα που ο κ.Ψυχάρης, αναζητά με βαρύγδουπους τίτλους έναν … «λοχία» ως τον μεγάλο πραξικοπηματία!!!!

Επί της ουσίας, μόνο ένας τρανσέξουαλ θα μπορούσε να σκεφτεί ότι Έλληνες Αξιωματικοί ετοιμάζουν πραξικόπημα!

Αυτό είχα γράψει το Νοέμβριο του 2011 και το επαναλαμβάνω και σήμερα γιατί ορισμένοι απ ότι φαίνεται το ξέχασαν!

Όχι ότι έχω κάτι εναντίον των τρανσέξουαλ! Το πώς διαθέτει κάποιος το κορμί του και τι αφαιρεί ή προσθέτει σε αυτό, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση!

Βλέπετε όμως, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Στρατού, όποιος έχει υποστεί εγχείρηση αλλαγής φύλου, δεν μπορεί να υπηρετεί στο στράτευμα και κρίνεται Ι5 (γιώτα πέντε), με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται από την υποχρέωση της θητείας του!!!

Συνεπώς, ένας τρανσέξουαλ, δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό από το 1974 και μετά γιατί απλά δεν έχει υπηρετήσει!

Δεν μπορεί να γνωρίζει για παράδειγμα, ότι για να κινηθεί ένα άρμα σε πολιτική περιοχή, πρέπει να υπογράψουν περίπου 10 άτομα στο στρατό και δύο στην Αστυνομία!

Για να κινηθεί δε μια φάλαγγα σε πολιτική περιοχή, πρέπει να υπογράψουν οι διπλάσιοι και ακόμη να λάβει γνώση η πολιτική προστασία του Δήμου! Η πυροσβεστική, και παλιότερα οι Νομαρχία!!!

Διαφορετικά, καύσιμα δεν έχει!!!

Ενας τρανσέξουαλ επίσης, δεν γνωρίζει, ότι στο Στρατό, άλλος φυλάσσει τα καύσιμα κι άλλος τα πυρομαχικά! Για να πάρεις μια σφαίρα δηλαδή, θα πρέπει να βάλεις στο … κόλπο, 10 περίπου άτομα!!! Εκτός κι αν ορισμένοι εννούν ότι θα γινόταν πραξικόπημα χωρίς σφαίρες και πυρομαχικά! Ένα … άσφαιρο πραξικόπημα δηλαδή!!!

Ενας τρανσεξουαλ δεν μπορεί να γνωρίζει, ότι το σύνολο των Στρατιωτικών, υποφέρει από τα χτυπήματα των υφισταμένων του, που καραδοκούν να τους «φάνε» για να πάρουν τη θέση τους την οποία και εποφθαλμιούν. Ετσι, αν συγκεντρωθούν πέντε αξιωματικοί για να … συνωμοτήσουν, με μαθηματική ακρίβεια, θα το γνωρίζουν περίπου άλλοι … πενήντα!!!

Αφήστε που από τους πέντε, τουλάχιστον οι τέσσερις (για να μην πω ΚΑΙ οι πέντε), μόλις λήξει η συνάντηση, αμέσως μετά, θα περάσουν από τα γραφεία της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ για να το αναφέρουν!!!

Διότι οι τρανσέξουαλ δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι ακόμη και η παραμικρή μετάθεση στο στρατό, πόσο μάλλον η τοποθέτηση σε θέση κλειδί, αποτελεί καθαρά κομματική υπόθεση ! Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, τοποθέτησαν και συνεχίζουν να τοποθετούν στο στράτευμα, με καθαρά κομματικά κριτήρια και οι … «υποχρεώσεις» εκεί είναι μεγάλες και πολλές!

Που να ξέρει ένας τρανσέξουαλ ότι στο Στρατό, δεν μπορείς καν να κάνεις συγκεντρώσεις άνω των δύο ατόμων, αν δεν έχεις λάβει σχετική άδεια!

Μαζί λοιπόν με τους τρανσέξουαλ, βάλτε και τους πολιτικούς, τους ηθοποιούς, τους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης», που χρησιμοποιώντας πολιτικά μέσα, δεν πήγαν στο Στρατό!

Ολοι αυτοί, ΔΕΝ γνωρίζουν κάτι που μάθαμε εμείς όλοι όταν υπηρετήσαμε τη θητεία μας!

Ο Ελληνικός Στρατός κυρίες και κύριοι (ειδικά προς τις κυρίες), είναι «χτισμένος» σε μια στέρεη … κομματική βάση και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει πραξικόπημα! Ξεκίνησε βλέπετε να χτίζεται σε μια υποτιθέμενη ΠΟΛΙΤΙΚΗ βάση, αλλά όπως όλα τα πράγματα στη χώρα μας, η βάση αυτή σύντομα μεταλλάχτηκε από πολιτική σε … κομματική!!!

Οποιος λοιπόν, γράφει ή υποστηρίζει ότι ο ελληνικός στρατός μπορεί να κάνει πραξικόπημα, απλά δεν υπηρέτησε και δεν γνωρίζει!

Τέλος!

Εκτός και αν, αυτοί που υποστηρίζουν τέτοιες ανοησίες το κάνουν με μοναδικό σκοπό να εκφοβίσουν τα γεροντάκια! Ακόμη κι ένας να το πιστέψει κέρδος θα έχουν!!!

Πάρτε την Τουρκία για παράδειγμα και δείτε τι έγινε εκεί!

Σε ένα κράτος μάλιστα, όπου ο στρατός έχει τον πρώτο λόγο! Όχι όπως στην Ελλάδα, που οι πολιτικοί τον χρησιμοποιούν ενίοτε ως «πατσαβούρα» για τις δημόσιες σχέσεις τους, κι άλλοτε ως μέσω πλουτισμού με κομπίνες στα εξοπλιστικά! Παρόλη την λύσα των πολιτικών, ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να πραξικοπηματίσει, έχει να επιδείξει όμως ένα αξιοζήλευτο, Πυροβολικό, και από τις καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις διεθνώς! Εχει τους καλύτερους πιλότους και το καλύτερο ναυτικό! Κι αυτό οφείλεται στο πνεύμα των Ελλήνων στρατιωτών , και σε καμία περίπτωση στους Ελληνες πολιτικούς!

Για να καταλάβετε τι εννοώ, όταν ο Ερντογάν στην Τουρκία, απέκτησε στοιχεία για επερχόμενο πραξικόπημα, (υποθέσεις Εργκενεκόν, Βαριοπούλα κ.α.) οδήγησε στο δικαστήριο και κατόπιν στη φυλακή, δεκάδες τούρκους Αξιωματικούς!

Που ; Στην Τουρκία, που αυτό πριν μερικά θα χρόνια ακουγόταν ως ανέκδοτο, λόγω της ισχύς του Στρατού, στο Σύνταγμα και στην Διακυβέρνηση της χώρας!

Για την δική μας περίπτωση, αν υπήρχε έστω η παραμικρή ένδειξη (και όχι απόδειξη) ότι στο στρατό κάποιοι ετοιμάζονται να στασιάσουν, τότε, με την ένδειξη και μόνο, θα μπορούσε ο Μπεγλίτης και ο Πρωθυπουργός, να τους αποτάξουν όλους αυτούς!

Αντίθετα, τους αποστράτευσαν με τιμές και δόξες!

Προφανώς, διότι δεν υπήρξε ποτέ τίποτε! Το παραμικρό!

Όπως καταλάβατε, η εμπλοκή του καλύτερου ίσως αξιωματικού που έχει αναδείξει ο ελληνικός Στρατός τα τελευταία χρόνια και ίσως έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών, του κ.Φράγκου Φραγκούλη επιχειρήθηκε από κομματικά κέντρα (ή παράκεντρα καλύτερα) με μοναδικό σκοπό, να σπιλώσουν την τιμή του συνόλου του Ελληνικού Στρατεύματος!

Διότι, το πόσο φαιδρή, ανόητη και κατευθυνόμενη είναι αυτή η υπόθεση, φαίνεται από το γεγονός, ότι στις αμέσως επόμενες εκλογές, ο κ.Φραγκούλης έγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Δηλαδή τι θέλουν να μας πούνε οι σεναριογράφοι του δήθεν πραξικοπήματος!

Ότι τα κόμματα έκαναν υπουργό, έναν Στρατηγό που προηγουμένως σχεδίαζε … πραξικόπημα;;;

Ας απαντήσουν λοιπόν όλοι αυτοί που αντί για ειδήσεις γράφουν εικονογραφημένα μυθιστορήματα τύπου «Μίκυ Μάους»!

Όταν στις 17 Μαΐου 2012, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υπέγραφε την τοποθέτηση του κυρίου Φραγκούλη, ως υπουργού Εθνικής Αμυνας στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση του ανωτάτου δικαστικού κ.Παναγιώτη Πικραμμένου, υπέγραφε την υπουργοποίηση ενός παρολίγον … πραξικοπηματία;

Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι ορισμένοι σε τούτη εδώ τη χώρα!!!!

Αν και ο σημερινός υπουργός Αμυνας, και βουλευτής της ΝΔ, κ.Παναγιωτοπουλος, διέψευσε όλα αυτά τα σενάρια που επαναφέρει σήμερα, η εφημερίδα ΒΗΜΑ, όπου τον έλεγχο έχει η οικογένεια ενός άλλου βουλευτή της ΝΔ, του κ.Ψυχάρη, εν τούτοις, η επιχείρηση «σπιλώστε το Στρατό», στέφτηκε με αρκετή επιτυχία!

Μόνο που σε λίγο, όλοι αυτοί οι «κοκορόμυαλοι της ΝΔ» του Αντώνη Σαμαρά, θα ψάχνουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν, αφού επαναλαμβάνουν, ακριβώς τα ίδια λάθη με τον Γιωργάκη Παπανδρέου!

Γιατί σε λίγο η χώρα, η Κυβέρνηση και κυρίως η ΝΔ, θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Στρατού, απέναντι σε όλα όσα έρχονται αμέσως μετά τις εκλογές των ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου!

Και τι βοήθεια θα έχει από ένα στρατό καθημαγμένο και τσακισμένο ηθικά από τα πολιτικά παιχνίδια των κοκορόμυαλων νεοδημοκρατών, που προσπαθούν να παραμείνουν με κάθε τρόπο γαντζωμένοι στην εξουσία;

Είναι δυνατόν, σε ένα μήνα και κάτι, να αναμένουμε όλοι γενική ανάφλεξη στη Λεκάνη της Μεσογείου, και να ξαναζεσταίνουν αυτή την κρίσιμη ώρα , σενάρια και ανοησίες περί πραξικοπήματος, προκειμένου να περάσουν τα μέτρα για τους Ενστόλους;

Μα τόσο ανόητοι είναι;

Η μήπως είναι τόσο … ξεπουλημένοι;;;;

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 16η΅ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ!!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

[Διαβάστε επίσης:]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ – ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ “ΣΦΑΓΗ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

Ολη η αλήθεια για το δήθεν Πραξικόπημα του Στρατού

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>