«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αληθινοί πατριώτες αξιωματικοί οφείλουν να πουν την αλήθεια στον καθόλα αρμόδιο βάση του συντάγματος τον λαό.

Εδώ συμβαίνουν σοβαρά πράγματα , θα μπορούσα να πω ότι το Βήμα θέλει να ανεβάσει τις πωλήσεις του σε εφημερίδες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Αυτό το άρθρο του Βήματος κρύβει κάτι άλλο, ή θέλουν να τρομοκρατήσουν τους δημοκράτες αξιωματικούς και ταυτόχρονα να εκθέσουν το ήδη καταρρακωμένο στράτευμα. Αντέγραψα ένα απόσπασμα από το defencenet.gr και θέλω να κάνω το εξής ερώτημα, αν παραδεχθούμε ότι είναι αλήθεια τα λεγόμενα του Χρονόπουλου για τον Μπεγλίτη και τον Παπανδρέου τίθεται το ερώτημα τι αρχηγούς στρατού είχαμε και έχουμε που 18 τον αριθμό ανώτατοι και άλλοι 18 οι αντικαταστάτες τους οι μεν αποδέχθηκαν την σφαγή τους και οι δε αντικαταστάτες αποδέχθηκαν την θέση χωρίς να σκεφτούν ότι με τον ίδιο τρόπο θα καρατομήσουν και αυτούς, ή ότι είναι άδικο και αντισυνταγματικό. Εδώ για να δέσει το γλυκό θα πρέπει να πούμε ότι σε αυτή την κίνηση από πίσω ήταν και είναι η Αμερική. Ήθελε και θέλει να έχει τους δικούς της προδότες στο στράτευμα για να κάνει όταν χρειαστεί την δική της δικτατορία. Το ερώτημα είναι βαρύ, αδυσώπητο, τρομακτικό και αναπάντητο, πως 18+18 που γνωρίζουμε δέχθηκαν οι μεν να γίνουν αντικαταστάτες των καρατομημένων εφόσον ήξεραν ότι οι ανώτεροί τους ήταν αθώοι, ή γνώριζαν ότι δεν ήταν αθώοι και για αυτό δέχθηκαν. Γνωρίζοντας ότι μια τέτοια βεβιασμένη και παράνομη κίνηση στο στράτευμα θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο λαό, όχι μόνο στον εχθρό, αλλά και σε όλη την στρατιωτική ιεραρχία μέχρι τον δόκιμο. Εδώ παίχτηκαν και παίζονται αυτήν την στιγμή παράξενα, περίεργα και επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος όχι του στρατού μόνο αλλά όλης της Ελλάδος. Οι δηλώσεις ότι το στράτευμα βάση του συντάγματος είναι πιστό στα καθήκοντά του είναι μόνο καραγκιοζιλίκια. Οι γνωρίζοντες και κυρίως οι δημοκρατικοί αξιωματικοί οφείλουν να πουν την αλήθεια στον λαό για να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του. Σε διαφορετική περίπτωση θα αιωρείται για όλο το στράτευμα μαυρίλα και αμφιβολία και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτήν την στιγμή.

Χρειάζεται διάγγελμα από τον Ελληνικό στρατό προς τον Ελληνικό λαό που να πείθει και όχι από τους πουλημένους πολιτικούς. Να δοθεί στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της βουλής, τον υπουργό άμυνας με διορία 24 ωρών να το ανακοινώσουν, σε διαφορετική περίπτωση θα το πράξει ο ίδιος ο στρατός.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………………………………………

Και ο Δ.Χρονόπουλος απρόσμενα απαντά, ενώπιον και του Δ.Γεωργιόπουλου: “Είναι απίστευτο, αλλά έγινε ακριβώς έτσι: Κτύπησε το πορτοκαλί τηλέφωνο, ήταν ο Γ.Παπανδρέου. Απαίτησε από την Π.Μπεγλίτη να αποκεφαλίσει όλη την ηγεσία των Ε.Δ. γιατί την επόμενη ημέρα έφευγε για τις Κάννες και έπρεπε να είχε ένα “χαρτί” στα χέρια του για να αποφύγει την οργή των Ευρωπαίων από την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Τον ρώτησα τι θα κάνει και ο Μπεγλίτης μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Του είπα ότι είναι μεγάλο λάθος και μάρτυς μου ο Θεός προσπάθησα να τον αποτρέψω.”

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>