«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απεφασίσθει η εκτέλεση των μελλοθανάτων! Χωρίς δήμιο και εκτελεστικό απόσπασμα!

Ποιοι είναι οι μελλοθάνατοι;

Η μικρή και ανυπεράσπιστη εργατική φτωχολογιά και η μεσαία τάξη.

Τα Σόδομα και Γόμορρα της πολιτικής και ο πύργος της Βαβέλ του δικαστικού σώματος ομόφωνα απεφάσισαν την παραπάνω εκτέλεση!

Και το πανούργο σχέδιο εκτέλεσης του μεγαλύτερου κομματιού του ελληνικού λαού χωρίς δήμιο, νέα εφεύρεση αυτό- εκτέλεση!

Προεργασία με σχέδιο μετεμφυλιακής εξόντωσης, η μια τάξη της φτωχολογιάς εναντίον της μεσαίας τάξης και τούμπαλιν!

Το σχέδιο λέει αφαιρούμε όλα τα κοινωνικά δικαιώματα και εργατικά από ένα μέρος του λαού της φτωχολογιάς και τους μετατρέπουμε σε ανεξέλεγκτους αγανακτισμένους εκτελεστές σε αυτούς που είναι ποιο κοντά τους, την μεσαία τάξη, τους γείτονές τους, τους φίλους τους, τους συγγενείς τους!

Αφήνουμε τα δικαιώματα προσωρινά στην μεσαία τάξη ώστε να φαντάζει σκέτη πρόκληση στην τάξη της φτωχολογιάς και εμείς οι πολιτικοί, γενίτσαροι,κερδοσκόποι, δωσίλογοι, απατεώνες, μαυραγορίτες,  διατηρούμε τα προνόμια και τα κέρδη στο ακέραιο ή με μικρές απώλειες!

Τρόπος εφαρμογής

Αφαιρούμε τα ίδια χρηματικά ποσά από διαφορετικούς μισθούς, στο εισόδημα τον 500 ευρώ που ισοδύναμή με θάνατο, στον 1.000 αρχίζουν να αισθάνονται την καταστροφή, και από εκεί και πάνω σφυρίζουν ανέμελα! Σε αυτούς των 500 ευρώ βρίσκεται και η περισσότερη ανεργία, στον 1.000 με 2.000 ευρώ είναι κατηγορίες ευνοημένων λιγότερο ή περισσότερο αλλά ακόμα υπάρχει ανεκτικότητα, οι αστυνομικοί συμβιώνουν με τους στρατιωτικούς τους καθηγητές τους υπαλλήλους.

Κόβουμε βασικές κοινωνικές παροχές, νοσοκομεία, φάρμακα, παιδεία, επιδόματα ανήμπορων αναπήρων συνανθρώπων μας. Ανεξάρτητα αν τα δικαιούνται ή τα έχουν πληρώσει δεκαετίες με αίμα!

Η σφαγή των αμνών έχει αρχίσει οι δυστυχισμένοι και πεινασμένοι των 500 ευρώ κατά των 1.οοο και 2.000 ευρώ.

Η εκτέλεση έχει αρχίσει με τον εξυπνότερο και ποιο ραδιούργο τρόπο χωρίς εκτελεστικό απόσπασμα και χωρίς δήμιους!

Ποιος πατέρας, μητέρα, παππούς, γιαγιά αδελφός, θείος θα βλέπει να πεθαίνουν οι άνθρωποί τους σαν Ιφιγένειες θύματα του κέρδους και της πλεονεξίας και δεν θα αντιδράσει ανεξέλεγκτα και με ζωώδες άγρια ένστικτα επιβιώσεις και αυτοάμυνας;;;

Όσο οι ταπεινοί και ολιγαρκείς νόμιμοι πολίτες είμαστε ζόμπι κάτω από τον πολιτικό και θρησκευτικό υπνωτισμό και την δουλικότητα, ο εμφύλιος είναι προ των πυλών!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Απεφασίσθει η εκτέλεση των μελλοθανάτων! Χωρίς δήμιο και εκτελεστικό απόσπασμα!

  • dimitris

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
    8,000,000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

    • Δημήτρη μου γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις ότι είναι τεράστιο και οργανωμένο σχέδιο εν εξελίξει και μάλιστα στο τέλος του μετά από 40 χρόνια! Σε αυτό τους παραδέχομαι τους Αμερικάνους τους Εβραίους και τα αφεντικά τους τους σιωνιστές ότι κανουν σχέδια για μετά 50 χρόνια όταν εμείς δεν κάνουμε σχέδια ούτε για το σήμερα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>