«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αθανάσιος Νάκος: «Τα πόθεν έσχες δε λένε πάντα την αλήθεια»

Κύριε Τέντα παραλίγο Ντι Πιέτρο! Τι μας λέει ο παρακάτω κύριος ότι το πόθεν αίσχος είναι του κώλου τα εννιάμερα!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Σάλος από τη δήλωση του προέδρου της επιτροπής για το πόθεν έσχες

Νάκος προς ΣΔΟΕ και Πεπόνη: Να επισπευθούν οι έλεγχοι των πολιτικών προσώπων

Νάκος προς ΣΔΟΕ και Πεπόνη: Επίσπευση των ελέγχων για τα πολιτικά πρόσωπα

Απίστευτη δήλωση του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, την ώρα που ο Ε. Μεϊμαράκης δίνει στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» του.

«Ο κλέφτης δε δίνει αποδείξεις»!

Mε αυτή την φράση ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος και πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών απαξίωσε πλήρως την εγκυρότητα των «πόθεν έσχες».

Ειδικότερα, ο κ. Νάκος σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι «αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες. Αν στήσει μια οφ σορ εταιρεία στα νησιά Καϋμάν δεν θα την γράψει στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε εμείς αυτά τα πράγματα».

Όμως, πέραν από το αυτονόητο που ομολογήθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, η άποψη του κ. Νάκου δημιουργεί και επιπρόσθετους προβληματισμούς. Και αυτό γιατί την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιχειρεί να υποστηρίξει επικοινωνιακά και ουσιαστικά την αθωότητά του δίνοντας στην δημοσιότητα όλες του της δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης από το 1989 έως και σήμερα. Να σημειωθεί ότι όπως έχει ήδη γράψει το protothema.gr τα «πόθεν έσχες» του ΠτΒ δεν παρουσιάζουν καμία μεταβολή και δεν προκαλούν υπόνοιες για περίεργο πλουτισμό.

Επιπροσθέτως, ο κ. Νάκος αναφέρθηκε και στην προσωπική του υπόθεση που ερευνάται από το ΣΔΟΕ και εξήγησε ότι προέρχεται από μια διάτρητη καταγγελία. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αν και γνώριζε ότι το ΣΔΟΕ τον ελέγχει (σ.σ. το ΣΔΟΕ έστειλε σχετικό διαβιβαστικό στην Βουλή στις 18.05.2012) δέχθηκε την πρόταση να προεδρεύσει στην επιτροπή ελέγχου των οικονομικών.

http://www.protothema.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>