«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιβεβαιώνεται η επιστολή Λιβανού σε Σαμαρά, Μεϊμαράκη

Το γνώριζε και ο Πρωθυπουργός και έκανε την πάπια! Είχε λάβει και αυτός την καταγγελία, αν δεν γινότανε θόρυβος θα τα κουκούλωνε! Να καλέσει και τον Σαμαρά ο εισαγγελέας!

Κύριοι εισαγγελείς να η ευκαιρία σας να σώσετε την Ελλάδα, έχετε παπάρια να το κάνετε; Αρχίστε από τον Σαμαρά!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα συγκλονιστικά  στοιχεία της «υπόθεσης Μεϊμαράκη» έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς νέα επιστολή, αυτή την φορά από τον κ. Ιωσήφ Λιβανό, εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης παραδόθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού  Αντώνη Σαμαρά στην Βουλή αλλά και στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη στις 12.9.2012, πριν δηλαδή το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News”. Στην επιστολή ο καταγγέλλον περιγράφει με λεπτομέρειες το σκάνδαλο «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» από το ζεύγος Καρούζου και εμπλέκει – δίχως να κατονομάζει «μεγάλο στέλεχος της ΝΔ».

Την ίδια ώρα το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Βουλή απαντά ότι «ο πρωθυπουργός παρέλαβε μια επιστολή από τις χιλιάδες που λαμβάνει καθημερινά. Επειδή ο καταγγέλλον ανέφερε ότι απειλείται η ζωή του, η επιστολή παραδόθηκε αρμοδίως στον υπουργό Προστασίας Νίκο Δένδια» αποφεύγοντας να μπει στην  πολιτική ουσία της υπόθεσης.

Όμως, η συγκεκριμένη επιστολή εκθέτει κυρίως τον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος δήλωνε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν γνώριζε τίποτε για την υπόθεση πριν το δημοσίευμα της  “Real News”. Επιπροσθέτως,  δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τους λόγους που επέλεξε να εκθέσει τον εαυτό του μιας και αυτός έδωσε στην δημοσιότητα την εν λόγω επιστολή!

«Ξέπλυμα μαύρου χρήματος 98.000.000 ευρώ» και οι «Ρώσοι δολοφόνοι»

Ειδικότερα, στην αρχή της επιστολής του ο κ. Λιβανός αναφέρει προς τον πρωθυπουργό πως ήδη από τον Απρίλιο του 2010 έχει ξεκινήσει  να στέλνει μηνυτήριες αναφορές και 56 συνολικά επιστολές και καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές περιγράφοντάς τους το σκάνδαλο του ζεύγους Καρούζου «μέγιστης φοροδιαφυγής και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ύψους 98.000.000 ευρώ και ενδεχομένως τα ποσά να είναι σε δις. ευρώ». Στην συνέχεια επισημαίνει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του καθώς σημειώνει ότι λόγω των καταγγελιών που έχει κάνει «το ΣΔΟΕ είχε επιβάλλει πρόστιμα 67.500.000 ευρώ και έχει κατάσχει 47 ακίνητα…». Επεκτείνεται μάλιστα σε κυκλώματα «επικίνδυνων Ρώσων υπηκόων που ενδεχομένως να έχουν σχέση με τον καταγγελλόμενο (σ.σ. Καρούζο) αλλά και με παράνομες κρατικές συμβάσεις οπλικών συστημάτων που έχουν σχέση με την Ελλάδα και υποθέσεις με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που όλοι οι μάρτυρες της δίκης στη Ρωσία έχουν δολοφονηθεί ή εξαφανιστεί…».

«Δέχθηκα πιέσεις να μιλήσω από ΜΜΕ και από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Στο «Μέρος Β», καθώς χωρίζει σε κεφάλαια το κείμενό του, ο καταγγέλλον επιχειρεί να αποδείξει ότι δεν προσέφυγε στα ΜΜΕ αλλά επέμεινε να απευθύνεται στις κρατικές αρχές προκειμένου να μην επιφέρει ένα ακόμα πρόβλημα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα. Τονίζει συγκεκριμένα ότι «παρά τις πιέσεις που δέχθηκα από ΜΜΕ ακόμα και στις 30.4.2010 (σ.σ. προεκλογική περίοδος) δεν δέχθηκα να παράσχω στοιχεία που αφορούν την υπόθεση σκάνδαλο… την ίδια πίεση δέχθηκα και αρνήθηκα από άλλο μεγάλο κόμμα της Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ) όχι επειδή ήμουν υποστηρικτής της ΝΔ αλλά με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και ειδικά στην τότε δύσκολη προεκλογική περίοδο».

«Μεγαλοστέλεχος της ΝΔ ο κουμπάρος του Καρούζου»

Στην συνέχεια ο κ. Λιβανός εκφράζει την απογοήτευσή του λόγω του γεγονότος ότι μετά τις εκλογές οι αρμόδιες αρχές δεν έπραξαν τίποτε και συμπληρώνει «ίσως τυχαία αλλά βεβαιώνουν τις απειλές των καταγγελλομένων (ζεύγος Καρούζου), τους οποίους συνδέουν στοχευόμενες  κουμπαριές με μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι και με εισαγγελέα Εφετών, ότι θα ολοκληρωθεί η εξόντωσή μου μετά τις εκλογές μόλις βγουν οι δικοί μας»!. Προσθέτει δε: «από τον Μάρτιο του 2012 έχω καταθέσει γραπτώς στο ΣΔΟΕ όλες τις απειλές που ήρθαν μέσω απεσταλμένων που ονόμασα και όχι μόνο κατ’ εμού αλλά και κατά του πολιτικού συστήματος και συγκεκριμένα της ΝΔ αναφέροντας ότι εάν οι καταγγελλόμενοι ανοίξουν το στόμα τους τότε θα παραιτηθεί η μισή κυβέρνηση».

Επιστολή του επιχειρηματία Ιωσήφ Λιβανού, η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου από τη γραμματεία του προέδρου της Βουλής στις 12/09/2012 και αναφέρεται στην υπόθεση των καταγγελιών του περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της Βουλής.

Η επιστολή – καταγγελία του κ. Λιβανού, έχει ημερομηνία 11/09/2012 και έχει ως κύριο αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα κοινοποιείται εκτός από τον πρόεδρο της Βουλής και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι κινδυνεύει η ζωή του ενώ κάνει λόγο, για εκβιασμούς και πιέσεις που δέχεται ο ίδιος για να διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Παράλληλα αφήνει υπαινιγμούς για μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ο οποίος συνδέεται με «στοχευόμενες κουμπαριές».

http://www.express.gr/

http://www.protothema.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>