«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Καμμένε σας βοηθάω για τελευταία φορά !

 

Με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη προτείνατε τα εξής :

«Να αποφασίσει άμεσα η Βουλή την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να καταργηθεί αμέσως η βουλευτική ασυλία», ζητά ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που μίλησε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον Real fm. Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της Real News, είπε ότι «πρέπει να διερευνηθεί άμεσα το θέμα και αν βρεθούν ένοχοι, να πάνε φυλακή και να δημευτούν και οι περιουσίες τους».

Εδώ το ηχητικό:

http://www.real.gr//audiofiles/175502.mp3

από netakias.wordpress.com

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ : 

1. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι αντισυνταγματικός ( πραξικοπηματικός ) και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από κανέναν ( δείτε ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi* και όλα τα σχετικά)

2. Η βουλευτική ασυλία καλύπτει μόνο την ελευθερία του λόγου κατά την άσκηση βουλευτικών καθηκόντων, πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης. Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία του Συντάγματος και όπως και να έχει, υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου – ΕΔΑΔ ( 2 μάλιστα εκδόθηκαν κατά της Ελλάδας και πληρώσαμε και αποζημιώσεις εξαιτίας της Βουλής – βλπ case of syngelidis v. greece http://www.rtdh.eu/pdf/20100211_syngelidis_c_grece.pdf) )

(δείτε σχετικά  Ολόκληρο το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μια σελίδα, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*, Κατήργησαν την Ισονομία σημαίνει κατήργησαν την δημοκρατία, Η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και πάλι στην επικαιρότητα, Αν έχει την καλοσύνη ο κ. Καμμένος ας μου απαντήσει , Μετά την νέα καταγγελία Γεωργαντά για το έλλειμμα του 2009, το σύστημα έπιασε δουλειά !!(βίντεο) Πολίτευμα

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για την αποκατάσταση του πολιτεύματος που αρχίζει με την σύλληψη των προδοτών. Δείτε εδώ την αφορμή Μηνύσεις (31+) Για πολλές από αυτές, η δικαιοσύνη ξεκίνησε  προκαταρκτική εξέταση εδώ και καιρό . Ήρθε η ώρα για την επόμενη φάση …

εικόνα από

lsm-new.blogspot.com και από samostour.dk

http://justiceforgreece.wordpress.com/

cristina simelas@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>