«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «END» ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΑ «ΜΜΕ» ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

http://2.bp.blogspot.com/-GU69MrsnAEs/UGApeBNEzyI/AAAAAAAAA-g/gpyEpUu5fhY/s400/end+in+cyprus.png

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «END» ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΑ «ΜΜΕ» ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/09/end_25.html

 http://2.bp.blogspot.com/-GU69MrsnAEs/UGApeBNEzyI/AAAAAAAAA-g/gpyEpUu5fhY/s400/end+in+cyprus.png

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ:

http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/09/end.html

Η END ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΖΗΤΗΘΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ!

Είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με αυτό το θέμα της END και είχαμε είχαμε εισπράξει ειρωνικά σχόλια, στα οποία βεβαίως απαντήσαμε λέγοντας ότι η πράξη θα δείξει.

Η πράξη μας δικαιώνει και δείχνει ότι η κυπριακή κυβέρνηση χειρίζεται αν μη τι άλλο πιό “έξυπνα” το θέμα του τεχνητού χρέους… Φτάνει να μην είναι θεατρικές όλες αυτές οι κινήσεις για να καταλήξουν ως “αναπόφευκτο”στο ΔΝΤ.

Ιδού το σχετικό δημοσίευμα στον “ἙΛΛΗΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ” της Αυστραλίας.

«ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΙΕΖΕΙ»

ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ! …ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Οι διαπραγματεύσεις για τα μέτρα ύψους 4 δις. Ευρώ που απομένουν να συμφωνηθούν με την τρόικα για να κλείσει το πακέτο των 11,9 δις. ευρώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της νέας συνάντησης, που διήρκησε περίπου δύο ώρες, του υπουργού Οικονομικων Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλείς της τρόικας (συνέχεια σελ. 9)

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ»

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ «END»

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΥΔΝΕΫ – Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις από την προσφορά άτοκου δανείου 40 δις Ευρώ σε μορφή κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ προς την Κυπριακή κυβέρνηση από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ελληνοαμερικανών END (End National Debt)

Μετά το σχετικό δημοσίευμα του Ελληνικού Κήρυκα της 22-8-2012 η προσφορά προς την δημοκρατία της Κύπρου αυξήθηκε σε 40 Δις ευρώ προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος της Κύπρου στο ΔΝΤ, διατηρώντας την οικονομική κυριαρχία της και να δοθεί η ευκαιρία για αναζωογόνηση της οικονομίας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ελληνικού Κήρυκα, μετά την πρόταση προς την κυπριακή κυβέρνηση, εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον και στις 5μμ την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της END με τον υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Βάσο Σιαρλή και αντιπροσωπεία αρμοδίων φορέων του υπουργείου, μεταξύ των οποίων ο γενικός διευθυντής του υπουργείου οικονομιών κ. Πατσαλίδης, ο οικονομοτεχνικός κ. Χαράλαμπος Φελλάς και ο Φαίδων Καλοζώης, υπεύθυνος εξωτερικού χρέους της Κύπρου.

Ας σημειωθεί ότι ο υπουργός κ.Σιαρλής υπηρέτησε στον οίκο Coopers & Lybrand, όπου κατείχε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή μέχρι το 1985 όταν προσελήφθηκε από το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου.

Στην συνάντηση, παρέστησαν από πλευράς END ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, ιδρυτικό μέλος της «END» και ευεργέτης του Δανείου, ο πρόεδρος της «END» Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο καθηγητής Συστημικής Δυναμικής του Πανεπιστημίου Ν. Υόρκης Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Σαμπράκος και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και Μάριος Έλληνας.

Η συνάντηση διήρκησε πάνω από 3 ώρες και η εξέλιξη αναμένεται σε ανώτερο επίπεδο, με καθιέρωση μιας επίσημης σχέσης END με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Περιστασιακά και εκτάκτως, την ημέρα της συνάντησης END και κ. Σιαρλή, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον Υπουργό κ.Σιαρλή και άλλους παράγοντες, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο ημέρες.

ΕΡΕΥΝΑ

Στο εύλογο ερώτημα, πως μπορεί να διαπιστωθεί η νομιμότητα και να αξιολογηθεί η προσφορά της END, δόθηκε η εξήγηση ότι για να γίνει οποιαδήποτε έρευνα των αμερικανικών ομολόγων της με τα οποία προτείνεται να γίνει η χρηματοδότηση του δανείου, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία θα πρέπει να διεξαχθεί είτε σε επίπεδο κρατών, είτε με έννομη σχέση του φορέα που διεξάγει την έρευνα. Εναπομένει στην Κυπριακή Δημοκρατία να καθιερώσει μια τέτοια σχέση, προκειμένου να προβεί σε έρευνα αξιοπιστίας της πρότασης της END.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της END, προτασή της είναι να χορηγήσει άτοκο δάνειο 40 Δις Ευρώ (USD $50 Δις) προς την Δημοκρατία της Κύπρου, με αποπληρωμή σε 50 χρόνια και έως 100 χρόνια, και με επι μέρους προνόμια αποπληρωμής, εν όλω ή εν μέρει, κάθε 5ετή επέτειο του δανείου προκειμένου να εξοφληθεί το υπάρχον δημόσιο χρέος της Δημοκρατίας της Κύπρου ύψους περίπου 25 δις Ευρώ.

Το υπόλοιπο του δανείου θα διατεθεί για χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση του επιχειρηματικού τομέα της Κύπρου, βοηθώντας τους καταναλωτές που επλήγησαν σκληρά και παρέχοντας χρηματοδότηση του εμπορίου και χρηματοδότηση για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, και αναζωογονημένης οικονομίας, βοηθώντας έτσι τις προσπάθειες του προέδρου της Κύπρου κ. Δημήτριου Χριστόφια, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, ή ΕΕ και ΕΚΤ (Ευρωπαϊκη Κεντρική Τράπεζα), η οποία θα καταστρέψει την Κύπρο, όπως έχει καταστρέψει και την Ελλάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ

Η «END», μέσω του προέδρου της, Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη και για λογαριασμό του κ.Αρτέμιου Σώρρα ευεργέτη του δανείου, ανακοίνωσε επίσης , ότι το ποσό μέχρι 400 δις. Ευρώ (USD $500 δις.), θα προσφερθεί επίσημα στην Ελλάδα σύντομα, με επιτόκιο 0,5% ετησίως, για μέχρι και 100 έτη αποπληρωμή, με τα προνόμια προκαταβολής εν όλω ή εν μέρει, κάθε πέμπτο έτος, με ίδιους σκοπούς με αυτούς που χορηγείται στην Κύπρο. Και το εύλογο ερώτημα είναι αν το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, η J.P. MORGAN ή οποιοσδήποτε άλλος πιστωτικός φορέας μπορεί να δώσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα καλύτερη προσφορά από την προσφορά της END!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ “ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΚΡΑΝΤ ΤΟΥ “ΔΝΤ” ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ...

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους…

http://www.ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/600.html

http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I

Πάντως η είδηση συνάδει και με το “Σκληρό ροκ” από Κύπρο σε τρόϊκα με προειδοποιήσεις εξόδου από την ευρωζώνη <http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=55529&Itemid=139>

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>