«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε πυρηνικό θρίλερ με Ιράν και Siemens εμπλέκουν την Ελλάδα

23-09-2012 20:27:51

 Αγαπητοί πατριώτες σε προηγούμενα άρθρα σας είπα ότι δεν μας λένε την αλήθεια. Ο κατοχικός πρωθυπουργός δεν επήγε στην Γερμανία για τα συμφέροντα των Ελλήνων ταχυδρόμος των παγκόσμιων δολοφόνων είναι. Και τον Πάπα που είδε και τον Μόντι, είναι πανούργο σχέδιο που θα μας εμπλέξει  στην φρίκη με το Ιράν. Όσο ποιο γρήγορα απαλλαγούμε από αυτά τα προδοτικά  σκουλήκια, τόσες περισσότερες ελπίδες έχουμε να σωθούμε. Όλα αυτά θα παιχτούν μετά τις εκλογές στην Αμερική. Και να θυμάστε ότι είναι εν γνώσει όλη η βουλή. Και όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα μας βγάζουν σκάνδαλα να παίζουμε και να μην παίρνουμε χαμπάρι. Ανατρέξτε πίσω σε όλα τα σοβαρά θέματα, τα περάσαν αφού παίζαμε με σκάνδαλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το Ιράν κατηγόρησε τη Γερμανική Siemens για τοποθέτηση μικροσκοπικών εκρηκτικών μέσα σε εξοπλισμό που είχε αγοραστεί από την ισλαμική δημοκρατία για το επίμαχο πυρηνικό πρόγραμμά του Ιράν και μάλλιστα φαίνεται να πέρασε μέσω Ελλάδας! Κάτι που ο γίγαντας της τεχνολογίας αρνήθηκε.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γνωστή για τα ποινικά της “μπλεξίματα” εταιρεία πουλά εξοπλισμό για ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ!

Ο πρωτοκλασάτος βουλευτής Alaeddin Boroujerdi, δήλωσε ότι Ιρανοί εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας ανακάλυψαν τα εκρηκτικά και τα απομακρύναν πριν ενεργοποιηθούν, προσθέτοντας την πεποίθησή τους ότι ο παγιδευμένος με εκρηκτικά εξοπλισμός πωλήθηκε για να “σαμποτάρει” τις προσπάθειες εμπλουτισμού ουρανίου.

“Ο εξοπλισμός ήταν προγραμματισμένος να ανατιναχθεί αφού ετίθετο σε λειτουργία, προκειμένου να διαλύσουν όλα τα συστήματά μας», είπε. “Αλλά η σοφία των ειδικών μας ανέτρεψε τη συνωμοσία του εχθρού.”

Η Siemens αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι ο πυρηνικός της τομέας δεν είχε καμία δοσολήψία με το Ιράν από την επανάσταση του 1979 που οδήγησε στην σημερινή θεοκρατική κατάσταση.

«Η Siemens απορρίπτει τις κατηγορίες και τονίζει ότι δεν έχουμε επιχειρηματικούς δεσμούς με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα,” είπε ο Alexander Machowetz ο εκπρόσωπος της εταιρείας του Μονάχου.

Ο Boroujerdi, ο οποίος είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής ασφαλείας, ισχυρίστηκε ότι τα εκρηκτικά είχαν εμφυτευθεί σε ένα εργοστάσιο της Siemens και απαίτησε από την εταιρεία να αναλάβει την ευθύνη.

Κάθε πώληση πυρηνικού εξοπλισμού στο Ιράν απαγορεύεται λόγω των κυρώσεων και το εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τον ΟΗΕ, αυξάνοντας την πιθανότητα ότι, αν πράγματι έγινε τέτοια παραλαβή, έγινε μέσω τρίτων. Ο Boroujerdi δεν είπε πως και πότε λαμβάνει το Ιράν από τη Siemens εξοπλισμό όμως φαίνεται ότι τα μηχανήματα πέρασαν μέσα από την Ελλάδα που ήρθανε σιδηροδρομικώς και φορτωθήκανε σε καράβι στην Θεσσαλονίκη, το οποίο αναχώρησε για Ιράν χωρίς να φαίνεται ο τελικός χρήστης.

Παρά τις διεθνείς κυρώσεις, η Γερμανία παραμένει ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς εταίρους του Ιράν.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους υποπτεύονται ότι το πυρηνικό έργο του Ιράν αποσκοπεί στην παραγωγή όπλων. Το Ιράν λέει ότι θέλει μόνο να εμπλουτίσει ουράνιο για ειρηνικούς σκοπούς, και υποστηρίζει ότι έχει γίνει στόχος μιας συντονισμένης εκστρατείας από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για να υπονομεύσουν τις πυρηνικές του προσπάθειέ μέσω μυστικών επιχειρήσεων.

Ορισμένοι Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν επίσης καταγγείλει και στο παρελθόν ότι συγκεκριμένες ευρωπαϊκές εταιρείες μπορεί να έχουν πουλήσει ελαττωματικό εξοπλισμό στο Ιράν εν γνώση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και των δικών τους κυβερνήσεων, δεδομένου ότι οι πωλήσεις θα ζημιωσούν, αντί να βοηθήσουν, το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

Σύμφωνα με το Ιράν, η υποτιθέμενη εκστρατεία έχει συμπεριλάβει την απαγωγή επιστημόνων, την πώληση ελαττωματικού εξοπλισμού και τη φύτευση ενός καταστροφικού λογισμικού γνωστό ως Stuxnet, το οποίο ανάγκασε το Ιράν να σταματήσει το 2010 τις προσπάθειες εμπλουτισμού ουρανίου.

Η ουσία του πράγματος είναι ότι η Siemens πάλι κινείται στο σκοτάδι παράνομων δραστηριοτήτων, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται από τους Ιρανούς αξιωματούχους, αυτή τη φορά σε μια χώρα καταδικασμένη σε απομόνωση από τον ΟΗΕ, γράφοντας τα ψηφίσματά του στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Επειδή γνωρίζουμε το πέρασμα της εταιρείας και από την χώρα μας, είναι πιο εύκολο να πιστέψουμε την καταγγελία των Ιρανών από την απάντηση της εταιρίας, η οποία συν τοις άλλοις κατηγορείται για διαφθορά σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, και ταυτόχρονα εργάζεται σαν το “μακρύ” χέρι της BND (Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) στις χώρες αυτές.

Άλλωστε και στην περίπτωση του Ιράν πάλι διευκόλυνση στην BND φέρεται να έκανε πράγμα που μας βάζει σε σκέψεις τι..δουλειές έκανε για την BND και εδώ στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα εμείς κάνουμε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την συγκεκριμένη και ως αποζημίωση θα μας κάνουν μαθήματα…κατά της διαφθοράς. Αιδώς Αργείοι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>