«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ισοπέδωση, ο μιμητισμός, και η πλεονεξία είναι τα τρία διαχρονικά ανθρώπινα εγκλήματα!

Αυτή είναι η Ελλάδα η ζωφόρος όλης της γης!

Διάβασα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ Διαδικτυακό Περιοδικό www.freeinquiry.gr το θέμα η πλαστή ταυτότητα. Μου το έστειλαν και πολλοί φίλοι δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά αυτού του θέματος αφού κάνει τα πηδήματα του λαγού που κρύβει τα ίχνη του με ισοπεδωτικό τρόπο.

Λέει αλήθειες και υπερβολές ενώ θέλει να παράγει έναν ελεύθερο άνθρωπο που να είναι ο εαυτός του, τον πληροφορεί διαστρεβλώνοντας σοβαρά ιστορικά θέματα.

Παρουσιάζει τα χιλιάδες χρόνια του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού με τα λίγα λάθη που γεννούν την εμπειρία, με τα εκατομμύρια επιτεύγματα του σε όλους τους τομείς, με τα διεστραμμένα κράτη μερικών αιώνων που οφείλουν την ύπαρξή τους στο μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα! Και μιλάει για Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία κ.α, που θυμίζουν τον πύργο της Βαβέλ μεταφορικά και που είναι προοδευτικά εξωτερικά και διεστραμμένα εσωτερικά.

 Δεν θα σχολιάσω άλλο το θέμα η πλαστή ταυτότητα, όποιος ενδιαφέρετε έχω τη διεύθυνση στο επάνω μέρος να το διαβάσει.

Παίρνοντας την αφορμή θα πω ότι δεν έχουν αντιληφθεί ένα πράγμα αυτοί που μας κατηγορούν για φαντασμένους εθνικιστές, όσοι λένε ότι είναι γνήσιοι Έλληνες!

Σίγουρα δεν μπορούμε επιφανειακά να αποδείξουμε αν στο αίμα μας τρέχει αίμα Ελληνικό, αλλά παρόλα αυτά επιστήμονες με τις τελευταίες προόδους της επιστήμης λένε κάτι πολύ χαρακτηριστικό, ότι σε έρευνες που έκαναν για το γενεαλογικό δέντρο των λαών οι σημερινοί Έλληνες απεδείχθησαν οι καθαρότεροι σε προσμίξεις αίματος και με μια ιδιαιτερότητα έναντι των άλλων λαών που εντόπισαν στο αίμα.

Όμως το προσπερνώ και αυτό και λέω ότι αυτό το ιερό για μένα κομμάτι και από ότι φαίνεται διαχρονικά και για όλο τον κόσμο, όλοι θέλουν αυτό το κομμάτι με παντοίους τρόπους! Και μην μου πει κάποιος ότι επειδή σήμερα έχει πετρέλαια γιατί θα είναι ψέμα, το κομμάτι αυτό γης το επιβουλευόντουσαν πάντα αιώνες από την αρχή της ύπαρξής του.

Εγώ λοιπόν ο Έλληνας εθνικιστής θα πω σε αυτούς που φέρονται προσβλητικά και ισοπεδωτικά στην πατρίδα μου, ότι για να είσαι Έλληνας και να αισθάνεσαι Έλληνας θα πρέπει να προϋπάρχουν κάποια εσωτερικά αισθήματα και χαρίσματα που σε αναγκάζουν να αισθάνεσαι και να είσαι Έλληνας.

Παράδειγμα όπου και να επήγα στο εξωτερικό δεν αισθανόμουνα καλά είχα όλο κάτι να με στενοχωρεί, δεν με άφηνε να κάνω σχέδια μακρυά από την πατρίδα μου μέχρι που τα παράταγα και έφευγα, γυρνώντας και πατώντας στο ιερό χώμα της πατρίδος μου είχα ένα παράξενο συναίσθημα ευτυχίας και αυθόρμητα έσκυβα και χούφτωνα το χώμα και το μύριζα και το φίλαγα με ένα συναίσθημα αλλόκοτο, μια έλξη ανεξήγητη, και λέω ανεξήγητη γιατί στο εξωτερικό είχα όλες τις προδιαγραφές να περάσω καλά οικονομικά, ενώ στην πατρίδα μου τα έφερνα δύσκολα και όμως δεν είχα την δυνατότητα ψυχολογικά να ζήσω κάπου αλλού!  Και εδώ μπαίνει αυτό το προδοτικό που ακούω αρκετές φορές να λέγετε και διαφωνώ κάθετα, λένε όπου γης και πατρίδα ή, η κώλο Ελλάδα. Όχι η πατρίδα είναι μία, αυτή που κουβαλάς μέσα στην ψυχή σου και στο αίμα σου.

 Πως είναι δυνατόν να δεχθώ διαστρεβλωτικά σενάρια που μπορούν να ζυγίζονται στην ίδια ζυγαριά λαοί για το ιστορικό τους παρελθόν με το παρόν, αφού δεν μπορούν ιστορικά να μπουν δίπλα δίπλα με την Ελλάδα.

Πως μπορούν να βάζουν στη

Μοιραστείτε το!

Ο σχολιασμός έχει κλείσει.