«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρόταση ομογενών για εξαγορά του Ελληνικού χρέους υπο προϋποθέσεις

Πατριώτες Έλληνες!

Εμείς οι Έλληνες λέμε όποιος καεί στο χυλό φυσάει και την γιαούρτι! Πολλά καλά ακούγονται τελευταία και επειδή δεν εφαρμόσαμε όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, θέλω να το ψάξουμε το θέμα.

Μου κοινή την περιέργεια τη ζητά η ανθέλληνα Λαγκάρντ σε μια τέτοια σύναξη;;;

600 Δις για την Ελλάδα Και 50 για την Κύπρο;;; Πολλά τα λεφτά! Ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που δίνουν τέτοια τεράστια ποσά;

Δεν μας έχουν μάθει σε τέτοιες απλοχεριές! Εννοούν τα λεφτά που θα έρθουν, όταν έρθουν από τις μετοχές;

Ή υπάρχουν φιλέλληνες που ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν αντί να ποιούμε το καφεδάκι μας ας σώσουμε την Ελλάδα!

Λέμε στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα! Μια και δεν την είχαμε την γνώση, τώρα μετά από τέτοιο κακό που κάναμε και πάθαμε δεν πρέπει να κάνουμε βήματα προσεκτικά; Ας γίνουν ποιο ξεκάθαροι οι πατριώτες μας ομογενής  και η ΕΝΤ αφού απευθύνονται σε όλο τον Ελληνικό λαό θα πρέπει να ξέρουν ότι τις καλές προθέσεις τους θα πρέπει να τις καταλάβουν και οι απλοί πολίτες.

Δεν θέλω να ανήκω σε αυτούς που λένε κάποιο λάκκο έχει η φάβα, αλλά όταν πίσω μας έχουμε μια νέα τάξη, μια οικονομική παγκοσμιοποίηση, τέτοιες πρωτοβουλίες μου φαίνονται περίεργες.

Εγώ κρατώ αυτό που λέει να συγκεντρωθούν όλα τα κόμματα και οργανώσεις σε ένα τραπέζι, και εκεί να διαμορφωθεί τελικά ένα δημοκρατικό σύνταγμα! Τότε μόνο θα πειστώ ότι κάτι καλό συμβαίνει για την Ελλάδα! Και τότε θα πειστώ ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες πατριώτες που έχουν την Ελλάδα πάνω από χρήματα και εξουσίες, Ίδωμεν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το μαγικό ραβδί της End National Debt (END)

«Ως πότε, επί τέλους, Κατιλίνα, θα καταχράσαι της εγκρατείας μας;» (παράφραση Κικέρωνος)

Τι ακριβώς είναι εκείνο γιά το οποίο συμφωνούν απόλυτα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας; Με μεγάλο βάρος, θλίψη και καημό ο κάθε ένας τους το’ χει πικρό παράπονο, βαρύ σεκλέτι πως δεν διαθέτει το απαιτούμενο μαγικό ραβδί, γιά να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική μας κρίση.

Τούτο βέβαια δεν συνεπάγεται πως το απαιτούμενο μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Απλά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνούν απόλυτα πως δεν έχουν το απαιτούμενο μαγικό ραβδί στην κατοχή τους, ούτε οι ίδιοι ούτε τα κόμματά τους.

Η φιλανθρωπική όμως οργάνωση End National Debt (END) φαίνεται να κατέχει τούτο το περιζήτητο και απόλυτα απαιτούμενο μαγικό ραβδί, γιά το οποίο συχνά-πυκνά λαλούν οι Γιώργος Α. Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας, γιά να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική μας κρίση. Αλλά η φιλανθρωπική οργάνωση END επίσης κατανοεί πως η οικονομική μας κρίση δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της κοινωνικο-πολιτικής μας κρίσης.

Αυτό γίνεται απόλυτα κατανοητό στις δηλώσεις του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, Προέδρου της φιλανθρωπικής οργανώσεως END [1]. Καθόσον δεν είναι ποτέ δυνατόν να εξαλείψει ένας σωστός ιατρός το σύμπτωμα της οικονομικής μας κρίσης, χωρίς πρώτα να αρχίσει την απαραίτητη διάγνωση και μετά την θεραπευτική αγωγή καταπολέμησεως της γεννεσιουργού αιτίας, που δεν είναι άλλη από την πλήρη ακαταλληλότητα του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος γιά την ελληνική κοινωνικο-πολιτική μας ιδιοσυγκρασία.

Τους πυλώνες δε της γεννεσιουργού αιτίας παραθέτει συνοπτικά ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, Δρ. Γιώργος Κοντογιώργης, μιλώντας  με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8: «Η όλη διαχείριση της κρίσης έγινε κατά τρόπο που επιχειρήθηκε να κρατηθεί αλώβητη η πρωτογενής αιτία» και σημειώνει ο Δρ. Κοντογιώργης πως: «δεν έχει αγγιχτεί το παραμικρό… από τους παράγοντες εκείνους που οδήγησαν στην κρίση» [2].

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] “End National Debt” Μανόλης Λαμπράκης TV Creta

http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I

http://www.ellasneverdie.org/ Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Πρόταση ομογενών για εξαγορά του Ελληνικού χρέους υπο προϋποθέσεις

  • κολοκοτρωνης ειπε

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΗΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΠΕΤΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΞΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ???????????????ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ????ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>