«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάτι δεν μου αρέσει, κάτι δεν δένει, κάτι δεν πάει καλά;

Ετοιμασίες της Ρωσίας για αντιβαλλιστική άμυνα–Ενεργοποίησαν ραντάρ και σιλό (βίντεο)

19-09-2012 12:11:33

Με πυρετώδεις ρυθμούς η Ρωσία προετοιμάζεται την άμυνα της για ένα ιδιαίτερα επιβαρημένο προσεχές εξάμηνο σε ότι αφορά το διεθνές περιβάλλον ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ενεργοποίηση του ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων στο Καλινινγκράντ στην Βαλτική ένας ακόμη σταθμός ραντάρ αυτού του είδους πρόκειται να ενεργοποιηθεί στις αρχές του 2013 στην νότια Ρωσία στο Αρμαβίρ στην περιφέρεια του Κρασνονταρ.

Πρόκειται για ένα σταθμό με δύο ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων τύπου Voronezh-M εμβέλειας 4200 χλμ. Το πρώτο ραντάρ το οποίο έχει προσανατολισμό προς τα ανατολικά θα καλύψει τον χώρο που επέβλεπε το ρωσικό ραντάρ στην περιοχή Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν μετά την διαφωνία Ρωσίας Αζερμπαϊτζάν για το ύψος του κομίστρου που θα πρέπει να πληρώνει η Μόσχα στο Μπακού για να διατηρεί την βάση αυτή στο Αζερικό έδαφος.

Το δεύτερο ραντάρ καλύπτει τον χώρο που κάλυπταν τα δύο ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης που βρίσκονται στην Ουκρανία και επί Σοβιετικής Ένωσης παρείχαν την πλήρη εικόνα για την περιοχή της Μαύρης θάλασσας της Μεσογείου και της Δυτικής Ευρώπης.

Με τα δύο νέα ραντάρ η Ρωσία θα παρακολουθεί οτιδήποτε υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου Β. Αφρικής Ινδίας Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου. Στο, πλαίσιο της πολιτικής ανανέωσης των σταθμών ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης η Ρωσία αντικαθιστά παλαιότερα συστήματα και σε άλλους σταθμούς στην Σιβηρία με στόχο την πλήρη κάλυψη της χώρας.

Παράλληλα πρόσφατα αποφασίστηκε η ενεργοποίηση δύο σιλό αντιβαλλιστικών πυραύλων για την αναχαίτιση εισερχομένων πυραύλων εκτός της γήινης ατμόσφαιρας στην περιφέρεια της Μόσχας. Πρόκειται για το αντιβαλλιστικό πυραυλικό δίκτυο A-135 το οποίο τέθηκε σε λειτουργία το 1995 και αποτελείται από δυο ήδη αντιβαλλιστικών πυραύλων αναχαίτισης και το σύστημα ραντάρ Don-2N.

Δώδεκα χρόνια αργότερα το σύστημα απενεργοποιήθηκε λόγω της τεχνολογικής απαξίωσης του πυραύλου 51T6 Gorgon που διέθετε ο οποίος θα αντικατασταθεί από ένα νέο πύραυλο.

Εκτός από τον Gorgon το σύστημα A-135 διαθέτει πέντε ακόμα σιλό εξοπλισμένα με τον ενδοατμοσφαιρικό πύραυλο αναχαίτισης 53Τ6. Η κίνηση αυτή της ρωσικής ηγεσίας θα μπορούσε να αναλυθεί ως το πρώτο βλήμα προς την προετοιμασία της χώρας για μία νέα κούρσα εξοπλισμών μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ σε περίπτωση που εκλεγεί ο Μ. Ρόμνει.

Επιπρόσθετα η ανάπτυξη του ΝΑΤΟικού συστήματος αντιβαλλιστικής άμυνας στην Ευρώπη αναγκάζει την Ρωσία να ενισχύσει την δική της άμυνα αφού όπως φαίνεται η Δύση αποφάσισε να αντιμετωπίσει την Ρωσία ως ένα πιθανό αντίπαλο παρά ως ένα συνεργάτη.

defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>